Milloin alkavat irakien pakkopalautukset Irakin rauhallisiin osiin?

13

Kuvakaappaus 2017-06-22 13-51-05

 

Kuvakaappaus 2017-06-22 14-01-59
Irakilaisia miehiä kotimaassaan tyylikkäissä puvuissa.

Yle kirjoittaa hienon jutun otsikolla ”Tämän hetken kuumimmat hipsteri tulevat Irakista”. Jutussa kerrotaan, kuinka Irakin pohjoisosissa kurdialueen miehet ovat perustaneet oman herrainkerhon. Kerhossa mm. otetaan tyköistuvat puvut päällä selfieitä, joita jaetaan Instagramiin. Puvut ovat parhaimmista kankaista paikallisen räätälin luona teetetty. Jutun sävy on hyvin positiivinen. Miehillä on paljon aikaa keekoilla puvut päällä pitkin Pohjois-Irakin hienoja maisemia.

Jutun voi lukaista täältä.

Juttu antaa hyvin positiivisen kuvan Irakin tilanteesta. Voisiko tässä nyt olla ratkaisu ja mahdollisuus palauttaa Suomeen ja Eurooppaan tulleet laittomat muslimit takaisin kotiin Irakiin. Jos Irakissa on kriisialueita, on siellä myös rauhallisia alueita (sikäli mikäli kuin islamilaisessa maailmassa missään on rauhallista).

Suomessakin mieltään osoittavien laittomien muslimien mielenosoitus joutuu Ylen jutun myötä hyvin outoon valoon. Toisaalta Irakin kerrotaan olevan ei-turvallinen maa, jonka takia pitää matkustaa Suomeen asti vaatimaan turvapaikkaa kuoleman pelossa. Toisaalta irakilaiset miehet eivät ole moksiskaan Irakin pohjoisosissa ja elämä on lunkia tyköistuvien pukujen kera.

Mikä estää pakkopalauttamasta Suomessa olevia laittomia muslimeja takaisin Irakiin?

Joten:

liputan-1498131466249

 

 

Advertisements

56 thoughts on “Milloin alkavat irakien pakkopalautukset Irakin rauhallisiin osiin?

 1. Paavo Paavo, olet ymmärtänyt kaiken väärin. Irakilaisella hipsterillä tulee olla (ihmis)oikeus keekoilla joko irakissa tai suomessa, hän itse päättäköön missä haluaa keekoilla, ja jos hän valitsee suomen, tulee suomalaisten veronmaksajien kustantaa tämä keekoilu.

  1. Kunhan sikaarit saadaan poltettua, lähdetään. Tapana on ollut, että vieraisiin lähdetään parhaat päällä.

  2. On se onni ettei keeko-hipsterien tulo olekkaan vähentynyt kuten Migri ensin pelkäsi.

   1. Olen sitä mieltä, että maamme on jo peruuttamattomasti pilattu näillä ulkomaan elävillä. He eivät tule ikinä unohtamaan, miten tyhmää ja anteliasta porukkaa täällä asuu ja aina sukupolvittain palaavat tänne oleskelemaan kustannuksellamme. Ei tämä maa ole enää meidän, vaan eurostoliiton kolhoosi. Ja syypäitä asiantilaan ovat ensin ne, jotka ovat äänestäneet sosialistista sekoomusta, kepuleita, ruåttalaisia, sossuja, punavihreitä jne. Ja heille antaneet valtakirjan pilata maamme.

 2. Kuva ”Irakilaisia miehiä kotimaassaan tyylikkäissä puvuissa.”
  – Kaksi Axl Smithiä näköjään muuttanut Irakiin 🙂

 3. Ketjussahan kehoitetaan naisia tulemaan rautatientorille katsastamaan komeat miehet sieltä. Siinäpä se onkin kiteytettynä, miksi nämä suvakkinaiset haluaa kynsin hampain näiden miesten jäävän Suomeen. Silmän-ja fyysisen tyydytyksen iloa heille, kun suomalaiset miehet eivät suostu sitä heille tekemään.

