Tajukankaan lauantaiepistola

13

Kuvakaappaus 2017-06-17 20-18-01

 

Tietenkin on selvää, että kenenkään toisen ihmisen ei tarvitse ottaa etäisyyttä jonkin toisen yksittäisen ihmisen tekemistä rikoksista. Juuri sen takia voimme kysyä miksi islamilainen yhteisö ei ottanut etäisyyttä.  Jos minun esimerkiksi seuraamani järjestö, vaikkapa potkupallojumala, haluaisi tappaa ihmisiä, mutta juuri minun ajatteluni olisi poikkeavaa tästä jumalasta, niin haluaisin kertoa, että juuri minä en kannata tätä tappohommaa.

Sen sijaan jos samaisen potkupallojumalalan kannattajana olisin hiljaa, sanomatta mitään, shhhhh, luultavasti voisin antaa ympäristöön kuvan, että olen samaisen potkupallojumalan tapposiiven kannattaja ja ajan samaa asiaa.

Ongelma on siis tässä.

Potkupallojumala sanoo kirjassaan, että vääräuskoiset on tapettava. Potkukirjasta löytyy useita viittauksia tähän. Jos siis yritän selittää, että en varsinaisesti halua teidän kuolemaa, vaikka minun oppikirjassa niin sanotaan, niin kuka uskoisi minua? Jos seuraan kirjaa, jossa sanotaan, että kaikki vääräuskoiset on tapettava niin, että pää ei ehdi tajuta tippumista lattialla, niin miten voisin selittää niille vääräuskoisille, että tosiasiassa ”tuo kaikki on vain symboliikkaa” tms. Selitänkö vääräuskoisille, että hei, kamoon, se on vain retoriikkaa vuodelta miekka?

Niin kauan kuin minua, ja Pt-median seuraajia, uhkaillaan tuon potkukirjan toimesta niin lupaamme, että me taistelemme vastaan. On turha kuvitella, että lämpimät lätinät rauhanuskonnosta menevät meille läpi. Me näemme tuon potkupallojumalan läpi ja siihen ei tarvitse olla edes mikään koneinsinööri. Jokainen islamilaisuuden edustaja, joka tulee islamilaisesta maailmasta, on meille konkreettinen vihollinen. Jokainen muslimi on meile uhka niin kauan kuin isossa kirjassa seisoo ”vääräuskoiset on tapettava”.

Sen jälkeen kun ne kohdat poistetaan, joissa kehoitetaan tappamaan meidät vääräuskoiset, ja sen jälkeen, kun moskeijoiden imaamit lopettavat meidän tappokehoitukset, voimme harkita (huomaa, voimme!) teidän kohtaloa toisin silmin. Mutta niin kauan kuin potkupallokirjassa seisoo, että vääräuskoiset on tapettava, voitte olla varmoja, että täältä löytyy.

Joten, mikä tässä on niin vaikeaa? Jokainen muslimi, joka tulee islamilaisesta maailmasta on meille vihollinen.

 

Advertisements

28 thoughts on “Tajukankaan lauantaiepistola

 1. ”Järjestäjät odottivat paikalle 10 000 muslimia ympäri Saksaa. Poliisin mukaan mielenosoittajia on alle 300”
  Nuo kolmesataakin varmaan suvakkeja. Muslimien viesti on selkeä ja kristallinkirkas.
  Koraanin on ehdoton. Vääräuskoiset joutaa kuolla ja homot on heitettävä katolta.

   1. Toki muissakin uskonnoissa tupataan sanomaan hieman ilkeästi vääräuskoisista, mutta vain islamin piirissä sanat otetaan kirjaimellisesti.

    Euroopan valistuksen ajasta on 300 vuotta; meidän ei pitäisi enää
    joutua katsomaan mielivaltaista, aggressiivista uskontoa, joka avoimesti sortaa… noh, vähän kaikkia.

    Koska tätä sortoideologiaa on kuitenkin markkinoitu rauhan uskontona – mikä olisi huikean hauskaa, jollei niin moni uskoisi väitettä – että olisi uskonut paljon suuremman joukon julistavan tätä rauhaa. Mutta mukavan koomistahan tämä näin on 😀

    1. Ei kristinuskossa sanota ns. vääräuskoisista pahoin koskien tätä maailmaa – paitsi että taivaaseen pääsee vain Jeesuksen kautta, mutta jokaiselle kolkuttavalle avataan ovi.

    2. Minun on aavistuksen verran vaikea nähdä mitään koomista nykyisessä asiantilassa, jossa poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitimme tuo maahamme itsetarkoituksellisesti runsain mitoin nuoria miehiä kulttuurista, joka avoimesti julistaa tuhoamistamme tai vähintäänkin alistamistamme heidän orjikseen, ja vaatii meitä vielä rakastamaan tulijoita.

     1. Koominen puoli onkin, se että tällaiselle terrorismin vastaiselle marssille ei löydy rauhan uskonnon piiristä osallistujia.

      Joskus on pakko vähän nauraa absurdille, itsetuhoiselle toiminnalle tai menee järki. Onhan se karseaa, että sama porukka diggailee pride-marssia ja Saudi-Arabia-moskeijaa – mutta on se aika koomistakin.

 2. 10000 muslimia oltaisiin saatu helposti paikalle piirtämällä pedariprofeetasta kuva kadulle.

 3. Onko todellakin näin? Onko se hakattu ja alistettu ja burkhaan pakotettu musliminainen vihollisesi? Onko se Pariisin lentokentän vessassa riemusta kiljuen burkhansa riisuva saudinainen vihollisesi? Onko se 5-vuotias muslimityttö joka vihdoinkin pääsee ensimmäistä kertaa elämässään ulos vihollisesi? Potkupallojumalaa he eivät voi tuntea,tämä fudisjumala on varattu vain miespuolisille. Kysynpä vaan, mitä naiset saavat tästä allah-taivaasta jos siellä on houkuttimena vain 70 neitsyttä?

  Musliminaisista Suomessa inhoan vain somaleita. Heillä on 30 vuoden etumatka muihin muslimeihin, ja röyhkeästi myös käyttävät sitä. ME olimme täällä ensin, ja me olemme ne tärkeimmät. Kun tämä käsitys omasta erinomaisuudestaan tilttaa realismin kanssa, realismi häviää. Ei liene kenellekään uutinen, että somalit ovat muiden afrikkalaisten eniten inhoama kansa, ja tässä nätissä diaspora-puheessakin aika huonot bointsit ovat saaneet ympäri maailman. Valtavaa uhoa ja itsetuntoa, sisällä surkeutta, olettaisin.

 4. Jokainen muslimi, joka tulee islamilaisesta maailmasta on meille vihollinen.

  Siinäpä se. Ja senpä takia eräs Mr Putin soveltaa koodikirjan numeraaliset arvot jo avoinna okevien siilojen suojissa olevien härpäkkeisiin, ydinpommien, eritoten Tsar Bomb’in lähtölaskentaan. Ja seurauksena muslimit katoavat planeetalta eikä enää kukaan muistakaan, että sellaisia syöpäläisiä oli.

 5. Ehkä se onkin keilausten jumala, joka vaatii ihmisuhria. Pään irrotettuaan muslimi toteaa **tun hyvän keilapallon olevan pilattu korvilla. Tästä suivaantuneena irrottaa muslimi aina vaan uusia päitä, vain huomatakseen, että lopputulos on aina sama. Vähemmästäkin katkeroituu ja alkaa vihaamaan entistä enemmän tyhmiä länsimaalaisia, jotka eivät tajua aivan yksinkertaista asiaa, kaveri haluaisi tehdä edes yhden täyskaadon eläissään, mutta p*skiaiset aina pilaa heiton kasvattamalla turhia lautasantenneja pallojensa sivustoilla.

