Poliisi hajoitti Malmössa irakilaisten mielenosoitteluleirin

13

 

Myös Ruotsissa on ollut pitkään mielenosoitusleiri, jossa irakilaiset miehet osoittelevat mieltään Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Malmössä Jägersrossa ovat sotamiehet tehneet mielenosoitusleirin Maahanmuuttoviraston viereiselle bussipysäkille, jossa ovat kuukauden vaatineet ilmaista loppuelämän kestävää ylläpitoa. Leirissä on Helsingin laittomien leirin tapaan telttailua, filttejä, nuotioruokaa ja kumbaijaa.

Irakilaisten tulkkina toimiva Fatma Sadek kertoo, että irakilaiset miehet vaativat suojaa.

– He ovat todella turvapaikan tarpeessa. He eivät voi palata kotimaahansa, koska siellä ei ole turvallista. He haluavat oleskeluluvan ja voida elää normaalia elämää.

Poliisi on useaan otteeseen rauhanomaisesti pyytänyt leiriläisiä poistumaan paikalta, mutta irakilaiset ovat vain haistatelleet. Tänään poliisi yritti viimeisen kerran, mutta koska irakilaiset tekivät vain ketjun niin jostain kumman syystä ruotsalainen poliis päätti käyttää voimakeinoja ja hajoittaa leirin.

klo 15.00 jälkeen poliisi saapui sotaleiriin suurella mellakkajoukolla ja hevosilla ja alkoi kantaa rimpuilevia irakilaisia paikalta. Muutama ölähtelevä iraki laitettiin käsi- ja jalkarautoihin ja hevospoliisi hajoitti käsikoukuilla tehdyn irakiketjun. Poliisi raahasi rimpuilevat irakilaiset bussiin, jotka kieltäytyivät poistumasta paikalta.

Paikallispoliisi Mats Karlsson kertoo:

– Olemme pyytäneet heitä viemään omaisuutensa, eli teltat ja grillit pois bussipysäkiltä, mutta siihen ei olla suostuttu. Rikos ei varsinaisesti ole iso, mutta kuitenkin vastoin järjestyslakia. Tämä meni nyt tällä kertaa näin.

 

RHjvSOmob5UOFydESDRE0Hb9TX0
”He tarvitsevat suojaa ja turvaa!”, huutaa irakilaisten miesten tulkki Fatma Sadek

 

Pitäisikö Helsingin poliisin ottaa tämän ainoan kerran oppia ruotsalaisista virkaveljistään ja hajoittaa aseman sotaleiri. Ensin ruiskutetaan paloautolla leiri märäksi ja sen jälkeen mätkitään pampulla kaikkia laittomia ja lopuksi laitetaan heidät jalka- ja käsirautoihin mahalleen maahan makaamaan ja sieltä Pasilaan putkaan ja edelleen lennätettäväksi kotimaahan. Helppo homma.

 

Advertisements

24 thoughts on “Poliisi hajoitti Malmössa irakilaisten mielenosoitteluleirin

   1. Etelä-Ruotsin poliisi alkaa pikku hiljaa saada mittansa täyteen paskasakista joka vie kaikki resurssit ja käyttäytyy typerästi. Ei skånelaiset ole ollenkaan niin kilttejä kuin mitä murteesta voisi kuvitella. Onhan Skåne entistä Tanskanmaata.

  1. Kuka muuten oli Eila Kännö? Olen joistain kirjoituksista ymmärtänyt, että hän olisi joskus perehtynyt joihinkin asioihin ja lukenyt jotain syvempääkin?

    1. Marliel: Täytyy ottaa illalla Kännön muistolle känni ja pistellä Nukke-Nergiä hakaneulalla pakaroihin, ettei se akka saa nukutuksi, saati istuttua. Luultavasti menee ummelle ja vaatii avanteen koko perse.

     Voodoo toimii. Niin totta, kuin Nerg tietää jonkun taustat.

     1. Jotta matut saadaan rauhoittumaan pitäisi löytää muutama Lapin noita loitsimaan Pohjolan paarmat, itikat ja hevoskärpäset imemään matuista veret, loitsut voisi nauhoittaa ja jakaa nettiin jotta kaikki voivat soittaa niitä matujen lähellä, voisi säväyttää matua kun samalla tekisi jotain mumbojumbo-eleitä ja muljauttelee silmiään.
      Se on muuten kulttuuria ja uskontoa se loitsiminen joten sen kieltäminen olisi jättepaha juttu ja varmasti myös rasismia 😊

  2. Sikälikin outo tilanne, ettei ketään kivitetty eikä autot palaneet. Tuleeko ne alueelta, jossa tulta ei ole keksitty?

 1. Kyllä täällä kuule suvakit poliisien fasistisista otteista kiljuvat, mutta hatunnosto poliisille hyvinhoidetusta järjestyksen ylläpidosta – tasapuolisesti kerrankin sama laki kaikille. Hämmästyttävää toden totta, että tällainen ryhtiote löytyi!

 2. Mitä vittua!?!? -Tässä on nyt jotain taustalla mitä me emme tiedä. Kyseessä on jonkinlainen posliinien maineen parantaminen.

  -Se että EDES tämä porukka OIKEASTI poistettaisiin maasta on vain kuvitelmaa -ei tule tapahtumaan!

 3. Toooosi hädänalaisilta näyttävät nuokin irakilaismiekkoset… 🙁
  – voisikohan ”Allahin papitar” lähteä tuonne länsinaapuriin lainalle kunnon leiriä järjestelemään?

  Oliko edes Ruotsin suvakkinaisiakaan apuna????

  1. Voisi sitten vaihteeksi huutaa ja melskata tuolla, että Ruotsin poliisi hakkaa…

 4. Ruotsin poliisille riitti kuukausi laitonta telttailua, suomen poliisi ei ole toiminut 3kuukauden jälkeenkään. Voi vittu!

 5. Matu todella tykkää leireillä, siksi vaadinkin, että matut laitetaan metsän keskelle kesk.. internointileirille, kunnes suostuvat palaamaan Ruotsiinsa. Tuskin montaa kuukautta menee, ennen kuin tajuavat pakkautua paikalle tuotuihin kontteihin, jotka kätevästi tyhjennetään rajan tuntumassa. Kompassi mukaan ja ”go west” soimaan päättymättömällä kasetilla.

 6. Ehkä helmikuussa olisi riittänyt se paloletkulla kasteleminen. Ja mieluummin jätevedellä.

 7. Turhaa puuhastelua. Kehitysmaa tuli kylään ja jäi asumaan.

  Syväitkää jä mäksäkää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.