Ystadilainen vastaanottokeskus maantasalle tulipalossa-syttyi itsestään?

13

 

 

 

Eilen illalla paloi maan tasalle Ystadissa Snårestadissa sijaitseva vastaanottokeskus. Palolaitos sai hälytyksen klo 21.30 aikaan, jolloin tuli oli levinnyt jo laajalle rakennuksen rakenteisiin. Palo saatiin puolen yön aikaan hallintaa ja tuolloin palolaitos piti tilannetta silmällä lähinnä sen takia. että rakennuksen katto oli romahtamaisillaan.

Rakennuksen kaikki 36 henkilöä, joista kuuden kerrottiin olevan lapsia, saatiin evakuoitua rakennuksesta ja kukaan ei vahingoittunut.

 

 

Poliisi tutkii paloa murhapolttona ja palon syttypaikka saatiin rajattua rakennuksen sivuosaan. Poliisin johtokeskuksesta Calle Persson ei osaa sanoa oliko palo syttynyt itsestään vaiko sytytetty. Ts. mitään luonnollista syttymissyytä palolle ei yön aikana keksitty. Tekniset tutkimukset laitettiin kuitenkin heti aamutuimaan käyntiin.

Ruotsalaisissa rasmus-ryhmissä arveltiin aamulla liekkö teon takana natsit. Sitä ei osattu sanoa syttyikö rakennus teleportaalin kautta.

HUOMAUTUS!! Juttua nopeasti suomennettassa sattui hauska lapsus. Alkuperäisessä Sydsvenskanin jutussa puhuttiin palon alkaneen ”flygel” istä ja suomensin sen flyygeliksi. Flygel tarkoittaa tässä yhteydessä tietenkin sivurakennusta. Kiitos tarkkaavaiselle lukijallemme.

Advertisements

15 thoughts on “Ystadilainen vastaanottokeskus maantasalle tulipalossa-syttyi itsestään?

      1. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 sanoo:

        Paavo! Kun Ruotsissa puhutaan rakennuksesta ei flygel ole mikään kosketinsoitin vaan SIIPIRAKENNUS. Siis palo syttyi siipirakennuksessa, ei flyygelissä eikä Marko Hakanpään kirkkouruissa.

  1. Ennen kuin tutkijat enemmälti pohtivat, syttyikö soittopeli itsestään, olisi paras palauttaa pääkoppaan tehdasasetukset.

  2. Matuloiset osaavat raiskaamisen ja joukkomurhien lisäksi pyromaanin taidotkin. Todellisia moniosaajia.

  3. Olen täällä Ruotsissa ihmetellyt miksi miltei kaikki palavat vokit sijaitsevat landella? Ei juuri koskaan Göteborgissa tai Tukholmassa vaikka siellä noita pyromaaneja ja muita natseja tilastollisesti enemmän..

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.