Pakolaisten määrä lisääntyi edellisvuodesta

0

Kuvakaappaus 2017-06-19 15-22-26

 

Pakolaisorganisaatio UNHCR:n mukaan pakolaisten määrä lisääntyi viime vuodesta reilusti. Järjestön arvion mukaan vuoden 2016 lopussa oli 65,6 miljoonaa ihmistä jollain tavalla paossa kodistaan, joka on noin 300 000 henkeä lisää edellisvuodesta. 25,3 miljoonaa pakolaista on karussa jossain toisessa maassa ja 40,3 miljoonaa on maan sisäisiä pakolaisia.

Puolet pakoalisista kerrotaan olevan lapsia, jotka ovat paenneet omatoimisesti tai eksyneet vanhmemmistaan.

Tällä hetkellä kolme suurinta pakolaisia tuottavaa valtiota ovat Syyria, Afganistan ja Etelä-Sudan. Lisäksi sotapakolaisia tulee Jemenistä, Irakista ja useista Afrikan valtioista ympäri Saharaa. Toisaalta viime vuona yli puoli miljoonaa afgaania palasi vapaaehtoisesti kotiinsa.

Suurimmat vastaanottajamaat ovat Turkki, Pakistan, Libanon, Iran, Uganda ja Etiopia.

8 thoughts on “Pakolaisten määrä lisääntyi edellisvuodesta

 1. En haluaisi käyttää liberaaleja termejä mutta inhimillisin tapa kohdella näitä kuramaita, eli valtioita joissa on enemmistönä neekerit tai ählyt, on lopettaa KAIKKI tuki/avustus/”kehitystyö”/jne.. ja antaa luonnon palauttaa nämä maat ja kansat takaisin tasapainoon eli toisiaan tappamalla ja kuolemalla nälkään saadaan väkimäärät edes hiukan alas näistä ylikansoitetuista banaanivaltioista. Muuten tämä sirkus ei lopu koskaan.

  Ja tottakai Euroopan rajat kiinni + täällä olevien neekerien ja ählyjen palautus takaisin omiensa joukkoon.

 2. Vitut.Lähinnä mädättäjien valehtelun määrä lisääntyi.Todellisia pakolaisia kun on hyvinhyvinhyvin vähän Suomeenkaan tullut – ne aidot pakolaiset voi luultavasti laskea yhden käden sormilla.

 3. Pakolaiset ymmärrän, mutta jos Kabulissa vanhempansa hukannut piltti onkin seuraavassa kuvassa Torniossa, niin joku kusettaa rankasti.

 4. Kuuntelin päivällä tuota pääministerin tiedotusta, kuulemma ihmisoikeuksiin ja arvoihin kuuluu saada loisia täällä kuka vaan ja ihan miten paljon on tulijoita..eikä saa arvostella ,se on rasismia..

  1. Ainakin voisivat nämä suomalaisen eliitin jäsenet, ylhäisöt, lopettaa sen selittelyn, että ”emme ole enää suojassa maailman pahuudelta”. Viimeksi suoli niinistö tällaista möläytteli, vaikka tietää kuten koko kansa, että eliitti nimenomaan on ITSE suojassa ja turvassa, mutta kansa ei ole. Me kansalaiset emme saa sellaista erikoissuojelua kuin eliitti, joka maahan päästää kaiken maailman sittisontiaisia yms.

  1. Niin, pakoloiset ja heidän paapojansa tuntuvat levittävän epätavanomaisen runsaasti harkinnanvaraista tai muunneltua totuutta.
   Kun näitä sukupuoleltaan, iältään, tunnistetiedoiltaan ja rikosrekisteriltään epämääräisiä olentoja (lapamatuja tai mitä lie) käydään kilvan keräilemässä Libyan rannikolta niin suvakilla on voittajan olo, ja jos vielä löytää kotiintuomisiksi kateutta herättävän kultamunan on suvakin suu messingillä.
   Suvakin kotimaan rajalla voi herättää pientä hämminkiä jos metsästysmuistona tuotu (passin sijaan iphonea hipelöivä) sotapakolainen onkin sotalapsen tai -naisen sijaan geelitukkainen BAILUPAKOLAINEN Pakistanista tai mustasta Afrikasta mutta ”asylum”-sanalla ja 17v-nappia painamalla siitäkin selvitään, ”sesam aukene on” niiin historiaa…

 5. Juu kyllä, noin 400.000 yksintullutta 4 vuotiasta lasta odotetaan tänä vuonna. Naskali myi koko omaisuutensa ja käveli tuhat kilsaa Turkkiin josta pikkuinen osti salakuljettajilta matkan Eurooppaan. Onneksi pikkuinen on jo koulutukseltaan avaruusinsinööri joten heti kun pääsee Eurooppaan niin voi aloittaa työt yliopistoissa ja tutkimuskeskuksissa ja kovalla palkallaan saa iskän, äidin, isovanhemmat 45 siskoa ja veljeä sekä 5 tuhatta serkkuaan myöskin pelastettua lähi-idän lomakeskuksista tänne valittamaan ja vaatimaan kaikkea.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.