Helsingin sotapakolaisten leiri on muuttunut nyt camping-alueeksi

0

 

Helsingin sotapakolaisten lakkoleirissä ollaan päästy siihen tulokseen, että leiri on todellakin muuttunun camping-alueeksi. Rautatientori on muuttunut puolessa vuodessa typeryyden ilmentymäksi. Laittomasti maassaoleville arabimiehille kannetaan kassikaupalla ruokaa vapaaehtoisten voimin ja nyt siellä on siirrytty vakiasumiseen.

Voi Suomiparka mihin jamaan olet itsesi ajanut.

32 thoughts on “Helsingin sotapakolaisten leiri on muuttunut nyt camping-alueeksi

 1. Mitäs tässä nyt oikein odotellaan? Tietääkö kukaan? Onko kukaan selittänyt? Että turistit kyllästyvät? Tai että saavat tahtonsa läpi?

  1. Tarpeeseenhan nuo pikkuteltat matuleirin ympärillä on.
   Niissä on hyvä käydä päiväpanolla matun kun sinne suomalaista
   naista lappaa solkenaan.

 2. Suomeen mitään turisteja tule lapissa vielä käyvät muutaman vuoden mutta kunhan siellä alkaa joulutonttujen muilutukset ja tonttutyttöjen raiskaukset ei idästä ainakaan kukaan tänne eksy ehkä jotain rohkeita kiinalaisia kommareita käy katsomassa utopiaa.

 3. Ei kai tällaisia telttailuoikeuksia voida näille luovuttaa!
  Vai onko takana jälleen organisaattori, pappi Marjaana Toiviainen? Hänellä on kovasti paljon kokemusta juonitteluista ja suhteilla pelaamisesta näissä yhteyksissä. Vai onko vastuuhenkilö taas maan alla piilossa?
  Vastuuhenkilöä tai ei, niin Ruotsissa purettiin laiton mielenosoituskin poliisin toimesta.

  1. Tarkoittikin turvapaikkaturisteja, se on precis mitä nämä ovet eli ”kokeilee sieltä, kokeilee täältä” ja missä tyhmin kansa on sinne jää ja aloittaa valehtelyn ja rahan nyhtämisen yhteiskunnalta ja yksittäisiltä hyväuskoisilta tolloilta.

 4. Näyttävät rikkovan turvallisuusmääräyksiä?
  Muistaakseni telttojen vähimmäisetäisyys toisistaan on neljä (4) metriä? 🙁

 5. pitää vaan kutsua halonen käymään, niin lupa heltiää ja migrin lapun voi heittää roskiin

 6. Näistä ole yksikään todistettavasti sotapakolainen vaan rikollinen! Käsittämätöntä pelleilyä. Ei muuta kun puskutraktorilla kaikii nurin ja loiset ulos maasta!

 7. Leirihän häipyisi hetkessä kuin pieru Saharaan, mutta kun meillä on YK:n lasten ihmisoikeussopimus. Leikkimiseen on näköjään täällä vielä varaa ja mahdollisuuksia turvallisessa rautatieaseman ympäristössä.

 8. Mikäs siinä on keskellä kylää päivystää ja etsiä mahdollisesti suopeita naaraita samalla kun pitää värillistä edustustaan esillä ja toivoo että kantaväestö tottuu värillisen ympäristöön.

  Minä en kuitenkaan sosialisoi yhdenkään sellaisen kanssa jolla on parta, edes pieni. Vasta siinä vaiheesa kun parta on ajettu kokonaan pois ja se on ollut poissa vuosia, voi ehkä ajatellaa ettei kyseessä olekkaan isis-islamisti.

  1. Ei heitä vielä olekaan. Mutta jahka yhä useampi abdullah ilmoittaa täysin asiallisesti häntä ruotuun palauttamaan saapuneelle poliisille tämän vaimon lähteneen aamulla työpaikkalleen A:han klo. BC.DE vieden työmatkallaan heidän nuoremman tyttärensä päivähoitopaikkaansa X, samalla kun heidän vanhempi tyttärensä lähti kouluunsa Y…

   Meinaatko ihan tosissaan, että maailmassa on sellainen poliisi, jota ei tuossa vaiheessa ala pelottaa vaimonsa ja tyttäriensä puolesta? Meinaatko,ettei se tosiaan vaikuta mitenkään virantoimitukseen?

   1. Ruotsin poliiseja uhkaillaan juuri tällä tavalla, kertoi iltauutisissa NOAn (poliisin kansallisen operatiivisen osaston) pomo MUTTA poliisi pitääkin anonymisoida ja kierrättää eri alueiden välillä. Pois numerot, tunnukset ja nimet ja kahvittelut ja kaveraamiset paikallisen paskasakin kanssa. Paskasakki käyttää sitä vain hyväkseen ja etsii heikkoa kohtaa.

 9. Miksi noita maturetkeilijöitä morsiamineen ei ajeta poliisivoimin helvettiin tuolta? Ai niin, tämä tapahtuu Suomessa.

 10. Huhtela ja muut poliisit antavat mukavasti siimaa leirin laajuudenkin suhteen. Marcon miekkarialueelle ymmärtääkseni penseämmin.

 11. Kun sinne leiriin ruokaa kuutiokaupalla suvakit kantavat. Siitä ruuasta tulee sitä yhtä,mitä ei kauan voi leirissä säiöä. mihin suvakit sen kantavat ?

  1. Kaikki mitä leiristä tulee on KULTAA; älkää unohtako sitä 💩 sanoo:

   No siitä tulee ”mun oman Muhammedin pikkukakkikultakimpale” jonka suvakki kiikuttaa huolellisesti ja hellästi kotiinsa ja laittaa kukkapurkkiin.

 12. Ilmaiseksi ei saa telttailla Rastilassakaan, miten sitten Rautatientorilla? Tuo häiritsee junalla matkustavia.

 13. Mutta jälleen kerran: onko joku antanut SELITYKSEN siihen miksi ei näitä maassa LAITTOMASTI olevia poisteta? En asu Suomessa, siksi kysyn. En ole tähän mennessä nähnyt minkäänlaista vastausta. Miksi ei Suomen lakia noudateta? Kuka on tästä vastuussa?

   1. Laki on silti laki jos ei sitä muuteta. Mikä on selitys sananmukaisesti leirin sallimiselle?

 14. Ai että kun harmittaisi jonkun ajaessa rekalla tuosta samalla tyylillä kuin tuo parempikulttuurinen herrakansa itsekin esim. Lontoossa,Nizzassa ja Berliinissä…

 15. Milloinkahan globalistihallituksemme alkaa jakamaan näille palkkasotureilleen aseita? näitä isis-partisaanejahan on täällä jo enemmän kuin Tsaarin kasakoita Bobrikovin aikana.

  1. Jotain operaatiota varten näitä täällä säilötään -mitään muuta selitystä maastapoistojen täydelliselle pysäyttämiselle ei ole. Nyt on erityisen tärkeää saada näiden miehitysjoukkoja tukevien telttailijoiden henkilöllisyydet selville -ihan vaan vastaisuuden varalta…PERKELE!

    1. Ei se nimien saanti paljon merkkaa,koska nuilla peduiineillä jokaisella on useita erilaisia nimiä käytössään.

  1. Ei tarvita liekinheittimiä, panssareita eikä muutakaan raskasta kalustoa. Tarvitaan vain hallituksen käsky siivota maahamme laittomasti tunkeutuneet ulkomaalaiset pois maastamme. Ei sen kummempaa.

   Ensin vain pitäisi sada sellainen hallitus. Kyllä täällä kaikki muu on jo valmiina.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.