  Sitten vielä se ankara rämädänin vietto.. verensokeri laskee, eikä saa runkata. Itsekin huomaan kiukuttelevani, jollen ole syönyt (tai runkannut). Kuukauden ajan kun kerää painetta, saattaa laueta ihan yht’äkkiä, tuon tuostakin ja alvariinsa, sekä yltympäriinsä. Monet paheksuvat tällaista tahatonta reaktiota. Esim Pietarin metrossa muslimi purkautui kohtalokkain seurauksin huhtikuussa, tiettävästi rämädän ei ollut kuitenkaan syynä. Saattoi ollakin, jos veijari matkojensa takia teki vähän tunteja sisään, mutta kyseessä on pitkälle viety oletus.

  Itselleni hommasin diabeteksen ja menetin sen vähänkin älyni, eli en ole vähä-älyinen, vaan älytön. Eipähän tartte paastota ja jaksan vahdata muita. Rohkeimmat väittävätkin, että olen katala mulkku. En myönnä, enkä kiistä.

 6. Kaikki yrittävät kaunistella ja kielikoukeroida, nyt riittää. Islam on syöpä. Kaikki muslimit ovat syöpää. Jokaikinen. Torakka. Minä VIHAAN MUSLIMEITA. Minä räkäisen jokaista ”turvapaikanhakijaa” kohtaan kun kylillä näen. Huudan ja möykkään niin että apina ei tunne oloaan mukavaksi ollenkaan. Turpaansa sai yksi discorunkkari myös, se o jännää kuultavaa ku arabi itke äitiään etuhampaat sylissään. Näin nää hommat korjataan, kun syöpä ei viihdy niin syöpä yrittää muualla.

  1. Minkä johtopäätöksen voimme tehdä Libanonin kansakunnan ja valtion muutoksesta?
   ”Uuslibanonilaiset” muslimit pääsivät tunkeutumaan maahan ”rajat auki”-politiikan takia, lisääntyivät, aloittivat kristittyjen tappamisen ja tuhosivat kristillisen maan…
   Johtopäätös Suomen tilanteeseen:
   Islam ja sen harjoittaminen on julistettava rikokseksi samoin perustein kuin vihapuhekin ja kiellettävä suomessa, ulkomaalaiset muslimit on karkotettava uhkana kristinuskolle, Suomen kansalle ja valtiolle.

  2. Kehitysmaat ovat pommi, joka räjähtää muiden maiden silmille. Siirtolaisuutta voisi verrata syöpäkasvaimeen. Jos tietäisimme, että asiat ovat väliaikaisia, niin voisimme ajatella paljon myönteisemmin ihmisten auttamisesta.

   Mutta potilas on pahasti sairas ja kasvain leviää, kunnes koko ruumis on taudin runtelema.

   Sädehoito vain kiihdyttää kasvaimen leviämistä.

   1. Ei tämä ole siirtolaisuutta, vaan invaasiota eli maahantunkeutumista, jonka tavoitteena on islamisoida Eurooppa. Tälle on islamissa oma nimensäkin: hidzhra.

    1. Islamilaiset eivät ole ainoa ryhmä, joka on tunkemassa Eurooppaan. Ja tulevaisuudessa lähes koko Afrikka lienee täynnä ihmisiä, joilla on painetta lähteä etsimään elintilaa muualta.

     Käytin sanaa siirtolaisuus, koska pakolaisuutta tämä ei ainakaan ole. Mutta koska siirtolaisuus voi olla myös hyödyllinen ilmiö (länsimaista tulevat korkeastikoulutetut ammattilaiset[joka on suureksi osin täyttä toiveajattelua]), niin ehkäpä pitäisi käyttää sanaa kehitysmaasiirtolaisuus kuvaamaan haittamaahanmuuttoa.

 7. Musuille terrorismi on osa luontoa, joten miksi kieltämään sitä? Tämä tapaus on yksi vahvistus lisää sille, että meillä on vihollinen keskuudessamme. Abderrahmania kiinnostaa enemmän ramadanin herkut, kuin mässäilyn kustantaman länkkärin henki. Miksi me olisimme kivempia?

 8. http://www.hs.fi/paakirjoitukset/art-2000005256091.html

  Ja tällaisia kirjoitellaan Hesarissa.

  Kyseinen kirjoitus yrittää olla tietävinään, kuinka kehitysmaasiirtolaisten saapumisesta tehdään muitta mutkitta menestystarina. Rivien välistä löytyy kohtuu helposti myös kaikki iänikuiset ongelmakohdat ja ne on tietysti sivuutettu täysin, mutta kirjoitus maalaa ruusuista kuvaa kaiken ihanuudesta, kunhan siirtolaisten määristä ei vain puhuta.

  Varoitus: valveutunut lukija saattaa menettää hammaskiillettään ja aamukahvi maistuu astetta pahemmalle…

  1. ”KONKREETTINEN esimerkki sosiaalisten rajojen ylittämistä vaikeuttavasta – ja siksi virheellisestä – linjauksesta on perheenyhdistämisen hankaloittaminen. Se synnyttää maahanmuuttajissa kielteistä asennetta uutta yhteiskuntaa kohtaan. Asuminen vieraassa maassa ilman perhettä lisää syrjäytymisen ja radikalisoitumisen riskiä.”

   Tässä tietysti sivuutetaan täysin tosiasia, että jos muut maat eivät salli perheenyhdistämisiä ja Suomi sallii, niin a vot tulijoita on heti tunkemassa juurti Suomeen.

   Kielteinen asenne??! Kuka on käskenyt tulla tänne vittuuntumaan – ei niin kukaan.

   Kielteinen asenne syntyy vain sellaisille, jotka kuvittelevat että kaikkien pitää palvella heitä heti ja nyt kun raja on ylitetty. Se dorka joka aikoinaan on koko perheenyhdistämisen keksinyt, pitäisi laittaa tilille asiasta.

   Mitäh? Radikalisoituminen??! [vittu jos ette paapo mua niin mä suutun ja puhkun ja puhallan talonne nurin]

   Syrjäytyminen? [Eikö tulija ollutkaan rakettitutkija, lääkäri tai koneinsinööri – joka hakee duunia heti maahan tultuaan ja iskee paikallisen naisen ja perustaa itse oman perheensä ja hankkii itse omat kaverinsa]

   Ei. Tulijoiden suuri enemmistö. Siis se jolla on asiassa todellista merkitystä. Ovat sosiaaliturvalla eläviä vastaanottavan maan järjestelmiä kuormittavia ihmisiä, joista suurella todennäköisyydellä ei tule pitkällä tähtäimellä olemaan muuta kuin harmia.

   1. Tästä juuri on kyse. Uhkailusta: ”Ellette tanssi pillimme mukaan…me radikalisoidumme tappamaan teitä! Vaikka tanssittekin, tapamme teitä siitä huolimatta kunnes olette kaikki kuolleita, orjiamme tai muslimeja!!”

  1. Mitä helvettiä!
   No go -alueiden keskellä ei pystytä poliisiasemia enää pitämään ja muualle ei riitä rahaa tai miehiä joten kantisten alueilta ruvetaan kai lopettamaan asemia että no go -pesäkkeiden reunalla olisi edes nimellinen valvonta?
   No go -alueet voisivat muistuttaa itärintaman motteja mutta ovat pikemminkin kuin miehitysarmeijan tukeutumisalueita aka ”muslim occupied zones”…

 9. Skype has established its website-centered consumer beta for the world, following establishing it largely
  within the U.S. and You.K. previous this calendar month.

  Skype for Website also now facilitates Chromebook and Linux for instant text messaging connection (no video and voice nevertheless,
  all those need a connect-in installation).

  The expansion of your beta brings assist for an extended selection of dialects
  to help you bolster that global functionality

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.