  1. VIHDOINKIN se perimmäinen syy selvisi! Kohta ei kukaan sumppunainen (Somalia-somppu Suomi-sumppu) enää huoli pottunokkaa kun voi keikarikeekonkin saada. Ja veronmaksaja ostaa keekolle vaikka liituraitapuvun Armanilta jotta keeko olisi tyytyväinen eikä radikalisoituisi.

  2. Kun kaljamahainen, maantienvärinen, ohuttukkainen, hiellehaiseva, piereskelevä suomalaisjätkä arvostelee naisten ulkonäköä ja vaatii itselleen Miss Universumia niin…

   1. RHC:n, Rasmuksen yms. naisissa on myös aika monta lihavaa, ohuttukkaista, huonohampaista, työtöntä, kroonisesti sairasta, hiukan vähemmän kaunista keski-ikäistä naista, jotka kuvittelevat komeiden 20-35-vuotiaiden arabimiesten rakastavan heitä aidosti…
    – kyse on kuitenkin järjestään hyväksikäytöstä rahaa ja oleskelulupaa ajatellen – ja itse asiassa jopa RCH:llä muutamat naiset ja miehetkin ovat jo tajunneet pelin hengen, mutta valitettavasti iso osa ei joko tajua tai ei edes halua tajuta, koska se oma kiima on niin kova; valitettavasti vain muut suomalaiset joutuvat maksamaan nuo seksitouhut…

    Ja muuten monen suvakkihyysääjänaisen lapsetkin ja pienellä osalla sitten jopa aviomieskin vastustaa tätä hyysäämistä – ja siksi Allahin papitar ja muutama muu tosi ääriseko suvakki on kehottanut suvakkinaisia jopa katkaisemaan välit omiin lapsiinsa ja ottamaan avioeron aviomiehestään, jos sellainen on, jotta voi rauhassa jatkaa arabimiesten hyysäämistä; tervettäkö?!

    Ja ajattelepa, jos siellä olisikin 20-35-vuotiaita kauniita arabi- ja afgaaninaisia vanhojen ja rumien suomalaisten miesten kanssa vehtaamassa – niin pitäisitkö sitä aitona ja sellaisena touhuna, joka muiden suomalaisten pitää kustantaa?
    – ISLAM tosin kieltää tällaisen, joten näin ei tule käymään.

    1. Se on Suomen hallitus, ei naiset, joka on arabimiehet päästänyt Suomeen ja antaa heidän olla maassa laittomasti. Ilman hallituksen toimintaa ei yksikään nainen olisi löytänyt itselleen arabimiestä Suomesta, ei sen kummemmin seksiin kuin muuhunkaan. Älä syytä naisia, syytä hallitusta. Kaikki mahdolliset kustannukset ovat hallituksen vika, sekä tekemiset että tekemättä jättämiset.

     1. Kieltämättä noin, mutta entäpä jos tämä matu-invaasio olisikin alkanut Ukrainan sodan myötä sellaisena, että maahamme olisi pyrkinyt lyhyessä ajassa 32 000 nuorta ja nuorehkoa, pitkäsääristä, vaaleatukkaista ja sinisilmäistä hehkeää itäukrainatarta.

      Luuleeko joku, ettei poliittisella eilitillämme olisi silloin ollut melkoinen keinoarsenaali estää näitä naisia tulemasta maahamme?

     2. Suomalaisnaiset sosiaaliturvan lisäksi – oikein houkuttelevat näitä tulijoita Suomeen, koska avioliiton kautta saa oleskeluluvan….
      – ja ylipäätään ilmainen ja helppo seksikin vetää ulkomaalaisia ukkoja Suomeen; huoraaminen ei tällöin olekaan vain yksilöllinen moraaliongelma…

      Taikku- ja venäläisnaiset kuitenkin kotoutuvat ja tekevät töitä Suomessa – musulmaanit taas eivät tahdo integroitua lainkaan ja monesti lapsetkin ovat jotain kiihkomuslimeita…

      Ukrainasta muuten tulikin ihmisiä Suomeen turvapaikanhakuun – ja osa oli näitä mansikanpoimijoitakin eli kauniita nuoria naisia – mutta Migri ei antanut edes Krimiltä tulleiden jäädä, vaikka alue ja maa oli silloin todella sekavassa tilanteessa…

     3. ”Ukrainan sodan myötä maahamme olisi pyrkinyt lyhyessä ajassa 32 000 nuorta ja nuorehkoa, pitkäsääristä, vaaleatukkaista ja sinisilmäistä hehkeää itäukrainatarta…
      Luuleeko joku, ettei poliittisella eliitillämme olisi silloin ollut melkoinen keinoarsenaali estää näitä naisia tulemasta maahamme?”
      Esiintyykö eliitissä naisvihaa?
      Olen yllättynyt, järkyttynyt, pöyristynyt ja shokissa, missä ovat feministit kun heitä tarvitaan?

      VAADIMME että ukrainalaiset sotanaiset otetaan välittömästi sodalta ja vainolta turvaan suomeen!
      Finnairin ilmasilta on käynnistettävä heti ukrainalaisnaisten evakuoimiseen Ukrainan turvattomilta alueilta Suomeen, jopa Irja Askola tietää että viivyttely tässä olisi globaali vääryys ja kiihottamista kansanryhmää ellei jopa naissukupuolta vasten!

      Liki 60 kuntaa sai jo 1 600 000€ juhannusbonukset kuntapaikkojen lisäämisestä turviksille ja oleskelijoille joten rahapula ei ole este ja suvaitsemattomat haittamaahanmuuton vastustajat ojentavat tarvittaessa auttavan käden ukrainalaisneitosille.
      Jopa Suomen Sisu lupaa suojella ukrainalaisneitosia vihapuheelta, suvaitsemattomuudelta, syrjinnältä ja rasistisilta hyökkäyksiltä vaikka uhkauksia ukrainalaisiin sotanaisiin kohdistuvista yliajoista, happoiskuista, puukotuksista ja elävältä polttamisesta on jo tullut suvaitsevien taholta.

    2. Vehtaahanhan ne suomalaismiehetkin nuorien taikkunaisten ja venakkojen jne kanssa. Ja entäs se Risto-Matin haahka! Eikä nekään naiset ole pottunokan itsensä perässä vaan pottunokan lompakon ja sen samaisen elinikäisen elatuksen. Vaan kun ukko tulee vanhaksi ja raihnaiseksi se hylätään (ellei ole multimiljonääri.

  3. Vielä jos noita äijiä katsoo, niin tulee mieleen, miten suomalaisia käpykaartilaisia lähti karkuun oman maansa ollessa vaarassa ja jättivät kaikki sukulaisensa ja ystävänsä vaille suojaa, kun oma etu meni kaiken muun edelle. Mitä eroa on näillä sotaväki-ikäisillä ulkomaalaisilla käpykaartilaisiin? Ei muuta kuin että hullut suomalaiset kumartelevat näitä täysin vieraita käpykaartilaisia ja elättävät meidän varoillamme näitä, toivoen vielä lisää taakkaa meille. Suurin taakka ei edes ole rahan loppuminen, vaan se pahin tullaan vielä näkemään ja kokemaan, jos menon annetaan jatkua…

   1. Maksetaanko keekoille Suomessa sossurahaa senkin jälkeen kun hylsy on tullut? Ruotsissa ymmärtääkseni elatus loppuu siihen.

    1. Näyttävät nuo Ruotsissakin siitä huolimatta elävän ja voivan hyvin. Mistä rahoituksensa saanevatkaan?

   2. Kun nyt oikein juhannustunnelmissa ollaan, niin pitää sanoa, että loppujen lopuksi, minulle on aivan sama, miten tämän maan petturit tulevat kohtelemaan perheitä, jotka joutuvat kokemaan kaiken sen, mistä en halua edes puhua. Länsimainen kulttuuri ja sivistys tulevat tuomituksi tuhoon, sillä musulmaanien laumat tulevat valloittaman ja tuhouamaan kaiken sen kauniin, mitä olimme saaneet aikaan.

    1. Siltä se tällä hetkellä kieltämättä näyttää, mutta jos me annamme periksi, silloin tuo kaikki tapahtuu takuuvarmasti.

     Poimin taas kerran tähän tälläkin medialla useaan kertaan viljelemäni anekdootin:
     jos Nicolae Ceausesculle olisi joulupäivänä 1988 sanottu:
     ”Uskotko että tasan vuoden kuluttua kansasi on saanut sinusta tarpeekseen ja syössyt vallasta, kenttäoikeus tuominnut kuolemaan ja omat sotilaasi, romaialaiset laskuvarjojääkärit ampuvat sinu tja eukkosi Targuvisten kadulle?”, olikohan uskonut?

     En haluaisi ketään ammuttavaksi Tampereen kadulle, enkä haluaisi uskoa siihen jouduttavankaan: meillä on nyt viimeinkin Sverigedemokraternan kaltainen tosi maahanmuuttokriittinen puolue, jolla on kaikki mahdollisuudet olla 2019 Suomen suurin puolue n. 25 % äänisaaliilla.

     Viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä on muistettava Visegrád-ryhmän Unkarin, Tshekin, Slovakian ja Puolan muodostama aidosti vahva vastavoima EU:n liittovaltiokehitykselle ja Euroopan islamisaatiolle.

     Ei heitetä kirvestä kaivoon vielä; jos lopulta käy huonosti, sen heittävät kirvonneesta kädestämme kaivoon puolestamme muslimit! Pidetään se koholla siihen asti?

 4. Onhan se hyvä että Suomen liinaharja-pottunokka- rotua piristetään tällaisilla exoottisilla geeneillä. Vaan taitaa suomalaisten työnteko ja Tavjankin hehkuttama SUOMALAISEN TYÖN LAATU loppua siihen kun keekoiligeenit pääsevät voitolle? Ja mitkä työpaikkariidat!

  1. Ukrainalaiset naiset on toistatekoa kun nämä ( peduiinien keisarit). Ukrainalaiset naiset ja miehet puolustavat omaa maataan hyökkääjää vastaan.
   Näistä peduiineistä ei siihen ole.

 5. Eihän siinä mitään järkeä ole, että maassa, josta tulee pakolaisia, tulee myös hipsterien snobein kärki, mutta eihän Suomen ja Euroopan maailmanpelastusproggiksessa mitään järkeä ole ollut tähänkään mennessä. Eli mikään ei ole muuttunut.

  Yllättävää on, että YLEssä ei tajuta, että toimitaan omaa agenda vastaan. Tai sitten siinä ei ole mitään yllättävää. Mikä lie kesätoimittaja.

 6. Uutisten mukaan irakissa on isiskin kohta kukistettu ja ajettu pieneen nurkkaan, nyt jos koskaan olisi oikea aika laittaa ukot kotio suojelemaan niitä alueita jotka on nyt saatu takas isikseltä. Ei voi vedota siihen enään että on siellä isis porukkaa kun sitä on nykyään täälläkin ja koko euroopassa. Eli siis jos ihan järkevästi ajatellaan ja ajatellaan myös niitä kaikkia naisia ja lapsia ja vanhuksia jotka sinne jäi niin olisi isänmaallista mennä omaa maata rakentamaan eikä jäädä elämään toisten rahoilla vieraaseen maahan. Turvapaikka on sellainen että kun tilanne rauhottuu niin takasin päin matka jatkuu eikös? vai onko turvapaikka sellanen että tänne vaa me elätetään sut ja sun koko suku kelan rahoilla kyllä meidän kansa ilosena maksaa ja kituu ku leikataa vielä kansalta että saadaan maksettua kaikki.

  1. Tampereella on enemmän ISIS sotilaita kuin Bagdadissa nykyään. Revi siitä huumoria. Tulee sapelia ylämummoon.

  1. Se, tai paremminkin NE siellä taustalla hääräilee suunnitelmineen. Ei ole tulossa palautuksia vaan päinvastoin lisää rodunsotkijoita elätettäväksi. Juuri tänäin taas ilmoitettiin että vokkien lopetuksia lykätään ja USEIDEN YKSIKÖIDEN KAPASITEETTIA NOSTETAAN SADOILLA PAIKOILLA joten tänne kuulumattomien määrä on rajussa kasvussa -KAIKKI merkit viittavat että lisää tulee…PALJON!

