Kuka olikaan se, joka suojelee ketä?

13

Mitäpä sanoo Pohjanmaan iso dee?

 

IMG_20170627_145247

Kummalle sinä antasit asiamme hoitoon? Sotaa, vainoa ja kidutusta paenneelle miehelle, joka on jättänyt perheensä, vanhuksensa ja rampautetut oman onnensa nojoon päästäkseen paikkaamaan meidän hoitovajetta?

Vai Mäenpäälle?

 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1588778041132577&id=100000011881605

IMG_20170627_145317

 

 

 

Advertisements

25 thoughts on “Kuka olikaan se, joka suojelee ketä?

 1. Faktatietoa peliin - ilman hörhöilyjä, niin toivoa on vielä... sanoo:

  Kansa ei tätä kannata, harmi vain, että moni ei tiedä tarpeeksi – esim. eläkeläiset, jotka eivät ole netissä – tai ne nuoret, jotka menevät koulujen aivopesuun.

  Nyt eletään kuitenkin ihan kriittisiä aikoja ja eritoten asiallista tiedonvälitystä tarvitaan, jotta yhä useammat havahtuisivat ajoissa. Kahden vuoden päästä – ellei jo aiemminkin – on kuitenkin vaalit ja Halla-aho on nyt persujen johdossa…

  1. Geelitukkaa puskee edelleen sisään ovista ja ikkunoista, mutta eihän siitä mediat kirjoita. Samoin kuin kaiken mailman nälkälakkoa on siellä ja täällä, muttei niistä yleisesti tiedetä, vaikka se kertoo erittäin osuvasti hädän määrän ja tulijoiden tason yleisemminkin.

  1. Jokaisen suomalaisen pitäisi olla huolissaan siitä, että perustuslaki v. 2000 on laadittu sellaisten lakimiesten toimesta, joiden päähuoli on ollut koko maailman väestön erityisoikeudet. Siis tyypillisesti puna-viher-juristien heiniä. Lisäksi ko. perustuslain todellista käyttöä ovat valvomassa ja siitä päättämässä perustuslakivaliokunnan lakimies-virkamiehet, joille on käsittämättömällä tavalla luovutettu oikeus päättää, mitä lakeja maassa saa säätää ja miten niitä pitää soveltaa. Käytännössä siis nämä punavihertävät juristit ja saman aatesuunnan lausuntotehtailija-tohtorit määräävät koko maan lainsäädännöstä. Poliitikot valiokunnassa eivät voi kuin hymistellä perässä, mitään mahdollisuutta heillä ei ole puuttua oikeasti päätöksiin, se on nähty.
   Olisi korkea aika perustaa riippumaton perustuslakituomioistuin ja sinne virkakielto punavihertäville pipertäjille, joilla mielessä on vain ja ainoastaan koko maailman ihmisoikeudet ja muukalaisten perusoikeudet.

 2. Mäenpään listalta löytyi Somali Insinööri Yhdistys ry. Lain mukaan yhdistyksen perustamiseen vaaditaan kolme henkiloä – tässä tapauksessa ilmeisesti 1 insinööri ja 2 ei-insinööriä. Voihan sille yhdellekin insinöörille tietysti yhdistyksen perustaa, ellei useampia satu porukoista löytymään.

 3. Miksi kyselette? Reichkommandant Merkel — hillotolppa, hei-me-tienataan-tällä — Muhmet lukioon peruskoulun ekalle luokalle, jo toisena vuotena. Taikaseinä. Suvakit eli helposti kontaktiin suostuvaiset. Hyvä puuro. Kempeleen 72 kartanoa. Onhan noita syitä.

 4. Lasten, naisten tai vanhusten tuominen ei edistäisi Kalergi suunnitelmaa riittävän nopeasti -siinä syy nykyiseen toimintaan millä ei ole auttamisen kanssa mitään tekemistä.

  #Kansanvaihto👃

 5. Niin tuota, että mitenkä ne somalit ovat oppineet näin hyvin kuppaamaan yhteiskuntaa. No tietty, sieltä takaa löytyy se suomalaisten viides kolonna. Tutorit opastaa näitä lukutaidottomia täyttämään hakemuslomakkeita. Arvaa,
  olisko kirveellä töitä?

  1. Aika moni somalijärjestön palkattu kokoaikainen työntekijä on muuten itse asiassa joku suomalainen suvakkinaikkonen, joka sitten paimentaa vaihtuvia osa-aikaisia ja vapaaehtoisia säkkejä ja partajanttereita…

   Toki somaleilla on tietysti jonkin verran myös aivan omaa toimintaakin, ainoastaan hakemuspaperitöihin saavat suvakeilta apua – ja joista osa on selkeästi puhtaita huijauksia…

   1. Esimerkiksi somaliseurat saavat valtavat apurahat valtiolta. Kyllä niillä voi jo palkata turvapaikka-sossuapu- ja tiesminkäexpertin ohjastamaan kaikkia somppuja taikaseinän repimisessä ja lakipykälien taivuttamisessa.

 6. Puhuuko Huhtela muunneltua totuutta?! – vai onko vain niin erilainen todellisuuskäsitys sitten, ehkäpä…
  – sillä Heikkilän tms. livevideon perusteella kaikki kiinniotetut eivät olleet mitään aggressiivisia huutelijoita…
  – ja miksei matuja oteta koskaan kiinni näistä syistä?:

  ”Ylikomisario, johtokeskuksen johtaja Jussi Huhtela Helsingin poliisista kertoo, että Suomi ensin -aktiiveja on tänään tiistainakin saapunut Rautatientorilla häiriköimään.

  – Heillä oli yritys tulla mielenosoituspaikalle takaisin, tai ainakin katsoa miten yritykseen reagoidaan. Ei nyt sen kummempaa. Heille on suullisesti ja kirjallisesti tehty selväksi, ettei kyseinen porukka voi jatkaa siellä, Huhtela toteaa.

  – Jouduimme ottamaan kaksi henkilöä kiinni, koska he kieltäytyivät poistumasta paikalta. Heille oli annettu kehotus poistua yleisen järjestyksen ylläpitämiseksi ja he eivät tätä noudattaneet, Huhtela sanoo.

  Hänen mukaansa kiinniotetut miehet käyttäytyivät aggressiivisesti ja huutelivat. ”

  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706272200231902_u0.shtml

  1. No miksi poliisit ei ota niitä matuja kiinni, jotka on laittomasti maassa telttailevart samalla torilla kieltäytyvät mihinkään lähtemästä .Niillä ei ole mitään oikeutta olla tässä maassa,mistään toritelttailuista puhumattakaan.
   Onko tässä jotaki pelkoa virkakunnalla,että jos nuita karkotetaan, niin viimeistään silloin tulee terroriteot ?
   Kyllä nämä poliisien selitykset näyttävät vähintäänkin kyseenalaisilta.

   1. Herra Huhtela voisi puolestani mennä kotiin ja olla poliisi vaimolleen. Saattaa jutuistaan päätellen olla kyseessä ns pridepoliisikin, jolloin ei luonnollisesti vaimot liiemmin kiinnosta.

    Herra Huhtela voisi pikimmiten ottaa virkavapaata ja matkustaa Bahrainiin katsomaan, onko siellä kävyt vielä jäässä.

  2. Suomen ensimmäinen virallisen shariapoliisin valvoma nogo-zone:
   Helsingin Rautatientori.
   Tästä se alkaa ja 5 vuoden päästä Helsinki on virallisesti ”muslims only”-city saudi-arabian malliin, nyt tiedätte miksi Helsinkiin halutaan mahtimoskeija ylivallan merkkipaaluksi…

   1. Diktaattorihan Suomella jo onkin – rautatietorin valtijatar pastori Marjaana Toiviainen.
    Hän määrää jopa lentokoneiden matkustajat, ”koska-mä-haluun”.

  3. ”– Vaikuttaa siltä, että tämän eilen päätetyn mielenosoituksen jatkumo oli ilmoitettu tälle päivälle. Neuvottelu järjestäjän kanssa ei tahdo tällä hetkellä onnistua, jolloin mielenosoitustakaan ei järjestetä, toteaa ylikomisario Jari Taponen Helsingin poliisista.

   Yli sata päivää torilla ollut Suomi ensin -mielenosoittajien leiri sai eilen lähtöpassit alueelta toistuvien järjestyshäiriöiden vuoksi.

   – Laskin, että kevään aikana on tapahtunut ainakin 20 pahoinpitelyrikosta, joista on epäiltynä näitä mielenosoittajia, jotka eilen poistettiin paikalta. Toivotaan, että ilmapiiri Rautatientorilla nyt vähän kevenee, eikä myöskään rikoksia tapahdu, sanoo Taponen.”

   https://yle.fi/uutiset/3-9692352

 7. Poliisi toimii Suomen kansaa vastaan: EI POISTA hylsyjen mielenosoutus leiriä kaupungin keskustasta. Paikasta tulee Suomen ensimmäinen no-go zone.
  Poliisijohto, miten meni niin kuin omasta mielestä? Ei tarvitse edes vastata, hyvin tottakai.
  Kansa on kstkeralla mielellä.

 8. Pomot haluavat rivipoliisien eroavan työpaikoistaan. Muuta ei voi olla noin hullujen köskytysten takans. Eli pomot yrittävät saada aikaan täyden anarkian.

 9. Ensin he toivat somalit, suvakit ei välittäneet mitään.
  Sitten he toivat afkaanit, suvakit ei välittäneet mitään.
  Sitten he toivat arabit, suvakit ei välittäneet mitään.
  Lopulta he loivat kalifaatin, suvakit ei välittäneet mitään.

  Kun he veivät suvakit, minä en välittänyt mitään. 🙂

  1. Suvakithan riemastuivat! Mikään ei ole tarpeeksi. He halveksivat Suomea ja haluavat muuttaa sen Ruotsiksi ja mieluiten vielä matuisammaksi jos vain pystyvät. Luulevat että se on trendikästä ja että siitä saa tyylipisteitä maailmalla.

 10. Tässä taas pari viatonta 5-vuotiasta pikkupoikaa suoraan keskeltä Syyrian pommituksia: Tämä ensimmäinen neiti näyttäisi loisivan Karjaalla ja tykkää matkustella arabimaissa nyt kun on ilmainen ylläpito hoidettuna https://www.instagram.com/mostafa_k2_k2/ Ja sitten seuraava pikkupoloinen on seikkailijasorttia, on loisittu Tanskassa ja on loisittu pitkin Suomea. Löytyy kuvien perusteella joku Aku Ankka henkilökortti jossa lukee Pori, Finland myös. Sitten ollaan matkustettu pitkin poikin arabimaailmaa ja eletty isosti ja nyt näyttäisi matka vieneen lentokoneella Maarianhaminaan uusia satuja kertomaan, tää jätkä on ihan parasta muslim-laatua https://www.instagram.com/yasser_sadoo_89/

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.