Ensimmäiset 250 sotapakolaista 3000:sta saapuivat Pohjois-Ruotsiin

0

Kuvakaappaus 2017-06-14 12-13-09

 

Pohjois-Ruotsiin saapui eilen ensimmäiset 250 sotapakolaista niistä 3 000:sta, jotka lennätetään pohjoiseen syksyyn mennessä. Suora lento Ateenasta laskeutui Luleån lentokentälle ja kone oli lastattu mm. syyrialaisella 21-vuotiaalla Mohammed Ashorilla, joka on tosiasiassa sotakarkuri. Mies kieltäytyi sotimasta isistä vastaan:

– Jos olisin mennyt armeijaan olisi kuollut muutamassa kuukaudessa.

Ashor on elänyt viimeiset 1,5 vuotta pakolaisleirillä Kreikassa, mutta Kreikka ei sopinut suunnitelmiin.

– Haluan opiskella ja työskennellä sen jälkeen parturina.

Pohjois-Ruotsiin lennätetään syksyyn mennessä 3 000 sotapakolaista Kreikan ja Italian pakolaisleireiltä. Aiemmin puhuttiin 2 000:sta, mutta nyt lukua on rukattu hiljaisuudessa tuhannella ylöspäin. Ruotsi lupautui EU:n taakanjako-ohjelman avulla ottamaan vastaan tuon määrän miehiä ja lähes kaikkien oletetaan saavan turvapaikan Ruotsista. Nyt tulevat 3 000 onnekasta lottovoittajaa saavat Maahanmuuttovirastossa nopeutetun käsittelyn ja oleskelulupa tipahtaa muutamassa viikossa tai kuukaudessa kun normaalisti käsittely kestää 2-3 vuotta.

Aiheesta lisää:

https://pt-media.org/2017/06/06/pohjois-ruotsiin-2000-sotamuslimia-syksyyn-mennessa/

23 thoughts on “Ensimmäiset 250 sotapakolaista 3000:sta saapuivat Pohjois-Ruotsiin

 1. Luojan kiitos, parturiopiskelijoita! Kyllä meillä olikin kauhea pula kyläpartureista ja hampaanvetäjistä.

  1. Hammaslääkäri on niin kallista nykyään ettei köyhillä ole siihen varaa. Tässäpä vihdoinkin mahdollisuus halpaversioon. Valtio voisi maksaa jokaiselle pesuvadin, hohtimet ja sakset sitten vaan mars lähimpään kadunkulmaan. Sivubisnessmahkuja olisivat kengänkiillotus, jäätelönmyynti, pienemmät räätälintyöt, käärmeenlumoaminen, läpsyttimien korjaaminen, kädestä ennustaminen, poppkornin poppaaminen ja poppamieshommat.

   1. Moni: Iskumeisseli hollille ja moskalla perään, ei kauaa legot **ttuile.

    Isukin aikoihin maaseudulla oli jotain mustaa **skaa, jota laitettiin kipeän hampaan päälle? Hetken sattui kuulemma pirusti, mutta sitten hampaan juuri kuoli ja hammas putosi. Hammaslääkäreitä ei siis tarvita, koska itsellämmekin on moniosaamista yltäkyllin.

 2. Parturiksi kampailemaan muita geelipäitä. Geelipäät maksavat leikkuun sossun masseilla. Mikä voimavara Ruotsilla taas onkaan!

  1. Juuri kyseistä toimintaa tuli taas eilen seurattua kotipuolessa. Istuskellaan omalla porukalla omassa parturiliikkeessä (irakilaisia) – hinta on ollut viimeisen vuoden ajan 10 euroa, mikä tarkoittanee, että jollain tuilla hommaa pyöritetään, ja kun oma tukiaika on loppu, on seuraavan vuoro jatkaa. Näin se meni ainakin viereisen ravintolan kanssa, ja jos 10 euron hinnalla ei saa kuin maanmiehiä asiakkaaksi, niin niin se menee myös tämän parturin kanssa. Veronmaksaja häviää aina.

 3. Ashor on pelkuri. Jos Suomen sotia käynyt sukupolvi olisi ollut samanlaisia pelkureita niin mereen asti olisivat suomalaiset juosta karkuun Neuvostoliittoa. Mutta suoraselkäisellä toiminnalla Suomi pysyi itsenäisenä. Ja Ashorin kaltaiset ammuttiin rintamakarkureina jolloin ne eivät pystyneetenää jatkamaan vailinaista DNA:taan.

  1. Varmasti pelkäsivätkin piruikseen. Eivät kuitenkaan paenneet ja tottuivat hiljakseen ryssäin sotaponnistuksia torjumaan.

   Jostain luin, että Väinö Linna olisi kirjoittanut itsestään tuona ”saatanan tonttuna”. Eli olisi lähtenyt ”haneen” tulikasteen saatuaan, mutta palannut takaisin parin päivän päästä ja hoitanut homman mallikkaasti siitä lähtien. Onneksi nykyään näkyy tankkeja ja hävittäjiä ”katukuvassa”, niin ei tartte panikoida enää.

   Ässhoro kyllä kuuluisi teloituskomppanian eteen, sillä on ollut kuukausitolkulla aikaa normalisoitua shokkitilastaan. Miehen kuuluu kuolla sodassa, jos sellaiseen joutuu, ei lähteä Ruotsiin ja jättää perhettään sodan jalkoihin. Asswhore ei ole mies, eikä mielestäni edes ihminen… TP on kuitenkin siististi cool?

 4. Turhaan noita pohjoiseenpäin lennätetään, noi on kaikki Tukholmassa ensi kuussa. Suhahtavat asuntojonojen ohi niin että ropisee.

  1. Noinhan se menee. Ja sitten voikin jo lähtee kotipuoleen lomailemaan, kun loppuelämän toimeentulo on kuitattu. Pohjoismaiden sosiaalituet vastaavat aika monessa kehitysmaassa monen vuoden palkkaa.

  2. No mutta onhan se läpsyttelijöille kuitenki lomareissu,näkemään pohjolan yöttömän yön.

 5. voihan nämä parturoijat aina lampsia myös meille sohjolaan valittamaan paskasta puurosta jos svedujen kalifaatissa ei olekkaan riittävän kliffaa notkua.

 6. Todennäköisesti osa heistä ei ole tyytyväisiä palveluihin Svedustaniassa, jolloin Suomikin saa osansa rikkaudesta.

 7. Onneksi olkoon ruotsalaiset! Saitte ruikkuhousuisen tulevan parturin kalliisti rahdattuna omaksenne. Tulee permanentille hintaa mukavasti. ISIS nauraa partaansa, jos kuulee vastustajien pakenevan Eurooppaan föönaamaan tätien tukkaa. Onneks pääsee vaihteeks Viroon hakemaan 80 volttista, että jaksaa pakertaa tässä hullussa maailmassa.

 8. Ihan jo jänskättää kumpi tulee ensin: Ensimmäinen joukkoraiskaus vai viimeinen noista 3000:sta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.