Sotapakolainen sytytti keskuksen tuleen-rakennus poroksi

0

 

Karlshamnin kupeessa Asarumissa on sotapakolaisten vastaanottokeskus Lindemohemmet ilmiliekeissä. Paikalla on useita sammutusyksiköitä, mutta rakennusta ei voitu pelastaa vaan se paloi kivijalkaa myöten poroksi. Palo alkoi jo päivällä ja tällä hetkellä palolaitos hoitelee loppusammutusta.

Palon alussa pelastuslaitos savusukelsi rakennuksen huone huoneelta, mutta kenenkään ei tiedetä olleen sisällä tai ainakaan menehtyneen palon seurauksena. Kaikki 68 sotamiestä evakuoitiin.

 

Kuvakaappaus 2017-06-14 18-57-41

 

Heti palon jälkeen alkoi ruotsalaisten rasmuslaisten leirissä rummutus murhapoltosta. ”Tämäkin vielä, ensin he pakenevat sotaa ja nyt tämä!”, ”Satans rasister, ni är döda!”, ”Ruotsi ei ole enää turvallinen maa!”.

Poliisi on vahvistanut, että se tutkii paloa murhapolttona. Asian tiimoilta on kiinniotettuna yksi henkilö, keskuksen asukas. Palo nimittäin alkoi sotapakolaisen omasta huoneesta ja hän pääsi palavasta huoneesta ulos sivullisten auttamana.

”Satans rasister, ni är döda!”

 

branddrabbade-jpg
Sotaa, vainoa, kidutusta, itkua ja hammastenkiristystä paenneet sotapakolaiset Hanif Mohammadi, Aman Akbari ja Hossein Azimi ovat ihmeissään: Tölli paloi alta.

 

9 thoughts on “Sotapakolainen sytytti keskuksen tuleen-rakennus poroksi

  1. Onpas surullisen näköisiä nuo 10-vuotiaat tuossa kuvassa, oli varmaan liian vanhan mallinen xbox tai pleikkari, ilmankos alkaa kipinöimään. Noh nyt onneksi saavat uuden kämpän Tukholman keskustasta.

    1. Ehe`eihän nuo ole viellä kymmenvuotiaita,selvästi eka luokalle pojat on laitettava.

  2. Maahan saa lampsia ilman enempiä vaatimuksia tai papereita, mutta tulityökurssi olisi kyllä hyvä olla suoritettuna. Olishan se noita mukavampi majoittaa, jos eivät oitis tuikkais majaa tuleen.

  3. Ei Ruotsissakaan kulohälytystilan julistaminen enään riipu sademäärästä, vaan tulijoiden nuppiluvusta.

  4. Kyseessä siis murhapolton yritys.Eiiiiiiiiikun niin se olisikin ollut sitä vain siinä tapauksessa että vääräuskoinen olisi heittänyt tulitikun rakennuksen yleiseen suuntaan.

  5. Kuvan naiset ja lapset olivat menehtyä! Eikö teitä polttopullonatseja yhtään hävetä? Ni är döda, olette kuolleet. Saatanan rasistit!

    1. Luulempa että polttopullonatsit voivat käyttää paloaineet sikamakkaroiden grillaamiseen, polttomuslimit saavat vokit palamaan paljon tehokkaammin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.