Monokulttuurin hillotolppa-extra tänään klo 19.00

13

Monokulttuurin perjantaiextra on luultavasti taas viikon kovinta kamaa. Vieraana Hervannan hillotolppamies Heikki Luoto (Ps) ja Seinäjoen hillotolppapäällikkö ja suomen sisulainen Juha Mäenpää (Ps).

Kovia vieraita, kovaa puhetta ja ja ja…(PAAVO, muista hengittää!!)

Siis klo 19.00

Advertisements

30 thoughts on “Monokulttuurin hillotolppa-extra tänään klo 19.00

  1. Voi voi Sauli, palatsisi parvekkeen kaidekin on koristeltu hakaristein, kuinka julkeat. Saksassa tuosta saisi vankeustuomion.

 1. Hienoja aikoja elellään, kun politiikan todellisuus näin lätkäistään päin kansan pläsiä. Isomman puoleinen tietoisuuden noste siis on käynnissä. Eihän tässä voi kuin sanoa, että ”hallelujaa” ja kiitos kaikille teille älykkäille, rehellisille ja rohkeille ihmisille, jotka ovat tältä osin olleet tietoisuutta edistämässä! 🙂

 2. Natseja ei pidä päästää Halla-ahon persuihinkaan! Yksittäiset natsitkin persujen riveissä ovat jo liikaa.

  Normaaleja maahanmuuttokriittisiä ihmisiä on tarpeeksi paljon ja he ovat paljon vastuullisempia päättäjiksikin.

  Taso pitää säilyttää – ihan joka tavoin.

  1. # Ei saa antaa pelolle valtaa
   Rikkautta tulossa Saulille ja uuvateille?

  2. Elo vissiin ihan oikeasti uskoo niin?! :

   ”Elo painottaa, että hänellä ei ole mitään nykyistä puheenjohtajaa Halla-ahoa vastaan henkilönä tai poliitikkona. Sen sijaan Elo pitää ongelmallisena Halla-ahon takana puolueessa toimivia voimia, jotka Elon mukaan vievät perussuomalaisia radikaalimpaan suuntaan.

   – Hän (Halla-aho) on itse asiassa paljon analyyttisempi ja sanotaanko jopa maltillisempi kuin jotkut henkilöt, jotka ovat siellä takana.

   Perussuomalaisen radikaalimman suuntauksen takana on Elon mukaan muun muassa Suomen Sisu -yhdistyksen jäseniä, mutta myös muitakin voimia, jotka haluavat radikalisoida suomalaista poliittista kenttää.”

   http://www.iltalehti.fi/politiikka/201706162200214341_pi.shtml

   1. Voisiko joku minulle kertoa, miksi tuo Suomen Sisu on, kuin kirosana nykyään. Mitä pahaa ne on tehneet ansaitakseen noin huonon maineen.

    1. Kaiketi sen piirissä oli alun perin hiukan natsihenkisempääkin väkeä – nykyään se taitaa olla enemmänkin nationalistinen/isänmaallinen järjestö?
     Varmaan se vaikuttaa, ettei ulkopuolisilla ole tarkkaa tietoa nykykuvioista – ja toki vastapuoli harrastaa ihan tahallista leimaamistakin.

     Persuloikkarien, kuten Elovaaran, mainitsemista ryhmistä kuitenkin Vastarintaliike on tietysti ideologinen natsiliike tänäkin päivänä. Vastenmielinen minulle ja monelle muullekin keskiverto maahanmuuttokriitikolle.

  3. Koska terot hyökkäävät harvemmin eurooppalaisen valtion johtoa vastaan, niin tuo vartijoiden palkkaaminen voi liittyä oman kansan pelkoon. Kun talous sakkaa ja matuja tuodaan maahan romuttamaan hyvinvoinnin rippeet, voi käämi jos toinenkin palaa.

  1. # Ei saa antaa pelolle valtaa
   Rikkautta tulossa Saulille ja uuvateille?

  2. Juuri näin se on -jotain todella mittavaa on suunnitteilla ja eliitti yrittää suojautua kantaväestön kostolta.

   -ERITTÄIN kovaa kyytiä on tulossa -suosittelen varautumaan fyysisesti ja henkisesti tuleviin koitoksiin.

 3. ”Oli sata vuotta sitten koulutiet vain latuja -ei sata vuotta sitten tänne tuotu matuja -myös silloin kertoi päättäjät meille satuja -kun mitta tuli täyteen huuhtoi veri katuja”

  -JÖSSE JÄRVENPÄÄ- 👍

 4. Tuukka puhui asiaa selkeällä suomenkielellä. Rogerilla oli varmaan merkittävää kerrottavaa, mutta kun puheesta ei tahdo saada mitään selvää, puhetreeneihin!?

  1. Häh? Roger oli ihan sujuvasanainen ja asiallinen. Häiriöitä oli hiukan liikaa, lähetys pätki joillakuilla.

   Pienempi vierasmäärä toki toimii hiukan paremmin, mutta Tuukka on kyllä varsin hyvä puheenjohtaja.

   1. Hienoa, kun saamme kuulla uusia ääniä ja uusia kannanottoja. Tuukka Tiina Junes ja Paavo saavat hieman levähtää välillä. <3

 5. Homolaki oli siitä syystä keskeinen, että sen hyväksyminen tuhoaa kirkon ja vie todellisuudessa lopulta pohjan konservatiivisilta arvoiltakin…
  + se muuttaa esim. koulujen opetuksen; lasten päät sekoitetaan vastedes kaiken maailman transu-propagandalla. Nuoret sukupolvet eivät sitten enää jaa esim. perinteisiä perhearvoja – ja kuitenkin perhe on ollut vakaan ja jatkuvuuden takaavan sivistyneen yhteiskunnan perusyksikkö.

  Kirkon olisi ollut tärkeää pysyä perinteisenä, oikeasti kristillisenä – jotta myös pyhyyden idea olisi säilynyt. Sekä myös jonkinlaisen ehdottoman oikean ja väärän idean. Sillä ei oli mitään väliä, uskooko enemmistö ihmisistä vai ei. Uskonnon symbolinen ja esim. rituaaleihin liittyvä rooli on paljon tärkeämpi.
  Esim. jossain Kiinassa eläviä tyttövauvoja dumpataan roskapönttöihin ja kukaan ei välitä, koska ei ole käsitystä elämän pyhyydestä. Kommunismi on ruokkinut ateismia ja perinteiset uskontonsa eivät tunnusta ihmisen erikoisasemaa. Kiinassa kuitenkin toki on myös vanhanaikaista autoritaarisuutta ja ns. luonnon lait tunnustavaa maalaisjärkeä, joka pitää maata ja kulttuuria kasassa – mitä taas ei ole meillä lännessä, joten jälki tulee olemaan meillä paljon pahempaa.

  Ateismi johtaa lännessä lopulta arvojen pirstaloitumiseen ja jopa täyteen arvottomuuteen, koska ei ole enää olemassa mitään yhteisiä ja ihmisiä yhdistäviä arvoja!
  Kansallismielisyyden inhoakin on tietynlaista arvottomuutta ja rajattomuutta.
  Ev.lut. kirkkommekin on todellisuudessa ateismin vallassa; ei siellä ole enää juuri oikeasti uskossa olevia pappeja, koska heitä syrjitään työhönotossa henkilökohtaisen vakaumuksensa takia – isoissa kaupungeissa ei pääse enää papiksi, jos uskoo Raamatun Sanaan.

  Koska meillä kuitenkin on kirkkovaalit ja kirkolliskokouksen edustajatkin valitaan – niin toivon persujen lähtevän seuraaviin kirkollisvaaleihin hyvin konservatiivisin ehdokkain.
  Persujen olisi hyvä laatia strategia myös tätä varten eli miten pysäyttää ateistivihervasurien mädätys kirkossa.

  1. Juuri tuon vuoksi erosin kirkosta maaliskuussa, kun tasa-arvoinen avioliittolaki tuli voimaan. Myös punapappi maahanmuuttoagendallaan oli suurin syy erota ev.lut. kirkosta. Minua ei nimittäin leipäpappien ja piispojen maallistunut kirkko taivaaseen pelasta.

   1. Ongelman ydin on siinä, että evankelis-luterilainen kirkkomme on valtionkirkko, siis osa valtiota. Papit ovat valtion virkamiehiä, joiden on toimittava niin kuin poliittinen eliitti heille sanelee.

    Koska poliittisen eliitin agenda tällä hetkellä ja ikävä kyllä ainakin kahden seuraavan vuoden ajan on tuottaa Suomeen yhä lisää haittamaahanmuuttajia ja edesauttaa näiden sekä erilaisten seksuaalivähemmistöjen alati kasvaviin vaatimuksiin alistumista, on kirkon vain peesattava.

    Asiat muuttuisivat radikaalisti, jos kirkko erotettaisiin valtiosta. Silloin se voisi valita uudet, kristilliset johtajat, jotka näyttäisivät ulko-ovea pastori-Marjaanoille ja muille epäpapeille. Ei se finansseistakaan kiinni olisi: vaikka kirkko menettäisikin verotusoikeutensa, olisi sillä edelleen mm. mittavat maaomaisuutensa.

    Ennen kaikkea se saisi takaisin mahdollisuuden toteuttaa oikeaa kristillisyyttä. Ei sen sosialidemokratiaversiota.

 6. Kiitos taas samamielisille lähetyksestä. Lähetystä kuunneltuani minulle tuli mieleen, ettei nykyinen hallitus ja uusivaihtoehto tarvitse, kuin jäljellä olevat 2 vuotta hallituksessa siihen, että saavat lopullisesti tuhottua EU:n myötävaikutuksella maamme idioottimaisella maahanmuuttopolitiikallaan. Irti EU:sta ja Rajat kiinni !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.