Ruotsista karkoitettu nuorukainen ei ole kuolleiden listalla

13
19096218_450171275337707_780923520_o
Ruotsista karkoitettu isisjäbä poseeraa jossain päin Syyriaa.

 

Kirjoitimme aiemmin Ruotsista karkoitetusta afgaanimiehestä, jonka kerrottiin kuolleen Kabulissa tehdyssä pommi-iskussa. Nyt samainen lähde kertoo, että mies ei olekaan kuolleiden listalla. Reuters on tarkastanut attentaatissa kuolleet nimi nimeltä ja yhtään sen nimistä ei ole kuolleiden joukossa, joka on karkoitettu Ruotsista.

Miehen kerrotaan kuitenkin olevan jollain tapaa kateissa, tarkemmin ei tiedetä mitä ”kateissaolo” tässä tapauksessa tarkoittaa. Ruotsin Maahanmuuttovirastosta ollaan mukana tarkastelemassa eri viranomaislähteitä mikä miehen kohtalo mahtaa todellisuudessa olla.

Mies siis karkoitettiin Ruotsista, koska hän valehteli ikänsä lapseksi ja oli sotinut isiksessä. Mies sai Ruotsissa veronmaksajien kustannuksella kriisihoitoa ”sotatraumoihinsa”.

Advertisements

8 thoughts on “Ruotsista karkoitettu nuorukainen ei ole kuolleiden listalla

 1. Kuka tietää jannun kaikista aliaksista mikä on se oikea..suvakitkaan ei pääse hillumaan matun ruumiilla jos notkujalla on 5 eri nimeä

  1. Tää oli päivän paras!!!! Nauroin itseni kipeäksi!!!!! Ja pissat meinas tulla pöksyyn…..

 2. Viidestätoista erilaisesta henkilöpapereista on vaikea ottaa selvää. Tukiaisia tulee kuitenkin se
  15 kertaa enemmän, kuin kotimaisille.

 3. Harmi, ettei kuollutkaan lapsenraiskaaja. Toivottavasti pääsee ikuiseen pimeyteensä mahdollisimman pian.

  Kuka nyt onkaan valemediaa? RHC on. Täst’lähin kaikki noiden jorinat on pelkkää **skaa ja valhetta, näinhän MV:n kanssakin on toimittu. RHC on täynnä vihaa ja se pitää lopettaa kustannuksista piittaamatta. Eikö? Ai, pedofiliasta saakin vaieta ja sitä tulee tukea. No, **ttu sitten.

  Sähköinen heil kaikille.

 4. Miksi Tarja Halonen jonka ruotsikin on kamalaa? Ei suomalainen entinen pressa ketään kiinnosta, kelle siis puhuu? sanoo:

  Miksi ihmeessä Tarja Halonen on ”sommarpratare”/”kesäpuhuja” Ruotsin radio P1’ssä 6. elokuuta? Se on suosittu ohjelma jossa ruotsalaiset julkkikset ja merkkihenkilöt pälisevät lähinnä itsestään ja elämän traumoista. Hän aikoo puhua ”pohjoismaalaisisten asemasta ja globaalisesta roolista leveässä kulttuuriperspektiivissä”.

  Voin vain kuvitella mitä multikulti-ota-oma-afghaani- propagandaa sieltä tulee.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=6716252

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.