Skogsvikenin hotellinjohtaja: ”Koko hotelli tuhottiin sotapakolaisten toimesta”

13

240283885_380cdab7-381d-46aa-926c-97f3d0267b92

 

Kolmårdenissa sijaitsevan hotelli Skogsvikenin omistaja Håkan Petersson kertoo, että muutaman vuoden toiminta vastaanottokeskuksena tuhosi koko hotellin ja henkilökunnan mielenterveyden.

Maahanmuuttovirasto ja hotelli tekivät sopimuksen vuonna 2013, jonka mukaan hotelliin asutetaan 50 sotaa, vainoa ja kidutusta paennutta muslimia. Nyt kun tulijamäärät ovat vähentyneet niin Maahanmuuttovirasto irtisanoo sopimuksen ja hotelli joutuu jatkossa majoittamaan tavallisia maksavia turisteja.

Mutta Håkan Petersson sanoo, että se on mahdotonta.

– Koko paikka on tuhottu lattiasta kattoon. Paikat ovat kuluneet ja käytännössä suurin osa tilosta on jollain tapaa rikottu. Lavuaarit ovat rikki, peilit on rikottu ja seiniin on hakattu reikiä. Kaikenlisäksi sisällä on poltettu niin paljon tupakkia, että se haisee ällöttävälle.

Eikä siinä vielä kaikki, Petersson sanoo, että ne, jotka ovat työskennelleet hotellissa tarvitsevat nyt kunnon hermolomaa ainakin vähintään syksyyn asti.

– Meitä on haukuttu joka päivä rasisteiksi ja natseiksi, jos joku asia ei ole ollut heidän [sotapakolaisten] mieleen tai ei ole ollut vain muuten vaan kivaa. Se ottaa pitkän päälle todella mielenterveyden päälle. Vaikka olemme pyrkineet tekemään kaiken niin hyvin kuin mahdollista.

Asiasta kirjoittaa Folkbladet.se.

Hotelli on ollut aikoinaan viihtyisä hotelli, kummallista, että sotaa paenneet eivät ole viihtyneet siellä.

 

Advertisements

22 thoughts on “Skogsvikenin hotellinjohtaja: ”Koko hotelli tuhottiin sotapakolaisten toimesta”

 1. En ole yllättynyt. Hotellijohtajan on pakko tietää lopputulos ja hän on verrannut sitä valtion maksamaan summaan. Kalliita loisia.

 2. Hejsan.

  Meillä oli tossa luksushotellin talous aika kuralla, joten aateltiin kuitata tappiot valtion piikkiin majoittamalla ties-mitä-kiertolaisia. Tämän piti olla varma juttu, mutta kun ei onnistunut, valtion pitäisi kuitata kaikki tappiot. Yrittämisen riski ei kuulu yrittäjälle vaan veronmaksajalle.

  t. Palle

  1. Turha valittaa pikkuasioista kun seinätkin ovat vielä pystyssä.

 3. Toivottavasti jatkavat samanlaisilla sopeutuvilla käytöstavoilla ympäri Eurostoliittoa.#kivapuhe 🙂

 4. Eikö meillä ymmärretä, että tapahtunut on tahallista, ulkoajohdettua projektia ja maahantulijan on määrä aiheuttaa epäjärjestystä ja pelkoa käytettävissään olevin keinoin. Henkilökunnan tulisi olla valmiita siihen eikä lähteä leikkiin mukaan ja järkyttyä joka päivä.

  1. Eliittihän on itkenyt hybridisodankäynnistä paskat housuissa, mutta eiväthän suvakit usko että muslimit ja rauhanuskonto harjoittaa hybridisodankäyntiä.
   Turha niitä vihreitä miehiä on pelätä kun ruskeita ja mustia miehiä on joka nurkan takana keppostelemassa.
   Kepposista puheen ollen myös ”siniset miehet” tekevät niitä, mutta ei anneta pelolle valtaa…
   ”Sin in, en tule, vai suus?”, ei se uuvatin tulevaisuus taida maistua suussa syntisen hyvältä suklaalta vaikka ruskeata olisikin.
   ”S(o)ininen tulevaisuus, don’t be blue, don’t curse a blue streak”
   Soinin perskärpäsenä toki pääsee nuolemaan mutta ei suklaata.
   Siinä pientä vääntelyä sinisestä tulevaisuudesta.

