Ystadin vastaanottokeskuksessa taas tulipalo-jo toinen tällä viikolla

13

gaPAUgHZauosgo503EQ-bxGD47c

 

Keskiviikkoiltana sotapakolaiset tuikkasivat Ystadissa Snårestadin vastaanottokeskuksensa yhden siiven tuleen, joka paloi maan tasalle. Eilen perjantai-iltana homma viimeisteltiin ja loputkin rakennuksesta sytytettiin tuleen.

Mats Streer Ystadin palolaitokselta kertoo, että rakennuksesta löi isoja liekkejä ikkunoista ja savun muodostus oli runsasta. Palo oli levitä kattorakenteisiin, mutta pelastuslaitos letkutteli liekit sammuksiin.

– Emme osaa sanoa oliko tämä seurausta aiemmasta palosta, Streer kertoo.

Silminnäkijöiden mukaan samaan aikaan kun liekit alkoivat loimottaa poistui paikalta auto kovasti kiihdyttäen.

 

uNW9sdR4Nkpux_nR9HYf9TajJr4

 

Rakennuksessa ei ollut ihmisiä, sillä kaikki sotapakolaiset oltiin evakuoitu jo aiemman palon tieltä savuttomiin tiloihin. Muutama syyrialainen sotaa, vainoa ja kidutusta paennut mies oli tullut seuraamaan uutta paloa. Amro Saif, joka tuli kaksi vuotta sitten Ruotsiin, kertoo:

– Kaikki mitä omistan on huoneessa. Tuntuu raskaalta kun en saa tavaroitani nyt sieltä. Minulla oli vain shortsit jalassa kun pakenimme liekkejä.

Palolaitoksen esimies Göran Glifberg kertoo, että nyt siis paloi se osa, joka keskiviikkona saatiin pelastettua.

– En halua spekuloida, mutta palo oli jo suuri kun tulimme paikalle. Sellainen suuri palo tuskin itsestään syttyy sellaisessa kaatosateessa, joka palohetkellä oli.

 

kq8_LHZE2pafKAcEB8OD-kOrN5o
Sotamiehet Mzyek, Abdalrahman Alkhnder, Ali Sheikh Omar ja Amro Saif pällistelivät vastaanottokeskuksen uutta paloa.
Advertisements

10 thoughts on “Ystadin vastaanottokeskuksessa taas tulipalo-jo toinen tällä viikolla

 1. Muslimin rakkaus on niin tulista että jopa runkatessa suuri jihad kulli lyö tulta! Onko sattumaa että ”kaikki mitä omistin oli tuolla” jätkä tuli selittelee..ja mitä kaikkea omistit? ”neljätoista iphonea kuuskyt mac läppäriä kolme Ferraria sekä kolme tonnia kultaharkkoja, nyt kaikki on mennyttä!

 2. Ihmettelen, miksi palokunta ei suuntaa ruiskujaan noita vellovia muuntoraggareita vastaan, kun ne häiriköivät tai miksei poliisi käytä vesitykkejä. Mitä polisille jää mahdollisuuksiksi, lähteä karkuun?

  1. Ainakaan Suomessa poliisilla ei ole omia vesitykkejä eikä lainsäädäntömme myöskään salli pelastuslaitoksen käyttää kalustoaan muuhun kuin palo- ja pelastustoimintaan. En tiedä Ruotsin tilanteesta, mutta en usko sen olevan ainakaan parempi tässä(kään) asiassa

   Poliisille jää mahdollisuudeksi nykytilanteessa vain hammasta purren odottaa sellaista hallitusta, joka antaa heille käskyn ryhtyä siivoamaan maastaan sinne kuulumattomia laittomia tunkeilijoita, tukien tätä lakimuutoksilla niin poliisin kuin pelastuslaitoksen suhteen.

   Ruotsin maahanmuuttokriittinen puolue kun on jo gallupeissa maan suurin. Ellei tämä kannatus todellakaan realisoidu vaaleissa, en sitten voi kuin toivottaa hyvää matkaa helvettiin! Vaihtoehto on nimittäin tarjottu.

 3. Näin syntyy hienon kulttuurin perinteitä mahtavasti kotoutuville muslimipartalapsille pienellä suvaitsemisella ja ymmärtämisellä, kerrankos sitä erehtyy juhannuskokon sijaan juhannusvokin sytyttämään…
  Ehkäpä muslimit ottavat kohta käyttöön myös suvakkipinjatan, ovathan he tottuneet siihen että suvakista saa aina namia…

 4. Sama kai se mikä tai kuka milloinkin on sytyttänyt – polttaa ne sen kuitenkin veronmaksajien piikkiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.