Poliisin raportti: ”Yhä useampi asuinalue otetaan haltuun rikollisten toimesta”

13

745456160001_3571162987001_HILDA-FINAL-vs

 

Ruotsin poliisihallituksen tuoreessa raportissa kerrotaan synkästä näkymästä; yhää useampaa ruotsalaista asuinaluetta hallitsevat rikollisjärjestöt. Näillä rikollisorganisaatioilla on jo niin paljon valtaa tietyillä alueilla, että on syntynyt yhteiskunta yhteiskuntaan.

”Paniikkiraportin” nimi on ”Syrjäytymisalueet” (Utsatta områden). Raportin mukaan väkivaltaiset ja mistään mitään piittaamattomat jengit ovat varsinkin Tukholman, Göteborgin ja yleisesti Skoonen maakunnan ongelma.

Varsinkin Malmössa tilanteen katsotaan olevan todella ongelmalinen. Malmön etelä-kaakkoispuolen alueet Rosengårdin ympäristössä, johon lasketaan kuuluvan reilu 10 kaupunginosaa, ovat käytännössä poliisin auktoriteetin ulkopuolella. Lisäksi Malmössa on ”pienemmän riskin alueita”, joita ei lasketa niin pahoiksi kuin isoveljiään, mutta kehityksen kulku on selvä.

Näillä erityisen ongelmallisilla alueilla on mielenkiintoisia ilmiöitä. Uusruotsalaiset gangsterit näyttävät valtaansa mm. ottamalla liikkeistä tavaraa ilmaiseksi, ts. sitä ei varsinaisesti varasteta vaan se vain otetaan. Yleensä ihan myyjien nähden. Lisäksi nämä useimmiten lähi-itä – afrikka-akselilta tulevat rikolliset syövät ilmaiseksi ravintoloissa. He siis kävelevät sisään, tilaavat ruuan ja kiittävät. Ravintoloita käytetään myös huumekauppaan ja varastetun tavaran välitykseen.

Raportissa mainitaan, että yrittäjät yksinkertaisesti eivät uskalla tehdä rikosilmoituksia johtuen pelosta. Kaikenlisäksi kauppiaat joutuvat käyttämään rikollisia tukkureina, ts. ostavat näiltä varastettua tupakkaa, limsaa tai alkoholia myyntiin.

 

Tid fîr Fika och gemenskap RosengÜrds Centrum

 

Ongelma-alueilla myöskään poliisi ei oikein voi ”merkitä reviiriä”. Rikolliset ottavat monesti yksittäisen poliisin kiusaamisen kohteeksi ja he käyttävät puhtaasti vainoamista harrastuksena. Lisäksi väkivalta poliisia kohtaan ei ole enää mikään kynnyskysymys. Raportissa mainitaan:

”Nuoret käyvät yksissä tuumin poliisin kimppuun käyttäen kivitystä, pyrotekniikkaa, mutta myös useissa tapauksissa poliisia kohtaan käytetään puhdasta väkivaltaa mm. nyrkein.”

Raportissa tulee esille myös mielenkiintoinen seikka, joka ennenvanhaan katsottiin hyväksi ympäristölle –  nimittäin näiden ongelma-alueiden kaupunkisuunnittelu perustui aikoinaan siihen, että autot pysyvät poissa mahdollisimman paljon asuinkomplekseista. Ts. kevyen liikenteen väylät rakennettiin erilleen autoteistä ja nämä eristettiin siten, että autolla on vaikea ajaa vaikkapa isoille sisäpihoille. Nyt uusruotsalaiset käyttävät tätä hyväkseen ajaessaan mopedeilla poliisia karkuun, joka ei autolla voi tulla esteiden ja sulkujen takia perään.

Lisäksi tästä on seurannut se, että monissa paikoissa on kirjaimellisesti kivitysalustoja, joista poliisia ja pelastuslaitosta on helppo kivittää.

Raportin kuva Ruotsin lähiöistä ei siis ole ruusuinen, se ei näytä unelmalta. Raportissa sanotaan:

”Kasvava rikollisuus kasvaa samassa tahdissa kun ongelma-alueet laajenevat.”

https://www.sydsvenskan.se/2017-06-21/polisens-larmrapport-sa-tar-de-kriminella-over-vara-bostadsomraden

Tämä sama kehitys alkaa kohtapuoliin näkymään Suomessakin.