 5. Raamatussakin sanotaan että ”älkää pitäkö muita jumalia” ja yleisessä tiedossa on sanonta ”jos antaa pahoilaiselle pikkusormen niin se vie koko käden”. Hotellinjohtajan on apulaisineen turha valittaa. Rahan ahneus oli se epäjumala joka kohtasi heitä. Sodoman ja Gomorran hävitys osui tähän hotelliin koskan sen omistaja kunniotti epä-jumalaa. Muslimit tekivät rakkaudellisen teon kun osoittivat omistajalle että ”muu on turhan ja tuulen tavoittelua”.

  Toivottavasti omistaja nyt muuttuu hartaaksi kristityksi. Sen jälkeen tie on kapea mutta onnellinen.

 6. Ensin tärvellään vok, sitten asuinalue/kaupunginosa, kunta jne. Näin se kehitysmaaprojekti etenee. Olkaamme kaikki tasa-arvoisia, siis kehitysmaalaisia.

 7. Ei mitään sääliä.Vitun torakka.Itseppähän on paskasakkia ottanut asumaan.Nyt ulisee kun se paskasakki on sitten MUITTEN ongelmana.Hyi helvetti.

 8. Yllätyitkö? Minä jostain syystä en. Laitetaan 50-miestä keskenään hotelliin ja katotaan mitä tapahtuu. Kuka mukamas ei tiedä mitä siinä käy? Eikö kukaan ole kertonut? Etkö ole uskonut? Olet parempi kuin ”rasisti”, olet tyhmä ja ahne paska

  1. Ihmeesti ne suomalaiset komppaniakasarmit pysyivät ehjinä ja järjestyksessä, olikohan asukasmateriaalissa vai kurinpidossa syy…
   Kun ei ole edes pottakoulutusta annettu niin ei pitäisi päästää natoaidan väärälle puolelle ihmisiä ja yhteiskuntaa vahingoittamaan.
   SPR-tätien sijaan vokkeja pyörittämään tarvittaisiin muukalaislegioonan aliupseereita, johan alkaisi porukka kotoutua kun pistettäisiin rakentamaan länsirajalle Mannerheimlinjaa…

 9. Pettersson älä ruikuta, kitinät pois! Jos mutakuono muslimit ja vitun neekerit tuhoaa yhden hotellin se on yhtä tyhjän kanssa kun samaiset kädelliset torakoiden lajiin kuuluvat puutiaiset ovat tuhonneet koko ex-ruotsi nimisen valtakunnan. Hitsari löven on ollut pääarkkitehti suvakkihoroämmien ja homojen rinnalla tuossa kokonaistuhossa.

 10. Swedu idiootit tuovat seitsemännen. vuosisadalle sisäsiittoisia loiselukoita maahan … hahahahha He kaivaavat omia hautojaan … joukko täysiä idiootteja.

 11. Kyllä hotellinjohtajan olisi pitänyt tajuta miten tulee käymään. Mutta jonkunlainen ahneus lienee aiheuttanut suoranaisen sokeuden tosiasioihin.
  Ihan oma syy, kärsiköön nyt nahoissaan, oletettavasti korvaus mitä on anomassa, on liian pieni, joten siitä valitus.
  Joutuuko raukka nyt pistämään ”omistaan” eli voitoistaan rahaa korjauksiin.
  Ahneella on aina paskainen loppu.

 12. ”– Meitä on haukuttu joka päivä rasisteiksi ja natseiksi, jos joku asia ei ole ollut heidän [sotapakolaisten] mieleen tai ei ole ollut vain muuten vaan kivaa”

  Tuskin nämä muukalaiset ovat itse näitä taikasanoja osanneet käyttää, vaan he ovat oppineet ne ruotsalaisilta hyysäreiltä, nilkkiliberaaleilta ja Ruotsin medialta. Kuinka ironista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.