   -Jos kansa ei poista tunkeutujia niin ne jäävät tänne -viranomaisten taholta on aivan turha odottaa mitään toimintaa asian suhteen. 👃

  2. Arvoisat kommentaattorit, olemme varmasti yhtä mieltä siitä, että Jussi Halla-aho on se tuleva ehdokkaamme presidentiksiksi, mutta mitä auttaa, kun pressalla ei ole valtuuksia kuin vinoilla, kuten sauli teki? Eikö sittenkin paras olisi, että seuraavissa eduskuntavaaleissa hankitaan ehdoton enemmistö? Ainakin omasta mielestäni sellaiseen on realistiset mahdollisuudet. Jussi on niin valovoimainen älykkö, että muille tulee pahat housuun…

   1. Itsekin soisin Jussi Halla-ahon osallistuvan presidentinvaaliin. Ei siksi, että hänellä olisi sen parempia mahdollisuuksia kuin muillakaan istuvan presidentin vastaehdokkailla, vaan saadakseen media-aikaa paaluttaa rutikuiviin ja vastaansanomattomiin tosiasioihin pohjattua maahanmuuttokritiikkiä parhaaseen katseluaikaan koko Suomen nähtäväksi ja kuultavaksi.

    1. Eikö Laura Huhtasaari ole valovoimaisempi ja parempi esiintyjä?
     Halla-aho on analyytikko, strategi ja linjojen vetäjä – Eikö Huhtasaari saisi isänmaalliset linjat paremmin yleiseen mediatietoisuuteen?

 7. Kukaan ei naura täällä irakilaisille hipstereille.jos tuon näköisinä rupeavat täällä loisimaan niin voi tulla mannejen kanssa sota kellä on parhaiten kiillotetut popot ja silein kravatti.

  1. Äläs nyt, onhan tuossa hyvää tyyliä ja ideaakin – Suomeenkin saisi tuo tyyli tulla, ilman noita pukujen sisällä olevia miehiä toki 😉

   Ennen vanhaan Suomessakin jopa työmiehillä oli suorat housut jne.

 8. Jo muinoin sanottiin ”Brylcreme- tyyli on tyttöjen mieleen”.

  1. Jos nyt ihan vakavasti puhutaan, ni noissa on yhtä paljon tyyliä kuin muinaisissa neekereissä, jotka hoilasi silinterihatut päässä ja damaskit jalassa. Siis kertakaikkiaan ………

 9. Ajatelkaa, pommeja ja kuolemaa uhmaten, nuo rohkeat uroot tarjoavat silmänruokaa länsimaisille suvakkinaisille ja homoeroottisesti toki muslimimiehillekin!
  – musliminaisethan eivät tuollaisia kuvia saisi edes katsoa…
  – ja sitä paitsi Pesmerga-naiset sotivat ISIS:tä vastaan, jotta miehet saavat keekoilla ja osa lomailla Euroopassakin…

  Marjaanakin aina hokee, että jokainen irakilainen palautettava kuolee oitis…
  – joten aivan hirveän vaarallista täytyy olla tuonkin keekoilun…

  Olen itse asiassa aina ihmetellyt kurdienkin ottamista Suomeen, jo useiden vuosikymmenien ajan – koska Kurdistan on kuitenkin varsin varakasta seutua, joten kurdien pitäisi ensisijaisesti mennä omiensa luokse…
  – toivottavasti Kurdistan itsenäistyy ja kurdit palaavat sinne, mutta taitaa vaan olla turha toive…

 10. Herrainkerho yksi missio on parantaa kurdinaisten asemaa. Ymmärrettävää ennakointia, koska keikarin seuraava kehitysaste on neiti.

  1. Kurdit on pelannut tota ”Saddam kaasutti yhden kylän kerran 30 vuotta sitten” korttia tappiin asti. Uhriutuvaa sorttia. Kiva nähdä että kaasulla olisi taas käyttöä!

