Göteborgin juhannus aloitettiin uusruotsalaisten mellakalla

13

19400437_10154872041328282_6803993401626041266_o

 

Göteborgin uusruotsalaiset aloittivat juhannuksen vieton mellakalla Länsmangårdenissa, joka kuuluu Biskopsgårdenin suurempaan erittäin ongelmalliseen alueeseen.

Alueella oli hyvin rauhatonta jo illasta alkaen, mutta yön tummuessa kaivettiin myös tulitikut esille. Klo 02.00 aikaan Temperaturgatanilla sytytettiin useita autoja palamaan. Kun poliisi saapui paikalle, alettiin tositoimiin. Käytiin ns. Temperaturgatanin juhannustaistelu. Kymmenet uusruotsalaiset olivat varustautuneet kivisingoilla ja poliisi joutui ristikivituleen.

Tässä hyökkäyksessä poliisi joutui sen verran alakynteen, että ampui varoituslaukauksen ilmaan. Göran Carlbom Göteborgin poliisin kenttäjohdosta kertoo, että tilanne oli hyvin vaarallinen ja poliisi päätti turvautua varoituslaukaukseen. Pian paikalle saapui lisävoimia ja poliisikin sai tilanteen takaisin hallintaan.

Myös palokunta joutui hyökkäyksen kohteeksi. Uusruotsalaiset olivat rikkoneet erään jätepisteen ja sieltä raijattiin tielle romua, jotka sytytettiin tuleen barrikaadeiksi. Lopulta koko jäteasemakin sytytettiin tuleen.

 

brand1

 

Aamulla laskettiin saldo ruotsalaisille veronmaksajille maksettavaksi: Temperaturgatanin jätepiste oli poltettu, Länsmansgårdenin kirkon pihalla oli poltettu auto, rakennustyömaan telineitä oli poltettu ja Klimatgatanilla oli parkkitalossa palanut kymmeniä autoja.

Mielenkiintoinen tapaus listalla oli myös tuleen syttynyt poppeli. Nimittäin uusruotsalaiset olivat sytyttäneet tuleen auton ja työntäneet sen rullaamaan alamäkeen. Palava auto osui poppeliin ja sytytti senkin tuleen.

Poliisi kirjasi tapauksen siniseen vihkoon mellakkana. Ketään ei ole otettu kiinni tapauksen tiimoilta.

 

Kuvakaappaus 2017-06-23 20-10-11

Advertisements

32 thoughts on “Göteborgin juhannus aloitettiin uusruotsalaisten mellakalla

 1. Aina yhtä hämmästyttävää. Ihmismieliin on ”asennettu” tai syntynyt ikäänkuin rasismilukko joka estää järkevän rationaalisen toiminnan ja pakottaa ajattelemaan suvaitsevasti täysin järjettömästä toiminnasta.
  Seuraukset tulevat olemaan tuhoisia. On selvää, että kantaruotsalaiset ovat tuhoon tuomittu ”rotu”. Valitettavasti tämä tauti näyttää tarttuvan ja islamisaatiosta on tulossa totista totta.

  1. Koko ajan Ruotsissa palaa joku paikka nykyään: kaatopaikat, tehdashallit, sahat, navetat, omakotitalot, päiväkodit, koulut, kulttuurirakennukset, autokorjaamot, VOKit… ei kaikki voi olla pelkkää sattumaa.

 2. Poliisilla on jännää, ei tarvitse katsoa TV:tä.
  Hyvää Jussia, nyt saa n…, eiku niiskutella ja värjötellä.

  1. Mitäpä hyötyä siitä olisi, kun kamarille marssisi kiinniotettujen perässä legio suvakkeja ja heidän kustantamiaan asianajajia sekä valemediaa vaatimaan raivokkaasti kiinniotettujen vapauttamista, koska kiinniotto tehtiin pelkästään rasistisen profiloinnin perusteella? Asiasta nostetut syytteethän menisivät heittämällä läpi. – Kiinniotto on siis eri asia kuin pidättäminen: en tiedä Ruotsista, mutta Suomessa poliisi voi ottaa epäilyttävän henkilön kiinnipidettäväksi 24 tunnin ajaksi, joiden aikana on tehtävä päätös vapautetaanko vai pidätetäänkö rikoksesta epäiltynä.

   Toisin kuin jokaisen poliisin tehtävissä olevan kiinnioton, pidätysmääräyksen voi antaa vain poliisipäällystön edustaja (vähintään komisario), ja sen nojalla epäiltyä voidaan pitää pidätettynä kolme vuorokautta, joiden aikana on tehtävä päätös vapautetaanko vai haetaanko käräjäoikeudelta vangitsemista.

