Mainokset

Hovioikeus nosti ns. Facebook-raiskauksen tuomioita

Hovioikeus nosti Uppsalan käräjoikeuden antamia tuomioita ns. facebook-raiskaustapauksessa, jossa kolmen Lähi-itätaustaista nuorukaista raiskasi nuoren ruotsalaisen naisen ja lähetti tapahtuneen livenä Facebookissa.

21-vuotias sotapakolainen tuomittiin Hovioikeuden päätöksellä raiskauksesta ja avunannosta raiskaukseen kahden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeusrangaistukseen. 18-vuotias sai vuoden ja neljä kuukautta ja 24-vuotias, joka filmasi tapahtuman sai kahdeksan kuukautta vankeutta. Syytekirjelmässä teko oli törkeä kunnianloukkaus.

Mainokset

6 Comments on Hovioikeus nosti ns. Facebook-raiskauksen tuomioita

 1. Valtsu // 28/06/2017 21:39 // Vastaus

  Kuvassa vasemmalla oleva hädänalainen on vastenmielisimmän oloinen otus ikinä. Mahtoikohan poikain joukkoraiskauslivelähetys olla este turvapaikalle vai vieläkö ollaan tasaveroisia hakijoita, jotka tekivät erheen, kuten me kaikki joskus?

  Tykkää

  • ja_tämä_on_sitä // 22/08/2017 09:49 // Vastaus

   Ensin jousi poikki esinahattomasta mulkusta ,sen jälkeen karkotus omaan maahan.
   Siinä minusta olis oikea rangaistus.
   Jos niille on annettu Ruotsin kansalaisuus,sehän voidaan poistaa vakavissa rikoksissa.

   Tykkää

  • pieni_rikos // 10/10/2017 01:41 // Vastaus

   Raiskaus ei vaikuta mitenkään turvapaikan tarpeen arviointiin.

   Tykkää

 2. Halvalla män // 29/06/2017 00:24 // Vastaus

  Ja rangaistuksesta istutaan 2/3 miinus pidätysaika.

  Tykkää

 3. Varmaan omalla nimellä tili Facebookissa? Haluavat kaikkien näkevän livenä miehekkään urotekonsa ja jälkitallenne löytyy toki. Oikein ylpeilevät vääräuskoiseen kohdistuneella muslimisankarityöllä.

  Tulee väkisin mieleen – koska ei noiden ÄO niin matala ole – että muslimi on e****a, joka ei vaan kykene ihmisenkaltaiseen toimintaan. Eihän näin asia kuitenkaan ole, eikä siksi saa yleistää, mutta montako jesidiä on raiskannut Eurooppaan päästyään? Ai niin, ei niitä päästetä, niitä tarvitaan muslimien tarpeiden tyydyttäjiksi.

  Mitäs muita uskontoja haukkuisi? Juutalaisia juu juu, vaan onko todisteita? Yllämainitusta porukasta löytyy kosolti videoita ja muuta materiaalia, joita voi vaikka paikallisimaamin kanssa perata läpi, eikä toinen tuomitse, ainakaan toiselle muslimille.

  Tykkää

 4. Etana?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: