Ruotsin poliisiylijohtaja: ”Auttakaa meitä, auttakaa meitä!”

0
680
Poliisiylijohtaja Dan Eliasson

 

Ruotsin poliisijohtaja näyttää menettäneen kokonaan kontrollin. Poliisiylijohtaja Dan Eliassonin sanoi keskiviikkona pitämässä lehdistötilaisuudessa, jossa käsiteltiin uusinta poliisin tiedusteluosaston raporttia erittäin vaikeista lähiöistä, seuraavaa:

– Auttakaa meitä, auttakaa meitä!

Kun tavallinen kansa tapaa pyytää apua poliisilta, nyt poliisijohto pyytää apua kansalta.

Raportissa siis listattiin, että Ruotsissa on 23 ”erittäin vaikeaa” lähiötä ja ”vaikeita” lähiöitä 61. Tilanne näissä 23:ssa lähiössä on ”hyvin vakava”. Näissä lähiöissä alkaa tavallinen elämä olemaan jo vaikeaa, sillä alueita hallitsee törkeä rikollisuus ja tavallisen yhteiskunnan rinnalle on syntynyt oma rinnakkaisyhteiskunta, joka uhkaa monilla tavoin ruotsalaista demokraattista yhteiskuntaa. Osissa näitä vaikeita lähiöitä rikolliset pitävät jopa politiikkoja otteessaan.

Monet muutkin viranomaiset, kuten sosiaaliviranomaiset, kertovat rikollisten harrastavan painostusta ja tavallisilta yrittäjiltä kerätään suojelurahaa. Toisinaan yrittäjiä pakotetaan myymään yritystoiminta pilkkahintaan. Ihmisiä uhkaillaan ja autoja sytytetään palamaan.

Poliisia, palolaitosta ja ambulanssihenkilökuntaa kohtaan harrastetaan systemaattista kivitystä ja työn häirintää. Ulosottomies ja vakuutuskassan henkilökunta haluaa poliisisuojauksen toimiessaan näillä alueilla. Kaikenhuipuksi Järvan alueelta aiotaan lakkauttaa viimeinenkin poliisiasema Kistasta. Näin ollen erittäin ongelmalliset Tukholman maahanmuuttajalähiöt Rinkeby, Tensta ja Husby ovat ilman poliisiasemaa.

Raportissa sanotaan mm:

– Yhteiskunta ei ole varustettu käsittelemään tällaista suurta rikollisuuden lisääntymistä. Poliisilla ja muilla yhteiskunnan toimijoilla ei ole valmiutta käsitellä tätä problematiikkaa.

Kaikenlisäksi on tullut ilmi, että poliisi on kaunistellut tilastoja selvittelemällä pikkurikoksia. Ruotsin poliisin toimesta ei kertakaikkiaan ole näköpiirissä mitään ratkaisua asioihin. On esitetty kaikenlaisia keinoja, kuten asuntoja, koulu- ja työmahdollisuuksien lisäämistä ja muita tekijöitä, mutta niin kauan kuin rikolliset järjestöt pitävät valtaa ongelma-alueilla, ei näitä alueita ole mahdollista normalisoida.

Ja poliisipäällikkö Dan Eliasson pyytää kansalta apua.

46 thoughts on “Ruotsin poliisiylijohtaja: ”Auttakaa meitä, auttakaa meitä!”

 1. Kun sossu on päässyt virkaan ei se helposti luovuta. Hyvävelikerho pitää siitä huolen. sanoo:

  ”Help me, Obi-Wan Kenobi. You’re my only hope.”

 2. Posliinien pitää nyt vaan kohdata pelkonsa -pettureita ei pidä auttaa mitenkään.

  -KOSKEE MYÖS SUOMEA!

  1. ”PELOLLE EI SAA ANTAA VALTAA”

   Koskahan nuo politikot sen oppivat ,että heidän lausumansa viisaudet he löytävät aina edestään.

 3. Missä tämän uutisen lähde, haluan lukea sen itse ja nauraa itteni tärviölle… Vai apua kansalta. Voi kuulkaas, itse olette soppanne keittäneet ja itse saatte sen syödä.

 4. Förlåt, meni jo. Nyt ei auta enää mattopommituskaan. Tai voisi koettaa nähdä hyvät puolet: saitte yhden loistavan jalkapalloilijan.

  1. Menevät kohta hattu kourassa viemään 84 karttakoordinaattia Venäjän suurlähetystöön ja pyytämään rypälepommituksia humanitäärisenä apuna…
   Muistakaa ottaa ruplia mukaan, rypäleet eivät ole halpoja…
   HJÄLP!!!

