Malmössa esiintyy shariapoliiseja ramadanin aikaan

0

Nuoret uusruotsalaiset shariapoliisin alut ovat häiriköineet muita muslimeja Malmössä ramadanin aikaan. Kaksi nuorta naista, pukeutuneena islamilaiseen huiviin, olivat sunnuntai-ilta malmölaisessa kahvilassa ja olivat syöneet ja juoneet. Shariapoliisit eivät tykänneet tästä, koska ramadan oli päällänsä ja islamin mukaan tuolloin ei saa syödä eikä juoda auringon ollessa ylhäällä.

Nuoret shariapoliisit ottivat kuvia naisista ja ilmoittivat, että he laittavat kuvat jakeluun Snapchattiin. Muutama paikalla ollut aikuinen kuitenkin puuttui nuorten shariapoliisien toimintaan ja kovasanaisesti toruivat moraalipoliiseja.

Toruminen oli jopa siinä määrin uhkaavaa, että nuoret shariapoliisit tekivät asiasta rikosilmoituksen, joka odottaa nyt poliisin pöydällä tutkintaa.

12 thoughts on “Malmössa esiintyy shariapoliiseja ramadanin aikaan

 1. Kai se jännin asia tässä on alkavatko väkivaltaisuudet sunni – shiia-akselilla vai muslimi – vääräuskoinen-akselilla. Englannissa ilmeisesti avattiin peliä jälkimmäisessä sarjassa, mutta miten käy Ruotsissa? Vai aloitetaanko taisto, jossa sunnit ja shiiat ovat vastakkain, mutta yhdistyvät, jos vääräuskoiset alkavat piipittelemään jotain rasittavaa, kuten ’Voisimmeko laulaa Kumbayaa yhdessä ja pitää toinen toistamme käsistä?’.

 2. Ihanan suvaitsevaista ja aaah niin maltillista oi että kyllä uusi jännittävä ruotsistan on niin pirskahtelevan väreilevä.

 3. Moraalipoliiseja on nykyään jo kaikissa Ruotsin ghetoissa. Jotkut tyytyvät mulkoiluun, toiset sylkevät päälle, huorittelevat ja latelevat uhkauksia siinä määrin että silmätikuksi joutuneet joutuvat muuttamaan muualle elleivät halua vaarantaa henkeään.

 4. Mietin että mitenköhän Suomessa musulmaanit toimivat? Täälähän aurinko ei ollut ramadanin aikaan kuin 3h alhaalla. Mässytettiinkö niin että oksennettiin vai petettiinkö Allah?

 5. allah näkee, minkä sopivaksi katsoo s.o. voit ryypätä ja raiskata niin kuin ennenkin. But, muista käydä perjantai-rukouksessa ja sitten voit ”poksauttaa” tai jatkaa ”muita” toimenpiteitä

  1. Johan nuo muslimit itsekin omin sanoin todistelevat, ettei heidän Allahinsa näe seinien läpi eikä edes pimeässä.

 6. Eikös se meidänkin vihapuhepoliisi ole jonkinmoinen paikallinen versio shariapoliisista? Kumpikin vahtii ja yhdenmukaistaa oppinsa mukaan. Pelotetta peliin, niin luulisi sen vastakarvan taipuvan.

  1. Juttelin erään muslimityttösen kanssa tuosta aiheesta töissä vuosia sitten. Heitin, että eikös se ole aika hankalaa, jos ramada tulee vaik. nyt kesäkuussa ja asuu Lapissa. Sieltä tuli nämä kuuluisat selitykset, allah ei näe pimeässä ja se on siitä kiinni miten Mekassa aurinko nousee ja laskee. Heitin vaan loppuun, että jos allah asuu Mekassa, jossa on pimeätä ja hän katselee aurinkoiseen Suomeen sieltä, niin hänhän näkee kahta paremmin syöpöttelijät, vähän vedätyksen makua siis. Yllättäen, tämä keskustelu ei enää jatkunut.

 7. Tekivät rikos ilmoituksen kun vaativat ruotsin laissa sallittua asiaa kiellettäväksi ja siitä kritisoitiin:D

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.