Monokulttuurilla yli 1000 tilaajaa-Suomen vihaisin viha-ja valeradio

13

19146193_862900630527710_7938443879079471405_n

 

Monokulttuurin työryhmä kiittää kaikkia kuulijoita. Tilaajilla kanavalla on jo yli 1 000 ja kuulijoita jokaisessa livessä on useita satoja. Jälkilähetyksillä on sitten tuhansia kuuntelijoita, keskimäärin noin 10 000 kuuntelijaa plus miinus sinne tänne.

Junes Lokka kertoo:

– Vain rasisti ei tilaa kanavaa.

Monokulttuurin voi tilata Youtubesta, jolloin saat muistutuksen vaikkapa puhelimeen, jolloin on aika laittaa kaljat pakkaseen ja asettua aloille kuuntelemaan Monaria. Monokulttuurin lähetykset tulevat vakiona aina keskiviikkoisin klo 19.00 ja extralähetyksiä riippuen vähän tuosta ja tästä.

https://www.youtube.com/monokulttuurifm

Advertisements

13 thoughts on “Monokulttuurilla yli 1000 tilaajaa-Suomen vihaisin viha-ja valeradio

 1. Vain Suomi Ensin -iltaman jälkilähetys on ylittänyt 10 000 kuulijaa. Tämän vuoden jälkilähetykset ovat keränneet keskimäärin 5-6 tuhatta näyttökertaa, mikä on kova lukema sekin.

  1. “Toiseen vaakakuppiin minä panin todellisuuden ja toiseen vaakakuppiin minä panin heidän puheensa; ja – jumalauta – heidän puheensa painoivat enemmän.”
   ― Markku Lahtela, Vihaa nyt – rakasta myöhemmin

 2. Paavo, kirjitappa sinne ruotsalaisille foorumeille että jos ruotsalaiset haluaa elää rauhassa niin myyvät omaisuutensa ja muuttavat Suomeen. Meillä on paljon haja-asutusalueita myytävänä ja mummon mökit kaipaavat ihmisiä elävöittämään maaseutua. EI tarvitse kuin petella suomen kieli ja muuttaa. Ja heti pääsee eron suuresta määrästä ISI-taistelijoita ja uskaltaa nukkua yönsä rauhassa.

  Ehkä jokunen niistä toisi busineksensakkin mukanaan, joten Suomen verotulot voivat kasvaa. Siksi tämä Suomen uusi vientituote ”Elä ilma pelkoa” voisi olla lanseerattavissa ruotsalaisille.

  ”Welcome Svedish, with moneys”

  1. Ikävä kyllä asiat eivät Suomessakaan ole enää tässä mallissa, jos Sipilä, Soini ja Orpo saavat toteuttaa Suuren Suunnitelmansa, jonka tieltä heidät hirvittävällä tavalla yllättänyt Halla-aho piti raivata.

   Ja miksipä eivät saisi? Kuka heidät pysäyttää?

   1. Äh, tämän piti tulla vastaukseksi Suomen uuden vientituotteen kommenttiin, mutta parempi myöhään kuin ei koskaan.

   2. Qroquius Kad, vähän veikkaan et ruotsalaisten (ja miksei kohta suomalaistenkin) jotka voivat vaihtaa maisemaa ja realisoida omaisuutensa, kannattaa miettiä vakavasti Australiaan muuttoa…

    1. Samaa mieltä. Australiaan ei tosin ihan niin vain muuteta, mutta niille joille se on mahdollista, toivotan ilomielin hyvää uutta elämää järjellisen maahanmuuttopolitiikan maassa.

 3. Todella hieno juttu! Onnea ja menestystä ja tekijöille suuret kiitokset!

  Lähetyksissä alkaa nyt olemaan parempi rakenne kun Hra Kukkaruukku (tai edes joku) toimii puheenjohtajana ja erotuomarina, aiemmin lähetyksessä pompittiin aiheesta toiseen ja samaa aihepiiriä käsiteltiin hajanaisesti pitkin lähetyksen kulkua.

  Samaa voisi sanoa oikeastaan kaikille muillekin rasistilähetysten tekijöille: miettikää käsiteltäviä aiheita hieman etukäteen. Siis mitä aiheita käsitellään ja miten niistä käydään tyhjentävästi läpi kaikki oleelliset kohdat – tehkää jonkinlainen käsis ennen kuin alatte heittelemään päähän tulevia ajatuksia, jotka kootaan lähetyksen kuluessa. Silloin jää pois turha toisto ja tyhjäkäynti ja paketti pysyy tiiviisti kasassa ja mielenkiintoisena läpi koko parituntisen.

  Vielä kerran: kiitokset koko tekijäporukalle hienosta työstä mitä teette!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.