8 thoughts on “Radio Monokulttuurin keskiviikkolähetys

 1. Jälkilähetyksen katseluksi menee muutenkin. On ollut niin hektistä menoa Helsingissä.
  Poliisin ja valtamedian toiminta on aivan törkeää. Kiukusta kihisevien ihmisten määrä senkun lisääntyy Suomessa. Saa nähdä lähteekö exponentaaliseen kasvuun.

 2. Suosittelin jokaista – niin suvakkia kuin vajakkiakin – katsomaan Ruotsin SVT:n tämäniltaisen Uppdrag Granskning lähetyksen Ruotsin viljelijöimistä terroristeista, jotka olivat pääjuonijoita niin Pariisissa, Brysselissä kuin epäonnistuneessa Kööpenhaminankin keikassakin. Ei ole lapsille suositeltavaa, mutta valitettavasti poliisin tämänhetkinen käytös Suomessa on yhtä idioottimaista kuin Ruotsin poliisin ja Säpon (turvallisuuspoliisi) toittoilu näiden terroristien kanssa. Pienenä vinkkinä vain, että yksi suurimmista ISIS värvääjistä ja rahoittajista (toimi jotensakin avoimesti Tukhomassa) sai syytteen – vain kirjanpitovirheestä..
  Tässä linkki:
  https://www.svtplay.se/video/14241824/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sommar-sasong-17-ug-sommar-den-svenske-terroristen

  1. Terroristit virnistävät hymy perseessä, kun näkevät ketä Suomen poliisi oikein jahtaa. Nauravat perään vielä sieltä ”paratiisistakin” neitsyineen.

 3. Vieläkö joku kehtaa puolustaa Suomen poliisia? Miten suuri asuntolaina oikeuttaa hakkaamaan kansallismielisiä? Entä tappamaan? 100 000€?

  -SAATANAN SIAT!

 4. Vinkki: Liennytysprojekti. Järjestetään Rautatientorilla poliisien matua-pakoon-juoksukilpailut (Europa Open). Startti tapahtuu pride-marssija-hen-upseerin räjähtävällä huudolla: ’stu! (Sivareille: lyhennys komennosta: Taakse poistu!). Britit ja svedut ovat tietysti etulyöntiasemassa siksi että ovat treenanneet jo kauan lajia. Toinen laji voisi olla eukonkantokilpailu, jota Suomen ”mun nimi lukee rinnassa, voin tavata sen” urheat sinivuokot ovat treenanneet Marco de Witin viehättävää vaimoa retuuttamalla.

 5. Miksi takertua suuren sinisen perusteluihin ja yrittää nollata eri poliisien selityksiä. Ne on tehty asian sotkuistamiseksi, ehkä katsovat lähetystä ja porukalla nauravat, että taas saatiin noi kuluttamaan turhaan arvokasta lähetysaikaansa. Junes luulee, että ne on tyhmiä; ehkä jotkut niistä osaa manipuloida Junesta tämän sitä havaitsematta…

 6. Tornio rajalle uusi miekkari vuoden 2015 tzunami jäänee pieneksi elokuulla odotettavissa olevaan. Vokit taitaa jo valmistautua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.