Kun isis romahtaa Lähi-idässä, saavat isis-sotilaat Euroopassa tolppahilloa

0

19420647_557176904672344_2774781278898344332_nTilanne Syyriassa ja muualla Lähi-Idässä näyttää siltä, että isis alkaa olemaan romahtamispisteessä. Sitä vastaan hyökätään useilla rintamilla ja monista eri paikoista tihkuu tietoja, että yhä useampi isis-sotilas ajaa partansa ja hipsii takaisin Eurooppaan ”kotimaahansa”.

Ruotsin turvallisuuspoliisin mukaan isiksen joukossa on satoja ”ruotsalaisia”, jotka nyt palaavat takaisin ”kotiin”. Lisäksi maassa on tuhansia isis-sympatisoivia radikaaleja muslimeja. Isiksen kukistaminen Lähi-Idässä on sinänsä hyvä asia, mutta Euroopan näkökulmasta se ei välttämättä sitä ole. Jos yksin Ruotsista on lähtenyt satoja muslimeja isikseen, paljonko heitä on lähtenyt koko Euroopasa yhteensä? Tuhansia? Kymmeniä tuhansia?

Ongelma on siinä, että mitä tehdä näille muslimeille kun he palaavat ihmisten ilmoille? Näytön puutteen vuoksi ketään ei voida tuomita minkään lain nojalla minkäänlaisiin vankeusrangaistuksiin. Heitä ei voi myöskään karkoittaa. Käytännössä he eivät saa minkäänlaisia seuraamuksia tappohommistaan, koska tulevat takaisin ”kotiin” Eurooppaan. Eurooppa tarjoaa kirjaimellisesti turvapaikan näille isis-miehille. Kotimaassaa heidät tapettaisiin.

Ruotsissa näille sotaveteraaneille on jo aiemmin tarjottu tolppahilloa. Mm. Örebron ja Tukholman kunnat ovat tarjonneet asuntoja, sosiaalirahaa, terapiaa ja haavojen hoitoa isiksestä palaaville muslimeille. Örebrossa tuli ilmi tapaus, jossa musliminuorukaiselle tarjottiin kunnan puutarhaosastolta haravointityötä ”kotiuttamisen” hengessä. Muslimi siis yritettiin parantaa ihmisten tavoille antamalla haravointityötä ja tolppahilloa. Mutta haavojen parannuttua mies lähti takaisin isikseen ja sillä reissulla heitti henkensä.

Tavallisen ihmisen näkökulmasta tilanne on hirvittävä. Keskuudessamme elää hirviömuslimeja, jotka ovat todellisia tappokoneita. He eivät tosipaikan tullen epäröi viiltää kuffarin kurkkua auki. Nuorukaiset, jotka eivät itse päässeet isikseen, tulevat ihanoimaan näitä jihadisteja. Ruotsin kaikissa maahanmuuttajalähiöissä käy kova kuhina kun sotaveteraanit kertovat sotajuttujaan kuffarien tappamisesta ja kalifaatista. Viha meitä tavallisia ihmisiä kohtaan kasvaa. On turha edes leikkiä kuvittelemalla, että nämä tyypit näkisivät meidät vääräuskoiset ihmisinä.

Lähi-Idän rintama siirtyy lähivuosina Eurooppaan. Sodan ensimmäiset taistelut on jo käyty. Eurooppa on hävinnyt ne kaikki.

23 thoughts on “Kun isis romahtaa Lähi-idässä, saavat isis-sotilaat Euroopassa tolppahilloa

 1. Ainut -siis todellakin AINUT keino olisi teloittaminen. Tähän meistä vässyköistä ei kuitenkaan ole joten edessä on vuosikymmenten piina joka pahenee jatkuvasti.

  -Vituttaa olla eurooppalainen velliperse.

  1. Aamen. Kenenkään ei tarvitse valehdella, ettei aineellisia resursseja muka olisi: vastikään jaettiin 900 000 reserviläiskirjettä ja maassa on 1,5, miljoonaa laillista ampuma-asetta.

   Kun tätä voimaa ei käytetä millään tavalla äärimmäisen haitallisten maahantunkeutujien ja heidän maahantuottajiensa eliminointiin, olemme ansainneet kaiken osaksemme koituvan terrorismin.

