Malmön sotapakolaisten vihan kohteena nyt 80-vuotias mies

0

Malmön kupeessa Svedalan kunnassa ovat uusruotsalaiset nuoret keksineet kesän mittaan toimettomuuttaan uuden harrastuksen. Nimittäin vanhusten kiusaamisen. Muuan 80- vuotias mies on joutunut sotapakolaisten vainon kohteeksi. Hänen asuntoaan pommitetaan kivillä, kananmunilla ja ilotulitusraketeilla.

Vanhus on yrittänyt olla peloton sotapakolaisten hyökkäystä vastaan, /viimeksi kun asuntoa päin ammuttiin raketteja, mies meni pihalle. Siitä seurasi se, että pensaikon takana olleet lähi-itäläiset ja afrikaanot alkoivat kivittää miestä. Mies pääsi kuitenkin takaisin taloon sisälle suojaan.

Tilanne on siinä mielessä harmillinen, että kunnalla ei ole mielenkiintoa suojata vanhusta ja poliisilla on muuta tekemistä. Viereisen Rosengårdin ongelmat ovat niin suuret, että yksittäiseen papparaiseen kohdistuva kivitys on pikkuseikka.

9 thoughts on “Malmön sotapakolaisten vihan kohteena nyt 80-vuotias mies

  1. Pohjasakan pohjasakkaa. Joka päivä saa lukea vanhuksiin kohdistuvista rikoksista ja tekijänä lähes aina euromannet tai matut. Tässä tulevaisuutemme.

  2. Tämän vanhuksen pitäisi vetää salkoo Ruotsin lippu ja huutaa kovaääniseen että:”Maassa maan tavalla tai maasa ulos” niin jo olisi poliisia korttelit väärällään. Näin toimitaan Suomessakin, joka apinoi yleensä kaiken Ruotsista.

  3. Vaarana on, että poikaset leimataan kohta ikärasisteiksi, jotka vähät välittävät uhrien yhdenvertaisuudesta, tasapuolisesta kohtelusta ja 40%:n naiskiintiöstä.

  4. Menepä kivittämään ali-ihmisiä, niin Ruattin poliisilla kyllä riittää resursseja. (Ei ollut kehotus. Ketään ei saa kivittää, ei edes ali-liitettä nimessään kantavia.)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.