 11. Ja nytkin ISIS on enää jollain fudiskentän kokoisella alueella ja ne pakenee siviiliväestön seassa mm Suomeen, niin nythän on niin että melkeinpä koko Irak on jo turvallinen! Eli voimme hyvällä omallatunnolla palauttaa KAIKKI Irakilaiset, myöskin ne jotka tulivat 80-luvulla. Kaikki oleskeluluvat ja turvapaikat ja Suomen kansallisuudet eivät enää päde! Olette vapaita! Pääsette kotiin!!!!!!!!! UPEETA! Kertaheitolla 150.000 torakkaa VITTUUN TÄÄLTÄ! Seuraavana IRAN, SOMALIA, SYYRIA, AFGHANISTAN, KAIKKI ARABIMAAT JA AFRIKKA. Voidaan taas elää turvallisesti sillä rikostilastot ensi vuonna ovat tyyliin: 7 rattijuopumusta, yksi kirjastosta myöhästynyt kirja.

   1. Anteeksi niinhän minä meinasin, vituissahan nuo kaikki täällä ovat jo olleetkin. Suurin osa väkisin mutta muutama saanut ilman väkivaltaakin. Mutjoo, kansalaisaloite kehiin! Kaikki tänne tunkeutuneet vuodesta 1979 voivat nyt turvallisesti palata kotiin, sehän oli tarkoituskin aikoinaan kun tänne tulivat? Vähänku juoppo pummi luuseri serkku kysyy että saako makaa sun sohvalla ja syödä sun ruokia sillä aikaa ku omas kämpäs o remppaa? Ei siinä tule kysymykseenkään että jäisi tohon sohvalle seuraavat 40 vuotta, perustaisi perheen ja vielä hakisi muutkin serkut seuraksi. Kaikki pakolaiset himaan! Sota on ohi JEEEEEEEEE !

    1. Ensinnäkään mikään kansalaisaloite ei auta tässä(kään) asiassa yhtään mitään: jos kansalaisaloitteella ajettu asia on kirjattu hallitusohjelmaan, se ajetaan vaalikauden aikana eduskunnassa läpi vaikka oppositio mitä tekisi.

     Jos se taas ei ole, on yksi lysti vaikka kansalaisaloitteella olisi miljoona allekirjoittajaa: se haudataan valiokuntiin lopulta hiljaisesti hylättäväksi. Eduskunnalla ei edes ole velvoitetta ottaa kasnsalaisaloitetta käsittelyyn!

     Toiseksi nämä abdullahit eivät ole mitenkään verrattavissa juoppoluuseriserkkuuni, joka on sentään minulle huonetta ja sukua. He ovat minulle täysin tuntemattomia, jostain hyvin kaukaa tulleita kutsumattomia tunkeilijoita, jotka eivät pyydä minulta lupaa tulla makaamaan sohvalleni ja syömään jääkaapistani. He tulevat ovelleni käskien minua päästämään heidät sisään.

     Heidän takanaan seisovat taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä, jotka pelosta halvaantuneina anelevat minua päästämään abdullahin kotiini. Korottaessani ääneni kysymään minkähän perkeleen takia, he alkavat hokea minun täytyvän herrajumala sentään pitää turpani kiinni, heidän silmiensä kimpoillessa hätääntyneinä abdullahin ja toistensa välillä.

     Minun on joko päästetävä abdullah kotiini tai saatava häätö kodistani käskettyäni hänen painua helvettiin. Mutta päästettyäni abdullahin kotiini, minne isännöitsijä, taloyhtiön puheenjohtaja ja Allah eivät näe, voin kutsua kylään muutaman kaverini ja kantaa yön hiljaisina tunteina lukuisia mustiin jätesäkkeihin käärittyjä epämuotoisia kappaleita autoon, joka suuntaa maaseudun rauhaan…

     1. Näin se on että kansalaisaloite lähtee kansasta itsestään, vaikeimman kautta. Jos jokainen apina tietää että Suomessa on kohtalona tulla kaltoin kohdelluksi sekä jätesäkintäytteeksi niin heidänkin keskuudessa sana kiirii äkkiä että ei saatana tuolla on kyl ilmaista rahaa mutta heti kun menet ovesta ulos niin on JÄNNÄÄ! Näin minä teen täällä pikkukaupungissa, meillä on noita valehtelijoita pari kolmekymmentä, alussa ne oli et JEE TÄÄ O MEIÄN MESTA, mutta ihan vitun kylmä vastaanotto ja avoin halveksunta ovat jo tehneet tehtävänsä: puolet ovat jo muuttaneet Helsinkiin joka on muslimkaupunki. Hyvä näin. Tuu ahmed tänne mun tytärtäni valokuvaamaan niin kohta rikospoliisi valokuvaa ruumistasi.

