Skip to content
Mainokset

Ystadilainen vastaanottokeskus maantasalle tulipalossa-syttyi itsestään?

 

 

 

Eilen illalla paloi maan tasalle Ystadissa Snårestadissa sijaitseva vastaanottokeskus. Palolaitos sai hälytyksen klo 21.30 aikaan, jolloin tuli oli levinnyt jo laajalle rakennuksen rakenteisiin. Palo saatiin puolen yön aikaan hallintaa ja tuolloin palolaitos piti tilannetta silmällä lähinnä sen takia. että rakennuksen katto oli romahtamaisillaan.

Rakennuksen kaikki 36 henkilöä, joista kuuden kerrottiin olevan lapsia, saatiin evakuoitua rakennuksesta ja kukaan ei vahingoittunut.

 

 

Poliisi tutkii paloa murhapolttona ja palon syttypaikka saatiin rajattua rakennuksen sivuosaan. Poliisin johtokeskuksesta Calle Persson ei osaa sanoa oliko palo syttynyt itsestään vaiko sytytetty. Ts. mitään luonnollista syttymissyytä palolle ei yön aikana keksitty. Tekniset tutkimukset laitettiin kuitenkin heti aamutuimaan käyntiin.

Ruotsalaisissa rasmus-ryhmissä arveltiin aamulla liekkö teon takana natsit. Sitä ei osattu sanoa syttyikö rakennus teleportaalin kautta.

HUOMAUTUS!! Juttua nopeasti suomennettassa sattui hauska lapsus. Alkuperäisessä Sydsvenskanin jutussa puhuttiin palon alkaneen ”flygel” istä ja suomensin sen flyygeliksi. Flygel tarkoittaa tässä yhteydessä tietenkin sivurakennusta. Kiitos tarkkaavaiselle lukijallemme.

Mainokset

15 Comments »

  1. Ennen kuin tutkijat enemmälti pohtivat, syttyikö soittopeli itsestään, olisi paras palauttaa pääkoppaan tehdasasetukset.

    Tykkää

  2. Olen täällä Ruotsissa ihmetellyt miksi miltei kaikki palavat vokit sijaitsevat landella? Ei juuri koskaan Göteborgissa tai Tukholmassa vaikka siellä noita pyromaaneja ja muita natseja tilastollisesti enemmän..

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: