Mainokset

Italian viranomaiset haluavat sulkea satamansa

Italian viranomaiset kertovat, että he haluavat sulkea maan satamat. Kyse on siitä, että monet hyväntekeväisyysjärjestöt kuskaavat maahan laivakaupalla afrikkalaisia, joilla ei ole mitään tekemistä Euroopassa. Käytännössä kielto koskisi Libyan vesillä pyöriviä ns. hyväntekeväisyysaluksia, jotka ovat tosiasiasssa ihmissalakuljettajia.

Italian EU-edustaja Maurizio Massari kertoo:

– Italia on nyt kestämättömän tilanteen edessä ja tilanne ei voi jatkua näin.

Italia haluaa EU:lta rahallista apua tilanteen hoitamiseen. Italian pääministeri Paolo Gentiloni sanoo, että EU on jättänyt Italian yksin sellaiseen tilanteeseen, joka olisi ollut koko EU:n hoidettava. Hänen mukaansa muut EU-maat hylkäävät toisen jäsenmaan.

Kommentti: Koko Välimeren tilanteessa on kysymys siitä, että monet eurooppalaiset hyväntekeäväisyysjärjestöt laivaavat sotapakolaisia Eurooppaan.

Seuraamme tilannetta, sillä se saattaa muuttua hetkessä.

Mainokset

18 Comments on Italian viranomaiset haluavat sulkea satamansa

 1. Timppa100 // 29/06/2017 07:22 // Vastaus

  Taitaa olla pelko persiissä jopa italialaisilla poliitikoilla, että kansa ei tätä kauaa enää katsele. Siellä tilanne kuitenkin on hurjan paljon pahempi kuin Suomessa.

  Vaikka se tuntuisi turhalta, kannattaa jatkuvasti lähetellä asiallisia viestejä suomalaisille poliitikoille aina pikkukylän valtuuston sihteeriä myöten.

  Ei auta nillittää kotona saunassa kaljan kanssa, se ei auta mitään. Tämä on maratonitaistelu suvakkeja vastaan, joka kestää vuosia. Jatkuvaa painetta vaan, vaikka kuinka vituttaisi. Meillä on faktat, suvakeilla on vaan se narsistinen unelmahöpötys.

  Tykkää

  • mikä tästä tulee // 29/06/2017 19:21 // Vastaus

   Musta pallopää pallopään kyljessä kiinni kumiveneissä ja ei kun Eurooppaan eläkkeelle.

   Tykkää

 2. Roskaa ja paskaa // 29/06/2017 07:58 // Vastaus

  Voin vain kuvitella millaista Italiassa ja Kreikassa on, järkyttävää. Ja silti tämä mielipuolinen trafiikki jatkuu. Kreikassa menivät roskakuskit juuri lakkoon, roskapussivuoria on joka puolella ja pakolaisia jotka loikoilevat läpsyttimet kohti taivasta (voisivat edes auttaa roskien keräämisessä?). On vain ajan kysymys milloin joku vakava tautiepidemia alkaa levitä ylöspäin Eurooppaan.

  Tykkää

  • Valtsu // 29/06/2017 09:32 // Vastaus

   Kovasti sitä toivoisi parasta näille eurooppalaisille maille – ja toki monille muillekin -, mutta jos Persestanista sallitaan vapaa matkustusmahdollisuus vaikka Kreikkaan, niin sitten Kreikassa on persestanialaisia. Jos talous on läpikorruptoitunut ja joka käänteessä pyritään kiertämään veroja, niin sitten se valtiontalous on kuralla ja inflaatio laukkaa eikä ole kivaa. Että jos kallioporalla nenää kaivaa, niin verta tuppaa tulemaan.

   Tykkää

  • Talvisodanhenki // 29/06/2017 11:22 // Vastaus

   Turha niitä maita on murehtia -täyttä paskaa ne on jo nyt ihan ilman kehitysmaalaisiakin. Ainut mikä pitää estää on näiden rahdattujen kädellisten suomeen tulo.

   -En usko että mitään satamien käytyökieltoa tulee koskaan -EU-mafia kiristää Italian pitämään väylät auki auki rahalla kiristäen, kansanvaihtoa ei ole tarkoitus keskeyttää.

   Tykkää

 3. warren Beatty // 29/06/2017 08:18 // Vastaus

  Italia uponnut.

  Tykkää

 4. Business on business // 29/06/2017 08:54 // Vastaus

  Höh, pelkkää populismia. Italia nimenomaan itse aloitti pakolaisten rahtaukset kun sai jokaisesta ”pelastetusta” loisesta 9000e rahaa. Ja kun viime vuonna EU:n budjettiin määrittelemä rahavara uhkasi loppua, niin Italia ilmoitti etä jollei rahaa tule niin se lopettaa ”pelastustoimet” merillä. Ja jo löytyi lisää rahaa EU:N budjetista Italialaisille.

  Voi olla että kansan mielpide alkaa painaa jonkin verran vaakakupissa rahaa vastaan. Mutta kyllä se on ollut Italia joka itse aloitti ahneena keräämään loisia mereltä. Ja kun sana kiiri iPhone-porukan keskuudessa, niin sen jälkeen Italiaan tultiin automaattisesti.

  Voi olla myös että Italia luuli kuorivansa kermat päältä ja laitavansa loiset eteenpäi eurooppaan muiden riesoiksi. Mutta ei se aina niin mene. Nyt suuri osa loisista on jäänyt Italiaan rikkomaan paikkoja ja ahdistelemaan kantaväestöä. Mutta, Italia on saanut rahat loisista joten hoivatkoon niitä nyt.

  Tykkää

  • Harjoitus tekee mestaajan // 29/06/2017 10:30 // Vastaus

   Jos tosiaan saavat ”pelastusrahaa” jokaisesta pakoloisesta niin ei ihme että trafiikki senkun kiihtyy.
   Onko tuossa sittenkin kyse kilpailijoiden karkottamisesta hillotolpalta?
   Italian mafia haluaa monopolin matubisnekseen ja Sipilä kanssa?

   Tykkää

 5. Hannele Korpela // 29/06/2017 10:30 // Vastaus

  Ihmettelen, onko hyväntekeväisyysjärjestöillä jonkinlainen syytesuoja? Jos minä olisin Italian viranomainen, pidättäisin koko laivan henkilökunnan, takavarikoisin aluksen ja nostaisin syytteet ihmissalakuljetuksesta. Sitten suorittaisin eurooppalaisen taakanjaon ja salakuljetetut saisivat hatusta nostaa arvan, jatkuuko matka Syyriaan, Irakiin, Afganistaniin vai takaisin kotiin ja valitusoikeutta ei olisi.

  Tykkää

 6. Koska Suomen suvakkimuijat lähtevät oikein paikan päälle kalastamaan? // 29/06/2017 12:15 // Vastaus

  Ruotsin naiset huipulla! Mistään muusta maasta ei ole naisia liittynyt yhtä paljon IS- terroristeihin kuin Ruotsista:

  http://www.dagensjuridik.se/2017/06/sverige-i-topp-enligt-ny-forskning-har-flest-kvinnor-som-gor-terroristresor?utm_campaign=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis

  Tykkää

  • Valtsu // 29/06/2017 14:22 // Vastaus

   En haluaisi olla huono häviäjä, mutta kyllähän lähtijöiden määrä pitäisi suhteuttaa muslimiväestön kokoon – ja silloin Suomi on vahvoilla! Ruotsi kun on taas itsekkyyttään ja hannuhanhimaisuuttaan ominut tolkuttoman määrän potentiaalista rekkakuskia, mutta meillä on parempilaatuista!

   Tykkää

 7. Borås on saanut tarpeekseen // 29/06/2017 12:29 // Vastaus

  Boråsin kunta ei halua muslimikoulua jota heille yritetään väkisin työntää:

  http://www.bt.se/boras/boras-kraver-ett-nej-till-islamiska-skolan/

  Tykkää

  • Valtsu // 29/06/2017 14:23 // Vastaus

   Boråsin kunnantalo pitäisi muuttaa moskeijaksi ja kuntalaiset halal-rituaaliteurastaa – oppisivat olemaan, saatanan vääräuskoiset!

   Tykkää

 8. Nimetön // 29/06/2017 16:52 // Vastaus

  Tykkää

 9. Nimetön // 29/06/2017 17:09 // Vastaus

  Eihän merenkulkua pidä rajoittaa, mutta on näytettäva kädestäpitäen, että moottoripaatissa on pakki ja soutuveneessä huopaamismahdollisuus.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: