Välimeren yli tullut noin 77 000 henkeä tänä vuonna

0

Kuvakaappaus 2017-06-19 19-41-56

 

Tulijoiden määrä lisääntyy kesää kohti. Kesäkuun 16. päivään mennessä Välimeren oli ylittänyt noin 77 000 henkilöä. Suurimmat lähtömaat ovat Nigeria, Bangladesh ja Norsunluurannikko. Seuraavina tulevat Syyria, Gambia, Senegal, Marokko, Mali ja ryhmä ”muut maat”.

Kuten huomaamme joukossa on puhtaasti ei-sotaa käyviä maita ja näiden maiden tulijat tulevatkin ilmaisen ylläpidon perässä. Tulijamäärä on aina kiihtynyt loppukesää kohti ja tänäkin vuonna huippu tullaan saavuttamaan heinä-elokuun vaihteen jälkeen.

http://data2.unhcr.org/en/situations/mediterranean

 

Kuvakaappaus 2017-06-19 19-42-09

10 thoughts on “Välimeren yli tullut noin 77 000 henkeä tänä vuonna

 1. On olemassa kaksi vaihtoehtoa miten nämä miehitysjoukot siirretään kohdemaihin:
  1.EU-mafian uusi ”taakanjako” mihin kaikki jäsenmaat (yritetään) pakottaa uhkailemalla ja kiristämällä.

  2.Lauma päästetään vapaasti vaeltamaan kuten 2015
  ja organisoidaan miehitysjoukkojen jako kuljettamalla joukot maiden läpi seuraavalle rajalle ( Kuten svedupetterit tekevät koko ajan, määrät eivät TÄLLÄ HETKELLÄ ole valtavia mutta…)

  -Tilanne on jokatapauksessa erittäin kriittinen -Suomea johtaa joukko rikollisia joita ei kiinnosta paskaakaan keitä tänne tulee kunhan rahavirrat suuntautuvat heidän joukoilleen.

  -Hyviä ideoita miten tehdä vastarintaa?

  1. Katseella seurataan tai annetaan asioden mennä omalla painollaan tai vähän avitetaan pyrkyreitä.

 2. Hienoa Paavo kun päivittelet tilannetta. Ei pääse seuraava invaasio yllättämään paitsi tietysti uuvattihallituksen. Valtamedian uutisoinnissa on huutava ristiriita, kun maailman pakolaisten määrä on säännöllisesti esillä, mutta missään ei kerrota että tulijoista yli 90% on jotain ihan muuta. Vaikka eihän Euroopan ole mitään järkeä ottaa massoittain niitä syyrialaisiakaan. Siitä Ruotsi varoittava esimerkki.

 3. Monikohan noistakin kaukaisista seitsemän meren takaa tulevista jaksaa taas sauvakävellä tänne?

 4. Sipilä ja Orpo haluavat olla huoraamassa euroopan päättävissä pöydissä, eli kaikki kiintiöt täytetään, rajavalvontaa ei ole ja mitään ei tehdä. Kun sana kiirii niin tulijoita kyllä riittää. Ainoa toivo rajavalvontaa suorittavat maat, jotka hillitsevät pääsyä tänne. Munaton suomen johto ei sitä tee.

  1. Tilanne on nyt sellainen että sinne rajalle on lähdettävä vastaan jos sieltä alkaa uusia miehitysjoukkoja tunkeutumaan maahan.

   -Vaihtoehtoja ei ole.

 5. Varmaan sikamakeeta lomailla Kreikan tai Italian aurinkorannoilla nykyään.. En taida tilata matkaa tuohon suuntaan enää ikinä.

 6. Jos ette pilaa maatanne kuten me emme leiki teidän kanssanne enää sanoo:

  Pääministeri Lööperi meni just Puolaan valittamaan kun ei Puola ota asylturisteja. Lööperi haluaa että puolalaisetkin pilaavat maansa ihan niinkuin me muutkin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.