Advertisements

33 thoughts on “Poliisin raportti: ”Yhä useampi asuinalue otetaan haltuun rikollisten toimesta”

 1. Sharia laki on saapunut Ruotsiin pysyväksu käytännöksi. Kotoutumisesta ei tietietoakaan.

  1. Matujen kotoutumista tärkeämpi on ruotsalaisten kuntoutuminen. Nouskaa ylös sieltä kynnykseltä ja puolustakaa itseänne ja vaatikaa samaa poliitikoilta. Poliitikot seinää vasten, nyt riittää!

   1. Eivät ruotsalaiset pysty siihen enää. 200 vuotta rauhan ja alati kasvan hyvinvoinnin kautta on veltostuttanut heidät kykenemättömiksi puolustamaan itseään ja valtakuntaansa. He ovat tuomitut katoamaan historiaan Länsi-Rooman tavoin.

    Sama odottaa meitäkin, ellemme vähän helvetin äkkiä ryhdy korjausliikkeeseen. Se on tehtävissä vielä nyt, mutta ei enää parin vuoden kuluttua. Ja koska emme kuitenkaan tee mitään, on meidän tiemme Ruotsin tie. Itsepä valitsimme.

    1. Kummalla paremmat esim. urheilijat, Suomella vai Ruotsilla? Kyllä ruotsalaiset pystyvät, paremmin kuin suomalaiset, kun heidän vaan SALLITAAN puolustautua.

     1. Sallitaan? Koko ongelma johtuu nimenomaan ajatuksesta, että jokin ylempi taho ensin valtuuttaisi toimintaan. Kun latva on laho, on muun osan velvollisuus toimettua täysin sen passiivisuudesta huolimatta.

      (Alempana turha tupla. Epäselvä softa…)

  2. Ruotsin toiminta on ollut johonkin pisteeseen asti varsin loogista ja oikeamielistä: on yritetty auttaa ihmisiä ja ymmärrettävästi odotettu, että autettu auttaisi sitten itseään, eikä ainakaan ajaisi rekalla väkijoukkoon: vähän samoin kuin jos vaihtaa kanssaihmiselle autonrenkaan, niin ei oleta, että lopuksi on puukko selässä – tai näin se ajatus ainakin vielä vuosikymmen sitten meni. Onhan se helkutin naiivia odottaa persestanilaisesta ruotsalaista, mutta tähän asti ajatuskulku on vielä ymmärrettävissä.

   Mutta sitten kun on omin silmin nähty, että metsään menee ja pitkälle, on vielä uskoteltu joukkohysteriassa, että samanlaisia ihmisiä me kaikki ollaan ja hyv… loistavasti menee, ja on yksinkertaisesti kieltäydytty näkemästä massiivista ongelmaa. Siitä puhumattakaan, että olisi tehty jotain. Se on Tukholma-syndrooma potenssiin miljardi.

   En kovin hyvin tunne ruotsalaisia – siis syvällisemmin -, mutta jotain uskomatonta on tapahtunut, jos kallonmittauksen suurvalta kääntyy puolessa vuosisadassa sukupuolet ja kulttuurierot kieltäväksi mielipidevaikenijoiden Sverigestaniksi.

   1. Äärimmäisyydestä toiseen on menty. Ensin mitataan kalloja ja sitten nuollaan perseitä. Sama Saksan kanssa. Syyllisyydentunto ei johda koskaan mihinkään järkevään mutta aika ja iskut parantavat tyhmyyden vielä.

    1. Muutosta tosiaan on havaittavissa ja jotain rajatarkastusta on ollut, mutta jos lähiöissä makaa puoli miljoonaa Abdullahia vaatimassa erioikeuksia ja sosiaalitukia, niin ei sille taida olla mitään tehtävissä. Sosiaalitukien leikkauksilla voisi ehkäistä tulijatulvan, mutta jo maassa olevien kanssa syttyisi sota – ja populaatiohan kasvaa joka tapauksessa, kiitos viriilin syntyvyyden ja sosiaalitetuuksien, jotka säästävät kaiken ajan hengailuun ja lisääntymiseen.

     Meillä Suomessa on vielä jotain toivoa, mutta eipä meilläkään paljon ilme värähtänyt, kun imaami kävi julistamassa ”kuolemantuomion” homoille televisiossa tai Husu kertoi, ettei somaleiden olematon työllistyminen oikeastaan olekaan ongelma. Katsotaan ja äänestetään jos ei nyt muuta.

   2. Suomalaiset on puolustuskykynsä joutuneet näyttämään useampaan kertaan.
    Ruotsalaisilla se on näyttämättä toistaiseksi.Osittain kyllä sen takia.että aina ovat olleet ( kun pillu perseen takana suojassa), koska suomalaiset on ruotsalaistenkin puolustamises joutuneet hoitamaan.

