Bråvalla-festivaalit käyntiin-aseistautuneet poliisit turvaavat juhlijoita

13

hk_mp5

 

Ruotsissa panostetaan turvallisuuteen. Bråvalla-festivaali Norrköpingissä lähti käyntiin täydellä tohinalla ja paikalla festivaalialueella järjestystä pitävät poliisit MP5-konepistoolien kanssa. Poliisin tiedottaja Björn Öberg kertoo, että päätös aseistautuneista poliiseista tehtiin sitä silmällä pitäen mitä maailmalla tapahtuu.

– Emme kuitenkaan näe mitään uhkakuvaa festivaaleja kohtaan, mutta jos jotain tapahtuu olemme valmistautuneita.

Poliisin mukaan yleisö kokee aseistautuneet poliisit positiivisesti ja aiemmin järjestetyn Sweden Rockin kokemuksen mukaan ihmiset kiittelivät poliiseja varustautumisesta.

Bråvallaan on laitettu myös useita betoniporsaita estämään mahdollisia rekkaiskuja. Viime vuonna Bråvalla sai suurta julkisuutta kymmenistä raiskauksista ja seksuaalisista ahdisteluista. Tänä vuonna tähänkin asiaan on panostettu mm. valaistuksella ja asiaan kuuluvalla henkilökunnalla, jonka puoleen ihmiset voivat kääntyä.

Advertisements

12 thoughts on “Bråvalla-festivaalit käyntiin-aseistautuneet poliisit turvaavat juhlijoita

 1. Turvaamassa mulliturpien raiskausrauhan? -ei saa häiritä moniosaajia työssään…

 2. ”Poliisin tiedottaja Björn Öberg kertoo, että päätös aseistautuneista poliiseista tehtiin sitä silmällä pitäen mitä maailmalla tapahtuu.”

  Bråvallan maailma kylässä festivaalit – tervetuloa.Vi gillar olika!11!!

 3. Eipä olisi muinoin maailmassa Ruisrokissa tai Porin jazzareilla tullut mieleenkään että joskus vielä tarvittaisiin terrorintorjuntapoliiseja viereen seisomaan. Silloin oli vain Rauha ja Rakkaus, nyt vain Viha ja Kateus meitä ”uskomattomia” kohtaan.

 4. Nyt eliitillä on oivallinen tekosyy laittaa poliisit kaduille -ei tosin kantaväestön suojaksi vaan vahtimaan ettei nöyrät alamaiset ala kapinoimaan nykyisen tilanteen mahdollistaneita tahoja vastaan. Ilman elukkalauman päästämistä maahan olisi ollut täysin mahdotonta perustella näiden konepistooli polpojen läsnäoloa. Irvokkainta on että valvottavilla itsellään maksatetetaan koko operaatio.

  -Pirullista peliä.

  1. Kaikki tarvittavat ainekset ovat olemassa, ainut mikä estää konfliktin on suomalaisten aivan käsittämättömän, voisiko sanoa LIIAN pitkälle venyvät hermot. Eliitti laskee liikaa sen varaan -ja tulee siinä lopulta erehtymään raskaasti.

 5. Natakaa näille seitsemännen vuosisadan sisäsiittoisille sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille lyijyä kalloon.

 6. Emme näe mitään uhkaa, mutta pannaan nyt kuitenkin äijiä konetuliaseiden kanssa päivystämään… kellehän näitä kertoillaan?

 7. Ihanan kylttyrelliä. Aseistettu vartiointi on rikkaus.
  Ei mulla ammuuuuta. Zorro siitä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.