   Ansaitsemme tuhoutua ja tulla siirretyiksi historiaan länsi-roomalaisten, vandaalien, burgundien ja muiden kykenemättömiksi veltostuneiden kansojen pariin, joista tulevaisuudessa luetaan enää vain historiateoksista…jos sellaisia enää on olemassa keskiaikaiseksi islamisoitunessa Euroopassa…

 2. Kun Raqqa ja Mosul vallataan mistä kannattaa etsiä isis-johtajia?
  No Skandinaviasta tietenkin ja erityisesti Suomesta, perheenyhdistämispaperit isille ja 17v partalapsille on jo vetämässä.
  Paremman väen terapiapalveluja laitetaan jo pystyyn sodan ja vainon KESKELLÄ olleille…, luvassa PTSD-sairaille kuntoutuspalveluja ja työkyvyttömyyseläkkeet.
  Kuntoutushoidon onnistuminen vaatii että sairaat matkustavat sotapaikoille ainakin talveksi 3kk ajaksi kohtaamaan traumojaan joita pohjoinen kaamos pahentaa, samalla matkalla hoituu myös muut terrorivete… eikun -uhrin bisnekset ja kontaktien ylläpito.
  Tämä edellyttää uusien henkilöllisyyksien myöntämistä ja kasvokirurgiaa että sairaat eivät joutuisi vainon kohteeksi sotapaikoilla, bonuksena on uusintaleikkaus jos sotasairas epäilee jonkun tunnistaneen hänet kuntoutusmatkoilla sotapaikoilla.

 3. Kun muutin Ruotsiin luulin muuttavani demokraattiseen maahan jossa voi tehdä työtä ja opiskella ja olla turvassa niin kotona kuin kaduillla ja toreillakin. Kukaan ei kertonut että Ruotsi aikoisi ottaa yhä lisääntyvät määrät matuja ja varsinkin muslimeja. Jos olisin tiennyt millaiseksi maa muuttuu en olisi tänne tullut! Minulle luvattiin turvaa ja rauhaa mutta annetaan jatkuvaa rikollisuutta ja terrorismia. Mistä voin vaatia korvausta epärehellisestä markkinoinnista ja valheellisista lupauksista?

 4. Olisinko 15 mk/h tienannut haravoinnista… Kait sitä mieluummin kurkkuja katkoo työkseen? Neljän työt tehdessä palkkakin nousi kahdehteen kymmenenteen markkaan?

 5. Ei ole mitään ongelmaa. Hyvä että palailevat vähitellen. Ydinpommit on keksitty ja siilojen tyhjennysviikot käsillä. Koodit oikeilla miehillä, kuten muslimifanit Putin&Trump. Kyllä siinä lähtee muutaki ko parta. Jos menee ihmisiä, sori siitä sanoi kyrpästuppi.

 6. Eiköhän ne vaan pitäisi eristää yhteiskunnasta kaikin keinoin. Nimittäin se joka kerran on radikalisoitunut, on radikalisoitunut lopuksi ikää. Jos ei ennen sopeutunut demokratiaan ja yhteiskuntaan niin nyt sopeutuu vielä vähemmän. Peppukipuilua aiheuttaa unelmies islamilainen valtio joka ei levinnytkään eurooppaan asti ja kaikki ne rikkaudet ja jalkavaimot jtoka jäivät saamatta. Makea elämä vaihtui koiran, jota ajetaan takaa, asemaan.

  Kyllä nämä maasta lähteneet terroristit pitää voida karkottaa terroristilain mukaan. Jos sellaista ei vielä ole niin sellainen pitää tehdä. On turha kuvitella että niistä tulisi rauhaa rakastavia ihmisiä. Isis-terroristeina ne on kuitenkin käyttäneet sen verran kovin huumeita että nykyelämä tulee olemaan jatkuvaa humeiden käyttöä ja rikosten tekemistä.

  Yhteiskunnan ei tule mahdollistaa tällaisten henkilöiden toimintaa hallitsemillaan maa-alueilla.

 7. sheriffi Wayne Ivey on noussut suureen suosioon ladattuaan Facebookiin videon, jossa kannustaa ampumaan terroristeja takaisin

  Törkeetä ihmisoikeuksien polkua. Tahi sitten globalistien rotschild tsuppari soroksen ruokkiman valheita syytävän roskamedian väärentämä Mr Iveyn ilmaisu. Korjattakoon se tässä: Ampukaa joka vitun muslimi (terroristi) ja kysykää sitten miltä tuntuu ählämi.

 8. Taas vielä kerran kokeiltava, josko pantteri sittenkin pääsisi pilkuistaan eroon. Kallis ja vaarallinen koe. Vakuutellaan nyt joukolla, ettei labra räjähdä kuten viimeksi.

 9. Persukausti – APUUVA, somaleilta yritetty leikata tukia…
  – kuvaa hyvin sitä, miten kovia vallankäyttäjiä ja kätyreitä vanhojen puolueiden poliittisesti nimittämät korkeimmat virkamiehet ministeriöissä ovat ja miksi persujen oli niin vaikeaa saada mitään muutoksia aikaan nopeasti…
  – eli jos persu valitaan tulevaisuudessa ministeriksi, niin ensimmäisenä on erotettava ne korkeat virkamiehet, mitkä vain pystyy…:

  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005268241.html?utm_campaign=tf-HS&utm_term=1&utm_source=tf-other&share=85909134d29f1ac41b5b663bbffef9fe

  Tuo syyttävä virkamies Gustafsson kuuluu Jan Vapaavuoren talliin eli tuon Halla-ahon vihaajan talliin… :
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015031719376619_uu.shtml

  Muistakaa äänestää tuota persujen Sakari Puistoa sitten ensi vaaleissa, mikäli on jossain ehdokkaana – oli kuitenkin Halla-ahon mukana neuvotteluissakin eli luottomies kaikin puolin. Erittäin korkeasti koulutettu ja osaava myös.

  1. Puolustusministeri Jussi Niinistö teki oikein, kun erotti sen puolustusministeriön kansialipäällikön tms. heti ekana – vaikka media ja tietämättömät kansalaiset raivostuivat…
   – sillä jos ei ole omia miehiä yhtään ydinpaikoilla, niin mitään ei saa aikaan ja ministeriä vain kampitetaan..

 10. Sen arvaa, missä kunnossa ihmisen psyyke on, kun on tullut teloiteltua siviilejä ja puuhasteltua ihmisoikeusrikoksia. Sitten vain odotellaan, millä tavalla nämä heput räjähtävät – kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti. Jättibonus on tietysti se, että kaikki häviävät – ehkä betoniporsaanvalajia lukuun ottamatta -, niin suomalaiset, muslimit, veronmaksajat kuin kaikki muutkin. Ja silti niin vain tapahtuu.

  1. Ei hassumpi liikeidea tuo betoniporsaitten valaminen. Sivuhommana valujen kuivumista odotellessa ehtisi vaikka palmikoida piikkilankaa hienostokaupunginosien kasvaviin tarpeisiin.

 11. Suomessakin kurkunleikkuusodista palaavay saavat päänsilittelyä: googlettakaa Radinet-toiminta. Työntekijät eivät kuulemma edes kerro poliisille jos kurkunleikkaaja haluaa säilyttää anonymiteettinsä, ei vaikka asiakas kertoisi millaisista kauheuksista.

  1. Eikö silloin ole vähintäänkin kyse osallistumisesta kätkentärikokseen tai järjestäytyneen rikollisuuden ja terrorismin tukemiseen?

 12. Mitä Suomen muslimit laulavat ramadanin päättyessä?
  ”Hei, nyt saatiin isis kotiin!, nyt saatiin isis kotiin!, nyt saatiin isis kotiin!…”

 13. Ruotsin rannikkovartion alus Triton on tänään taas kuskannut 573 uutta elintasopakolaista Italiaan! Elokuun 31. päivään asti Triton jatkaa eläkkeenpelastajien kalastamista jos ei pyydetä jäämään pitemmäksikin aikaa. 75% Välimeren kautta tulevista on miehiä. Maat: Nigeria, Bangladesh, Elfenbenskusten, Guinea och Senegal. Tulijoitten määrä on kasvanut 21% viime vuodesta 2016.

  https://www.kustbevakningen.se/frontex/operation-triton3/nyheter-operation-triton/573-raddade-efter-intensiv-insats-i-medelhavet/

  Koto-Ruotsissa saavat haaksirikkoiset svennet ja finnet hukkua rauhassa. Meripelastuksen hoitaa 70%sesti Sjöräddningssällskapet joka toimii pelkästään lahjoitusten turvin ilman että valtio antaa killinkiäkään toimintaan!!!

  https://www.sjoraddning.se/

 14. On tämä eurooppa ja pohjoismaat sairaassa tilassa. En ole sotahullu enkä toivo sotaa mutta alkaa tuntumaan ettei tähän järjettömyyteen tule loppua ennen kuin tapahtuu euroopassa kolmas rähinä. Lähdet isikseen ja kun palaat takaisin telotettuasi ihmisiä sinua aletaan paijaamaan ja ymmärtämään.Jos minä marssin kadulle ja pahoinpitelen vakavasti suomalaisen naisen raiskanneen arabin kuinka luulette kuinka minua kohdellaan?! Ymmärtääkö media minua,paijataanko minua ja kutsuuko pääministeri luoksensa asumaan. En tiedä minulle ihan oikeasti alkaa riittämään. Luulen että aika moni kanta eurooppalainen alkaa olemaan valmis suureen häätö/puhdistus operaatioon euroopassa.

  No onneksi meillä on nyt luottamusta nauttiva hallitus uuvattien kera joka ajaa intergraation syventämistä ja löysempää maahanmuutto politiikkaa. Ukko perkele pelasta meidät!!

 15. ”Eid Mubarak!” toivottaa Ruotsin sisäministeri Anders Ygeman sivullaan Facebookissa:

  Anders Ygeman
  23 tim ·
  Ikväll firar tusentals svenskar Eid Al-Fitr och med det avslutas fastemånaden ramadan. Eid Mubarak!
  Anders Ygemans foto.

 16. ”Mutta haavojen parannuttua mies lähti takaisin isikseen ja sillä reissulla heitti henkensä.”

  No sehän päättyi sitten hyvin. 🙂

 17. ”Lähi-Idän rintama siirtyy lähivuosina Eurooppaan. Sodan ensimmäiset taistelut on jo käyty. Eurooppa on hävinnyt ne kaikki.”

  100% varnasti oikea analyysi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.