Laittomat muslimit kehoittavat RHC:ssä toisiaan kapinaan suomalaisia vastaan

13

 

Refugees Hospitality Clubin arabivahvistukset ovat ottaneet käyttöön tositoimet. Arabit kehoittavat ihmisiä lennoilla vastustamaan pakkopalautuksia kapinoimalla lentojen turvallisuussäännöksiä vastaan.

Kun vieraiden on aika poistua, se ei arabien mielestä koske heitä. He haluavat keinolla millä hyvänsä jäädä ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon piiriin.

Advertisements

23 thoughts on “Laittomat muslimit kehoittavat RHC:ssä toisiaan kapinaan suomalaisia vastaan

 1. Ne lennot voisikin kyllä lopettaa – ei ole Suomalaisen veronmaksajan velvollisuus maksaa noiden loisivien biojätteiden lomamatkoja edestakaisin.Uikoon sinne paskastaniinsa jos ei ole rahaa itse maksaa.Jos ei jaksa uida niin ei se haittaa – Itämeressä on kyllä tilaa.

  1. Joka jätkä pakkotyöhön ensin kunnes on saanut kasaan lentolipun hinnan.

 2. Ilman muuta kapinoivat kun Suomen poliisi on osoittanut täyden tukensa toiminnalle. Eli kaikki on tehty päin persettä alusta lähtien -tuloksena jatkuvasti lisääntyvä öykkäröinti maahantunkeutujien toimesta.

 3. Ottakaa myös pepustanne kakkaa ja viskelkää sitä ihmisten päälle.

  Edellistä ei kannata ottaa todesta, saati toteuttaa. Jostain lukenut moista tapahtuneen palautuslennolla. Totta tai ei, älkää tehkö!

  Arabithan on ihan kivoja, mutta suksikoot **ttuun tahi ***vettiin Suomesta ja äkäseen! Ruotsi kelpaa mainiosti, ellei sielläkin tapeta ihan koko ajan.

  1. Arabit ovat kivoja omissa kotimaissaan – tai kun ovat täällä oikeasta syystä, mitä 90 % ei ole…

 4. Venäjällä palautettavien kädet sidotaan käsinojiin kiinni ei pääse riehumaan,yksinkertaista.

  1. Papillonin kirjassa kuvailtiin erittäin tehokkaat keinot vankien kuljetukseen meriteitse kurinpalautuksineen.

 5. Me kansalaiset luotamme siihen, että lentoturvallisuuden vaarantamiseen ja siihen yllyttämiseen puututaan jämäkällä otteella, kunhan Rautatietorin välitön uhka on saatu torjuttua ja tilanne hallintaan raideliikenteen välittömässä läheisyydessä.

  1. Venäjältä voisi ostaa ulkoistettuina palveluina edulliset jatkosijoitukset näille pakoloisille. Siperia on laaja ja sinne mahtuu. Säästettäisiin suomalaisten verovaroja omiamme varten.

   1. Tuota samaa olen jo kauan ehdottanut ja se on hyvä ajatus, molemminpuolinen win-win- tilanne. Ja pelottaa pois uustulijoita sitäpaitsi.

 6. Jos Oikeamielistö olisi löytänyt kalenteristaan viisi minuuttia aikaa miettiä asioita – että ei, se nälkäkuoleva 5-vuotias Abdullah, joka sitä apua oikeasti kaipaisi ei matkusta Tornioon ja hätää pakeneva ihminen ei ensimmäisenä aloita nälkälakkoa puuron takia -, niin Suomen valtion tuloista ei olisi käytetty massiivista 2 prosenttia ihan-kenen-vaan-rajanylittäjän hyväksi vaan paljon pienemmillä rahoilla olisi saatu aivan helkutisti enemmän aikaan.

  Mutta jos pääministeriä myöten seotaan aivan totaalisesti, niin ei kai siinä mitään auta. Kaiken maailman höpö-höpö-yhdistysten tuet ovat halpaa huvittelua tähän rulettiin verrattuna. Joka päivä toivoo, että tämä joskus loppuu ja että se tapahtuu ennen ensimmäistä terrori-iskua, mutta Oikeamielistö kykenee panemaan uutta vaihdetta silmään jatkusti. Onneksi edes suurmoskeijahanke vaikuttaa kaatuvan.

 7. Suomen ja koko Euroopan mädättämiselle on tilausta ja takana ovat YK, Eu, USA, ja Aasia ja kyse on taloudellisesta kilpailusta. Ei siis mitään sekoamista, vaan suunnitelmallista toimintaa ja tavoitteena taloudellinen hyöty. Follow the money!

 8. Karkoitettavat pakoloiset vois kuljettaa junalla jonnekin Rostoviin, ja sieltä rahtilaivalla Lähi-itään. Paatti ajetaan karille, ja miehistö pelastetaan turvaan. Venäläisille vois maksaa työstä, kun se on suomalaisille niin uskomattoman vaikeaa saada laittomat pois maasta.

  1. Kaikki irakilaiset juhlapaikanhakijat pitäisi viedä urakalla takaisin – neuvotella sopimus Irakin kanssa ja sitten nopeasti täsmäkuljetuksin pois!
   – Irakin kanssa voitaisiin sopia esim. jostain todistuksista, ettei Suomesta palautettavia sunneja vainota ISIS:läisinä jne.
   – tällätä voidaan antaa myös esim. rauhanvälitystä kaupan päälle – Ahtisaaren lafka kai siellä jo toimiikin.

   Irak ei todellakaan ole turvaton tai rutiköyhä maa!
   – turvaton se on vain muutamille vähemmistöille, esim. kristityille, joita on kuitenkin todella vähän, joten halukkaat voidaan vaikka jakaa länsimaiden kesken, iso osa kuitenkin jää alueelle…
   – ja jesiditkin ovat kuitenkin kurdeja, joten menkööt Kurdistaniin.
   – JA SITTEN KAIKILLE TIEDOKSI, ETTEI ENÄÄ TULE TURVAPAIKKOJA IRAKEILLE!

   Iso ryhmä saataisiin pois Suomesta näin – sillä valtaosa tulijoista on juurikin irakilaismuslimeja.

 9. Jos Suomi ensin -leiritoiminta loppuu – niin Tornion rajalle voisi perustaa uuden, kun eikä näitä tule kuitenkin yhä sieltäkin lähemmäs 100 viikossa?

  Etenkin kun nyt ilmeisesti laittomien leirikin vihdoin puretaan?! :
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201706302200237870_u0.shtml

  Ja ainakin pitää olla VALMIINA – jos uusi vyöry alkaa KESÄN EDETESSÄ!!!!!!!!!!!
  – enää ei saa päästää 30 000 muslimimiestä Ruotsista Suomen!!!!!

 10. Valmiustila oltava sanoo ettei tänä kesänä päästetä 30000 matua Suomeen. Kun Erdogan käskee hiekkaneekerit Turkista Eurooppaan, niin Suomeen tulee tällä hallinnolla, ei armeijaa rajalla, Ruotsista ( ”turvallisesta maasta”) varmasti yli 150000 maahan tunkeutujaa Tornion kautta. Turkissa 3,3 miljoonaa matua odottaa vain käskyä.

  1. Suomalaiset vaikka ihmisketjuun estämään – ja huutamaan, että menkää takaisin Ruotsiin!

  2. Juuri näin. Olen mukana vaikka tulisi linnareissu tai kuula kalloon -ei enää kiinnosta muu kuin se että tämä saatanan hulluus saadaan loppumaan.

   -Suomen virkavalta sai vanhan miehenkin radikalisoitumaan -Perkele!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.