 5. No mutta missä ne Nobelistit??Löfven niitä lupasi sieltä tulevaksi. Oisko sittenkin perustettava apukoulu ja opetettava ensin lukemaan ..

 6. Poliisin päällikkö politrukki Eliasson ei ole edes poliisi. Näyttää todella typerältä kun hän toisinaan joutuu vetämään poliisiunivormun päälleen. Tyypillinen socialdemokraattinen karriääripoliitikko jolle annetaan korkeita virkoja työtuloksesta riippumatta. On aikaisemmin pilannut jo Migrin ja Försäkringskassan.

 7. Ei tuossa mitään ongelmaa pitäisi olla, homma on ratkaistavissa suhteellisen nopeasti. Mutta kun tahto ei riitä… vielä. Pataljoona sotilaita panssarien kanssa, ja puhdistetaan ”ongelma-alue” kerrallaan. Ensimmäinen kerta voi muuttua aika sotkuiseksi, toinen vielä pahemmaksi, mutta kun tajuavat että vastarinta johtaa joka kerta savuaviin raunioihin niin kyllä siinä somali ja arabikin alkaa antamaan periksi…

  1. No niitä savuavia raunioita pitää välttää, ne maksaa veronmaksaja jälleen kerran. Mutta ulkosalla kyllä sopii napsia ja se on helppoa. Jokaiselle, joka ottaa kiven käteensä, nappi ottaan. Samaa lääkettä huumemyyjille, varkaille, ryöstäjille, raiskaajille, autonpolttajille jne.

  2. Ruotsilla ei luultavasti ole niin suurta (aktiivista) armeijaa, että saisivat iskettyä kaikkiin ongelma-alueisiin yhtäaikaa. Jos sohaiset yhtä no-go-zonea, niin kaikissa muissakin no-go-muurahaispesissä alkaa kuohua ja koko Ruotsi muuttuu parissa tunnissa tulimereksi ja sotatantereeksi, kun kaikki alkavat riehua yhtäaikaa. Riehumiskäsky välittyy kätevästi netin kautta, joten kaikki tietoliikenne pitäisi katkaista koko Ruotsista.

   Toisaalta, mitä kauemmin sotilaallista väliintuloa viivästytetään, sitä suurempaa on koko maan tuho. Enkä yhtään ihmettelisi vaikka agressiivisuus viranomaisia kohtaan johtuisi siitä, että ongelmalähiöissä on massiiviset ase- ja ammuskätköt.

   Tilanne on vähän niinkuin kuolio jalassa. Kiistämällä kuolion olemassaolo koko potilas vaarantuu, mutta sitä ei saa poiskaan menettämättä neljännestä itsestään. Sitä en tiedä salliiko Ruotsin laki ”amputaation” rauhan aikana, kun eivät ole olleen sodassa vuoden 1809 jälkeen eli onko siellä mitään sotatilalakia, jos kohde ei ole jokin muu valtio. Suomessahan sellaista ei ole ja sitä käsittääkseni sorvataan Eduskunnassa kiireen vilkkaa.

   1. Oikeassa olet. Ruotsilla ei ole tarpeeksi suurta armeijaa hoitamaan edes yhtä kylätappelua, saati sitten matukapinaa. Ruotsi ole sisäpoliittisesti likimainkaan siinä tilanteessa, että edes poliisille annettaisiin lupa laajempiin voimankäyttöihin puhumattakaan siitä, että ajettaisiin armeija panssareineen kaduille.

    Muistellaampas viimeistä sukellusvenekeissiä Tukholman saaristossa. Julkisuuteen tihkui silloin tietoja, että laivaston oli lopetettava jahti myös siitä syystä, että ei riittänyt ukkoja enää töihin. Rupesi ylityötunnit täyttymään ja pekkasetkin oli pitämättä.

    Ruotsilaivan kurssin muuttaminen edellyttäisi, että sieltä lähetettäisiin joka ikinen niitä aavikon ja viidakoiden väkivaltauskontoja kannattava takaisin kotiin. Kun yhtä kirkuvaa matua ei saada lentokoneeseen, niin miten poistetaan sadat tuhannet haluttomat takaisin kotiin? Operaatio on jo logistisesti täysin mahdoton.

