16 thoughts on “Mauri Peltokangas Pohjanmaalta kertoo joitakin asioita mielenosoitukseen liittyen

 1. Eikö ne ”hienot rivipoliisit” oikeasti uskalla nousta vastarintaan jos niitä mukamas on jokapuolella suomea? ( vai onko ne mielikuvituksen tuotosta koska itse en ole moisiin koskaan törmännyt)

  -Asuntolainako estää? Riittävä syy tuhota isänmaa?

  1. Systeemi puolustaa aina itseään viimeiseen asti. Poliisikunta on työkalu armeijan ohella. Niiden lojaalisuus varmistetaan ensimmäisinä. Euroopan tasolla menossa niin suuri ja keskittyneesti johdettu operaatio, että siinä ei kyläpoliisin jurnutukset auta. Ne aina pistetään riviin tai rivistä pois.

 2. Aina sama selitys, aina sama.. ne tekee vain työtään.

  Keskitysleirivartijat tekivät työtään.

  Kumma, ettei sodan koittaessa ole pakko tehdä mitä käsketään, mutta rauhanaikanapa on!

  Haluan valtion viran, jossa saan ampua ”pakolaisia”. Tekisin ylitöitäkin saavuttaakseni paremman elämän (life seeker).

  Se onkin ainoa seikka, josta olen eri mieltä tähän asti. Hieno mies ja omalla nimellä, sekä naamalla. Saan aina vaikutelman, että ajaa samalla, kun kuvaa näitä. Ajaa ainakin hiljaa, kerta joku käveli ohi?

 3. Mauri puhuu totuuden sanoja. Se joka vetelee naruja siellä taustalla on joku kokoomuspäättäjä. Uskomatonta, että puolueesta löytyy tälläsiä maanpettureita. Mihinkä puolue on arvonsa hukannut (myynyt).

  1. Kyllä. Mauri on hieno suomalainen mies mutta poliisit, niin rivi kuin johto, PELKKIÄ MUNATTTOMIA UUPELOITA.

   -selvennykseksi tämä.

   1. Jos poliisipomo sanoo ”menkää ja poistakaa leiri” ei yksittäinen poliisi voi sanoa ”en mene!”. Se on työstä kieltäytymistä ja siitä tulee potkut. Hävettää poliisien puolesta että joutuivat tämän operaation tekemään. Eikä se tähän lopu.

 4. Mauri puhuu asiaa. Kantasuomalaisten pinna alkaa olla katkeamispisteessä, tähän hulluuteen olisi saatava loppu. Taitaa poliisi pelätä viidakkoveitsien kanssa hilluvia Irakilaismiehiä, kun eivät uskaltaneet purkaa laittomasti maassa olevien leiriä. Katsoin eilen videon torilta, jossa poliisi ajoi suomalaiset pois. Tulin todella vihaiseksi, tähänkö on tultu maassa, johon synnyin 67 vuotta sitten ja jonka hyvinvointivaltiota rakensin yli 40 vuotta veroja maksamalla. Nyt suomalaisilla ei ole enää oikeutta puolustaa maatamme rauhanomaisesti. Haluaako päättäjät tällä toiminnallaan ja matujen puolustamisella kaivaa verta nenästään. Ei mene enää kauan, kun Suomipoika suuttuu ja ottaa järeämmät aseet käyttöön. Sillä pohjan poika ei vapise, eikä Kauhavan rauta ruostu.

 5. Tavallisten suomalaisten kärsivällisyys tähän poliisien hulluuten on loppumassa. Birkenaussa myös vartijat tottelivat tappaessaan ihmisiä. Kuuluvatko suomalaiset poliisit jo samaan kategoriaan: tehdään kaikki, mitä poliisijohto käskee?

 6. Voisiko joku lakimies selvittää poliisin toiminnan laillisuuden.
  Yleisvaikutelma on kantasuomalaisten rasistinen vaino etnistä profilointia harjoittaen ja järjestäytyneiden raja?rikollisten suojelu.
  Tuossa rikottaneen lakeja vakavammanpuoleisesti ellei peräti syyllistytä valtiorikokseen ja maanpetokseen.
  Vähemmästäkin on poliisipomoille häkkiä tullut, Risikolla lienee komentovalta ja lopullinen vastuu jos on työhönsä kykenevä?

   1. Ei ole enää mitään lakia olemassa -viimepäivien luulisi avanneen viimeistenkin ”valtio -uskovaisten” silmät tälle asialle.

    POLPO ja DEMLA toimivat saman johdon alaisuudessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.