   Vangitsemista voidaan jatkaa syytteenlukuun asti, jonka yhteydessä syyttäjä voi hakea vangitsemiseen jatkoa. Vangitulla itsellään on oikeus vaatia kahden viikon välein pääsyä vastaamaan syytteeseen vapaalta jalalta.

   Tämän seurauksena ammatti- ja taparikolliset tietävät pidättämisen tarkoittavan vain sitä, että on pidettävä turpa kiinni 3 vrk ajan. Pidättäminen kun tarkoittaa sitä, ettei poliisilla ole näyttöä; jos olisi, heidät olisi vangittu saman tien.

 3. Miten niin ”uusruotsalaiset”? Nuo ovat jo kolmasosa kansasta, eli Ruotsalaisia. Meidän pitäisi pelätä niitä vanhoillisruotsalaisia jotka rasismillaan haluavat pitää kiinni rikkauksistaan. Ne ovat Ruotsin TUHO! Mielestäni olisi jo korkea aika tehdä Ruotsin kuningashuoneen kaikista kiinteistöistä, linnoja myöten, vastaanottokeskuksia. Sinne voisi laittaa Carolan laulamaan ilmatteeks joka viikko myös.

  1. ” Mielestäni olisi jo korkea aika tehdä Ruotsin kuningashuoneen kaikista kiinteistöistä, linnoja myöten, vastaanottokeskuksia. Sinne voisi laittaa Carolan laulamaan ilmatteeks joka viikko myös.”
   Mielenkiintoinen ajatus. Kongolaisia, somaleita ja ählämeitä kuninkaanlinna täyteen. Muutema livekamera paikalle ja sitten vaan katsomaan miten kuningassuku nautti monikulttuurisuudesta 🙂

   1. Kalle Kustaan sisar prinsessa Christinahan otti miehensä kanssa somppupojan suojatikseen ja maksoi hänelle vaikka mitä kivaa ja antoi sompun asua luonaan. Somppu palkitsi ystävällisyyden varastamalla valtiolle kuuluvia koruja melkein miljoonan kruunun arvosta kassakaapista. Väitti sitten heittäneensä ne jorpakkoon. On sittemmin jatkanut kriminallista uraansa https://petterssonsblogg.se/tag/prinsessan-christina/

 4. Espoon Matun… siis Matinkylässäkin poltettiin juuri 5 autoa. Hommaforumilla kirjoitettiin että paikallisten mukaan jo neljäs kerta vuoden sisään. Ruotsin apinointi on kehittynyt erittäin nopeasti viime aikoina: salafisti/isis-verkostoa, terroriuhka, moskeijahanketta, väkivaltaisia etnojengejä, autopaloja, raiskausten räjähdysmäinen kasvu suoranainen hyökyaalto, vihervasemmisto agitoi mellakoimaan laillista palautuslentoa vastaan jne. Ainoana hyvänä puolena aidosti kansallismielisen puolueen ilmaantuminen Ruotsidemokraattien tavoin.

 5. Melkein aina kun näitä uutisia tulee naapurista, tulee mieleen, että toimiiko Suomessakin paskalakit noin impotentisti KUN tuo tapahtuu täällä?

  Anarkomarkojen miekkarit poliisi on hoitanut välillä ihan kiitettävällä tavalla, viesti kovista otteista on lähetetty heille, ja mellakat ovat jääneet aika vähäisiksi, toistaiseksi.

  Toimitaanko sitten samalla tavalla KUN Suomi saa ekat rikastusmellakkansa, vai estääkö rasisminpelko ja Suomen kansainvälinen maine monikulttuurisena ihmisoikeusvaltiona niihin puuttumisen totaalisesti?

  ”Kymmeniä autoja ja kaksi poliisiautoa poltettiin, kuusi poliisia joutui sairaalaan, yksi vakavasti loukkaantuneena, vahinkojen arvioidaan nousevan satoihintuhansiin euroihin – KETÄÄN EI OTETTU KIINNI…” Näin käy kun poliisista tehdään vitsi!

  1. Perkele kun unohtui:

   Haluan korostaa, etten missään tapauksessa ole ”normaaleja” laillisia mielenosoituksia vastaan. Rajani menee siinä kun ”ihmisoikeusmiekkareiden” nojalla joku paskasakki järjestää kaupungille yhteiset ryöstö-, tuhopoltto- ja väkivaltaorgiat, jonka laskun joutuu aina viimekädessä kuittaamaan lainkuuliaiset veronmaksajat ja yrittäjät. Ja jotkut jopa terveydellään ja turvallisuudentunteellaan.

   Olen ehdottomasti sananvapauden ja mielenilmaisujen puolustaja! Minähän suorastaan rakastan kun suvakit tekevät itsestään julkisia pellejä koko valtakunnan silmien alla 🙂

   1. Tottapa sinä veli hyvä ymmärrät, ettei kenttäpoliiseilta kysytä miten he haluavat virkansa hoitaa? Heidän on täytettävä poliisipäällystön käskyt, joilla toteutetaan poliittisen, hallinnollisen ja mediaeliitin The Unelmaa.

    Jos kenttäpoliisi jättää virkavelvollisuutensa täyttämättä, koska ne rikkovat hänen moraaliprinsiippejään vastaan, on hän kohtapuoleen entinen poliisi. Sitten on alettava katsella uutta työpaikkaa Somen ulkopuolelta: turvallisuusalan ammatiit kun ovat häneltä suljetut, ja jos ikää on lähemmäs 50 v, ei uudelleenkouluttautuminenkaan ole enää optio.

    Ja syöminen on edelleenkin sen kenttäpoliisin peruselinkeino, kuten myös hänen lastensa. Ei kaikilla ole varaa keikuttaa venettä mielensä mukaan.

    1. Selitys ei kelpaa. Piste.

     Onko oikeusvaltiossa poliisilla muka joku oikeus jättää huomioimatta silmiensä edessä tapahtuvia rikoksia riippuen siitä kuka niitä tekee?!

     Onko oikeusvaltiossa muka viranomaisilla oikeus ajaa kaksilla eri rattailla voimankäytön ja vahinkojen estämisen osalta riippuen tekijöiden taustasta tai ideologiasta?!

     NO EI VITTU TODELLAKAAN OLE!

     1. Et nyt ihan ymmärtänyt pointtia. Oikeusvaltiossa poliisilla on velvollisus puuttua havaitsemiinsa rikoksiin, mutta tilanne mutkistuu jos poliisin ylijohto määrää kenttäpoliisin katsomaan tiettyjä rikoksia sormien läpi.

      Näin toimiessaan poliisijohto tottelee poliittisen ja hallinollisen eliitin määräyksiä. Poliisilla on toisaalta Suomessa lain suoma oikeus jättää suorittamatta virkatoimi, jonka toteuttamisesta koituva haitta olisi suurempi kuin suorittamisesta koituva hyöty, esim. keskeyttää kaupungissa 180 km/h kaahaavan rattijuopon kiinniottoon jatkuva takaa-ajo, joka vaarantaisi huikean määrän ihmisiä.

      Niinpä siis kun poliisin ylijohto käskee poliittisen eliitin suorasta käskystä kentäpoliisin sietää vaikka kuinka hammasta purren Helsingissä riehuvaa matuväkivaltaa, on se kenttäpoliisien hammasta purren siedettävä sanktioiden uhalla.

      Mitä heidän sitten pitäisi tehdä? Ottaa kaikki matuhuligaanit kiinni, vain joutuakseen vapauttamaan heidät välittömästi saaden miinuksella ansiolistaansa? Kun miinuksia on tarpeeksi, on poliisi entinen poliisi. Vallankaappausko sen poliisin pitäisi tehdä?

      Minä en nyt ihan oikesti tajua, mikä voi olla ylivoimaista ymmärtää siinä, että hierarkkisessa organisaatiossa alaisen on noudatettava esimiehen määräyksiä rangaistuksen uhalla, vaikka olisikin niistä täysin eri mieltä? Me kun elämme nimenomaan oikeusvaltiossa, jossa poliisin on noudatettava laillista yhteiskuntajärjestystä, emmekä poliisivaltiossa, jossa poliisi voi tehdä mitä huvittaa kunhan varoo kajoamasta poliittisen eliitin nomenklatuuraan.

     2. ”Me kun elämme nimenomaan oikeusvaltiossa, jossa poliisin on noudatettava laillista yhteiskuntajärjestystä, emmekä poliisivaltiossa, jossa poliisi voi tehdä mitä huvittaa kunhan varoo kajoamasta poliittisen eliitin nomenklatuuraan.”

      Vai näin?:
      Me kun nimenomaan elämme oikeusvaltiossa jossa POLIITTISEN ELIITIN on noudatettava laillista yhteiskuntajärjestystä, emmekä TEOKRATIASSA, jossa POLIITTINEN ELIITTI voi tehdä mitä huvittaa kunhan varoo kajoamasta ISLAMIIN, MUSLIMEIHIN ja MUSLIMIPOLIISIIN.

     3. Ei. Me elämme oikeusvaltiossa, jonka poliittinen eliitti on valittu tehtäviinsä vapailla vaaleilla. Se on ikävä kyllä kiittänyt meitä tekemällä Suomen kansan ja valtakunnan etujen vastaisia päätöksiä, joita poliisinkin on noudatettava

      Seuraavissa eduskuntavaaleissa meillä on mahdollisuus vaihtaa poliittinen eliittimme äänestämällä valtaan puolue, joka tekee täysin toisenlaista politiikkaa. Ellemme äänestä, löytyy syy tulevaisuuden vastoinkäymisiin ihan sieltä kylppärin peilistä.

  2. Nuin olen minäki alkanut ajattelemaan .
   Roskasakki kuriin heti alkuunsa,muuten
   on meno kohta kun oltais Tuotsissa.

  3. ”Melkein aina kun näitä uutisia tulee naapurista, tulee mieleen, että toimiiko Suomessakin paskalakit noin impotentisti KUN tuo tapahtuu täällä?”
   Ikävä kyllä saman kaavan mukaan tuo tulee menemään. Rasismilukko ja asuntolaina estävät toiminnan.

 6. Tämä menee jo hieman toisteluksi, mutta ajatelkaa jos tämmöinen meno olisi ”napsautettu päälle” yhdessä yössä joskus -80 luvulla. Ruotsissa olisi julistettu sotatila ja armeija olisi laitettu asialle. Se sama, joka on nykyään miltei lakkautettu.

  Nyt kun tämä paskatunkio on kasattu vuosien saatossa ja pikkuhiljaa, niin harva siellä korvaansa enää lotkauttaa. Ihmiset ovat tottuneet menoon, eivätkä muista enää aikaa jolloin Husqvarna-mopedi ei ollut karannut käsistä.

  1. Näinhän se on. Sammakko keitetään hiljaisella tulella aluksi kylmässä vedessä. Kiehumiseen mennessä se on ehtinyt mukavoitua lämpimään veteen niin, ettei enää ymmärrä loikata pois katitlasta.

   Meillä on vielä toistaiseksi se arvokas etu, että voimme seurata reaaliaikaisesti tätä Ruotsissa etenevää prosessia, jota osoittamalla voimme ainakin yrittää herätellä nukkuvia kanssasuomalaisiamme: ympärillämme alati lisääntyvä lämpö ei ole mikään juhannuspalju, vaan keittokattila!

 7. Askolalaisittain mellakointi vain osoitus globaalista epäoikeudenmukaisuudesta, joka huutaa isoin kirjaimin.

 8. Niin että Ruotsissa näitä ei kirjata enää terrorismiksi vaan mellakoiksi. Siten saadaan ruotsalaisten niskoille tuhopolttoja jotta voidaan sanoa:”Raiskaa se ruotsalainenkin, katsokaa tialstoja”.

 9. Ruotsin poliisin ei kannattas enää tehdä mitään.Jos mä olisin poliisi menisin kotiin kattoo töllöä.

  1. Ja jos mä olisin Euroopan Omistaja, mä panisin kaiken kerralla kuntoon ihan tosta vaan. On se vain kätevää tämä konditionaalimahtavuus.

 10. Klimatgatanilla tuli vietettyä yksi kesä faijan luona 90-luvun alussa. Oli ok paikka silloin, kun rikastusta ei juurikaan ollut. Sai rauhassa kävellä ja käydä ICA:ssa ilman pelkoa ryöstetyksi tulemisesta, tai muuten vain päällekäymisestä. Tuosta etelään oli jo silloin paskaa aluetta, joka on nykyään täysin matuslummia. Näköjään alue kerrallaan tuhoutuu matujen ja heidän äpärien toimesta.

  1. Vähän OT mutta kun on samantyyppinen kokemus, tosin kymmentä vuotta aiemmin ja Tenstasta, jossa vietin kolme kesää, pistän tähän.

   Ruotsalaisia asui jo tuolloin aika vähän siellä. Pääasiassa oli turkkilaisia ja suomalaisia. Myös jugoslaaveja ja chileläisiä taisi olla jonkun verran. Tensta ei ollut läävä tuolloin, vaan meininki oli aikalailla isojen suomalaislähiöiden tyylistä. Juoppoja oli mutta olivat rauhallisia. Jopa viikonloppuina kello 22:00 jälkeen ulkona oli lähes hiiren hiljaista.

   Ainoa asia, josta huomasi, että touhu on vähän erilaista kuin lahden itäpuolella, oli se, että turkkilaiset kuseskelivat hisseihin ja heidän kämpistään tuli toisinaan hirveä käry, ilmeisesti leipomisen takia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.