Muuan irakilainen mies päätti kantaa vastuunsa ja palaa kotiin

0

IMG_20170620_005507

Muuan irakilainen mies kertoi RHC:ssa jäähyväisterveiset, että on luovuttanut eikä aio jatkaa oleskeluluparuljanssia Suomessa. Mies aikoo palata Irakiin.

Khalid kertoo lisäksi, että monet ihmiset tarvitsevat häntä Irakissa.

 

IMG_20170620_005536

 

Tajukangas toivottaa turvallista kotimatkaa. Lisäksi toivomme, että kaikki loputkin Euroopassa lonnivat arabimiehet ottaisivat vihdoinkin vastuuta kuten miehen pitää ja palaisivat laittamaan kotimaansa asiat kuntoon.

22 thoughts on “Muuan irakilainen mies päätti kantaa vastuunsa ja palaa kotiin

   1. Kuka ehtisi käydä tutkimassa missä kaikkialla tuo murjaani on kuljeksinut. Samalla on syytä kerätä sen levittämät pommit talteen ja käyttää ne siihen kun iso mekkala muslimien hävittämiseksi käynnistyy.

 1. Kuulostaa hepulta joka palaa varmaan kuolemaan. Ja parin vuoden jälkeen tuli mieleen, että Irakissa läheiset tarvitsevat… että ei tässä nyt niin hätiä ollutkaan.

 2. Toivottavasti saa paljon maanmiehiään mukaan. Silloin Helsinginkin huumeongelma helpottaa.

  Muuan reportteri ihmettelin aikoinaan kun iltaisin kaikki VOK:in asukkaat olivat jonossa ja kaikille annettiin pillereitä. Hän sen enempää miettimättä totesi että ompas sairasta porukkaa. Kun sitten viisasin siitä mitkä huumeet ovat lähtömaissa laillisia ja mitä huumeita porukka käyttää, hän hoksasi yhteyden: huumevieroitus.

  Mutta niinkuin tällekkin kaverille, ohjenuoraksi, tervemenoa ja vie paljon uskonveljiä mukanasi.

 3. Hyvää ja turvallista matkaa – toivottavasti moni maanmiehensä ottaa mallia!

  Ikävää vain on se, että näistä kaikista elintasoshoppareista + muutamista oikeistakin hakijoista – yleensä ne kunnollisimmat lähtevät/poistetaan ja karmeimmat huijarit jäävät…
  – toki haluan kaikki elintasoshopparit pois, mutta yleistrendi vaikuttaisi olevan tämä, että heistäkin pahimmat jäävät tänne läpsyttelemään ja teinejä iskemään.

 4. Vielä kaivataan parit turvallisen kotimatkan toivotukset, niin voidaan porukalla hakea RHC:n hangaround -jäsenyyttä.

  1. RHC: n täysjäsenyys taitaa olla meille liki mahdotonta. Ainoa mahdottomampi kuviteltavissa oleva asia on kääntyminen muslimiksi. Se itse asiassa olisi hyvin helppoa, mutta kun ei taivu niin ei taivu.

 5. Näistä harvinaisuuksista kuulisi mielellään jälkeenpäinkin. Kuinka elämä on edennyt kotimaassa, missä sen kuuluukin edetä, tavalla tai toisella. Ainahan se ei ole herkkua missään, mutta on vain ponnisteltava. Hyvä ratkaisu.

 6. Ja sitten yhtäkkiä muistetaan että muslimi on armoton valehtelija. Ei toi mihinkään lähde. Muuttaa nimekseen Salid J Khalid, ajaa partansa ja lompsii migriin upouusi parempi satu kerrottavanaan. Tänä kesänä ton voi bongata Stadin puistoissa hilpeänä juomassa siideriä ja ottamassa instagram selfieitä.

 7. Maahanmuuttokriitikoidenkin suosiota nauttiva blogisti on nyt kyllä iskemässä kirveensä kiveen, kun on hermostunut ”viattomien maltillisten muslimien” arvostelusta:

  http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2017/06/19/olen-kyllastynyt-yleistajiin-maltilliset-muslimit-ovat-viattomia/

  Mielestäni Alan itse nyt kyllä sekoittaa muslimit ja islamin toisiinsa, sillä kriitikot arvostelevat nimenomaan islamia ja sen vaikutusta muslimeihin.
  Ja muslimi kuitenkin on islamin seuraaja. Mielestäni islamia vain on pakko kritisoida täällä meillä ei-muslimimaissa, vaikka jotkut muslimit siitä loukkaantuisivat tai puolestaloukkaantuisivat vaikkapa sukulaistensa takia, koska muuten muslimit eivät tajua oman uskontonsa ongelmia meidän muiden eli ei-muslimien näkökulmasta!

  Minua kristittynä on monesti henkilökohtaisesti loukannut Alanin vääristelevät tulkinnat kristinuskosta, koska mielestäni Alan muslimitaustaisena ei tiedä riittävästi kristinuskosta ja sen historiasta.
  Eli kyllä se toimii näinkin päin ja Alanin olisi muutenkin syytä muistaa, että enemmistö suomalaisista on kristittyjä – ja jos Alan saa kritisoida täällä kristinuskoa ja meitä suomalaisia kristittyjä, niin kyllä me kristityt suomalaiset saamme myös kritisoida islamia ja eritoten aiheesta, esim. meitä jopa uhkaavasta radikaali-islamilaisesta terrorismista tai vaikkapa siitä, että muslimimiehet ylikorostuvat raiskaustilastoissa, mikä selkeästi johtuu siitä, että ei-musliminaisella ei ole samaa ihmisarvoa islamin sharia-lain mukaan.

  1. Ajatusleikkinä, jos kristittyyn maahan on tullut satojatuhansia saatananpalvojia jotka pitävät kaikenkattavana käskynä mustan raamatun käskyjä, niin puolustettaisiinko ”viattomia maltillisia saatananpalvojia” jotka eivät suostu luopumaan saatananpalvonnasta mutta harjoittavat sitä ”viattomasti ja maltillisesti?

   1. Taisi olla juuri täällä PT-mediassa jokin vuosi sitten uutisointi Ruotsin etnisten ryhmien edustajien sijoittumisesta seksuaalirikostilastoissa.

    Tuttuun tapaan irakilaisilla oli mahtava yliedustus. Sitten katsottiin tarkemmin minkä sortin irakilaisista oli kyse, ja yllätys yllätys: raiskaajat olivat irakilaismuslimeja; irakilaiset kristityt sen sijaan käyttäytyivät tässä(kin) suhteessa yhtä siivosti kuin kantaväestö.

    Mutta muslimithan ovat kuulemma aivan samanlaisia kuin mekin, joten tämä lienee vain jonkinlainen tilastoharha, tai jotain muuta jonka Salehzadeh varmaankin osaisi meille alempitasoisille vääräuskoisille selittää?

 8. Kuu on muuten helvetin mahtava planeetta. Siellä ei lontsi yhden yhtä muslimia. Kiitos siitä, en tiedä kenelle, mutta upea jutska.

 9. Noin siinä käy kun rupeaa fanittamaan kansallismielisiä saatat herätä tulla järkiisi ja tajuta että nyt on mentävä kotimaahan,viholliset saattaa hyökätä ja silloin on hyvä olla puolustamassa lapsia naisia ja vanhuksia.

 10. Meitäpä ilahduttaa kovin ihan jokainen vieras.
  Toiset tulemalla ja toiset lähtemällä.
  Hyvää kotimatkaa! Kiitos kun ilahdutit lähtemällä!

 11. Minäkin paluumuuttaisin Suomeen, mutta Ruotsissa hoidettu ”kannustaminen” siten, että muriaanit saavat 70.000 SEK taskurahaa kun lähtevät (n. 8.000,- €) jos sattuu papereissa olemaan jollakin tapaa ”perheellinen” (muuten vain reilut 35.000 SEK). Aika kiva lähtöpaketti, vai? Mutta minulle – työperäisenä maahanmuuttajana ja kun en nyt välitä muuttaa sinne Lähi-Itään – Svea-mamma mätkäisee 300.000 SEK:n reaalivoitto veron tilasta jonka myisin (vain siksi, että yleiset kiinteistöjen hinnat ovat nousseet tämän verran indeksillä) lähtiessäni..
  Ja ihan periaatteesta en viitsi näitä ”tulonsiirtoja” lahjoittaa elintasolotossa hävinneille Lähi-Idän tai Afrikan onnenonkijoille.

 12. Puosuvaari kirjoitti22.6.2017 12:55:
  ”Svea-mamma mätkäisee 300.000 SEK:n reaalivoitto veron tilasta jonka myisin (vain siksi, että yleiset kiinteistöjen hinnat ovat nousseet tämän verran indeksillä) lähtiessäni..”

  Lätkäiseekö se veroa voitosta, jos myyt tilan samalla hinnalla kuin sen ostit tai jos lahjoitat tilan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.