Malmön poliisi takavarikoinut kuluvan vuoden aikana yli 500 autoa rikollisilta

0

Malmössa ns. automaalivahtien tai autoja omistavien bulvaanien toiminta on mittavaa liiketoimintaa. Bulvaanin omistuksissa on Malmön poliisin mukaan tuhansia autoja, joita nämä ”liisaavat” edelleen alamaailman käyttöön. Auton haltijat ovat useimmiten ammattirikollisia ja autoja käytetään sekä rikollisiin tekoihin, mutta myös juoksubensoihin ja parkkisakkojen maksamattajättämiseen.

Auton haltija on yleensä sellainen henkilö, joka ei voi jostain syystä omistaa autoa. Samalla haltijat usein nostavat erilaisia sosiaalitukia, joka pienentyisi jos tuen hakijalta löytyy autorekisteristä auto.

Ruotsissa on olemassa malli, jonka perusteella auto, jolla on enemmän kuin 5 000 kruunua (526 euroa) maksamattomia parkkisakkoja rästissä, voidaan takavarikoida tien päältä tai vaikka parkkipaikalta, jos poliisin lukulaite tunnistaa tällaisen ”parkkisakkoauton”.

 

olGYMgNWWfKFt_VFdhJ4eSocpLQ

 

Malmön poliisilla on koko ajan päällä kamppanja, jossa tällaisia autoja poimitaan liikenteestä. Yksin kuluvan vuoden aikana se on takavarikoinut yli 500 autoa. Viime viikonlopun aikana poliisi takavarikoi 23 autoa. Henrik Mårtensson Malmön poliisista kertoo, että autoja löytyy koko ajan kaikkalta.

– Autojen haltijat ovat välinpitämättömiä tyyppejä ja autoja käytetään rikollisiin tarkoituksiin tai saattavat poistua onnettomuuspaikalta. Siksi on erityisen tärkeää noukkia nämä autot pois liikenteestä.

Malmö onkin Ruotsin pahimpia autobulvaanien aluetta ja top10 parkkisakkojen listalla on sellaisia autoja, joilla on pahimmillaan 9 miljoonaa kruunua parkkisakkoja. Bulvaanilla itsellään on miljoonavelkoja, joten muutama parkkisakko ei paina siinä mitään. Mutta autosta saa hyvät rahat kun sen vuokraa eteenpäin.

7 thoughts on “Malmön poliisi takavarikoinut kuluvan vuoden aikana yli 500 autoa rikollisilta

 1. Mitä kaikkea hienoa se monikulttuurisuus tuokaan tullessaan. Vähän aikaa kun jaksetaan vielä odottaa, niin meillekin saadaan uusi jännittävä Suomi. Isoveli Ruotsi näyttää mallia kuinka kansakunnalle järjestetään etnistä värinää.

 2. Meilläkin on jo rikollisilla ja aivan tavallisilla elintasopakolaisilla niin hienot autot, ettei kantasuomalaiset osaa sellaisista unelmoidakaan. Olkoon pikimusta tai hieman rusehtava, niin alla pitää olla kalleimmat ja uusimmat koslat. Lähiömme ostarin parkkipaikalla viimeksi ihmettelin, kun valkoinen mersu sellaista mallia, jota ei edes Suomessa ole montaa, oli somalinuorukaisten riekkujaisten keskipisteenä. Nämä somalit muistuttivat ulkoisesti pikemmin narkkareita, mutta taisivatkin olla rikastuneita kauppiaita.

 3. Paavo voisi tehdä jutun ruåtsin ammattiliikenteeseen kohdistuvista ryöstöistä -ne on KYMMENKERTAISTUNEET viimeisten vuosien aikana, Tukholman eteläpuolisella alueella on jo täysi mahdottomuus yöpyä alueilla missä ei ole vartiointia. Mistään pikkupipertelystä ei ole kyse vaan välillä viedään autot lasteineen ja varastetun tavaran arvo liikkuu kokoluokassa 100 000€ tai yli.

  -AJOLINJA niminen lehti julkaisi varsin hyvän artikkelin tilanteessa pari kuukautta taaksepäin -kyse on sen mittaluokan ongelmasta että sen luulisi kiinnostavan valtamediaakin mutta en ole aiheesta nähnyt YHTÄÄN kirjoitusta missään.

  1. Maantiepiraatteja on kohta Ruotsin tiet ja taukopaikat täynnä, kiilaavat ihmisiä ojaan ja ryöstävät jne. Kohta tappavatkin. Poliisi kyllä niistä varoittaa mutta montakohan on saatu kiinni? Pari ehkä. Ja entäs sitten? Eihän sille roskasakille mitään voida kun ei kerran sitä nappia voida antaa…

   1. Sama meininki oli eteläisessä Italiassa jo 2000 -luvun alkupuoleen kun siellä tuli itsekkin seikkailtua -silloin ymmärsin mikä on ihmisen ja neekerin ero. Svedupettereiden lemmikit ovat varsin tehokkaasti mobilisoineet joukkonsa ja se mahdollistaa tehokkaan ryöstelyn, selkeästi jostain vuotaa myös tietoa mistä ja milloin löytyy arvokasta varastettavaa. Meininki on villimpää mitä 90-luvun alkupuolen Venäjän rahdissa. Kiitos tästäKIN kuuluu kusipäisille päättäjille.

 4. Pian tulee vetävän käteen, eli voimme vain odottaa tuloksia nk. kotouttamisesta, jos ei nyt ajoissa toimita. Olemme kusessa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Minullakin notkuu pari autonraatoa. Hämärämiesten erikoisajoneuvojahan niistä pitäisi tehdä. Ei olisi kummonenkaan suru, jos päätyisivät piikkimatton, takavarikkoon tai polttoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.