Muuan afgaanilapsi raiskattiin sotakodissa kahden maanmiehensä toimesta

13
civlia-afghaner
Surullista.

 

14-vuotias Nazir on yksintullut sotalapsi. Hän on siis tullut yksin Afganistanista Ruotsiin. Matkustanut koko matkan omin päin. Liftannut, matkustanut rekka-auton taka-akselin päällä, uinut Välimeren yli ja kävellyt loppumatkan Ruotsiin. Kun lapsi lopulta pääsi turvaan Ruotsiin, sijoitettiin hänet Boråsin kaupunkiin Dalsjöglöntanin sotalasten asumisyksikköön.

Kaikki hyvin, lapsi pääsi pakoon sotaa, vainoa ja kidutusta?

Ei, vaarana Ruotsissa ovat nyt kiimaiset maanmiehensä.

Nimittäin Nazir joukkoraiskattiin asumisyksikössä oasuvan muutaman muun afganistanilaisen ”sotalapsen” toimesta. Tapahtumat alkoivat kun sotakodissa syötiin ensin illallista. Ruotsalaiset veronmaksajat olivat tarjonneet parasta pöytään. Kun kupu oli ravittu, ohjaavat kaksi muuta sotalasta Nazirin käsistä kiinnipitäen huoneeseen, jonka ovi lukitaan. Nazir luulee kyseessä olevan poikamainen leikki, mutta leikki muuttaa muotoaan seksileikiksi kun Nazir laitetaan kontalleen lattialle, riisutaan ja sen jälkeen vanhemmat sotalapset vuoron perään yhtyvät Naziriin.

Tapahtuma tulee ilmi joidenkin päivien päästä ja asia etenee lopulta siihen, että raiskaaja-afgaanit tuomitaan hovioikeudessa ”nuorisohoitoon” (= sluten ungdomsvård) ja karkoitukseen törkeästä rasiskauksesta. Miehet kiistävät raiskauksen ja väittävät teon olleen kaikkien osapuolten hyväksymää poikamaista kujeilua.

Nyt ruotsalaiset ovat keksineet, että hoitokoti pitäisi asettaa jollain tavalla vastuuseen tapahtumista. Siis, kun kaksi aikuista afgaania, jotka esittävät olevansa lapsia, räpläävät maanmiehensä, joka hänkin on luultavasti aikuinen ja esittää lasta, anaalia lukitussa huoneessa, joku ruotsalainen pitää löytyä hirttolavalle. Nazirin huoltaja (jokaiselle ”lapselle” määrätään huoltaja) Magnus Gabrielsson itkee tuskaista itkua:

– Poika on paennut tänne sotaa, vainoa ja kidutusta ja luulee olevansa turvassa. Nyt mitä on tapahtunut on täysin epähyväksyttävää.

Kun sosiaalitoimi tutki hoitokodin toimia, huomattiin suuria puutteita sen toiminnassa, mm. henkilökunta oli epäpätevää; heidän olisi pitänyt olla enemmän tekemisissä nuorten kanssa. Mitään varsinaisesti konkreettisia puutteita hoitokodin toiminnasta ei voitu löytää – tärkeintä oli heittää ilmoille epäilys siitä, että ehkäpä anaalinlevitykseen löytyisi jokin ruotsalainen hirtettäväksi.

SVT

Advertisements

10 thoughts on “Muuan afgaanilapsi raiskattiin sotakodissa kahden maanmiehensä toimesta

 1. Tämä on muslimien kikkailua, sillä kun mies nussii toista miestä niin islamin mukaan vastaanottavasta osapuolesta tulee homo. Noh, homoushan on muslimimaissa rangaistava kuolemalla. Eli Ruotsin pitää myöntää turvapaikka. Nyt sitten vuorotellen muslimit homoilee niin että vokit tuoksuu sköndälle.

  1. Ja panijallehan kaikki jatkuu elämä heterona, sillä nussijaa ei katsota homoksi. (Jotenkin noin se meni.)

  2. Tuo on myös mitä mainioin syy hakea turvapaikkaa Suomesta, juhannuksen jälkeen Tornioon ilmaantuu 32 000 perseraiskausta valittavaa partalasta molottaen:
   ”Asylum, Sweden not safe…”
   Sipilä, Orpo, Soini ja varmuuden vuoksi vielä Elfgren tulevat pikimmiten ihmettelemään perseiden kurjaa kuntoa kunnes toteavat että me tienataan tällä ja vaativat SPR:ää hoitelemaan välittömästi suurimmat persereiät kunhan ne on saatu Uuden Vaihtoehdon tarjoamiin Uusiin Vokkeihin…

 2. Viisitoista afghaania on lyhyessä ajassa ollut osallisena poikaraiskauksiin. Ei se ole mitään kulttuuria ja leikkiä, se on perversiota ja seksuaalista sadismia.

  1. Se on perversiota ja seksuaalista sadismia joka on elimellinen osa afgaanikulttuuria. Taisi olla jossain Hesarin jutussa, jossa kerrottiin, että ollakseen uskottava, sotapäälliköillä on oltava ns. poikarakastaja. Etta kun tällä tasolla liikutaan, ei ole kovin yllättävää, jos on vajaan 2000 %:n yliedustus raiskaustilastoissa. Jos jossain kulttuurissa pienten lasten raiskaukset on suht yleinen tapa, niin siinä voi joku hetki integroidessa mennä.

   Tossa hieman faktaa mtv.fi’stä: http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236

  2. On perkeleet melkosta porukkaa,oikein joka äidin toive vävyjä.
   Ikinä nuista ei eroon päästä kun ne tänne pesiintyvä.

 3. Miksi jostakin Iranin takaa pitää ottaa porukkaa tänne raiskaamaan veronmaksajien rahoja? sanoo:

  Afghanistanin pitäisi muuttaa nimensä Analistaniksi.

 4. Harvinaisen fiksuja muslimeja taas. Suomessa raainkaan lapsenraiskaus ei ole törkeä teko, eikä ketään karkoteta. Toivoo: Lindströmmm, ”oikeusministerinne”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.