Arkiston helmiä: ”Maahanmuuttajat ovat nostaneet tietotasoa koko Sörmlandissa”

13

Kuvakaappaus 2017-06-20 13-12-41

 

Ajoittain nousee esille ruotsalaisia arkiston helmiä ja tässä yksi vuodelta 2015 SVT:n ”uutisesta”, jossa kirkkain silmin väitettiin, että kolmansista maista tulevat sotapakolaiset ovat nostaneet esimerkiksi Sörmlandin maakunnassa koko kansan koulutustasoa. SVT kertoo vierailleensa luokkahuoneessa, joka on täynnä akateemikkoja:

”Isbergin koulu lakkautettiin aikoinaan, koska oppilaita oli liian vähän. Nyt koulun porteista kulkevat syyrialaiset. Luokassa istuu lakimiehiä, ekonomeja ja psykologeja, jotka ovat paenneet sotaa. Mulham Hanino on opiskellut hammaslääkäriksi ja opiskelee nyt ruotsia.”

Jutussa kerrotaan, miten Sörmanlandissa koulutustaso on ollut erityisen matala, mutta nyt pakolaisten takia koulutustaso nousee huikeasti.

”Maailman suurin pakolaiskatastrofi tarjoaa nyt sen, että Ruotsiin virtaa akateemikkoja”, SVT satuili pari vuotta sitten.

 

Advertisements

16 thoughts on “Arkiston helmiä: ”Maahanmuuttajat ovat nostaneet tietotasoa koko Sörmlandissa”

 1. Joukkoraiskaamisen professoreita,kansanmurhien tohtoreita ja islamonatsismin dosentteja.Mikähän se mahtaa sitten olla tuon akateemisen porukan tiedekunta?Veikkaan että humanisteja…

  1. Älä parjaa. Joukossa on myös parturitieteen tohtori ja keittämisen maisteri. Ainakin Suomessa oli.

 2. Yhdeksän asiaa mitä et aikaisemmin voinut sanoa tulematta leimatuksi rasistiksi ja valehtelijaksi:

  -kerjääminen on organisoitua
  -monet yksintulevat lapset ovat itse asiassa aikuisia
  -Ruotsi on turvaton maa
  -kuolemaan johtava väkivalta lisääntyy
  -suurin osa pakolaisista on elintasoturisteja
  -miehet Pohjois-Afrikasta ja Lähi-Idästä ovat yliedustettuina väkivalta- ja seksuaalirikoksissa
  -massamaahanmuutto ei ole kannattavaa eikä tarpeellista maan tulevaisuudelle
  -emme pysty käsittelemään sitä migranttimäärää joka tänne tulee
  -vain äärimmäisen pieni osa asyylia hakevista on korkeasti koulutettuja

  1. Juuripa.
   Ja kuinka nopeasti asia on muuttunut; vielä 10-15 vuotta sitten noiden tosiasioiden toteaminen ei ollut mitenkään kummallista ja/tai moitittavaa.
   Ja jos minulle olisi joku väittänyt, että oikeuslaitos voi Suomessa tuomita myös tosiasiasta sanomisesta rangaistuksen, jos se jollain keinolla on tulkittavissa rasismiksi, olisin pitänyt häntä sekopäänä. Nyt on koko eliitti sekopäänä.

 3. Ennen sanottiin vähän pöljistä ,että ovat vi..utieteen filosohveja.. Noille se sopiikin hyvin..

 4. Voi hemmetti. Ruotsilla käy aina flaksi näiden matujen kanssa. Meillekin luvattiin tulevan porukkaa aina hävittäjälentäjistä kaikkien alojen proffesoreihin, mutta jonnekin matkalle ne sitten jäivät. Saatiin onneksi kamelikuskeja ja sikopaimenia…tai niin no ei nyt sentään sikopaimenia mutta kamelikuskeja kumminkin.

 5. Melkein toivoisin, että kyse olisi valeesta, mutta nämä uskovat oikeasti näkemyksiinsä. Piispa Askola kertoi, että terroriuhasta huolimatta kirkossa on turvallista käydä, koska heillä on koulutettuja suntioita – mahdoton näkemys, mutta tosissaan sanottu.

  1. Huomauttaisin, että tätä nykyä ei ole kyetty erottamaan toisistaan Syyrian sodan keskellä nälkäkuolevaa lasta ja irakilaista sotilaskarkuria toisistaan, niin miten ihmeessä sitten suntiot. Mutta ei sillä – kuten muillakaan faktoilla – ole mitään väliä – anna unelmille siivet!

 6. ”Miten koulutettu ja kouluttamaton suntio eroaa toisistaan Scanian alle jäädessään?”

  Koulutettu tekee sen tyylikkäämmin? 😀

 7. Suntiohan on kirkon vahtimestari. Nyt pääsevät sananmukaisesti koulutustaan vastaavaan työhön. Suuremmissa seurakunnissa on jo tiettävästi suntioitten kesken väijyvuorot jaettu.

  1. Nyt pääsevät suntiotkin kokemaan rikastusta ja tuntemaan jännää värinää…
   Kaivakaapa esille jutut ranskalaisen papin uhraamisesta kirkkonsa alttarilla ja Puotilan kirkon murhaajavaanijasta…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.