  1. Eiköhän Iraki ole turvallisempi kun Suomi.Tännehän sieltä pahimmat on rantautuneet.

  2. Kaikki instagram muslimit ovat ihan järkyttävän homoja. Luulevat olevansa miehekkäitä mutta ei herrajestas mitä ämmäilyy, naurettavaa sakkia.

 12. Joaka ainoa arabi, joka on tunkeutunut Suomeen aikavälillä 1980 – 2017 pitää välittömästi palauttaa kotimaahansa. Veikkaan valtiolle koituvan tästä 20 miljardin euron säästön vuodessa.
  Tunnetusti nuo eivät töitä tee. Ja 20 metriä pitkät kulmasohvat valtio maksaa lähi-idästä tuotettuina ylihintaan.

 13. Arkadianmäellä laaditaan uusia lakeja kiivasta tahtia, vaikka entisiäkään ei ehditä noudattamaan. Kansanryhmää vastaan ei saa kiihottaa ja siitä rapsahtaa tuomio alle aikayksikön. Uutta tiedustelulakia sorvataan ja sekin tullaan vielä kääntämään omaa kansaa vastaan.

  Maassa laittomasti oleskelevia ei saada poistetuksi millään konstilla ja asiaan liittyviä lakeja ei tarvitse noudattaa. Länsirajan ylitti ilman papereita kymmeniä tuhansia, keitä lienee. Kukaan ei huudellut lakien noudattamisen perään. Rajaviranomaiset olivat lähinnä respan pikkolon asemassa. Kello kun kilahti, niin eikun matun laukut kantoon.

  Viime viikolla muutama saksalainen turisti käväisi Venäjän puolella. Ei jalat maahan tavoittaneet kun rajavartijat töylyyttivät ne putkaan. Nostaa se tietysti vähän itsetuntoa pikkolohommien jälkeen. Mukava kohautella hartioita luotiliivin sisällä ja korjata pistoolikoteloa parempaan asentoon. Lainvalvojat oikein.

 14. Kuvottavinta paskaa mitä olen nähnyt.Siis valtiollinen marxilaismedia käytännössä kusee kansalaisten päälle tuon saatanan mädätyksensä kanssa – samaan aikaan ulistaan kuinka loisiva paskasakki on niiiiiiin hädässä ja sitten tuollaista saatanan paskaa.Aivan turha selittää enää mitään.Aseinko tämä pitää lopettaa?Olen valmis.

  1. Niin minäkin -ei tässä paskasateessa enää pysty ihmisarvoiseen elämään…

    1. Yksi hyvä ja laillinen metodi vastustaa matu-invaasiota on välttää etnisiä ruokaloita ja lopettaa valta eli valhemedian rahoittaminen……….
     Haluan korostaa että minulla ei ole mitään erilaisia ruokakulttuureita vastaan, vaan vastustan väestönvaihtoa. Itse käyn pelkästään sellaisissa ravintoloissa, joissa näkyy olevan vain valkoisia työntekijöitä.

 15. Rovajärven ampuma-alue on minulle hengenvaarallinen -> Suomi on minulle hengenvaarallinen.Mistä voin mädättäjähuorat hakea loisimisrahaa uuteen käsintehtyyn pukuuni?Se on ihmisoikeuteni,

 16. Kukaan ei vastannut kysymykseeni.
  Onkohan nuo keikarit hipstereitä?
  https://urbaanisanakirja.com/word/hipsteri/37355/

  Kunnioitan (myös) nykyisiä alan kulttuureita, hipstereitäkin. Koen hipsterikulttuuria viitteenä näihin multikulttuurijuppeihin (muistatteko termin juppi?) jossain Raggarimaan raunioilla sikkee tupsuttavien jihadistien liittämisen hipstereihin loukkaavana. Hipsterit on sanomallaan varteenotettavia. Sen sijaan kuvan hemmoilla: Heillä on tuhansia vuosia vanha kulttuuri ja sen huomaa.
  Termit kohdalleen (periaatteitani en vaihda; enkä auđia).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.