Mainokset

Video: Aamu vastaanottokeskuksessa

Filmi on kuvattu vuosi sitten jossain päin Suomea jossain vastaanottokeskuksessa. Vai onko kyseessä Putous-sketsi?

 

Mainokset

18 Comments on Video: Aamu vastaanottokeskuksessa

 1. Hah, tämähän on aivan klassikko joka jossain vaiheessa poistettiin mutta saatiin sitten takaisin – vaikka ei kokonaisuudessaan. Ynseä yli 18 v. somalipoika on viiden suomalaisnaisen paapottavana – tule nyt, tulisit nyt. Kun somali lompsii sisään, viisi naista hurraa tästä saavutuksesta: somali osaa ihan itse kävellä.

  Arska ja Stinde, tulisitte nyt, mitattais noi arvot. Ihanaa kun tulitte, anteeksi että herätettiin näin aikaisin. Tapahtuuko?

  Liked by 1 henkilö

 2. KalleK // 24/06/2017 00:13 // Vastaus

  Hienoa, että tämä nousi taas esiin 😀

  Tykkää

 3. Qroquius Kad // 24/06/2017 00:20 // Vastaus

  Kyllähän tämä sketsistäkin kävisi ellei tässä olisi niin vakava pohjasävy: nuo vokkitädit kun selvästikin pitävät maahamme laittomasti tunkeutunutta afrojuntturaa pienenä lapsena, johon saavat tyydyttää hoivaamisviettiään.

  Heidän ymmärrykseensä ei mahdu, etteivät nämä maahantunkeutujat todellakaan pidä itseään pikkulapsina, vaan päinvastoin oman patriarkaalisen kulttuurinsa ylivertaisen maskuliinisina edustajina. Kun vokkitädit alistavat heidät lapsiksi, on heidän se hammasta purren nieltävä ja pidäteltävä jatkuvasta nöyryyttämisestään kumpuavaa raivoaan, kunnes saavat pysyvän oleskeluluvan.

  Sen saamisessakin ovat vokkitädit arvokkaassa asemassa: heidän käyttäytymisestään on naisellista hoivaviettiä vain toinen puoli; toinen on enemmän tai vähemmän tyydyttämätöntä seksuaaliviettiä. Matut vastaavat molempiin vietteihin yhtä aikaa: heidät voi nähdä sekä hoivattavina pikku vaaveina etä maskuliinisina mahtiuroksina, jotka osaavat tyydyttää valkoisen heteronaaraan heidän edellyttämällään tavalla!

  Niinpä siis matun on vain siedettävä lapseksi alistamisen nöyryytystä sekä toimitettava seksuaalisia palveluksia vokkitädille siinä sinänsä erittäin realistisessa toivossa, että sitä kautta tulee pysyvä oleskelulupa vahvan sosiaalisen siteen perusteella. Sen saatua voi vokkitädin heivata menemään asiantilan kumpaakaan hetkauttamatta: vokkitäti saa samantien uuden hoivalapsiuroksen tyydyttämään hoiva- ja seksitarpeitaan.

  Se synkkä pohjasävy tässä on, etteivät vokkitädit vähääkään tajua toimintansa ”hoitolapsissaan” herättämää valtavan vahvaa, ahnasta ja syvää raivoa. Voimakasta vihollista voi aina kunnioittaa, vaikka häntä vihaisikin; nöyryyttäjää kohtaan ei voi koskaan tuntea muuta kuin murhanhimoista raivoa.

  Kohdistuisipa se aina ja vain vokkitäteihin vokeissaan. Edelläkuvatuista syistä se on matujen pidettävä siellä sisälmyksissään…kunnes voivat vapauttaa sen kaduillemme repimään asiantilaan täysin syyttömiä naisia ja lapsia.

  Tykkää

  • Alte Kameraden // 24/06/2017 00:49 // Vastaus

   taistelu on jo menetetty…….. mitä voimme enää?????

   nim. vituttaa ihan jo tarpeeksi, kiitos ja AION KUOLLA, KUN EN VAIN VOI KESTÄÄ TÄTÄ PASKAA.

   Tykkää

   • Qroquius Kad // 24/06/2017 01:05 // Vastaus

    Jos se todella on päätöksesi, voin vain toivottaa parempaa tulevaisuutta joko olemattomuuden tai paremman jällensyntymisen merkeissä.

    Yrittäisit nyt kuitenkin jaksaa? Jos huomenna kaikki on paremmin, et voi tietää sitä jos kuolet tänään. Meillä on nyt kuitenkin aidosti maahanmuuttokriittinen puolue, ja Visegrád-ryhmän Unkari, Tshekki, Slovakia ja Puola antavat vahvan vastavoiman EU:n liittovaltiokehitykselle ja islamisaatiolle.

    Tykkää

   • Talvisodanhenki // 24/06/2017 11:40 // Vastaus

    Ei nyt ehdi kuolla vaan aletaan pistämään vastapuolta kylmäksi -jokaista tarvitaan niissä talkoissa joten naru takaisin kaappiin välittömästi!

    Tykkää

    • Qroquius Kad // 24/06/2017 19:38 // Vastaus

     Tämä on juuri se asenne, mitä tarvitsemme tänään, huomenna ja ennenkaikea sen jälkeen!

     Tykkää

 4. Ja kaikki naisia.

  Tykkää

 5. Nimetön // 24/06/2017 00:22 // Vastaus

  Aina niin vaikuttava pätkä, että ei tule mitään mieleen, lyö vain tyhjää.

  Tykkää

 6. Nimetön // 24/06/2017 01:17 // Vastaus

  Tytöillä oli ns. mustan kullin kuume.

  Tykkää

 7. Kakkeli // 24/06/2017 01:18 // Vastaus

  Paskookohan toi neekeri ihan itse vai imeekö joku noista tädeistä pahan kakan pyllystä ulos, nii? Sitten täti vielä syö sen pahan kakan ettei neekeri joudu katsomaan jätöksiään, nii. Sitten on jo loput tädeistä suut auki polvillaan josko neekerillä olisi pissahätäkin, nii.

  Tykkää

 8. Caffé Corretto // 24/06/2017 01:29 // Vastaus

  En kokisi filmillä olevien naisten työtä taloudellisesti kannattavaksi.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 24/06/2017 01:40 // Vastaus

   Eihän se sitä yritäkään olla, vaan ns. humanitaarista. Pakolaisten lähimmäisenrakkaudellista auttamista. – Kun näille vokkitädeille esittää kysymyksen miten näiden laittomien, erittäin hyvinvoivien maahantunkeutujamiesten maassamme hyysääminen auttaa kehitysmaiden pakolaisleireillä kärvisteleviä naisia, lapsia ja vanhuksia on vastaus jotain sen tapaista, ettei inhimillisyydellä voi olla hintalappua.

   Kun kyselyä jatketaan miksei sitten näihin maahantunkeutujiin kohdistettavia hintalaputtomia varoja suunnata pakolaisleireillä viruvien todellisten pakolaisten asuttamiseen lähialueiden maihin, joissa olisi vastaavanlaiset yhteiskunnaliset ja kulttuuriolosuhteet, meneekin jo naama norsunvitulle ja alkavat syytökset rasismista…

   Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 24/06/2017 10:16 // Vastaus

   Vanhuksille ja sairaille ei ole varaa palkata hoitajia joten joutuvat olemaan vuorokausikaupalla paskavaipoissa, saavat makuuhaavoja ym. kun ei löydy vessassa, pesulla käyttäjiä tai edes kyljenkääntäjiä.
   Myös suoranaista nälkää ja aliravitsemusta esiintyy koska ei ehditä syöttämään tarpeeksi usein ja ruoan laatu on sellaista ettei se maistu tai mene alas.
   Luulisi että tuollainen saisi häpeämään ja kaivamaan rahat vaikka kivenkolosta mutta ei, ”ajat ovat kovat rahaa vain ei ole” on vastaus.

   Ihmeesti niitä hoitajia ja rahaa löytyy eikä edes hinnan perään kysellä jos ”hoidon” kohteena on positiivisesti syrjittyjä suojavärisiä rauhanuskonnon kasvatteja, voisin alkaa jopa epäilemään että joku puhuu taqiyaa ellei peräti harjoita rasismia kantaväestöä kohtaan.

   Mutta nyt minun pitänee mennä katumaan tehokkaasti kun tuollaista epäilin, onhan epäily ja epäluottamus loistaviin johtajiin ja etelän hetelmiin jo julistettu vihapuheeksi eli pahimmaksi rikokseksi josta rangaistaan niin että tuntuu…

   Tykkää

 9. Ei pysty katsomaan kuin vain jonku sekunnin ,veekäyrä nousee taivaaseen..kun ajattelin omaa nuoruuttani ,Oli lähdettävä yli 20 asteen pakkasella ulos ärjänteelle töhin ,mukana itetehdyt vaatimattomat eväät mukana..

  Tykkää

 10. Tämähän oli jonkun tamperelaisen opiskelijaporukan monikulttuurisuusprojektiin liittyvä dokumentti. Varmaan Homma-foorumilla muistavst tarkemmin.

  Tykkää

 11. Suomi Finland // 24/06/2017 09:58 // Vastaus

  En ollut vielä nähnytkään tätä. Kyllä tuollainen ’naisseura’ todellakin räjäyttäisi tajunnan. Paapova asenne vituttaa. Armeijan tapakin on 1.000.000 kertaa parempi.

  Ei mikään ihme, jos tuollainen vituttaa jopa Afrikan kultamunia.

  Tykkää

 12. Nimetön // 24/06/2017 21:37 // Vastaus

  Näin eka kertaa. Ei kyllä yhtä hyvää sketsiä ole tehty Suomessa koskaan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: