Monokulttuurin Maidan- live (meni jo)

12

Suomi Ensin ylläpitämä Maidan sai tänään tappotuomion. Poliisi antoi ukaasin, että mielenosoituksen on loputtava klo 18.00 mennessä. Vähän kuuden jälkeen poliisi otti Marco De Witin helikopteriotteeseen ja vei hänet paikalta voimakeinoin. Sen jälkeen tilanne oli rauhallinen. Paikalla oli kymmeniä poliiseja ja satoja uteliaita.

Kävimme myös katsomassa laittomien leirissä tilannetta ja näimme paikalla monia tuttuja laittomia muslimeja.

Oheinen streemi on paikanpäältä. Pahoittelut kiiren takia kun en saanut ennakkomainosta.

46 thoughts on “Monokulttuurin Maidan- live (meni jo)

  1. Suomi yrittää nyt luoda uutta kansainvälistä imagoa ja odottelee vissiin Noopelin rauhanpalkintoa? Turha toive, pelkkiä aivottomia hännystelijöitä maa taynnä, eivät politiikasta ymmärrä mitään.

 1. Poliittisen pellepoliisi siirtyi sitten mielivaltaan.No – kyllä siihen vastaus on.

  1. Laittomat arabiinot naureskelivat siellä suvakkihuoriensa kanssa – kun poliisi näytti, mikä on yhteiskunnan hierarkia tällä hetkellä…
   – kokkarit ja vihreät poliitikot Hesan johdossa toki tuon päättivät – suvakkipoliisijohdon suosiollisella avustuksella…

   Kuulemma torppasivat tänään jonkun maastapoistolennonkin, mitä RHC:llä sitten juhlittiin…
   – eli poliisi 0 – laittomat matut + s-huoransa 6.

   1. Ja suvakkihuorista löytyy toki miespuolisiakin, vaikkakin vähemmistö…

 2. Maijojen kylkiin teippaukset arabiankielisin aakkosin. Ei poliisin enään tarvitse mitään hävetä.

  1. موظف شرطة tykkää että on lain vastaista olla isänmaallinen sanoo:

   موظف شرطة palvelee laittomia!

 3. Olen viimeiset 8-10 vuotta aktiivisesti varoitellut suomen kehittymisestä poliisivaltioksi, alkuaikoina palautteena tuli usein hymistelyä ja naureskelua -JOSTAIN KUMMALLISESTA SYYSTÄ HIRNUMINEN ON LOPPUNUT VIIMEISTEN 1-2 VUODEN AIKANA!?!?

  -Jokohan tämä jonkinlaisessa koomassa leijaileva ”katajainen kansa” alkaa vihdoin heräämään todellisuuteen? Vai jatketaanko POLIITTISEN POLIISIN nöyristelyä niinkuin ennenkin?

  1. Valitettavasti vaikuttaa vieläkin siltä, että herääminen on yhä pienryhmien etuoikeus.

 4. Uusi mielenosoitus vaan pystyyn – tai sitten harvemmin isoja miekkareita ja laajemmalla porukalla?

  Asia on kuitenkin tärkeä – laittomat geelitukat on saatava ulos maasta.

  1. Uusihan yritettiin jo laittaa Marin toimesta mutta poliisi kielsi sen etukäten uhkaillen laittonasti!

 5. Sortovuodet is back ennen kuin tolkunihmiset oppii äänestämään juudakset vallasta.

  1. Tilanne ei enää ole valitettavasti ratkaistavissa äänestämällä -aika yksinkertaisesti loppuu kesken poliittisen ratkaisun hakemiselle.

 6. Tulossa ehkä vielä mielenkiintoinen episodi, koska poliisin päätöksestä luonnollisesti valitetaan. Vastineessaan poliisi joutuu avaamaan arkistojaan ja perustelemaan faktisesti väitteet aggressiivisesta kuvaamisesta, sivullisten häirinnästä, pahoinpitelyistä ym. Ilmeisesti matu-leiri on tehtaillut ilmoituksia nollatoleranssilla ME-tahtin, mutta toisaalta SE-vastaleirillä on tallenteita todellisuudesta roppakaupalla riittävästi+50%.
  Poliisioperaatio olisi ollut täydellinen farssi, jos oltaisiin saatu vielä koirat paikalle räksyttämään. De Wit on korostanut laillisuutta ja rauhanomaisuutta, hoten miteb menikään tekemään raahauksen lomassa sen saksikampin (Hegen riimi)?

 7. Miksei kukaan palkkaa tota Paavoa teollisuusvakoojaksi? Lipuminen vastapuolen leiriin on joka kerta ainakin niin hienovarausta ja uskottavaa.

 8. Koskahan suomalaiset oppivat että agressio on väärä ase. Uhriutuminen on se oikea. Katsokaamiten se toimii laittomasti maassa oleskelevien tai juutalaisten kohdalla. Agressio on aina väärä asenne. Vaikka olisi oikeassa.

   1. Mikä se agressio mielestäsi on ollut ?
    Juutalaisia tuskin tässä maassa oleskelee laittomasti ainuttakaan.
    Isis murhaajia ja muita jihadistejä paljon julkisesti julkisilla paikoilla.
    Kummallisinta siinä on se,että niitä ei saada maasta pois vaikka
    laki niin määrää.

  1. Juutalaiset eivät kuulu tähän mitenkään – ja sitä paitsi he ovat nykyisin musulmaanien ja vihervasemmiston oikeitakin uhreja, vaikka salaliittoteorioihin uskovat antisemitistihörhöt muuta väittävät.
   Juutalaiset ovat hyvin edustettuina myös maahanmuuttokriitikoissa.
   Juuri näin tilastonkin, joka kertoi, miten Euroopan juutalaisten ykkösviholliset ovat muslimit ja vihervasurit viharikoksissakin – eikä mikään äärioikeisto.

   Muslimit ovat uhriutumisen mestareita jos ketkä – he eivät tee kokonaisuutena katsoen
   ainakaan täällä ei-muslimimaissa kuin pahaa, jos katsotaan kokonaisvaikutusta. Ja syy on ISLAM, ISLAM, ISLAM.

   1. Hyvä strategia tuo, että ns. kaveeraa haastateltavien kanssa – olivat he mitä puolta hyvänsä…

    Matujakin voisi enemmän noin haastatella, esim. kysellä erinäisistä asioista, kuten kuinka monella Rautatieaseman laittomalla matulla on jo suomalainen puuma- tai muu nainen?
    – mitä tekivät kotimaassaan? Onko heillä perhettä? Kuinka tärkeää islam on heille jne.

    Ja vastaavia kysymyksiä suvakeillekin…

 9. Minulle henkilökohtaisesti poliisin ja ylen toiminta tarkoittaa sitä, että seuraavissa vaaleissa
  on alettava äänestään puolueita tai puoluetta, joka paremmin pitää suomalaisten puolta islamia ja sen lieveilmiöitä vastaan.
  Olen kurkkuni myöten täynnä tätä hyysärointiä.

  1. Muslimit on hyviä uhriutumaan -juutalaisille se on elämäntapa. Noin taidokas ja sujuva valehtelu tarvii vuosikymmenten järjestelmällisen opettelun, ei suomalainen tai edes perus eurooppalainen pysty toistelemaan päivittäin samoja valheita jotka on kumottu jo aikapäiviä sitten JA JOTKA NIIDEN LEVITTÄJÄT TIETÄÄ ITSEKKIN TÄYSIN PERÄTTÖMIKSI.

   -Ei näitä kahta kansanryhmää turhaan rotiksi ja loisiksi kutsuta.

   1. Juutalaiset eivät uhriudu, vaan menestyvät! Juutalaisilla ja muslimeilla ei ole juuri mitään yhteistä ja siksi he eivät tulekaan toimeen.
    Tosin muslimit eivät tule kenenkään kanssa toimeen, eivät edes toisten muslimien.

    Juutalaiset ovat antaneet länsimaiselle ja eurooppalaiselle kulttuurille paljon – he ovat osa länsimaalaisuutta ja eurooppalaisuutta, vaikka te hörhöteorioihin uskovat antisemitistit haluattekin kiistää faktat.
    Katsokaa vaan länsimaista tiedettä; ideoita ja innovaatioita, taidetta; kirjallisuutta, musiikkia jne. – ei juutalaisia voi edes irrottaa länsimaisuudesta. Ja tietenkin kristinusko juutalaisine juurineen.

    Jostain kumman syystä antisemitistit tulkitsevat juutalaisten näkemyksiä myös yksittäisten henkilöiden mukaan, eikä enemmistön…
    – ja jättävät huomiotta vaikutusvaltaiset juutalaiset, jotka ovat esim. oikeistolaisia konservatiiveja ja esim. maahanmuutto- ja islam -vastaisia.

    1. Antisemitismi ei ole argumentti. Tietty kansa on ajettu pois 109 maasta historian aikana. Tähän on ollut syynsä. Helluntailaisuus on erikoisen hölmö uskonto, sillä siinä ihmiset aivopestään palvomaan toista kansaa. Eivät buddhalaisetkaan keksi Amazonin sademetsästä jotain kansaa ja ala palvomaan sitä, vaan keskittyvät huolehtimaan omista asioistaan.

 10. Moi! Jostain kummasta tää on jäänyt mun soittolistalle niistä kaikista versioista.En tiedä, mistä tai kuka:

 11. No voi vittu, mun soittolista tuli tähän. Mun piti vaan se urkubiisi pistää esiin. Onhan toss asiaa, sanoi Wenzel.

 12. Tää oli niinku meiningissä: (soooooriiii)

 13. Katsokaa nyt tätä propagandatuutti yleä. Miten he kehtaavat..
  ”Mielenosoittajat ovat syyllistyneet lukuisiin pahoinpitelyihin”
  ”Siellä yksi mielenosoittaja oli niin agressiivinen, että hänet laitettiin rautoihin”

  1. Mitäs siinä valitat vaikka kukkaan ei oo eres kuallu, saatikka saanut potkua perseeseen.

 14. Ja jos sieltä jotain paljastuu, ni se, että venäläi äijä murehtii parhaiten oman Maybachin takapenkillä. Sanoo nimimerkki 60 miltsiii parilla tutulla….

  1. Eikun kuffareilta vedettiin housut kinttuun ja sitten laittomat perseraiskasivat heidät huutaen Jalajallanjalalavei -nyt ma sun ”kunnias” vein!

 15. Suomi Ensin mokas, kun mainosti juhannuksen alla, etteivät striimaa leirissä juhannuksena. Anarkistit, kepulipoliisit ja muut vehkeilijät käyttivät tilaisuuden hyväkseen, kun Suomi Ensin ei ollut aktiivisella kuvaamisellaan todistamassa omaa toimintaansa. Nyt kannattaakin selvittää, onko vastapuolella mitään näyttöä Suomi Ensin – tyyppien rähinöinnistä vai ollaanko sana sanaa vastaan. Oli mieletön moka pitää juhannuksena striimaustaukoa, jos kuvaustauko todella oli. Striimit on tärkeä todiste siitä, miten Suomi Ensin todella toimii ja niistä ei kyllä saa irti niin isoja asioita, että mikään rikosepäily voisi menestyä. Sen verran siivosti ovat olleet. Nyt kun ei ole striimejä juhannuksen ajalta, Suomi Ensin tyyppien juhannuksen aikaisesta toiminnasta voi esittää vaikka mitä perättömiä väitteitä.

 16. Täytynee liittyä tuohon julmaan pedofiilikulttiin, että saa poliisin ja päättäjien hyväksynnän ja laajan tuen. Sitten vaan torille päiväkotilapsia odottelemaan, joita tuodaankin sitten bussilasteittain käpisteltäviksi.

 17. Katsoin eilistä léirin purkamista ja jälkimaininkeja, niin huomasin SE-porukoissa sen kylttiä pitävän naisen, taisi olla Marco de Witin vaimo? Joka tapauksessa häneltä tuli ihan hyviä kommentteja, mielipiteitä ja keskustelua yleisön kanssa. Jos joku alkaa vääntämään uutta mielenosoitusta, kannattaisi ottaa oppia ko. naisesta. Mielikuvilla nykypäivänä voitetaan yleisön tuki ja nyt ns. suvaitsevaisto vei SE-porukkaa 6-0. Väyrysen Paavokin sanoi ”mediapeliä!”. Oppikaa pelaamaan nykyisillä säännöillä. Oppikaa tuntemaan vastustaja. Käyttäkää heidän keinojansa. Jos vastustaja tekee jotakin laitonta, siitä tulee ilmoittaa siten että asia kirjaantuu ja on todistettavissa jälkeenpäin.
  Nyt taisi käydä niin että kun SE-leiriä provosoitiin tyylikkäästi, niin kyllä se provosoitu tekee joskus virheen ja ainakin 1.erästä tuli tappio.
  Öyhötys pois ja hyvän hermokontrollin, -ulosannin omaavia henkilöitä uuteen yritykseen. Tietysti ehkä on löytää moisia, kun töissäkin pitäisi käydä ja leimakirves saattaa heilahtaa?
  Tsemppiä.

 18. Nykypoliisi on pahempi kuin jatkosodan jälkeinen punainen VALPO, jonka tähden kaikki isänmaansa puolustamiseksi tehneet joutuivat muuttamaan ulkomaille. Toinen vaihtoehto oli vankila.

 19. Paavolla on videon mukaan ainoastaan 3G-puhelin, siksi kuvayhteyden laatu on välillä heikko. Pitääkin seuraavan kerran Tallinnan reissulla tukea Paavoa kulttuurin saralla. 4G-puhelin on ehdoton.

 20. Kyllä 3g luurillakin saisi upeita videoita tallennettua kun rautatientorin luona pyörisi mielenosoittajia keppihevosineen. Poliisi poistattaisi keppihevospartion vetoamalla yleisen turvallisuuden vaarantamiseen. 😁
  Taitaisi kv. uutiskynnys ylittyä 😂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.