Italiaan tuotiin viikossa yli 13 500 afrikaanoa

13

inv_2

 

Invaasio jatkuu. Viimeisen viikon aikana Italiaan on haettu Libyan rannikolta 13 500 ”turvapaikanhakijaa”, jotka tulevat Afrikan eri maista. Italian viranomaisten mukaan maahan on tullut kuluvan vuoden aikan yli 65 000 laitonta tulijaa. Tiistaina Italiaan haettiin 8 500 afrikaanoa ja maanantaina ainakin 5 000 afrikaanoa. Heitä tuotiin mantereelle 14 eri aluksen voimin.

Italian viranomaisten mukaan maan vastaanottosysteemi on nyt romahtamassa tulijatulvan takia. Paikalliset politiikot puhuvat invaasiosta. Suurin osa tulijoista tulee Afrikan rauhallisista maista ja heidät haetaan Libyan rannikolta ”pelastettavaksi” Eurooppaan. Viranomaisten mukaan afrikkalaiset kävelevät Italian läpi kirjaimellisesti. Silti on mielenkiintoista, että Italian viranomaiset kuitenkin jatkavat tulijoiden hakemista Libyan rannikolta.

Tilanne on Pohjois-Euroopan näkökulmasta paha, sillä nyt välissä ei ole Unkarin kaltaista puskurimaata, jonka kautta Eurooppaan laittomasti tulevat afrikaanot saataisiin pysäytettyä. Skenaarion mukaan Italiaan tulleet tulijat voivat jatkaa esteettömästi matkaansa muualle Eurooppaan.

Advertisements

16 thoughts on “Italiaan tuotiin viikossa yli 13 500 afrikaanoa

 1. Miksi hakea ihmisiä joille ei sitten kuitenkaan saada töihin? Mikä tarkoitus on ihmisillä joita ei pystytä hyödyntämään yhteiskunnassa?

  1. Uskokaa nyt jo hyvät ystävät ettei näitä kehitysmaalaisia tänne töihin rahdata vaan LUOMAAN UUTTA Pan-eurooppalaista rotua sotkemalla näiden vähä-älyisten geenit eurooppalaisten kanssa jolloin lopputuloksena on ÄO 85-90 olentoja ilman juuria mihinkään -helppoja hallita ja kykenemättömiä organisoituun vastarintaan.

   -TUTUSTUKAA Kalergi suunnitelmaan -sitä tässä juuri parhaillaan toteutetaan valtavalla kapasiteetilla. Kaikki, siis AIVAN KAIKKI muut ympärillä tapahtuvat ”lieveilmiöt” ovat merkityksettömiä -PÄÄMÄÄRÄ ON VALKOISEN RODUN TUHOAMINEN KOKONAAN!

   1. No kukas ne vaativammat hommat sitten tekee jos kaikki ovat enemmän tai vähemmän älykääpiöitä?

  2. Voi hyvänenaika tätä hulluutta! Kuinkahan kauan euroopan herrat meinaava olla ihmis-salakuljettajoen johdateltavissa.
   Ei nuo ole täihin tulossa,luku ja kirjoitustaidottomia ihmisiä suurin osa,mitä työtä nykyaikana tuomosille voitais teettää ?

   Kyllä ne on porukkaa jotka on elätettävä niin kiauan kun pystytään.Sitte kun niitä on niin paljon ,että ne syövät kaiken
   paljaaksi kun heinäsirkat alkaa jumalattomat hulinat(.”Allahu ak paar) kuuluu kaikkialla ja vääräuskoiset laitetaan tilille.
   Ihan sama onko suvakki tai suomalainen kansallismielinen kohtelu tulee olemaan jäätävää

 2. Pommeja pommeja sekä merimiinoja liikenteeseen. Myös Venäjän Sukhoi Su35 on oiva teknologinen innovaatio, joka soveltuu erinomaisesti mutakuonotuholaisparvien hävittämiseen. Antaa palaa!

 3. Tässä sitä uutta invaasiota pohjustetaan mistä minä(kin) olen koko kevään kaikissa mahdollisissa paikoissa tiedottanut -KAIKKI merkit viittaavat että viimeistään loppukesästä mustaa tulee…ja niitä tulee HELVETISTI! NYT TARKKANA JA VALMIINA NOUSEMAAN VASTARINTAAN!

  On kolme (3) vaihtoehtoa miten kuolettava operaatio yritetään toteuttaa:

  1. Uusi EU-mafian M Ä Ä R Ä Ä M Ä ”taakanjako” valtavilla määrillä (tähän monet maat eivät tule suostumaan joten niitä tullaan kiristämään/uhkailemaan/sotilaallisesti pakottamaan)

  2. Laitetaan miehityslaumat liikkeelle ja kuljetetaan maiden läpi seuraaviin niin että osa jää matkalle ja kaikkein paskin materiaali valutetaan tänne peräpohjolaan (eli vuoden 2015 malli joka oli 100% organisoitua toimintaa -suunniteltu jo vuosia aikaisemmin)

  3. Tuodaan joukko-osastot salaa lennättämällä pienille kentille ja väitetään niiden saapuneen itse maarajojen kautta (Kuten nyt tuodaan meidän kusipäisten päättäjien suostumuksella viimekertaisia ”taakanjako” elukoita joista media ei hiisku sanaakaan. Ainakin Lappeenrannan kentälle on näitä lentoja saapunut useampia, eritrealaisia, eli alinta sakkaa mitä voi kuvitella)

  -Itse en juuri kaupungeissa käy mutta kavereita löytyy ympäri suomea ja heistä KAIKKI on ihmetelleet miten mustaksi väki on keskustoissa muuttunut -ON ERITTÄIN VAHVA EPÄILYS ETTEI MEILLE OLE KERTOTTU TODELLISIA MÄÄRIÄ TÄNNE RAHDATUISTA KEHITYSMAALAISISTA koska ilmoitetut luvut eivät täsmää sen kanssa mitä silmät kertoo -maassa on kymmeniätuhansia muukalaisia jotka eivät näy missään tilastoissa!

  -Yhtään liioittelematta voi sanoa että KUSESSA OLLAAN!

  1. En taida olla kaverisi, mutta voin kertoa, että noin meidänkin pikkukaupungissa on mennyt. Muutamankymmentä pakolaista otettiin, vaan ihan eri väristä porukkaa juoksee laumoittain niiden lisäksi. Joskus kaupassa käydessä tuntuu, että puolet kadulla vastaantulijoista on arabeja tai vielä tummempia. (Venäläisiä ja eestiläisiä en laske, koska rajanaapurit.) Kerran parvekkeelta katsoessa ei näkynyt yhtään valkoista, näkyi 8 värillistä neekeriä kuitenkin parveilemassa.

   Paljon rakennetaan, 5 nosturia näkyy partsilta. Keitähän niihin taloihin mahtaa muuttaa? Opiskelijoita ja vanhempaa väkeä, vaiko semmoisia, joilla on aikaa kyttäillä tyttöjä, kunhan säät sallivat?

   Naapuritaloyhtiö tyhjennettiin remonttia varten. 66 kämppää, keitähän sinne muuttaa?

   1. Samaa saa kuulla ympäri suomea. Myös vastaanottokeskusten lakkauttamisien peruuttaminen (tuskin oli edes tarkoituskaan) kertoo että lisää on tulossa eikä entisiä poisteta täältä mihinkään -KAIKKI jäävät tänne ikuiseen elätykseen.

 4. Sama se oli keväällä Lappeenrannassa. Lentokenttä on kuulemma ollut suljettuna mutta kas kummaa, aurinkoisena kevätpäivänä siinä seisoi lentokone jsta valui ulos mustaa mutaa. Paikalla oli neljä linja-autoa jotka kuskasivat nämä neekerit eteenpäin. Eikä siitä olisi muuten uutisoistu Suomessa missään ellei paikalle olisi sattunut kansalais-aktivisti joka otti kuvia todisteeksi.

  1. Miettikääpä miten helppoa ja huomaamatonta jostain Pohjois-ruotsin kentältä on siirtää elukat suomeen -silloin ne voidaan merkitä tilastoihinkin virallisesti ”itse rajalle tulleisiin” Vahvoja huhuja toiminnasta on olemassa. Mihinköhän maahan ne 3000 pohjois absurdistaniin virallisesti lennätettävää on tarkoitettu? Miksi Haaparannan kertalleen suljettu vokki avataan uudelleen?

   -No, ei tarvi olla kummoinen salapoliisi että pystyy päättelemään mitä tässä on tapahtumassa…

 5. Suomen valtio ei välitä pätkääkään kansalaisistaan. Isämme isoisämme ostivat maamme itsenäisyyden omalla verellään ja nykyinen eduskunta Soinin johdolla antaa sen pois. Mitä Soinille on luvattu?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.