Arabit vaativat RHC:ssä suomalaisilta loppuelämän kestävää ylläpitoa

13

Kuvakaappaus 2017-06-29 15-10-19

 

Muuan Refugees Hospitality Clubin arabijäsen kysyy mielestäni hyvin tärkeitä kysymyksiä. Mitä eroa on pakolaisilla ja suomalaisilla, me haluamme samanlaista elämää kuin te. Me haluamme samanlaisen elämän, arabi huutaa. Ja saa lämmintä itkua refugeesiläisiltä.

Mikä voisi olla se pieni merkittävä tekijä? Ensinnäkin Herra Mohammed Moora ei ole pakolainen vaan maansa jättänyt mies, hän on jättänyt sairaat, vanhukset ja rampautetut sodan keskelle tullakseen Suomeen vaatimaan samoja oloja kuin Suomessa on. Hänellä ei ole mitään osaa eikä arpaa Suomen oloihin, hän voi rakentaaa omaa maataan sellaiseksi, että se tyydyttää oloja, mutta sitä hän ei voi vaatia suomalaisilta.

 

Advertisements

42 thoughts on “Arabit vaativat RHC:ssä suomalaisilta loppuelämän kestävää ylläpitoa

  1. But we want omakotitalo!
   We want osakeasunto keskustassa!
   We want uusi auto!
   We want iso palkka!
   We want kaiken saman kuin mitä teilläkin on!
   But EI VERO!

 1. Montako vuotta rehellistä työtä herra Moora on Suomessa tehnyt, kun eläke on kertynyt niin hyväksi, että voi sen varassa elää kuin suomalaiset. Suurin osa eläkeläisistä elää keskivertosuomslaista huonommin taloudellisesti.

  1. "How many years have you been working in Finland and paying taxes? Why do you think that you should get all the same as Finns while doing nothing good for this country?" sanoo:

   Tehkääpä kysymys Herra Mohammed Mooralle itselleen siellä Facebookin RHC ryhmässä vaikkapa 100 kertaa:

   ”How many years have you been working in Finland and paying taxes? Why do you think that you should get all the same as Finns while doing nothing good for this country?”

 2. Mistä tiedät, että elät kuten kantasuomalainen ja että sinua myös kohdellaan kantasuomalaisena? Tiedät sen siitä, että joudut jonottamaan pitkät ajat terveyskeskukseen, etkä siltikään saa palvelua – et välttämättä edes apua. Tiedät sen siitä, että ketään ei kiinnosta ahdinkosi, ahdistuksesi, nälkäsi, näköalattomuutesi tai toivottomuutesi. Siitä, että verokarhu ja muut viranomaiset vainoavat. Kun kaikki yrityksesi latistetaan. Kun sinut mitätöidään. Kun sinut syyllistetään ilmastomuutoksen ja ympäristöongelmien vuoksi. Kun sinua syytetään hiilijalanjäljestä, pohjolassa asumisesta ja maapallon väestöräjähdyksestä. Kun poliisi vie sinut mielenosoituksesta putkaan. Kun joudut vastaamaan teoistasi tai mielipiteistäsi ja sinut tuomitaan rangaistukseen, joka rajoittaa vapauttasi. Kun joudut varomaan sanojasi, ilmeitäsi, eleitäsi ja pian kai jopa ajatuksiasi. Silloin olet samassa asemassa kantasuomalaisen kanssa. Jos sitä tahdot, niin olet toki tervetullut siirtymään nykyiseltä ohituskaistaltasi ja kultatuoliltasi kanssani samaan veneeseen! Airoihin ei ole enää varaa.

  1. Ei huolta arabeilla, kyllä Suomen päättäjät luovuttavat näille käpykaartilaisille pian vapauden suurristin kultaisin miekoin ja tammenlehvin. Niin hienoja kunniakansalaisia nämä ovat hallituksen mielestä.

 3. Tämä laivan jätänyt sika, Moora, voisi katsoa peiliin sen sijaan että katsoo selfie-tikkuun.

  Jos hän haluaa samanlaista elämää kuin meillä suomalaisilla on niin hän menee kotimaahansa, taistelee sen vapaaksi terrorismista, jälleenrakentaa sen, perustaa perheen, käy töissä ja maksaa veronsa, kouluttaa lapsensa ja iloitsee lastensa avioliitoista. Lopuksi hän jättää merkittävän perinnön säästämistään varoista lapseilleen. Moora lähtee joka aamu klo 6 töihin ja parin tunnin iltapäivänokosten jälkeen menee neljän tunnin ”iltavuoroon” toiseen työpaikkaan.

  Niin että, ensin vain kipinkapin omaan kotimaahan raivaamaan sitä puhtaaksi terroristeista. Sen sijaan että suunnittelisi täälä terrori-iskuja.

 4. Tuo on muslimien ovela piilorasismikortti, tuota noi väläyttää aina. ”meissä virtaa sama veri!” ei virtaa, minä olen Pohjolasta sinä olet sisäsiittoinen loinen, arabi, tyhmä naistenhakkaaja työtävieroksuva hinttari. Uhrituvaa sorttia nuo arabineidit. Minä olen syntynyt Suomessa kuten sukuni ihan helvetin monta sukupolvea taaksepäin. Joku valehteleva, lomaileva sossumuslimimetroseksuaalinen hinaaja voi tunkea noi jutut isänsä nussimaan hanuriinsa. Tapa ittes ennenku mä ehdin asialle.

  1. Ei helvetissä virtaa sama veri! -enemmän ääripäitä ei tältä pallolta löydy mitä suomalaiset vs aavikon beduiinit. Piste.

   1. Miksei missään haastatella esim Irakissa 80 -luvulla töitä paiskineita suomalaisia ja kysytä, mitä käsitystä heille syntyi irakilaisista jne? Olisi mielenkiintoista tietää, onko kokemuksissa sama ylistävä sävy kuin suvakki-vajakeilla täällä?

 5. Suomen kansa tarjoaa teille lapuan lyijyä kun turpa ei näytä pysyvän kiinni! Voisiko joku kertoa näille elukoille että tästä maasta löytyy satojatuhansia ihmisiä jotka eivät tule hyväksymään KOSKAAN kyseistä roskajoukkoa!

  -Miten helvetissä nämä kusipäät meinasivat täällä seassa mahtua olemaan? Onko nämä kotimaiset pipipäät saaneet uskoteltua että kaikki, tai edes suurinosa kansaa, haluaa elättää tai edes elää samassa maassa aavikon apinoiden kanssa?

  -EI HALUA!

 6. Jos edes puhuttaisiin oikeilla sanoilla
  16 syy 2015
  Kirjoittanut Eija-Riitta Korhola

  ”Tuo ihmisvirta ei lopu ennen olot ovat tasaantuneet niin, että tänne on syntynyt sama tilanne, jota paetaan. Älypuhelinten, parantuneen liikkuvuuden ja sosiaalisen median vuoksi elämme aivan erilaista aikaa kuin ennen. Tilannetta ei voi verrata aiempiin kansainvaelluksiin tai ylipäätään mihinkään. Somessa leviävä tieto ystävällisistä vastaanottajista käynnistää miljoonien ja miljoonien ihmisten muuttoliikkeen paremman sosiaaliturvan ja terveydenhuollon piiriin. Jos siihen sisältyy taustaoletus, että elämisen maksaa joku toinen, kyseessä on kestämätön väärinkäsitys.”

  http://blogit.iltalehti.fi/eija-riitta-korhola/2015/09/16/jos-edes-puhuttaisiin-oikeilla-sanoilla/

 7. Jos haluaa samaa kuin mitä suomalaisilla/suomessa on, niin arabi käärii hihat ja alkaa töihin. Suomen ylintaso on syntynyt kovan työn tuloksena, ja nyt sitä ollaan ajamassa alas.

  1. Eija Riitta Korhola on yksi vastuuta kantavista politikoista.Tai ainakin hänen ja hänen laisten pitäisi kantaa vastuuta?

   Tuo trafiiki välimerellä loppuu sinä päivänä, kun politikot Euroopassa sen päättävät lopettaa.
   Armeijat EUsta välimerelle hoitamaan tehtäväänsä ja käännyttämään veneet takasin Afriikan rannikolle. Eihän tästä näin tule muuta kun Helvetti Euroopasta.

  2. Korhola on viisas ja rohkea Nainen. Kunpa hän liittyisi perussuomalaisiin, niin tulisi uutta voimaa puolueeseen, jonka hajotti kahti loikkarit sekoomuksen ja kepuloisten toiveesta.

 8. Tämän takia suunnitelen syksyn tullen poistuvani lopullisesti tästä hulludesta. Olen tehnyt koko ikäni töitä, 34 vuotta. ”Jouduin” deletoitavksi pörssiyhtiön siivotessa taseitaan ja säästäessään firmaa myyntikuntoon, japanilaisille. Olin tuossa firmassa 26 vuotta. Siitä on 3 vuotta. Olen väsynyt TE-toimiston kyykyttämiseen. Ensimmäinen käynti kyseisessä paikassa oli mieltä piristävä, 3 viikon karenssi ja uhkailut päälle. Ihmisellä, siis kantasuomalisella ei ole mitään arvoa tässä järjestelmässä. Välillä tulee sallainen vahva mielei lyödä kaikki lekkeriksi, mutta muistutuslasku sähkölaskusta saa taas kaikki ennalleen. Unettomia öitä ja raavi rahat kokoon.Toivon että pahnevat rytmihäiriöt tappaisvat, mutta ei. Kelan avusta voin vain haaveilla kun akka on töissä. Hänen surkea palkkansa on niin iso ettei mitään toivoa. Täytän ensi vuonna 56 vuotta ja vituttaa kun mihinkään ei kelpaa vaikka työkokemusta/taitoa löytyisi vaikka mihin. Kai tämä vitutuskin voisi tappaa kuten eräs pitkäaikainen politikko totesi, aikanaan.

  1. Kannattaa ryhtyä vaikkapa väkivaltarikolliseksi.Hyvä kohde aloittaa uusi ura ovat esim nuo rhc:n mädättäjähuorat – Katsos kun väkivaltarikollisilla tai rikollisilla yleensäkin on Suomessa kaikenkattavat IHMISOIKEUDET.Toisin kuin vaikkapa vääräuskoisilla työttömillä,sairailla,opiskelijoilla,eläkeläisillä yms rasisteilla.

  2. Älä hätäile. Kyllä tämä kelkka vielä käännetään oikeaan suuntaan -yhdessä!

   1. Liity mieluummin persuihin, joissa nyt on jäljellä se kova ydinporukka. Heille on tulossa hurjat voitot vaaleissa, loikkareiden ja lerppa-jarppojen paettua rintamalta.

  3. Eija-Riitta Korhola esiintyy vastuullisena, mutta kannattaa ja puolustelee Sauli Niinistöä joka käänteessä. EIkä julkaise kommenntteja, joissa tähän otetaan kantaa. Samanlainen kuin muutkin poliitikot, ei myönnä virheitään. Kirjoittaa hyvin ilmastoasioista, mutta taipuu puoluekuriin. Taitaa olla maan tapa. 🙁

   1. ”Eija-Riitta Korhola esiintyy vastuullisena,”
    Voin vahvistaa, että asia on juuri näin. Olen kysynyt häneltä Niinistön kannattamisesta ja huomauttanut hänelle (vuosia sitten), että Niinistö Lipposen kanssa uitti Suomen EU:hun ja eurovaluuttaan. Hän kerran muistaakseni vastasi kysymällä voinko todistaa väitteeni, mutta sen jälkeen kun Lipponen julkisuudessa myönsi näin tapahtuneen (vahingoittaakseen Salen vaalikampanjaa, epäilemättä), kun kysyin häneltä uudestaan kantaa asiaan uusien todisteiden valossa, hän ei enää julkaissut kommenttiani. Olen hiukan pettynyt, koska olisin voinut vaikka äänestää häntä, jos olisi myöntänmyt olleensa väärässä. Nyt äänestän Lauraa…

 9. Mielessä on ollut, mutta vain sillä että olisin hurja, mitä 20-40 vuotiaana olin. Ei ole enää virtaa. Wanah äijä joka odottaa sitä armonlaukausta niskaan. Näitten kipujen kanssa ei ole hääviä. Kuvittelen joskus vihoissani että, saatana kun…….Tämä yhteiskunta alka olla melko laho ja odotan että ensimmäinen poltikko astuu jalan paskaan. Se hetki alkaa pääkupunkiseudun kaaoksella kun joku allahi huutava jyrää jossain naisia,lapsia nauraen.. Ei ne kaikkia katuja voi sulkea.Voi. voi alkaa valitus.

 10. Haluta voi mitä vaan, mutta saaminen on toinen asia. Herra elintasopakolainen on nyt nähnyt Eurooppaa, ja saanut jonkinlaisen kuvan millainen on suht toimiva yhteiskunta. Seuraavaksi hänen tulee kerätä kamppeensa, ja painua tovereineen takaisin lähtömaahan rakentamaan uutta yhteiskuntaa. RHC voi mennä mukaan pitämään kädestä kiinni.

 11. Näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

 12. Mä haluan kaiken sen öljyn, mitä arabeilla on. Öljy kuuluu yksin minulle ja tulen suorittamaan vaikka mitä urotekoja sen saadakseni. Kas, väärä väri, ei kuulu öljy minulle…

 13. Herra on hyvä ja kerää kimpsunsa ja ostaa halvimman lentolipun kotimaahansa, kotonaan sitten käärii hihat ja alkaa puurtamaan töitä. Toinen asia, polta Koraani, sieltä kumpuaa kaiken PAHAN ALKU JA JUURI, oletko koskaan miettinyt, miksi Islamuskoisten täytyy paeta KRISTITTYIHIN MAIHIN, ja sitä, miksi Kritillisiin arvoihin perustuva uskonto TOIMII, Kristityt eivät ole luusereita.Raamatuun pohjautuu pohjautuu Suomalainen ja koko Länsimainen arvopohja. Nyt sinäkin haluaisit jäädä tänne kun täällä on hyvä olla. Eikö sen pitäisi kertoa sinulle että Islam on saatanasta.

  1. ”oletko koskaan miettinyt, miksi Islamuskoisten täytyy paeta KRISTITTYIHIN MAIHIN”

   Ongelma onkin siinä, että ne eivät pakene tänne vaan tulevat tänne valloittajina, vaatimaan ilmaista ylöspitoa ja käännyttämään länsimaisia yhteiskuntia Shariaan ja Islamiin ”sammakko hitaasti lämpiävässä vesikattilassa” -periaatteella…

 14. ”Haluavat saman elämän kuin Suomalaiset”. No, mieluiten omassa maassanne. Siellä helvetinkolossa. Ja toinen, kääntykää kristityiksi, lopettakaa raiskaukset ja menkää töihin. Liikaa pyydetty tietenkin

  1. Kaikki suomalaiset haluavat olla rikkaita, nuoria, kuuluisia ja kauniita arabiprinssejä (jopa naiset), on globaali vääryys jos tämä ei onnistu ja ryhdymme huutamaan apua räjähtelemällä ym.?

   Jos tämä ei onnistu haluamme solariumiin, hukkaamme passin ja ilmoittaudumme Torniossa paperittomiksi pakolaisiksi koska mekin haluamme edetä elämässä parempaan asemaan.

 15. Tässä taas yksi pikkulapsi https://www.instagram.com/ibrahimkocar17/ pikku Ibrahim 17 vee, asuu helvetin ruman suvakkiakan kanssa Karjaalla, nostelee täydet turvistuet ja muka asuu vokissa. Yli vuoden se on jo ton akan sohvalla istunut juomassa siiderii ja pelannu pleikkarii. Kun kulttuuripatja-akkansa on päivät duunissa Ibrahim istuu Karjaan keskustassa vikittelemässä alaikäisiä tyttöjä. Iltaisin Ibrahimin voi bongata S-marketin jonossa kori täynnä siidereitä. Akka vie pikku Ibrahimin joka viikonloppu itikseen junalla shoppailemaan ja akan instagram on täynnä kuvia Karjaan pizzeriasta jossa Ibrahim ”tarjoaa” ruokailut joka päivä. ”Älsklingen bjöd på mat, kiitos rakkaani” lukee ämmän kuvissa. Ibrahimin instagramissa ei ole yhtään kuvaa rakkaastaan =)

 16. Tulikohan tässä koko totuus lyhyesti ja ytimekkäästi, kun joku sotaurho kehui, että hänellä ei Syyriassa ollut kuin vanha Nokia, mutta nyt hänellä on uusi iPhone… Kyllähän sellaiset ja paljon muutakin täytyy kunniakansalaisille kustantaa; suomalaiset sieskööt leipäjonoissa, kun oikeita arvoja mitataan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.