Saksalainen diakoni tuomittiin Ruotsissa sakkoihin ihmissalakuljetuksesta

13

prest-jpg

 

Muuan saksalainen diakoni Arne Bölt tuomittiin tänään lievästä ihmissalakuljetuksesta päiväsakkoihin. Bölt yritti salakuljettaa tammikuussa 2016 syyrialaisen naisen ja tämän kaksi lasta Ruotsiin. Rajapoliisi kuitenkin pysäytti seurueen Öresundin sillalla Malmön puolella.

Arne Bölt sanoo, että on surullinen, että oikeus valitsi epähumaanin puolen asiaa tarkastellessa.

– Olisin toivonut, että kristilliset humaanit arvot olisivat painaneet asiassa enemmän. Tuomio on ihmisyyden alasajoa ja osoittaa kuinka vähän ihmisellä on arvoa.

Bölt työskentelee sosiaalityöntekijänä Marienkirkossa Rostockissa Saksassa. Hänen mukaansa kyseinen syyrialaisperhe hajosi pakomatkan aikana 2015 ja perheen isä ja kaksi lasta pääsivät pakomatkan aikana Ruotsiin kun taas äiti ja kaksi lasta pysäytettiin Tanskan rajalla ja palautettiin Saksaan.

Bölt kiistää rikoksen:

– Työskentelen kirkossa ja uskon Jumalaan. Ihminen voi saada vastauksia Jeesukselta. Hän vastasi minulle, että laki on ihmisiä varten, ei päinvastoin.

Arne Böltin näkökulma on mielenkiintoinen. Hän haluaa, että ruotsalaiset veronmaksajata elättävät syyrialaisia, sen sijaan, että olisi ottanut heidät vaikka kirkkonsa hoteisiin elätettäväksi.

Advertisements

3 thoughts on “Saksalainen diakoni tuomittiin Ruotsissa sakkoihin ihmissalakuljetuksesta

  1. "Rakkaus" lentää ikkunasta ulos kun köyhyys tulee ovesta sisään sanoo:

    Yhteensä kuusi ihmistä haalittiin taas veronmaksajien lompakolle ja sitten vaikkapa peruskouluun istumaan seuraaviksi 10-20 vuodeksi kaikin lisäkkein.

  2. Saksassako olisivat joutuneet kouluttautumaan ja ehkä työllistymäänkin? Onneksi humanius voitti ja lottokoneesta tuli oikeat pallot. (Ei vielä, mutta perheenyhdistämisen kautta kuitenkin.)

    Taikaseinän kutsu on suorastaan vastustamaton, pikku muslimin kamppailu on turhaa ja kantaväen huoleksi jää veronmaksu. (Muslimi tässä on se viaton osapuoli.)

    Positiivisen kautta mennään. Kyseessä oli tällä kertaa EHKÄ aito lapsiperhe, joita ei olekaan näkynyt sitten vuoden 2014? Tosin juurettomuus MUKA radikalisoi…

    Muistan erään jugoslavialaisen perheen, jonka isä toi Suomeen turvaan, mutta lähti itse takaisin sotimaan. Varmaan muuttaneet takaisin jo 20 vuotta sitten. Sellaisia pakolaisia voidaan ottaa vaikka miljoona 1-2:ksi vuodeksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.