Umeåssa useita raiskauksia/ päällekarkauksia lyhyessa ajassa

13

 

Umeån poliisi Ruotsin Västerbottenista varoittaa naisia päällekarkauksista. Umeån ympäristössä on viime syksyn lokakuusta alkaen tehty kahdeksan rikosilmoitusta erilaisista seksuualisista päällekarkauksista. Kahdessa tapauksessa kyse on raiskauksesta. Muut tapahtumat ovat jollain tapaa keskeytyneet esimerkiksi sivullisten puututtua tapahtumien kulkuun.

Viimeisin raiskausyritys tehtiin viime perjantaiyönä kun 18-vuotiaan naisen päälle käytiin kävelytiellä. Tekijä tuli kirjaimellisesti puskasta naisen kimppuun. Teko tässä tapauksessa kuitenkin keskeytyi.

Umeån poliisi kehoittaa varovaisuuteen, mutta ei ole jakanut millään tavalla tekijän tai tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen.

https://unvis.it/expressen.se/tv/nyheter/brottscentralen/atta-overfall-mot-kvinnor-pa-kort-tid-i-samma-omrade–nu-varnar-polisen

Advertisements

10 thoughts on “Umeåssa useita raiskauksia/ päällekarkauksia lyhyessa ajassa

 1. Itse asiassa Uumajan poliisi antaa vinkin tuntomerkeistä. Tekijät ovat arabiinoja tai neekereitä. Kantapeikot ei tällaista tee tai se on niin harvinaista, että jos Sven-Petter olisi tähän sortunut, Uumajan poliisi sen meille kyllä kertoisi.

  1. Neuvotaan naisia olenmaan varovaisia jua neekereitä pidättyväisiä,aika naurettavaa juttua.
   Mutta kun ruotsissa on jo nostettu kädet pystyyn,mitää’n ei voida kehitysmaalaisille raiskaajille.

   Tämmöseksi päästi poliittineneliitti Ruotsin muuttumaan,.Ja näin ollen poliitikot on suurimpia rikollisia Ruotsissa.

 2. Suvakki-Suomi 100 vuotta ylöspäin ja sitten alaspäin arabian kaikuessa kaduilla ja toreilla sanoo:

  Kehitysmaalaisen kikkelikallen kiimaa eivät paremmat katuvalot tms (joita nyt mietitään) paljon häiritse. Onhan raiskauksia tapahtunut ihan keskikaupungillakin, keskellä katua.

 3. Raiskaus ja raiskaus.. Juuri viime viikolla luin muslimiraiskaajan uusimman selityksen miksi ei lopettanut vaikka tyttö huusi ”NEJ NEJ NEEEEEEEJ!!!!”, selitys on semilegendaarinen: ”Hon va så kåt att hon inte visste va hon sa”. Eli kun nainen tappelee vastaan, huutaa ei ja kieltää niin nainen on niin kiimainen että ei tiedä mitä sanoo. Muslimi ei ole koskaan väärässä.

 4. Siinähän se ratkaisu meille nyt on, kun poliisi kehoittaa mahdollisia uhreja varovaisuuteen ja mahdollisia tekijöitä pidättäväisyyteen.

 5. Varmasti äärioikeisto asialla – tärkeintä on nyt nuolla voimakkaasti sotalapsukaisten peräaukkoa etteivät he vain koe rasismia ja etsiä vihapuhetta.

 6. ”Umeån poliisi kehoittaa varovaisuuteen, mutta ei ole jakanut millään tavalla tekijän tai tekijöiden tuntomerkkejä julkisuuteen.”

  Ja tässä oli ainakin vastaus siihen, olivatko tekijät kantiksia vai matuja.

  Rikollisten tuntomerkkien kertominen julkisuuteen tullaan varmaan lopettamaan täysin lähitulevaisuudessa, niin Ruotsissa kuin Suomessakin. Eikä myöskään kerrota puhuivatko he rötöksen hetkellä huonoa englantia tms, koska muuten kaikki arvaavat heti keistä on kyse.

 7. Taikakeinot käyttöön ja sassiin. Ranneke estää raiskaukset 100-0. Hyvä konsti on myös lennättää viidakosta lisää neekereitä patsastelemaan kadunkulmiin. Jo on kumma, ellei noilla konsteilla lopu seksuaalinen hätätila, sota ja vaino.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.