Mainokset

Ruotsin raiskaukset lisääntyneet edellisvuodesta liki 20 % kuluvan vuoden aikana

valdakt_tt-SMALL

 

Raiskaukset ja raiskausten yritykset ovat lisääntyneet kuluvan vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana 16 % edellisvuodesta. Tammikuun loppuun mennessä on poliisille tehty 2 224 rikosilmoitusta mainituista rikoksista. Asiasta kertoo SvD, joka on saanut lukemat suoraan poliisilta.

Syyttäjälle on kuluvan vuoden aikana jätetty 297 tapausta raiskauksesta, joka on 44 enemmän kuin viime vuonna samana aikana. Toisaalta yhä useampi tapaus jää kokonaan tutkimatta tai niiden tutkinta lopetetaan mm. näytön tai todisteiden puutteiden takia. Poliisin mukaan tapaukset, jotka laitetaan alas, voivat olla yhtälailla vakavia tapauksia kuin lievempiä.

Poliisi siis lopettaa käytännössä joka päivä 13:sta tapauksen tutkimuksen riippumatta oliko kyseessä raiskaus tai sen yritys. Tänä vuonna on lopetettu 1 886 jutun tutkinta kun viime vuonna niitä oli samaan aikaan 1 601.

Toukokuun loppuun mennessä poliisilla oli 1 701 avointa tapausta pöydällään, joissa tutkinta junnaa. 22 % enemmän kuin viime vuonna.

Mainokset

16 Comments on Ruotsin raiskaukset lisääntyneet edellisvuodesta liki 20 % kuluvan vuoden aikana

 1. Jaassu // 16/06/2017 19:45 // Vastaus

  Karmeaa on meno Ruotsissa.

  Tykkää

 2. Sivuseikka suvakeille // 16/06/2017 20:06 // Vastaus

  Unelman hinta…

  Tykkää

 3. Rajat kiinni ja karkoitukset jokapäiväiseksi liukuhihnatyöksi // 16/06/2017 20:19 // Vastaus

  Raiskaaminen, ei ole pelkkää kiimaa vaan sen tarkoituksena on tuhota yhteiskunta. Siksi siihen pitää suhtautua vakavammin eikä löysemmin. Vaan eihän näitä kehisten tekemiä rikoksia mitkään määrärahat riitä selvittämään. Poliisi ei muutenkan juuri mitään selvitä, saatikka kun uutta matua lappaa sisään lähes 2000 kpl kuussa ja vanhoistakaan ei ole mitään kontrollia. Siihen vielä ”tuhannet radikaalit islamistit” päälle. Selvitä sitä sitten ja yritä samalla olla hukkumatta paskaan.

  Tykkää

 4. Suvi Suvakki. // 16/06/2017 20:40 // Vastaus

  Tilastopiikki vaan ja johtuu ilmoitusherkkyyden lisääntymisestä. Ennen ei ilmoitettu niin useasti kun häpeiltiin ja vastaanottava poliisikin oli rasistinen. Nyt kun rasistit on siivottu pois, niin on pienempi kynnys ilmoittaa.
  Ja sitten heräsin ja päästin kissan ulos.

  Tykkää

 5. Talvisodanhenki // 16/06/2017 21:09 // Vastaus

  Tämä on vasta alkua -valitettavasti.

  Tykkää

 6. Valtsu // 16/06/2017 21:30 // Vastaus

  Synkkää on, synkkää. Synkintä kaiketi se, että mitään ei tunnuta oppivan.

  Varmaan luolamiehet ymmärsivät, kun naapurin Kaptah sytytti tukkansa tuleen ja huusi tuskasta, että tuo ei tainnut olla hyvä juttu lainkaan. Mutta meillä taas joku tutkijatohtori selittää Hesarissa, että hyvin menee, kun vaan perheet pääsevät yhteen ja huomataan hyvät puolet. Naapurilla on tukka tulessa, mutta silti täytyy itse koettaa, jos se omalla kohdalla olisikin hyvä juttu.

  Tykkää

 7. kertokaapa_jos_osaatte // 16/06/2017 21:31 // Vastaus

  Tarkottaako ihmisoikeuksien toteuttaminen sitä,että kehitysmaalaiset saavat vapaasti raiskata niin paljon kun kullakin kehitysmaalaisella eteen ottaa ???
  Siltä se vaikuttaa,koska raiskaukset jäävät tutkimatta tutkijoiden haluttomuuden takia tutkia näin pieniä rikoksia mitä on raiskaua.

  Tykkää

 8. kertokaapa_jos_osaatte // 16/06/2017 21:34 // Vastaus

  Pohjoismaihin on saatava laki,joka antaa oikeuden kantaa asetta .Milläs muuten puolustautuu heikko nainen raiskareita vastaan, joita saattaa olla lauma.

  Tykkää

 9. 16% ja korkoa korolle, niin rikkaus tuplaantuu tuotapikaa.

  Tykkää

 10. Mikäs mahtaa olla fiilis tytteleillä naapurissa kun poliisi ei viitsi edes tutkia rikoksia. Käytännössä jokainen vastaa itsestään mutta valkoset tuomitaan varmasti. Silti tuntuu naapuri haalivan lisää rikastajia raiskaamaan

  Tykkää

 11. Juhani Koivunen // 17/06/2017 00:15 // Vastaus

  Miettikää nyt itse jos olisitte poliisina Ruotsissa. Kunniakansalaisia ei saa loukata, ne voi kyllä ottaa sut ja sun perheen silmätikuksi ja kostaa sulle, jos tutkit niiden tekemisiä. Niillä on aseita, mutta sinä et saa ampua niitä, ei edes silloin kun sua ammutaan ellei paikalla ole muita poliiseja todistamassa (oma partneri ei riitä). Yrität tutkia, mutta kukaan ei puhu, kukaan ei todista. Uhritkin pelkää niin, että peruu ilmoituksiaan. Media ja poliitikot suu vaahdossa syyttää sua rasistiksi joka päivä ja joka päivä virkamiehet laskee tuhat potentiaalista raiskaajaa (18-.35 vuotiasta miestä), usein taistelukoulutuksen saaneita jihadisteja, maahan. Kuinka paljon helpompaa on pudottaa se tapauskansio mappi ööhön, hakea kahvit ja donitsit sekä nostaa jalat pöydälle niin, että ei tule mitään sanomista. Oikeesti?

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 17/06/2017 20:35 // Vastaus

   Pahinta on, että juuri tähän malliin ollaan asioita ajamassa meilläkin yhä kiihtyvämpään tahtiin.

   Tykkää

 12. Nimetön // 17/06/2017 01:11 // Vastaus

  Perinteinen poliisi on pistetty polvilleen ja pelkäämään.

  Tykkää

 13. Naisen arvo yhteiskunnassa? // 17/06/2017 12:13 // Vastaus

  Taas uusi tapaus. Näitä tulee nyt joka päivä vähintään: https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/misstankt-valdtakt-vid-tunnelbanestation-1

  Tykkää

 14. Harjoitus tekee mestaajan // 18/06/2017 09:10 // Vastaus

  ”Penisraudat” käyttöön?
  Jos poliisi voisi vielä jäljittää aktivoitua laitetta…
  https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/18727-”penisansa”-suojaa-raiskaukselta

  Tykkää

 15. YLE:n toimitus // 18/06/2017 15:10 // Vastaus

  Ehkä näistä vaan ilmoitellaan herkemmin.Lisääntynyt rasismi on aiheuttanut seksuaalisia hätätiloja.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: