Mainokset

SVT:n ulkomaankommentaattori: Välimeren yli tulijat elintasopakolaisia

aafabac6-3d4d-4c46-bf96-03e06efe22ae

 

Eillen lähetetyssä SVT:n Aktuellt-ajankohtaisohjelmassa pohdittiin Afrikasta tulevan tulijoiden virtaa. Ohjelmassa kerrottiin aluksi ne tavalliset tarinat hukkuneista ja vuotavista kipoista, mutta jostain ihmeen syystä SVT toi esiin myös hieman toisenlaisen näkemyksen.

SVT:n ulkomaankommentaattori Erika Bjerström valaisi asiaa monilta kanteilta. Yksi oli se, että jopa SVT:n mielestä iso osa Libyan kautta Välimeren tulevista miehistä on puhtaasti onnenonkijoita. Erika Bjerström kertoo kysyttäessä keitä tulijat ovat:

– Tämä on nyt jotain uutta, tulijat tulevat Länsi-Afrikan valtioista kuten Senegal, Nigeria ja Norsunluurannikko. Nämä maat ovat demokraattisia valtioita, joissa on hyvä talouskasvu.

He tulevat siis Välimeren yli Libyasta etsimään onneaan, mikä on EU:n suunnitelma?

– EU on yllätetty tässä asiassa. Nuo tulijamiehet ovat saaneet väärää informaatiota ja he näkevät Euroopan pelkkänä pankkiautomaattina. Sukulaiset lähettävät rahaa sinne takaisin kyliin. Heille pitää saada oikeaa informaatiota, että on vaarallista ja laitonta matkustaa Eurooppaan.

Ohjelmassa Bjerström kertoi mm. sen, että Euroopassa panostetaan siihen, että tulijoita kerätään ”koontaleireille” Pohjois-Afrikkaan, jossa aidot pakolaiset eroteltaisiin elintasotulijoista, jotka sitten lähetettäisiin takaisin kotimaihinsa. Tämä ei kuitenkaan toimi hänen mielestään.

https://www.svtplay.se/video/14222164/aktuellt/aktuellt-22-jun-21-00-1?start=auto&tab=senaste

Mainokset

18 Comments on SVT:n ulkomaankommentaattori: Välimeren yli tulijat elintasopakolaisia

 1. Itämaan // 23/06/2017 19:34 // Vastaus

  Onko svedut valmistelemassa regiimishiftiä matuilun osalta vai mistä nyt tulee? Tässä tovi sitten YK, taisi olla UNCHR eli YK:n pakolaisasioihin keskittyvä orgaani, raportoi, että Välimeren yli tulevista 98% prosenttia on elintason perässä. Vain 2% täyttää kriteerit siihen, että olisivat turvapaikan tarpeessa. Hyvä edes että svedut puhuvat 90% vaikka hiukan tässäkin siis kaunistelivat asiaa.

  Tykkää

  • nyt_onaikatoimia // 23/06/2017 22:15 // Vastaus

   Joko se nyt alkaa menemään sarvikuonojenkin päähän, että elintasopakolaista sieltä työntää
   tulemaan.Eikä se tulo lopu ennen kun läytyy politikkoja, joilla on kanttia määrätä tuo helvetin hulluus lopetettavaksi.Kohta joka helvetin paikka täynä nuita kahitysmaa jolkkaroijia.

   Puola ja Unkari on niin oikeassa nuiden suhteen kun oikeassa yleensä voi olla.

   Kummosia aseita ei tarvita nuiden kumiveneiden upottamiseen.Muutamalla ilmakivärillä sen pystyy tekemään.

   Tykkää

   • Alte Kameraden // 24/06/2017 20:24 // Vastaus

    Sattui äsken kouraani lentokapteeni, kauppatieteen tohtori Heikki Urmaksen kirja (2011) ”Voi maatamme!” ja pitää sanoa, ettei viestimiin tai yliopistoihin ole luottamista, jos haluaisi selvittää puolueettomasti totuutta esim. 1990 -luvun laman syistä. Äskettäin ”koko kansan” presidenttinä hautaa pantu Mauno Koivisto haluttiin muistokirjoituksissa sokeroida puhtoiseksi isänmaan mieheksi, mutta todellisuus jätettiin armollisesti pois kirjoituksista. On häikäilemätöntä, ettei suomalaisille kerrota totuutta, vaan sievistellään kaikista nk. suurhenkilöistä, välittämättä heidän aikaan saamasta tuhosta niin taloudessa kuin henkisellä puolella. Koko kansan pressa Koivisto oli nimenomaan suurena vahingon aiheuttajana koko kansalle ja maamme tulevaisuudelle, kun lukee Urmaksen kirjaa.

