Skip to content
Mainokset

Kungsängenissa puskaraiskaus-tekijä kiinni liki rysän päältä

IMG_20170616_004422

Kuvan arabi noukittiin kyytiin epäiltynä raiskauksesta.

 

Muuan sotaa, vainoa ja kidutusta paennut mies ei voinut tänään hillitä kiimaansa Kungsängenissä Tukholman kupeessa vaan hän kaivoi kikkelin esille ja raiskasi nuoren naisen metsässä kuntopolulla.

Poliisi sai ilmoituksen puoli viiden aikaan iltapäivällä kun sivullinen hälytti apua pahoinpidellylle ja raiskatulle naiselle. Naisen mukaan huonosti ruotsia puhuva henkilö hyökkäsi hänen kimppuun kuntopolulla pensaikosta. Heti ilmoituksen jälkeen poliisi alkoi haravoimaan aluetta helikopterilla ja useilla partioilla.

 

IMG_20170616_004449

 

Onni kävi onnettomuudessa ja läheisen Kungsängenin juna-asemalta löydettiinkin kummallisesti käyttäytyvä mies, joka sopi vaatetuksenkin puolesta uhrin antamaan kuvaukseen. Poliisi päätti noukkia arabin asemalle kuultavaksi epäiltynä törkeästä raiskauksesta.

Mainokset

17 Comments »

  • Eiköhän burqhaton huora eli rasisti ensin joudu maksamaan korvauksia ihanalle viattomalle rasismin uhrille.Vasta sitten voi karkoitus tulla kyseeseen.

   Tykkää

 1. Husuzta ei o kuulunut pitkään aikaan mitään. Onkohan se lähteny tonne ruottiin harjoittamaa n rikkautta?

  Tykkää

  • Joko valtiolta tai suvakilta saadut Adidakset ja Adidasten alla kiimainen, saastainen kehitysmaakikkeli kaikkine tauteineen.

   Tykkää

 2. Veronmaksaja voi päivästä toiseen iloita, miten on ilo elättää ihmisiä, joiden omakin maksukyky tuntuisi monesti olevan kunnossa, ja joiden yliedustus raiskaustilastoissa on 1700 %. Ja sitten töihin.

  Tykkää

 3. Palkintomuslimille tulee kunnon korvaus suoritetusta urotyöstä ja nainen joutuu väistelemään loppuikänsä sukulaismuslimien kivisadetta, kun on suloisen pienen evakkolapsen viekoitellut seksuaaliseen aktiin?

  Vain muslimi voi olla viaton.

  Tykkää

 4. Ällöttävän näköinen tyyppi, tekee trauman vain pahemmaksi. Ainiin mutta traumakeskus suljettiinkin naisten osalta…

  Tykkää

 5. Muslimien uusi armoton hämäys, kuntopolulle kuntoilijan näköiseksi. Ei muuta ku sossu-adidas univormu päälle ja ulos paneskelemaan! Tuo on alan miehiä, tehnyt saman monta kertaa. Nyt ikävä kyllä taitaa Tukholman keskustassa olevaan kämppäänsä muuttaa uusi Mohammed sillä tämä Mohammed joutuu ankaraan Ruotsalaiseen vankilaan suorittamaan rangaistusta yli VIIKOKSI ! Eiköhän se ole tarpeeksi arvottoman naisen elämän pilaamisesta.

  Tykkää

 6. Kehis kaulasta penkkiin kiinni, housut alas ja kalu irti. Siinä saapi sitten istua iltaan asti ja jos illalla on vielä hengissä niin ajetaan pakkotyölaitokseen kymmeneksi vuodeksi. Raiskaukset menisivät nollaan per omgående.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: