Aseman sotaleiri vaihtanee paikkaa?

13

Helsingin poliisi on päättänyt, että asemalla sotaleiriään pitävien laittomien muslimien mielenosoitus loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta on toistaiseksi loppu. Poliisin mukaan leirin on häivyttävä iltaan klo19.00 mennessä.

Refugeesiklubissa suomalaiset naiset lietsovat nyt arabeja vastaiskuun. Toisaalta vaikka ilmassa on jihadin tunnelmaa:

IMG_20170630_142908

”Tämä on jihad!”

Toisaalta ainakin osa laittomista muslimeista uskoo pelin pelatun:

”Ne tulevat karkoittamaan meidät.”

Puoli kuuteen mennessä leiri oli vielä pystyssä ja elettäkään ei tehty sen purkamiseksi. Paikalle valui hitaasti poliisiautoja.

 

Advertisements

20 thoughts on “Aseman sotaleiri vaihtanee paikkaa?

 1. Luin tuossa Iltalehden kommentteja asiasta (HS-talohan ei edes uskalla avata kommentointiosastoa toistaiseksi) ja ainakin 99% suomalaisista on ikiriemuissaan siitä, että tämäkin leiri häipyy, mieluummin 4500 kilometriä kaakon suuntaan. Minulla oli jo usko mennä, kun tämä – näköjään – pieni suvakkihilivattiryhmä oli aina äänessä ja esillä, etenkin päämedioissa. Kansan enemmistön mielipide oli näköjään päinvastainen ja poliisin (lue pelkurivirkamiesten) toiminta sekä vastenmielistä että perustuslainvastaista SE-ryhmän leirin hävittämisessä.
  Pieni oikeus ja kohtuus. Mutta kuka tankkaisi koneen Kabuliin?

  1. Toimittajista n. 99 prossaa on suvakkeja, joten he seuraavat vain sen oman suvakkikuplansa mielipiteitä ja yleistävät niitä mukamas koko kansan mielipiteeksi…
   – tämä näkyy siinäkin, miten monet somessa, esim. Twitterissä, vaikuttavat toimittajat bannaavat erimieliset kommentoijat välittömästi…

   Onhan kuitenkin monissa tutkimuksissa ja jopa Euroopan laajuisissa – jo todettu, että suomalaiset eivät halua laittomien jäävän tai ylipäätään lisää muslimeita maahansa.
   Suomalaiset ovat tutkimuksissa usein niitä kaikkein kriittisimpiä ja etenkin länsi-Euroopan maat huomioiden…
   Toki jossain Ruotsissa enemmistö jopa haluaa – mutta Suomessa vain pieni suvakkivähemmistö.

   1. Myös eri järjestöjen, kuten Pakolaisavun, Amnestyn, Somaliliiton yms. pikkupomot sekä tietysti suvakkijulkimot ja -poliitikot vinkuvat somessa säännöllisesti eri viranomaisille – ja se vaikuttaa asiaan, vastoin kansan mielipidettä…

    Eli suvakit osaavat somepainostuksen jalon taidon…
    – ja heillä on siihen oikein palkattu ja ammattitiedottajista koostuva koneistokin näissä lukuisissa eri pilipalijärjestöissä…
    – monen suvakin oma työpaikka on kiinni siitä, että mahdollisimman huonosti integroituvaa turvista pukkaa rajan yli mahdollisimman paljon…

 2. Noniin. Pamppua esiin ja raahatkaa kaikki muslimit putkaan. Sieltä aamulla lentokoneeseen. Ja koko paska valokuvataan ja videoidaan jotta muslimimaailma saa nähdä miten ylemmän rodun edustajia täällä kohdellaan. Itkekää, huutakaa, mylvikää rasismikorttia. Aivan SAMA! Te ette kuulu tänne.

  1. Fatwa lentää, tai ainakin hyvät ideat.

   Sitähän voisi näytellä paremman materiaalin puutteessa. Äärimmäisen brutaali opetusfilmi, jossa muslimeja hakataan, nöyryytetään, peitotaan ja nujerretaan, päälle kustaan ja munille potkitaan. Tekijöinä rajavartijoita, asevelvollisia, poliiseja ja puolisotilaallinen miliisi, joka metsissä jäljittää muslimeja, sekä löydettyään upottaa nämä suohon tai jättää sissilukkoon puun ympärille petoja odottamaan. Suden näköisen koiran laittaa kivasti samoihin kuviin ulisemaan pakomuslimille. Nainen teloittamaan pakopoikia! H**vetti kutsuu omiaan. (Tämä kaikki siis lavastetaan, eikä ketään oikeasti satu.)

   Elokuvasäätiöltä tukea monikulttuurisen ajattelun tuhoa.. tukemistyöhön. Teltallinen muslimeja metsään, loput ne voi improvisoida. Yhteistä kieltä ei tarvita, parempi vaan, että kasvoilta kuvastuu aito pakokauhu. Kirkumisen autenttisena tallentava mikrofoni on erittäin tärkeä.

   Sitten vaan mahdollisimman laajaan levitykseen pitkin lähi-itää. Jossain vaiheessa Suomi tekee virallisen hattara-unelma-videonsa, mutta sepä on jo myöhäistä. Muslimit kuvittelevat joutuvansa vähintäänkin keskitysleirille pakkotöihin ja jäävät Ruotsiin sisällissotimaan mieluummin.

   1. Hyvin huono idea.

    Tehtäisiin siis lavastettu video, jossa valehdellaan Sipilälandiassa muslimeja muka odottavan hemmottelun sijasta väkivaltahelvetti ja levitettäisiin se Lähi-itään. Kauanko luulisit menevän, ennenkuin täältä lähtee abdullahien älypuhelimista vastaviesti, ettei hätää, se oli sataprosenttista valehtelua; tosiasiassa täällä saa pullaa ja pillua, poliisi ei saa edes lyödä ja raiskaamisesta ei oikeasti rangaista?

    Mitä kuvittelisit tapahtuvan sen jälkeen?

 3. Ai että islamopaska Karrar on nyt sitten jihad?Sopiihan se.Kaikki toiminta kyseistä tunnuksetonta vihollistaistelijaa kohtaan missä ja milloin tahansa onkin jatkossa sitten itsepuolustusta.

 4. Poliisilla ja matuilla tämä viikko on mennyt perseelleen ja kilpi korroosiolle. Tarvitsivat kipeästi valtion varoilla PR-toimiston palveluja.

  1. Ne tajus, että ei SE sieltä lähde, jos matuleiri on siellä. Eiköhän kannata suunnata miekkarit rautatientorille jatkossakin. Ihan vaan poliisin iloksi 🙂 Halusko nyt poliisi torin itselleen vai kansalaisille? Tää oli selvästi semmonen, että häädetään kansalaiset (SE) torilta pois, niin poliisin ei tarvitse tehdä töitänsä.

 5. ”Refugeesiklubissa suomalaiset naiset lietsovat nyt arabeja vastaiskuun. Toisaalta vaikka ilmassa on jihadin tunnelmaa:”

  Niinpä, turvapaikka tai terrori-isku. Kivapuhetta ala suvakit ja matut. Hulluus jatkukoon.
  Hyvästi selvä päivä, tästä todellisuudesta alkaa kehittyä painajainen.
  No ei tietenkään, viimeiseen asti taistellaan 🙂

 6. Toivasen hullua haastateltiin YLE:llä ja valitti että joutuu olla ”piilopirtissä”Mensi sinne sotatoimialueelle auttamaan naisia ja lapsia. Onhan tietenkin kivempi ”autella” nuoria muotivaateissa hengailevia miehiä verovaroin.Noilla suvakkieukoilla on joku viksahatanut pahasti mielessä, no tai alapäässä. On nuo YLE;n toimittelijat yksinkertaista porukkaa. Tuo porukka käy yhä röyhkeämmäksi.

 7. Ite olen sitä mieltä että Rautatietorille ei tarvitsisi järjestää mitään mielenosoituksia. Varsinkin telttailu eli majoittuminen pitäis kieltää. Onnistuisko tommoinen puoli vuotta kestänyt telttailu vaikka New Yorkin Times Squarella…. ?

  Kiitos kuitenkin SE-väelle.

 8. Kun katselee näitä”suvakeikisi” kutsuttuja niin voi helposti tehdä yhden huomion.
  Kyseessä ovat nuoret, pääosin tyttelit ja poikulit. Nämä ovat pääsääntöisesti ilmeisen hyvätuloisista perheistä, eivät käy töissä, osa mahdollisesti opiskelee jotain huuhaa ainetta.
  Sitten on joukossa aikuisia, elähtänbeitä naisia jotka ilmeisesti kokevat ”uuden nuoruuden” kun saavat hillua nuorten kanssa. Näille on ilmesisen selvästi tärkeää myös se tunne että ”saa auttaa” kärsiviä. Nämä kärsivät voivat olla kietä hyvänsä jotka sanovat kärsivänsä jostain syystä. Serotoniini valuu aivoihin kun tulee hyvänolon tunne siitä että ”auttaa” vaikka järki kuinka sanoisi että omaa kyurkkua ollaan leikkaamassa.

 9. Lakihan on nyt lopullisesti polkaistu suohon. Se on ilouutinen. Metsästys käyntiin heti. Luonnollisesti ensin suvakkivajakkihyyssärit ja sitten muslimit ym sekä kaikki haisevat somalituholaiset. Jos ei perinteinen metsästystoiminta tuota tulosta niin konsultoidaan ydinasemaiden koodiasiantuntijoita. Kyllä lähtee syöpäläiset.

 10. Matuleiri purettiin ja matut jatkoivat matkaa migrin edustalle osoittamaan mieltään. Siellä olisi myös oivallinen leiriytymismesta, niin veikkaanpa, että lähtö tulisi ja äkkiä. Parhaimmillaan koko maasta.
  Ja muuten, ihan asiaan varsinaisesti, ehkä, liittymättä..Yhdenvertaisvaltuutettu oli kutsunut Helsinki-Pride-kulkueeseen valtion virastoja ja laitoksia mukaan, mm. Poliisihallitus, Verovirasto, Kela ja Migri. Noh, migripä oli twiitannut, että eivät osallistu kulkueeseen, kun oli joitakin osallistujia ilmoittanut, että ”He eivät osallistu Pride-kulkueeseen, jos Migri osallistuu siihen”. Että näin, suvaitaan ja ollaan niin vitun yhdenvertaisia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.