    Tykkää

  • Ruotsi ja englanti karmean kuuloista // 24/06/2017 06:14 // Vastaus

   Ruotsissa ollaan tervehtymään päin, päinvastoin kuin Suomessa. Katselin uutisissa Sipilää EU- kokouksessa; vaikutti ihan eksyneeltä, eikä kukaan hänen kanssaan juuri puhunut. Sipilän englannin ääntäminen on melkein samaa luokkaa kuin muinoin Ahti Karjalaisen eli karmeaa. Ei sellaisen tankeron kanssa kukaan jaksa kauemmin jutella.

   Tykkää

   • metalman // 24/06/2017 12:53 // Vastaus

    Ruotsissa matujen määrä lisääntyy koko ajan, eikä vähene, niin kuin tervehtyminen edellyttäisi. Islamisaatio etenee kulovalkean lailla ja raiskaustilastoissa käyrät menivät juuri katosta läpi. Autonpolttotalkoot sujuvat kuin rasvattu, kun matut älysivät mennä parkkihalleihin grillaamaan. No-go-alueet ovat lisääntyvät poliisinkin raportin mukaan.

    Ruotsissa ei todellakaan ole alettu tervehtyä. Vaikka potilas myöntää sairastavansa ebolaa, niin ei se vielä kesää tee.

    Enneminkin näyttää siltä, että paise nimeltä monikulttuurisuus märkii sen viimeistä vaihetta ennen kuin poksahtaa.

    Sipilästä, ja hänen hyödyllisyydestä ja englanninkielen taidoista olen kyllä samaa mieltä.

    Tykkää

    • Iislamille_menetetty_Ruotsi // 27/06/2017 09:23 // Vastaus

     Ruotsilla ei enää ole edes toivoa mistään tervehtymisestä.
     Joka paikka täynnä nuita kehitysmaista tulleita jolkkaroijia.
     Isot alueet täysin kehitysmaarikollisten hallinnassa,valtioita Ruotsinvaltion sisällä.

     Tykkää

 2. Qroquius Kad // 23/06/2017 19:57 // Vastaus

  Samaahan tarjoilee hyvän Kepumme hyvä presidenttiehdokas Matti ”anteeksi, muslimit” Vanhanen:

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/223890-matti-vanhaselta-ehdotus-pakolaisongelmaan-tama-hajottaisi-salakuljettajien

  Toisin kuin Bjerström, entinen hyvä pääministerimme Matti ”lautakasa” Vanhanen ei näe loisteliaassa suunnitelmassa mitään ongelmia. Vaikuttaa siis siltä, että hänen mielessään siinteleekin näin luotava ilmainen matkatoimisto, joka voi rahdata afrikkalaisia, lähi-itäläisiä ja keskiaasialaisia maahantunkeutujia Eurooppaan entistäkin tehokkaammin.

  Paitsi ettei se tietenkään ilmainen ole, vaan eurooppalaisen veronmaksajan kustantama.

  Tykkää

 3. Valtsu // 23/06/2017 19:59 // Vastaus

  Ohhoh, voiko kohta oikeasti puhua totta? Mitenhän tämä käännetään perusteluksi ns. maksurajoitteisten turistien lisäämiseksi?

  Tykkää

 4. KalleK // 23/06/2017 20:03 // Vastaus

  Onko tuo SVT:n ulkomaankommentaattorilta aito uusi oivallus vai pakottaako omatunto kertomaan välillä totuudenkin. Tätä emme tiedä, mutta ainakin voimme olla iloisia siitä, että tällaistakin tapahtuu 🙂

  Tykkää

 5. Mobuto Lipokieli // 23/06/2017 21:25 // Vastaus

  Suomessahan on automaattisesti niin että jos henkilö saapuu maahamme ja sanoo ASYL, ja sattuu myöskin olemaan paljon paljon tummempi kuinkeskiverto ASYL ARABI, niin se tarkoittaa että poloisella on satatuhatkertainen hätä ja fyrkkaa tulee heti! Ei tiedä maasta mistä on tullut ei tiedä nimeään ei tiedä syntymäaikaansa, mutta tietää kyllä miten sossuun mennään. Joka suomen kylissä on ihan omat neekeri jengit nykyään, kukaan ei tiedä mistä tulevat ja mikä hätä nyt olikaan mutta perrrhana ku pojat tykkää PANEE! Saa kylän flikat kyytiä!