   3. Uutisella ei ole siis mitään tekemistä islamin tulon kanssa! Ei siis mitään! Rauhan uskonto on aina rauhan uskonto. Ja hölmöt ruåtsalaiset on aina hölmöjä. Me hölmölässä otetaan mallia sieltä.

   4. Sallitaan? Koko ongelma johtuu nimenomaan ajatuksesta, että jokin ylempi taho ensin valtuuttaisi toimintaan. Kun latva on laho, on muun osan velvollisuus toimettua täysin sen passiivisuudesta huolimatta.

 2. Lyijyä -PALJON LYIJYÄ! Nyt katsotaan onko swedupettereistä hoitamaan hommaa, ainut varma asia on että puhumalla tätä tautia ei pysty parantamaan.

 3. Taas kohta aluemaantieteen professori voi soittaa ruotsalaiselle virkavekjelle ja kysyä, miltä se tilanne ikkunasta katsottuna näyttää?

 4. "Utsatta områden" antaa jonkinlaisen uhrileiman näille alueille sanoo:

  Ihan nurinkurista että käytetään termia ”utsatta områden” eli ”altistettuja alueita” kun se itse asiassa ovat juuri nämä alueet jotka altistavat muut alueet kaikelle mahdolliselle haitalle ja siipeilevät kunnollisten ihmisten kustannuksella.

 5. Luulisi siinä perseen hikoilevan kun koko päivän istuu kuppilassa jauhamassa paskaa. Eikö todellakaan ole mitään muuta tekemistä?

 6. Ja tällaisia kuppilaistujia tulee koko ajan maahan lisää joka viikko.

 7. Ei voi kuin järkyttyä, että ihmiset joilla kaikki on hyvin haluavat lapsillaan olevan toisin. Noh, Ruotsi vältti maailmansodat, alettiin uskomaan, että maailma on Huvikumpu – hinta on kallis ja ongelmista ei ole enää mahdollista päästä eroon. Osan Euroopasta Neuvostoliitto rokotti eivätkä he enää koskaan päästä vieraita valtaan. He taitavatkin olla lopullisia voittajia. Ei olisi koskaan arvannut!

 8. Swedu idiootit tuovat seitsemännen. vuosisadalle sisäsiittoisia loiselukoita maahan … hahahahha He kaivaavat omia hautojaan … joukko täysiä idiootteja.

 9. Kumpi meiltä vietiin ensin, valtio vai oikeusvaltio? Ruotsin latua mennään ja hävitään täpärästi kuin Mieto.

 10. Rikollisjärjestöillä on kuitenkin edes jonkunlainen moraali; toisinkuin nykypolitiikoilla, poliisimiehillä ja muilla virkamiehillä. Siksi pidän nykykehitystä ihan suotuisana. 🙂

  Poliiseilta on katoamassa auktoriteetti kaikissa länsimaissa samasta syystä kuin opettajilta: Ammattiin koulutettaviksi valitaan vain munattomia tyyppejä.

 11. Sosialismi johtaa ennen pitkää tuhoon, kuten kommunismikin. Sosialismi on kuitenkin toimivampi talousjärjestelmä kuin kommunismi, joten se säilyy näistä kahdesta pitempään. Ruotsi olisi helposti pelastettavissa kunhan sosiaaliturva lakkautettaisiin ja poliiseille annettaisiin valtuudet toimia poliiseina. Ruotsissa ollaan oltu periksiantamisen linjalla ja nyt nähdään miten rikolliset siihen reagoivat. Päänsilitys tulkitaan heikkoutena. Itse ihmettelen miksi Ruotsissa ei ole vielä nähty poliisisurmia….

 12. Tätä menoa saadaan yllättävän pian Ruotsista ihan oikeita sotapakolaisia, vaaleita munattomia nuorukaisia…

  1. No kiva että suomalaiset pottunokka-kaljajätkät saavat seuraa!

 13. Mutta tätähän ihmiset Ruotsissa ja Suomessa sekä kautta koko euroopan haluavat. Muutenhan ihmiset vastustaisivat tällaista kehitystä omilla asuinalueillaan.

 14. Koko ajan hoetaan Ruotsissa miten täytyy satsata enemmän ghettoalueiden kouluihin ja järjestää työpaikkoja. Juu ja ei. ”Paskasta ei voi tehdä konvehteja” kuten joku täällä totesi. Ehkäpä aines on niin heikkotasoista että siitä ei suurellakaan rahalla saada tehtyä mitään järkevää?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.