Trollhättanissa koko viikon öisiä mellakoita-kaksi lähi-itäläistä joukkoa riitelee

0

 

Trollhättanissa on ollut viikon mittaan useita mellakoita. Kronogårdenin maahanmuuttajaghetossa on ollut koko viikon rauhatonta ja sotaa ja vainoa paenneiden kerrotaan olleen jonkinlaisessa käymistilassa.

Kyse on kahden lähi-itäläisen ryhmittymän keskinäisestä mellakasta. Ei kuitenkaan tiedetä kinastellaanko siitä kenen usko on se kaikista oikein.

1) Ensimmäinen jättitappelu syttyi keskiviikkoyönä. Kronogårdin torille oli kerääntynyt kymmeniä miehiä ölähtelemään.  Klo 02.00 aikaan velikullat sitten hyökkäsivät toistensa kimppuun aseina liikennemerkkitolppia ja muuta kättä pidempää. Poliisi oli kuitenkin varautunut tapahtumiin ja rauhoitteli sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita miehiä menemään koteihinsa ja panemaan maate.

 

Kuvakaappaus 2017-06-16 12-26-16

 

2) Torstaiyönä mellakointi jatkui samassa paikassa samassa hengessä. 40-50 henkeä oli kerääntynyt näyttelemään kukon harjoja ja lopulta klo 01.00 tilanne räjähti ja Kronogårdin tori muuttui lähi-itäläiseksi tappelutantereeksi.

Tilanne alkoi siitä, että toinen joukkue innostui raahaamaan kadulle autonrenkaita joita sytytettiin tuleen. Paikalle sattunut vartija taas yritti sammuttaa paloja. Hän joutui kuitenkin perääntymään kivisateen takia. Toinen pooli taas tunsi vartijan ja yritti suojata tätä. Tästä tappelu sitten roihahti täyteen lähi-itäläiseen mellakkaan.

 

 

Poliisin tiedottajan Thomas Fuxborg kertoo:

– Emme tiedä tarkkaan mistä on kysymys, mutta jotain tyytymättömyyttä siellä on. Toinen ryhmä on osoitellut mieltään kaupungintalon ulkopuolella useaan otteeseen. En osaa sanoa onko tällä nyt yhteyttä mellakkaan.

Tietojen mukaan yhtenä mahdollisena syynä keskinäisen kinastelun lisäksi olisi arabeilta huostaanotetuista lapsista, jotka ovat joutuneet jonkinlaiseen kunniaväkivallan uhan alle. Tämä olisi mielenosoittelun syy ja mellakka jatkoa sille. Tai jotain sinnepäin.

Yhtäkaikki Trollahättanin poliisi kutsui lisävoimia myös naapurikunnista ja partiot joutuivat työskentelmään kovasti saadakseen tilanteen rauhoittumaan. Pt-median Trollhättanin kirjeenvaihtaja kertoi, että yön aikana alueella oli kymmeniä poliisipartioita ja helikopteri valvoi tilannetta ilmasta monta tuntia.

Allaolevalla filmillä hyvää tilannekuvaa:

 

 

3) Sama touhu jatkui viime yönä. Lähi-itäläiset kerääntyivät torille ölisemään ja tekemään riitaa keskenään. Poliisi oli kuitenkin varautunut kunnon mellakkaporukalla ja tilanne otettiin haltuun heti alkutuimaan.

Kun riitelevien arabien joukko oli lyöty hajalle, he tästä suivaantuneena liittoutuivat keskenään ja alkoivat nyt mellakoimaan poliisia vastaan. Kiviä heitettiin ja muuta uhittelua tapahtui. Poliisi oli kuitenkin tämän taistelun voittaja.

Yön mittaan kirjattiin ritsivihkoon yksi ilmoitus pahoinpitelystä ja yksi sotamies vietiin putkaan.

Seurataan tilannetta.

Aiheesta lisää: TTELA

Trollhättan on vain muisto ajoista, jolloin kaupunki oli loistokas Saab-kaupunki. Nykyään sen katukuvaa ja brändiä kuvaa sotaa paenneet mellakoitsijat.

 

11 thoughts on “Trollhättanissa koko viikon öisiä mellakoita-kaksi lähi-itäläistä joukkoa riitelee

 1. Tänään tuli täsmälleen samana päivänä myös kaksi uutta parveketyttöä – siis näitä monikulttuuri-ihmeen kunniatapauksia, jossa islamin lakeja – tai muita kivikautisjäännöksiä – noudattamattomien tyttölasten ongelmat ratkaistaan kertaHEITOLLA korkealta parvekkeelta. Toinen Uddevallassa ja toinen Södertäljessä, molemmat maahanmuuttajien ghettoalueilla, toinen menetyi ja toinen vain hengenvaarassa.
  Kuka tällaista monikulttuuria tosissaan kaipaa?

  1. Tule meille vaan, meillä ei haukuta vaan annetaan pusuja ja piirakkaa sanoo:

   Ei kukaan. Ei tosissaan eikä leikillään. Paitsi Suomessa.

  2. Tähän paras ratkaisu voisi olla perheenyhdistämisen helpottaminen, käsitteen ’perhe’ laajentaminen käsittämään kaikki oikean väriset ja parvekkeiden umpeen muuraaminen.

 2. Oikein yksi pidätettiin… Ei ihmekään että kähinöinti jatkuu. Olisi kai vankilat täynnä äkkiä jos toimittaisiin järkevästi.

 3. Rasismi on pakottanut ihanat pienokaiset epätoivoisiin hätähuutoihin vihaa vastaan.Nyt tarvitaan kovia otteita rasisteja vastaan ja lisää rahaa kototuttamiseen.

  1. On vissiin taas joku ISO JYTKY tulossa kun SÄPO- pomo näin paljastelee. Ei sitten kukaan voi sanoa että ”miksi et yhtään varoittanut”. Järkyttävää että maa on ajettu tähän jamaan ja erityinen kiitos siitä menee kaljupäiselle miehelle joka vuosikausia sumutti tyhmiä kansalaisia. Nythän sanoo itsekin ”No se nyt oli silloin se!”.

   Kaljupää on saanut uuden työpaikan ja ironista kyllä hänen tehtävänsä on olla ”Turvallisuuskomitean” puheenjohtaja ja tutkia ja estää rikollisuutta ja turvattomuutta! Hahaaa! Eipä työt lopu kun ensin itse hutkii ja sitten sitä samaa tutkii.

   ”Trygghetskommissionen
   • En oberoende kommission som tillsätts av Svensk Försäkring.
   • Den ska under ledning av Fredrik Reinfeldt analysera utvecklingen av vardagsbrottsligheten och föreslå åtgärder för att motverka brottslighet och minska otryggheten i samhället.
   • Uppdraget ska vara slutfört 1 juni 2018.”

   1. Samainen kaljupää muuten (se alkuperäinen Ruotsin ”humaani pakolaispolitiikka” luotiin paljolti hänen ja Ruotsin vihreiden yhteissopimuksella, nyt Ruotsissa vihreät hilkulla pääsevätkö edes 5 prosentin äänikynnyksen yli) kommentoi ihan tosissaan kerran lentäessään kokoukseen ”että kun katsoin alas niin näin niin paljon metsää, että kyllä tänne hyvin mahtuu paljon lisää maahanmuuttajia…”
    Ukko ollut aika hiljaa viime aikoina.

    1. Toivokaamme ukolle ja perheillensä loppuelämäkseen lukuisia konkreettisia, henkilökohtaisia, iholletunkevia kokemuksia Ruotsin migraatiopolitiikasta..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.