Ruotsin komeimmaksi mieheksi valittiin- tietenkin arabi

0

1751319-x768Viime viikolla valittiin Ruotsin ”Mr. Best body Sweden.” Voittajaksi nousi tukholmalainen Pedram Tahmi Masoleh. 27-vuotias Kistassa asuva Masoleh kertoo tehneensä paljon töitä kroppansa eteen. Masoleh on opiskellut USA:ssa ja työskennellyt pankissa Chicagossa. Hän palasi kotiin Ruotsiin huhtikuussa.

– Olen tehnyt paljon töitä kroppani eteen ja olen ylpeä siitä. Huolehdin kehostani ja haluan motivoida muitakin ihmisiä tekemään samoin. Näen ihmiskehon temppelinä, ja olen sitä mieltä, että siitä on huolehdittava.

Onko kauneus suhteellista? Luultavasti on. Masolehin valinta kertoo sen, että ruotsalainen kauneuskäsite on hyvin suhteellinen, kuka tahansa voi olla ruotsalainen.

17 thoughts on “Ruotsin komeimmaksi mieheksi valittiin- tietenkin arabi

 1. Dolph Lundgrenit ovat loppuneet sieltä? Tai oikeestaan, eiväthän sellaiset oo ees hotteja ja ihquja.

  1. Tottapa Ruotsista löytyy yksi ja toinenkin Dolph Lundgrenin kaltainen viikinkiäijä. Heidän ongelmanaan on vain ollut kuluneiden vuosikymmenten aikana Gunillojen ja Birgittojen kiihko tummien ja tulisten arabi- ja afrojätkien perään.

   1. Niin sinä luulet mutta seka-avioliitot eivät niin tavallisia ole. Paitse ehkä juuri Ruotsin suomalaisten naisten keskuudessa; rumanpuoleisella suomalaisnaisella oli/on usein mutiaismies.

    1. Musulmaanimiehet ovat kovin ulkonäkökeekoilun perään – mutta niin ovat ruotsalaisetkin miehet!

     Omasta ulkonäöstä huolehtiminen on toki hyväkin juttu , mutta liika on liikaa…

     Ruotsalaiset miehet ovat kyllä myös onnistuneet torppaamaan musulmaanimiesten kilpailua tuolla tavoin, mikä on hyvä asia!
     – suomalaisten miestenkin pitäisi tässä asiassa ryhdistäytyä eli esim. ylipainoa pois tai ainakin bodya parempaan kuntoon ja tyyli itselle sopivaksi.

     Tosin ruotsalaiset naiset tosin ovat muutenkin paljon vaativampia etenkin rahan ja statuksen suhteen, joten ruotsalaismies menee aika usein ns. varsinaisen mamun ja muunkin mamun edelle…
     – suomalainen nainen ei juuri välitä materiasta ja statuksesta, mikä on joskus jopa ongelmakin tässä suhteessa, vaikka muuten onkin pikemminkin hyvä asia.

     1. Juuri niin. Ei Ruotsissa mikä hyvänsä Mäkkärin siivooja Afrikan Sarvesta kelpaa ruotsalaistytöille, ei tarvii kuvitellakkaan. Monet tytöt ovat aika nirppanokkia ja kovissa ulkonäköpaineissa sekä itsensä että partnerin suhteen. Ruotsalaiset nuoret pojat ovat lähes poikkeuksetta hyvinhoidettuja, kivoja ja kohteliaita esim. kaupoissa, täytyy sanoa.

 2. Vaalean viikingin valitseminen olisi tietenkin tuomittu raristiseksi valinnaksi, joten Ruotsin komeimmaksi mieheksi valittiin tietenkin arabi. Poliittinen korrektius rules!

 3. Komea kroppa mutta tuo frisyyri, viikset ja parta kyllästyttää. Hienoa että on opiskellut ja ollut hyvissä hommissa eikä ilmeisesti huumediilerinä Kistassa kuten monet muut samannäköiset jepet.

 4. Jätkällä on kroppa kunnossa, mutta arabinaama ei kyllä koskaan mikään kovin komea ole ja tuo hiustyyli on… No jätänpä sanomatta.

  1. Ensimmäinen asia mitä potilas sanoisi heräämössä on 100% varmasti ’Allahu Akbar!’.

 5. Kukaan suomalainen ei ottaisi tuollaisen neitipellen siirrännäisiä. Turkistarhalle ja ketut saa repiä elävänä.

 6. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.