Sotapakolaiset lakkoon Skoonessa: ”Ei mitään tekemistä”

13

QKyyOkKknvxwswZzI9-df14wwCE

 

Mistä tuntee aidon ja oikean sotaa, vainoa ja kidutusta paenneen miehen? Tietenkin lakosta. Ruotsin Skoonessa menivät sotapakolaiset lakkoon kun he joutuivat muuttamaan Simrishamnista muutaman sadan kilometrin päähän Röstångaan.

Syyriasta sotaa paenneilla miehillä mikään ei ole hyvin. Heidän mielestään paikka on kirjaimellistesti sikolätti. Lisäksi liian pienet huoneet ja ennenkaikkea se, että syyrialaisilla ei ole mitään tekemistä. Attendon edustajan Sonja Spirovskan mukaan kritiikki on täysin aiheetonta.

– Turvapaikanhakijat puhuvat negatiivisesti vaikka he eivät ole edes nähneet huoneitaan. Sitäpaitsi meillä on eläkkeellä oleva ruotsin opettaja, joka käy kolme kertaa viikossa vapaaehtoisesti opettamassa ruotsia. Lisäksi kesän mittaan ajattelimme tarjota heille ulkoilmaelokuvia.

 

 

Tästä huolimatta miehet lakkoilevat. Heidän mielestään huoneet ovat ahtaita ja pieniä, suihkuja ja vessoja on liian vähän eikä tiloja opiskella. Muuan sotaa paennut syyrialainen Shadi Khair Allah kertoo:

– Tottakai jokaisen pitää siivota huoneensa, mutta meidänpä pitää siivota myös suihkutilat, vessat ja oleskelutilat.

Toinen syyrialainen, tohtori Abdu Majeed kertoo:

– Ei yksin hygieniassa ole puutteita vaan myös ruuassa. Luultavasti sitä ei ole valmistettu oikein. Useilla ystävilläni on vatsavaivoja.

Jne jne.

Mitkä ovat oikeita kysymyksiä tässä vaiheessa?

Mitä tekemistä syyrialaisella lääkärillä on Ruotsissa valittamassa hygieniaa? Eikö hänen velvollisuutensa olisi olla auttamassa Syyriassa oikeita hätääkärsiviä ja niitä siviilejä, jotka vaikkapa haavoittuvat pommituksissa?

 

Kuvakaappaus 2017-06-16 09-33-43

Advertisements

21 thoughts on “Sotapakolaiset lakkoon Skoonessa: ”Ei mitään tekemistä”

 1. Ai että meidänkö pitäisi muslimien ruikelipaskat siivota? In your dreams. Rikolliset ja ruinaajat = välitön palautus.

  1. Niin, noinhan tilanteen pitäisi ilmiselvästi olla, mutta tiedämme toki, että niin se ei ole. Kuvat niistä turvisten laukkuja kantavista sotilaista eli ns. Suomen puolustajista symbolisoi tilannetta loistavasti – valitettavasti.

 2. Ruotsin kielen opettaja raiskataan ja tapetaan, se kuvataan ja siinä teille ulkoilma-elokuva…

 3. Ruotsin kielen opettaja raiskataan ja tapetaan, se kuvataan ja siinä teille ulkoilma-elokuva…

 4. Ööö eikös lakkoon meno tarkoita sitä että ei tehdä yhtään mitään? No, miten se sitten pikkeaa tilanteesta jossa ei ole mitään tekemistä?

  Tässä se nähdään se islamistien ja arabien evoluutiokehityksen kehitys, 1600 vuotta serkkuavioliittoja. Ne ovat naiveja kun kuvittelevat meidän uskovan kaiken mitä ne valehtelee. Ja ne ovat tyhmiä kun näillä tempauksillaan ”ampuvat itseään jalkaan”. Kukaan ei ota niitä töihin eikä kukaan ota niitä tosissaan.

 5. Eihän noille voi antaa mitään työkaluja käteen ,tappavat ittensä ja toisensakin (esim kirves, saha ,vesuri ) tyytyköön leikkimään hiekkalaatikossa . Kait ne sen on saaneet??

 6. Jos loisivilla biojätteillä on tekemisen puutetta niin ihan aluksi voi vaikkapa lähteä rannasta uimaan takaisin sinne kotipaskastaniin.Kyllä siinä puuhaa riittää vähäksi aikaa.

 7. Discot ja folköl-kaupat liian kaukana taas.. Varmaan yläastetyttöjen tiirailukin on tehty vaikeaksi.. Minä suosittelen paikan tuikkaamista tuleen niin koko kiimainen lössi muuttaa Tukholman keskustaan alta aikayksikön, siellä on nyt tilaa kun rakkauden kesä on alkanut ja puskaraiskaaja-Mohemmedeja jää kiinni tuon tuosta.

 8. Sen näköistä porukkaa, että syntynyt kädet taskuissa ja päättänyt sittemmin olla lakossa loppuelämän. Ja kyllä ne kehtaa. Vatsavaivoja voi torjua syömällä vasemmalla kätösellä ja käyttämällä vessan lavuaaria käsipesuun eikä kuseskeluun.

 9. Kaikki haittamaahanmuuttajat ovat näköjään säälittäviä uikuttajia. Ei kun huolella turpaan noitakin plösöjä ja paluukoneella takaisin paskastaniin miinoja polkemaa. Etovia miehen irvikuvia.

 10. Ainut keino millä kitinä VARMASTI loppuisi on (toistaiseksi) lailla kielletty.

  -Kyseessä on siis pattitilanne -miten pitkään vielä kuunnellaan?

 11. Josa joku on kuvitellut näiden tulleen eurooppaan palvelijoiksi,se on puulea erehdys.
  Kyllä nämä on tänne tulleet palveltaviksi,joiden vessat ja oleskelutilat muut siivoavat kun he itse.
  Siksi siellä huudellaan siivoojia heidän vessoihinsa ja oikeutetusti pedueenien keisareita kun uskovat
  kaikki olevansa,

 12. Tavallinen ihminen ei voi mitenkään ymmärtää, millaista hätää ja kärsimystä kuvan naiset ja lapset joutuvat kokemaan. Minäpä kerron: Äärimmäistä sortoa on joutua puhdistamaan astia, johon olet juuri Allahin lahjan maailmalle päkistänyt.

  Meiltä lähtee välittömästi yleislakkoiluun perehtynyt Marjaana opettamaan, kuinka oikeaoppisesti lakkoillaan. Heti ensimmäiseksi mennään kakkalakkoon. Joka ukko niin ummelle, että Muumilaakson asukitkin itkevät.

 13. Kukaan ei ole vieläkään kertonut miksi syyrialaisia, irakkilaisia, somaleja, afghaaneja jne ylipääntänsä päästetään Eurooppaan? Eiväthän he kuulu Eurooppaan eikä EUhyn. Ei heillä ole mitään tekemistä täällä. Pysykööt omalla mantereellaan. Jos Kiinasta haluaa tulla kymmenen miljoonaa pakolaista meille niin otetaanko me nekin? MITÄ HITTOA TÄMÄ KOSKEE MEITÄ? Jokainen maa hoitakoot omat asiat omalla mantereellaan naapurimaidensa kanssa.

  1. Onhan se kerrottu ja kerrotaan valtamediassa lähes joka päivä. He ovat pieniä, pieniä sänkileukaisia lapsukaisia, jotka ovat aivan yksin ilman kenenkään apua paenneet sotaa ja vainoa vähintään seitsemän turvallisen maan kautta tänne Pohjolaan, hukaten siinä sivussa paperinsakin Beringinsalmeen, vai oliko se sittenkin Magalhãesinsalmi?

   Kuka voi tämän kaiken kuultuaan olla enää niin kovasydäminen, ettei sallisi näin pahoin kärsineiden pienten, pienten partalapsosten päästä maahamme saamaan hellää hoivaa, turvaa, vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.