    Tämä on jo paisunut niin suuriin mittasuhteisiin, että suuruusluokka alkaa jo hämärtymään, mutta armeijan käyneille se selviää helposti, kun muuttaa määrät joukko-osastoiksi.

    Suomeen tuli pari vuotta sitten n.35 tuhatta matua. Vuonna -39 joulukuussa myös Suomussalmelle tuli myös rajan yli n. 35 tuhatta matua. 35000 on noin kaksi divisioonaa. Se on helvetinmoinen määrä miehiä. Ruotsissa on moninkertainen määrä matuja. Siinä ei yksi pataljoona meinaa yhtään mitään, vaikka ampuisivatkin pyssyllä vähän aikaa kovaa.

    Mitä eroa on muuten Tornion matutulvalla-15 ja Suomussalmen matutulvalla -39?

    Suomussalmelle lähetettiin MIEHIÄ lopettamaan se rajanyli ees taas ramppaaminen, ja se loppui. Tornioon lähetettiin poliisi kantamaan matujen laukkuja.

    1. ”Tornioon lähetettiin poliisi kantamaan matujen laukkuja.”
     – Muistaakseni ne taisivat olla varusmiehiä. Jos ne olisivat olleet miehiä, niin olisivat kieltäytyneet matujen laukunkannosta. Varusmiehethän olisivat menettäneet vain viikonloppuvapaat, eivät työpaikkaansa, jonka menettämistä poliisit pelkäävät.

    2. Ruotsin pahin ongelma on n. 200 maahanmuuttajataustaista rikollisjengiä, joissa on n. 5000 jäsentä. Jengien välisissä huumekauppareviirisodissa luodit viuhuvat ja käsikranaatit paukkuvat eli jengit ovat melko raskaasti aseistettuja. Ruotsin poliisien määrä on n. 20000 eli 4:1 miesylivoima, mutta asetelma on sama kuin rintamalla Suomi-Neuvostoliitto: rikollisjengien kaupunkisotataidot on hiottu kuntoon oikeissa sodissa kun poliisilla taas ei ole vastaavaa osaamista kuin korkeintaan kourallisella henkilökuntaa. Vrt Suomen Karhu-ryhmä. Poliisille ei välttämättä riittäisi edes 10:1 ylivoima, niinkuin ei riittänyt Neuvostoliitollekaan.

     Tämän lisäksi niitä, joiden sympatiat on jengien puolella ja yhteiskuntaa vastaan, on moninkertainen määrä, joten suojan ja piilopaikkojen tarjoajien määrä onkin hyvin todennäköisesti kymmeniä ja kymmeniä tuhansia. Ruotsalainen yhteiskunta ei voi enää rauhanomaisesti tehdä yhtään mitään.

     Ei voi ainakaan sanoa etteikö heitä olisi useaan kertaan varoitettu asiasta, joten saavat itse hoitaa ongelmansa. Suomen tehtäväksi jää sulkea länsiraja, jotta sota ei leviä tänne ja todennäköisesti lähettää Ruotsiin YK:n rauhanturvaajia 2020-luvun alkupuolella. No-go -alueiden määrän kasvutahti on nimittäin ollut melkoinen: vuosi sitten 55, nyt 84 ja tahti kiihtyy eksponentiaalisesti.

  3. Armeija putsaamaan olisi ratkaisu. Vaan me kaikki tiedämme
   ettei sitä tule tapahtumaan. Ruotsi ja ruotsalaiset kuolevat
   ennemmin kuin julkisesti myöntävät epäonnistuneensa ihanassa
   monikultturellissa kokeessa.

   Sielläkin kärsitään vakavasta ”mitä ne meistä sitten ajatteelee” sairaudesta. Jos armeija ohjataan ”omaa” kansaa vastaan se tarkoittaa
   susällissotaa… ja svenssonit ei ole sotineet satoihin vuosiin.
   Armeijassa ja poliisissa tanssitaan balettia.

   Hyvästi Ruotsi.

   1. Kyllähän tuo hätähuuto meni ihan oikeaan osoitteseen, sillä mikä taho onkaan Ruotsin nykytilanteen mahdollistanut? Ruotsin kansa, joka on pöljänä vaaleista toiseen pitänyt vallassa kusipääpoliitikkoja, jotka ovat tahallaan tuhonneet Ruotsia ja estävät poliisia tekemätä työtään.

    Sverigedemokraterna on nyt gallupeissa Ruotsin suurin puolue. Ei tarvita sen enempää, kuin että svenssonit ryhdistäytyisivät edes niin mikroskooppisen verran että äänestäisivät SD:n Ruotsin suurimmaksi puolueeksi sellaisella äänivyöryllä, ettei sitä enää voitaisi sulkea politiikan ulkopuolelle.

    Jimmie Åkesson ottaisi pääministerin salkun ja vaatisi puolueelleen sisä-, oikeus- ja puolustusministerien salkut. Sitten nähtäisiin aivan toisenlainen Ruotsin poliisi kuin mitä tähän asti on totuttu.

    Mutta koska ollaan Ruotsissa, tätähän ei tieyisti tule tapahtumaan. Roomalaiset jo tiesivät aikoinaan, että kansalla on juuri niin hyvät hallitsijat kuin se ansaitsee. Ellei Ruotsin kansa todellakaan saa nykyisiä pois vallasta, se ansaitseekin tuhoutua…

 8. Antaa poliitikkojen hoitaa paskatunkionsa.Menkää poliisit kotiin kattoo töllöä.

 9. Seuraavaksi ruotsin poliisi joutuu toteamaan että tietyt alueet eivät enää kuulu ruotsiin, eikä niihin aiota mennä. Valitettavasti tämä ei ole pelkästään ruotsalaisten ongelma, vaan koko länsi euroopan ongelma. Muutaman vuoden sisällä eurooppa ajautuu sisällissotaan.

 10. Orpon Kokkarit ylistävät verkkopalvelussaan tuttua miestä!
  – tällaisten henkilöiden takia ulkomaalaisten työntekijöiden tarveharkintakin halutaan poistaa; Juhana ”torkkupeitto Ruotsi-fani” Vartiainenhan ajaa koko ajan tätä samaa hanketta somessa… :

  http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/moataz%20jalal-67006

  ”Tämä “turvapaikanhakija” esiintyy Suomessa viidellä eri nimellä!

  ”Vene hajosi, ja Al Rashidin passi ja hätäpuheluihin tarkoitettu puhelin hävisivät.” Samalla unohtui myös oma nimi.”

  Tämä jutuissa esiintyvä Moataz Jalal on aika mielenkiintoinen tyyppi. Mietin, miksi nuo kasvot ovat niin tutun näköiset, ja muistinkin ne Refuhome Facebook-ryhmästä, kirjoittaa MV:n lukija.

  Tähän mennessä on löytynyt nämä eri versiot hänen käyttämästään nimestään eri yhteyksissä.
  •Moataz Jalal
  •Moataz Jalal Mohammed
  •Muataz Altimemy
  •Moataz Jalal Al Rashid
  •Moataz al-Timimi”

  Lähde: MV-lehti

  Ja onhan sama mies – tietenkin! – tuttu myös Paavon uutisista, jopa useammassakin on maininta – mm. tässä:
  https://pt-media.org/2016/05/12/microsoftin-sertifikaatit-ja-henkilostoinsinoorit/

  1. Juttuun on haastateltu Zyskoa – joka tulee paljastaneeksi hallintokäytännön uudistuksen:

   ”Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz ei halua ottaa kantaa Moataz Jalalin tapaukseen tuntematta sen yksityiskohtia, mutta kannattaa EU- ja ETA-alueen ulkopuolisen työvoiman tarveharkinnan purkamista. Hän pitää käytäntöä byrokraattisena ja tarpeettomana.

   – Jos yritys on löytänyt mielestään sopivan ja pätevän työntekijän, joka haluaa yrityksessä työskennellä, työsuhteessa noudatetaan Suomen lakeja ja voimassa olevia työehtosopimuksia, niin tämän pitäisi riittää työsuhteen solmimiseksi, Zyskowicz katsoo.

   ………………………………………………….
   — turvapaikanhakijoiden tulon myötä hallintokäytäntöä lievennettiin Suomessa niin, että työntekijän oleskelulupaa on mahdollista hakea myös täältä käsin.
   ……………………………………………………………………………………………………………….

   Hänestä on hyvä, jos kielteisenkin turvapaikkapäätöksen saaneet voisivat löytää paikkansa suomalaisesta yhteiskunnasta saamalla oleskeluluvan työnteon kautta.

   – Tähänkin liittyvät riskit pitää toki tiedostaa. Jos ne realisoituvat, silloin on syytä palauttaa hallintokäytäntö, jonka mukaan työntekijän oleskelulupaa on haettava aina lähtömaassa, katsoo Zyskowicz.”

   Lähde: em.

   Eikös Ruotsissa tämä tarveharkinnan lopetus ole johtanut työpaikkojen myyntiin yhtenä salakuljetusväylänä – ja etenkin juuri kebab -väki tuo tätä kautta sukulaisiaan sinne?
   – Suomessakin tosin jotkut alat on vapautettu tarveharkinnasta jo aiemmin – ja juurikin ikävästi myös musulmaania tahtoo pukata sitäkin kautta, vaikka toki jotain Filippiinejäkin tms. on niin tuotu…

   Mielestäni ulkomaisia työntekijöitäkin voi tuoda, mutta työnantajien pitää olla suomalaisia ja tarkistuksia on tehtävä, ettei kyse ole vain huijauksesta maahantuloa varten ja jos työ loppuu nopeasti, niin sitten työntekijän palautus…
   + velvollisuus etsiä suomalaista työntekijää ensin!!!
   – musulmaanit voisi kyllä laittaa kokonaan kieltolistalle ulkomaisten työntekijöiden suhteen, valitettavasti taitaa vain olla vaikeaa…

 11. Onpas rasistinen poliisisetä. Ei tuossa ole mitään ongelmaa, tuo on muslimimaailmaa. Yksi lähiö kerrallaan Ruotsi islamisoituu, 20-30 vuotta vielä niin homma alkaa olla valmis. Oman soppanne keititte.

 12. Jos Ruotsi haluaisi selvitä jatkossakin niin ainoa tapa on se että mennään kortteli korttelilta ja puhdistetaan koko maa värillisistä. Tai ainakin niistä joilla ei ole työpaikkaa ruotsalaisessa yhteiskunnassa ja jotka eivät maksa veroja. Kaikki sosialituilla elävät tai ne jotka eivät ole saaneet hyväksyttyä päästötodistusta koulusta: Maasta ulos.

  Hetken aikaa voi olla itkua ja hammasten kiristystä mutta kansakunta selviää. Nykyisellä menolla edessä on musta tulevaisuus. Jos Suomessa viimeinen suomalainen syntyy vuonna 2067 niin Ruotsissa se tapahtuu ennen vuotta 2030. Sen jälkeen sielä alkaa anarkia.

 13. RHC:ltä löytyi tällainen linkki!!! :

  ”Suomen suurimman shiiaislamilaisen moskeijan seinät ovat töhritty juuri ennen Ramadanin paastokuukauden päättävää Eid al-Fitr –juhlaa.

  Emme halua Suomea, jossa sallitaan vastaavanlainen ilkivalta. Ei anneta suvaitsemattomuuden, ennakkoluulojen ja vihamielisyyden vallata yhteiskuntaamme. Välitetään toinen toisistamme. Tule mukaan tuomitsemaan vihateot ja osoittamaan solidaarisuutta. Haluamme yhdessä pitää yllä ja edistää yhteiskuntarauhaa maassamme.

  Tule toimimaan uskonnon vapauden puolesta ja osallistumaan moskeijan seinän pesutalkoisiin ja sen yhteydessä järjestettävään rauhanmuuriin moskeijan ympärille takaamaan rauha muslimien rukoushetkeen.
  Törkytekstien puhdistaminen sunnuntaina 25. kesäkuuta 2017 klo 17:30. Osoite Kaunispääntie 5, 00970 Helsinki.

  Järjestäjinä Helsingin seurakuntien Avoimet ovet kulttuuri-ja uskontodialogiin hanke yhteistyössä eri uskontoja ja katsomuksia edustavien ihmisten ja yhteisöjen kanssa. ”

  Lisätietoa:

  (https://www.facebook.com/events/167671747105956/)

  1. Kirkkojen eteen sitten vain betoniporsaita??? – mutta musulmaaneja suojataan oikein muiden uskontojen ja suvakkien voimin…
   – voisiko esim. SUOMI ENSIN -väki mennä kysymään ja katsomaan???? :

   (Hei, huomenillalla Itä-Helsingissä pestään moskeijan seinistä töhryjä pois eri uskontokuntien yhteistyönä Pesutalkoiden yhteydessä järjestetään moskeijan ympärille rauhanmuuri. Avoimet ovet kulttuuri- ja uskontodialogiin järjestää.)

   https://www.facebook.com/groups/rhc.helsinki/?ref=group_header

   1. Tunteeko joku Suomi ensin -väkeä tms. – ja jos olette esim. Facessa…

    – niin VINKATKAAPA! 😉 – jospa voisivat mennä paikalle kuvaamaan?

  2. Moskeijan ympärille kerätään siis kristittyjä suojaamaan muslimeja ennen räjäytystä…
   Mistä olen kuullut vastaavaa?
   No mutta mutta, ISIS IHMISKILVET sitähän se oli…
   Isis menetti juuri Irakissa ison joukon ihmiskilpiä joiden mitta tuli täyteen ”taakanjaosta” tai ”vastuun kantamisesta”, vaikka isis yritti vielä antaa viimeisen moraalinkohotuksen ampumalla karkulaisia selkään.
   Lienee luonnollista että Irakilaiset isit korjaavat ihmiskilpien vajauksen uudessa tukikohdassa Suomi-kalifaatissa?
   ”Mitä isis tekee 25.6.2017, Mohammad?
   Älä kysele tyhmiä Muhammed, kerää kristittyjä ihmiskilviksi moskeijan ympärille tietenkin!”

 14. Onko Ruotsin poliisijohtaja ollut yhteydessä meidän Erkki Tuomiojaan, hänen mielestäänhän nuo no go-alueet Ruotsissa ovat, noh, suurinpiirtein iltasatua. Tuomiojahan voisi mennä sinne konsultoimaan ja kertomaan, miten hyvin naapureilla oikeastaan meneekään, kun ovat olleet niin suvaitsevaisia.

 15. Heissan deissan balleralleraa, hurripollareille lisää balettituntejaa.

  Rakkauspommittakaa!! Kaikki yhdeskoos! Nyt ruottin femakkopellet apuun
  siivoamaan aarteiden täyttämät lähiöt.

  Tähän asti Ruotsi on tehnyt itsemurhaa hymy huulilla. Nyt alkaa tuskallinen kuolinkamppailu näkyä naamalla. But no worries, islam hoitaa
  homman loppuun nopeasti. 10 vuotta vielä ja sitten ei tarvi
  poliisien enää murehtia kun Kalifi vaihtaa poliisin shariapoliisiin.

  Onnittelut, tätähän te juuri halusitte?

 16. Ruotsissa pankkiautomaatille ei enää uskalla mennä, siinä pääset eroon sekä rahoistasi että hengestäsi. Puukolla selkään on uusin muoti ja tapauksia on useita, mm Kärrtorpissa, noin 15 Tukholman keskustasta etelään, juuri tänäänkin taas, ns. pikakidnappaus:

  20 v. nuorimies matkalla töihin, kaksi naamarimiestä puukoilla käy takaapäin kimppuun ja ottaa avaimet, puhelimen, laukun, pankkikortin ja koodin. Toinen lähtee rahoja nostamaan, toinen jää uhrin luokse odottamaan.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/OVgm3/man-knivhuggen-och-ranad-i-karrtorp–flera-liknande-ran-i-ar

 17. Mitä työ ruåttalaiset nyt vingutte? Naattikoo naattikoo nyt ihanasta monikulttuuristanne! 😂😂😂🙏🙏🙏💩💩💩

  1. Yhä harvempi naattii, yhä useampi miettii…
   että mitenkäs tässä nyt näin kävi vaikka Kumbayaa ollaan aina tunnollisesti laulettu ja We shall overcomea.

 18. Tässä nähdään minkälaiseen lopputulokseen ajaa tämä pohjoismainen ”demokratia”. Rikkaat politiikot puhdistavat omaatuntoaan ja tekevät bisnestä matuilla. Kansa vastustaa maahantunkeutumista niin kuin suomessakin mutta poliitikot vitut veisaa kansan mielipeestä oikeasti. No kohta tulee aika kun rahallakaan ei enään pääse ruotsissa karkuun tuota hulluutta. Veikkaan että 10 vuodessa Ruotsi on lopullisessa suossa niin syvällä ettei sieltä nousta ylös eikä riitä enään rahat.

  Perus Svenssoni kärsii. Tuskin normaali ruotsalainen tätä on halunnut.

 19. PT-media, kiitoksia hienoista kirjoituksista. Sanon vain edelleen, että laita aina lähdeaineisto ja linkit artikkelin perään, koska se luo sitä uskottavuutta. Olen joskus linkannut näitä kirjoituksiasi ja lähinnä on valitettu siitä, ettei ole lähteitä/linkkejä. Joten lähteet näkyviin selvästi…

  Muuten erinomaista työtä sinulta/teiltä!

 20. Kansa voi auttaa, jos se kutsutaan armeijan muodossa palvelukseen ja tyhjentämään nämä alueet pilaantuneesta materiaalista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.