  Tykkää

  • KalleK // 23/06/2017 23:02 // Vastaus

   ”Suomessahan on automaattisesti niin että jos henkilö saapuu maahamme ja sanoo ASYL, ja sattuu myöskin olemaan paljon paljon tummempi kuinkeskiverto ASYL ARABI, niin se tarkoittaa että poloisella on satatuhatkertainen hätä ja fyrkkaa tulee heti!”

   Ja muutakin palvelua. Voitteko kuvitella…..
   ”Aamu vastaanottokeskuksella ”

   Tykkää

   • KalleK // 23/06/2017 23:22 // Vastaus

    En väitä, että kaikilla maahanmuuttajilla kohtelu olisi samanlaista, mutta tuo naisten asenne joka on pesiytynyt virkamieskoneistoon, tuomareihin, maahanmuutovirastoon ja kaikkialle on syöpää. Asenne ilman faktoja ja tilastoja, toimimalla vain tunteella on äärimmäisen kallista meille veronmaksajille jotka maksamme matujen ja noiden hysääjien palkat.
    Irwinin sanoin ”kaikki pitäs kerralla erottaa”

    Tykkää

 6. onseniin_väärin // 23/06/2017 23:38 // Vastaus

  Onhan tuo perkeleellistä touhua,tuota ei oksentamatta voi katsoa.

  Kovin varhaistahan se on kun kehitysmaalaista maahantunkeutunutta maanitellaan kello 8 aamulla aamupalalle.

  Tykkää

  • Anna mun kaikki kestää // 24/06/2017 06:21 // Vastaus

   Voi Suomi parka! Yritetään teeskennellä jotakin mitä ei olla, jos vaikka pääsis julkkikseksi siinä ohessa. Säälittäviä harmaahiirulaisia.

   Tykkää

 7. Alien 2 // 23/06/2017 23:40 // Vastaus

  Mitenkähän jos kaikki, korostan kaikki, nuo älykääpiösuvakkivajakkihoroperseämmähyyssärit hävitetään viimeistä ääliötä myöten. Olisiko siitä alkaen kohtuhelppoa hävittää nuo neekerit sekä eritoten muslimit ihonväristä ja etnisestä taustasta riippumatta. Ne nimettäin ovat kädellisiä puutiaisia, siis pahaa borrelioosia sekä syöpää levittäviä olioita rasisitisia epäihmisiä eikä rasisteja kaivata tällä planeetalla.

  Tykkää

  • KalleK // 23/06/2017 23:53 // Vastaus

   ”älykääpiösuvakkivajakkihoroperseämmähyyssärit hävitetään viimeistä ääliötä myöten”
   Aika väkevästi sanottu, mutta ymmärrän ärtymyksen.

   Arvoisa Presidenttimme Sauli Niinistö on sanonut näin, Tosin eri aiheyhteydessä, mutta sanonut kuitenkin:
   ”Ja kaikki tämä vain sen takia, että jokainen tupajumi ja torakka saisi viettää monimuotoista ja onnellista elämää. Me suomalaiset olemme luonnonläheinen kansa, mutta miksi suojelisimme leivän suustamme.”

   Tykkää

  • Qroquius Kad // 24/06/2017 00:37 // Vastaus

   En minä nyt katsoisi olevan tarvetta alkaa hävittää oman kansakuntamme jäseniä vain siksi, että he ovat monin tavoin jääneet emotionaalisessa kehityksessään lapsen tasolle.

   Mielstäni asiallinen ja asianmukainen menettely olisi asettaa heidät holhoukseen, kunnes ovat todistettavasti saavuttaneet täysivaltaisen kansalaisen ääni- ym. oikeuksien edellyttämän kehitystason.

   Muussa tapauksessa pysykööt holhouksen alaisina. – Meidän heteromiesten puolestamme olisi syytä kantaa oma vastuumme näiden tapausten ennaltaehkäisyssä siittämällä naisillemme niin paljon lapsia, että he voivat tyydyttää naisellisen hoivaviettinsä luonnollisella tavalla sen sijaan, että haalivat kehitysmaalaisia maahantunkeutujia pitääkseen heitä hoivaviettiä tyydyttävinä ”lapsina” ja samaan aikaan naaraan seksuaaliviettiä tyydyttävinä maskuliinisina uroksina joissa on roimaa alkumiehen voimaa.

   Tykkää

 8. T.Ippuri // 24/06/2017 07:08 // Vastaus

  Jutussa mainitut maat taitavat olla kristittyjä maita, siksi arvostelu on sallittu. Mahtaa lisätä jännitettä kivasti lähiöissä?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: