Aseman laittomien lakko loppui, mitä jäi käteen? Kymmeniä laittomia haahuilijoita

13

 

 

Kun turvapaikanhakijoina esiintyneet Suomeen tulleet lähinnä irakilaiset ja afganistanilaiset miehet ovat nyt puolen vuoden mielenosoituksen jälkeen siirtyneet Helsingin asemalta niin mitä meille jäi käteen? 

Suurin osa asemana mielenosoittajista oli puhtaita turvapaikkaturisteja. He olivat ehkä irakilaistaustaisia, mutta asuneet ennen Suomeen tuloaan vuosia Turkissa, Arabiemiraateissa tai esimerkiksi Jordaniassa. Näistä yksikään ei ole sotaa käyvä maa, josta miesten pitää hakeutua Suomeen turvaan. Valtemediassa esilläolleet julkkis-arabit olivat järkiään työskennelleet ja asuneet mukavaa elämää Turkissa ennen Suomeen tuloa. Pahin veivaaja oli työskennellyt British Petroleumilla Arabiemiraateissa ja irtisanoutunut työstään hakeutuakseen Suomeen sotapakolaiseksi. Yksi oli ollut Jordaniassa vuosia ravintolassa töissä, toinen media-alalla kuvaajana.

Toinen ryhmä olivat afgaanit. Heistä suurin osa ei ollut ikinä asunutkaan Afganistanissa vaan olivat syntyneet ja varttuneet Iranissa. Sieltä käsin he sitten laittoivat turvapaikkaloton vetämään ilmaisen loppuelämän kestävän ylläpidon puolesta. Miehet, jotka eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa eikä heillä ole sinne käytännössä mitään sidettä, hakevat kuitenkin turvapaikkaa vedoten Afganistanin tilanteeseen.

 

19511395_455274181506151_8442121385441641880_n

 

 

 

Jos henkilö, jolla on pelkoa vaikkapa kidutuksesta hänet palautettaessa kotimaahansa, ja henkilö esittää asian palautuksen johdosta kritiikkiä, luultavasti hyvin moni yhtyisi kritiikkiin puolustaen henkilön oikeutta jäädä palauttamatta. Mutta nyt, kun tutkii asemalla olleiden mielenosoittajien taustoja, sellaiseen ei voi millään yhtyä. Päinvastoin moni toivoo, että heidät todellakin palautettaisiin kotimaihinsa, tai minne tahansa vaikka kolkkaamalla tajuttomaksi lentokoneen penkkiin matkan ajaksi.

Kun nämä miehet ovat rääkyneet naama punaisena asemalla puoli vuotta stop deporteissonia, kyse on periaatteessa ihan sama kuin jos joku suomalainen huutaisi pankkiryöstöstä saamansa vankilatuomion jälkeen ”En halua vankilaan”. Tai ylinopeussakon saaja rääkyisi ”En halua maksaa sakkoja”. Tai veronmaksaja huutaisi ”En halua maksaa veroja”. Tai autonomistaja vaatisi autolleen katsastusvapautta.

Jos ulkomaalainen, joka on lonninut toiselle puolelle maailmaa turvallisista oloista, kymmenien turvallisten maiden läpi, ja saa sen jälkeen kielteisen päätöksen turvapaikkahakemukseen, hänet pitää poistaa maasta vaikka väkipakolla. Teipaten lentokoneen penkkiin kiinni ja omena suuhun. Ihan samoin haettaisiin pankkiryöstäjä vankilaan, ylinopeussakon saajan palkka ulosmitattaisiin ja verottaja lähettäisi nurisevalle veronmaksajalle voudin.

Mutta kun kyse on tässä tapauksessa muslimitaustaisista henkilöistä niin yhteiskunnan toimijat ovat erityisen herkässä tilassa. Luultavasti kyse ei ole rasismin pelosta vaan jonkinlaisesta vätysmäisestä pelosta ja saamattomuudesta. Nyt yhteiskunta on menettänyt uskottavuutensa ainakin näiden laittomien muslimien silmissä. Heidän silmissään me (TE) olette heikkoja, koska olette antaneet periksi heille.

He olisivat vastaavassa tilanteessa tappaneet meidät (teidät) jo aikoja sitten.

Advertisements

27 thoughts on “Aseman laittomien lakko loppui, mitä jäi käteen? Kymmeniä laittomia haahuilijoita

 1. Eikö poliisilla ollut mitään jatkosuunnitelmaa, puolet työstä on vielä tekemättä. Löysälössi haahuilee nyt vain jonnekin muualle ja istuu siellä seuraavat neljä kuukautta- tai viisi- eikä kai se ole tarkoitus vaan se että laittomasti maassa olevat poistetaan Suomen lain mukaan.

  1. Ikävä kyllä juuri se on tarkoitus. Ei tässä ole mistään poliisin sunnitelmasta kyse, vaan hallituksen suunnitelmasta. Sen mukaan kaikki Suomeen haahuilleet arabit, afgaanit ja somalit saavat jäädä tänne maailman tappiin saakka jalostamaan suomalaista ummehtunutta impivaaralaisuutta uudeksi uljaaksi euroihmisyydeksi.

   Kun Neuvostoliiitolla oli tavoitteena Homo sovieticus, on Euroopan Neuvostoliiton tavoitteena Homo eurounionicus, ja siksipä poliittinen, hallinnollinen ja mediaeliitimme on sen luomiselle vihkiytynyt.

 2. Lomilla ollaan ja ansaitulla. Mukavata. Ei näistä tarvii huolehtia, valmiina me ollaan. Odotellaan milloin puolustusvoimien ylipäällikkö käskee laittamaan liinan hihaan ja siivoomaan nurkat.

  Ei kannata ressata. Käsky vain ja siivotaan paikat. Max 1 vk ottaa lapiotöineen.

   1. Lomalainen:

    Meidän ylipäällikkö käskee, älä huoli. Negridi/ählämi saavat vapautuksen.

    Nimim. 30 vuotta veronmaksua,avioliittoa ja lapsien kasvalusta. Mutta nyt lomalla.

 3. Suomen hallitus ja poliisi on osoittanut heikkoutensa ja saamattomuutensa tuhlapaikanhakijoille. ”Suomessa voimme tehdä mitä vaan ja olla miten vaan koska saamme kuitenkin erityiskohtelua eikä meille uskalleta sanoa mitään. Olemme suomalaisten ja Suomen lain yläpuolella ja aiomme jatkaa niin eli oman päämme mukaan”.

  1. Ei hallitus mitään heikoutta osoita, vaan toteuttaa EU:n suunnitelmaa Uuden Uljaan Euroihmisen luomiseksi, jonka tieltä paskaihmiset, kuten suomalaiset, on raivattava tieltä pois. Mieluiten tapettava sukupuuttoon.

   Minkä muun takia luulitte Sipilän ja Orpon kutsuneen kymmeniätuhansia abdullaheja maahamme, käskien samalla turvallisuusviranomaisia katselemaan vierestä?

 4. Hallitus on pätevä ja laittomat ystäviä- niin pitää sanoa kohta eikä päinvastoin sanoo:

  Kohta kielletään oikeus kommentoida epäkohtia. Sipilä aina kokouksissa hyvin maireasti hymyilee Merkkelille joka nyt on tiukentanut entisestään sitä mitä saa sanoa netissä. Vain ajan kysymys koska Suomessakin joutuu vankilaan tai saa 50 miljoonaa € sakkoja ”Sen Suuren Suunnitelman” kritisoimisesta.

  https://www.svt.se/nyheter/utrikes/tyskland-godkanner-lag-om-att-straffa-sociala-medier-for-hat-och-hets

  1. Väänsikö Berner radioasemien lupien lopetusperusteisiin ”vihapuheen” ja ”kiihottamisen kansanryhmää vastaan”?
   Eli kohta lienee kaikki kritiikki poliitikkoja, virkamiehiä ja maahantunkeutujia kohtaan peruste mediatoiminnan lakkauttamiselle ja vankilatuomiolle kunhan rahat on viety…
   Kantasuomalaisen sanan- ja kokoontumisenvapaus on kohta muisto vain jos sortovuodet ja sananvaino etenee EUn ja hallituksen suunnitelmien mukaan…

  2. Nooh !!!`Eipä tämä matutus nyt ihan Orpon ja Sipilän ansiota yksin ole.
   Vihervasemmiston masineeraamat ”MEILLÄ ON UNELMA” tervetuliaisjuhlat laittomasti tulleille
   kujilla ja toreilla muistetaan kyllä, vaikka jotku ne mielellään unohtaisivat.
   MM Suorassa TV lähetyksessä ( vasemmistoanarkisti Suvi Auvinen lausui tämän viisauden.
   ” RAJAT AUKI JA KAIKKI TERVETULOA SUOMEEN”. Mutta tuomoset valopääthän yleensä onki sitä mieltä,että valtioiden rajat pitää hävittää.

 5. Isis alkaisi olla paketoitu, joten nyt voisi hieman arempikin käpykaartilainen mennä kotiin.

 6. Annetaan poliitikkojen vaan olla saamattomia munattomia ja poliittisesti korrekteja, me kansalaiset voimme omalta osaltamme olla jämerämpiä tämän muslimipaskan suhteen. Ei muslimi viihdy jos muslimia kohdellaan kuin täsmälleen sitä paskaa mikä muslimi on. Kitisee ja ulisee mutta lopulta muslimi lähtee pois. Kylmää kyytiä noille kaikille vaan.

  1. Eivät ne mihinkään lähde niin kauan kuin saavat rahaa, ruokaa ja ripsipiirakkaa. Eivät pienestä mulkoilusta ja mutisemisesta välitä.

 7. Ansaitulta lomilta taas:

  Älkää nettiklopit huolehtiko, tarvikkeet on tallessa, kotomaan syvessä.
  Pikku hetket vielä ja asiat järjestyy.

  Suomipoikaa on hurrit ja ryssät orjuuttaneet vuosituhansia. Vaan mepä ei nöyrrytä, asiat hoidetaan kuten kuuluu.

 8. Joku 100% provisio palkkaus valtion virkamiehille esim että pystyy säästöön yhteiskunnan varoja mahdollisimman paljon näis turvapaikkaturismiin liittyvissä asioissa ja poliisille provisio myös siitä että että huolehtii laittomat loiseläjät säilöön ja palautettava Suomen rajojen ulkopuolelle ulkopuolelle

  1. Ei siitä mitään proviisiota pidä maksaa että ihminen hoitaa työnsä niinkuin siinä virassa säännösten mukaan pitääkin. Mutta sakkoa voidaan laittaa tekemättönistä töistä.

   1. Joo, mutta nythän poliisi ei ole jättänyt yhtään pääministeri Sipilän ja sisäministerien Orpo ja Risikko määrämää virkavelvollisuuttaan suorittamatta, vaan toteuttaneet ne viimeistä piirtoa myöten.

 9. Tyhmempi saattaisi luulla että oikeudella elää olisi jotain tekemistä oikeuden ja elämän kanssa.
  Mutta eiiiiii – nykyään ”oikeus elää” takoittaa muslimien ja neekereiden pyhää oikeutta loisia Suomessa ikuisesti.

 10. Ei sotaa paossa oleva voi saada pakolaisstatusta, vaan täytyy todistaa henkilökohtainen vaino. Ollanko sitten pahoja tekoja ja poliiseja paossa, vai äkäistä anoppia, se on sitten kokonnaan toinen juttu, mutta olisivat voineet noihin plakaateihinsa, joissa luki ”Oikeus elää” sanat ”toisten kustannuksella”. Siitähän tässä on kysymys.

  Se, mikä myös tässä kulkueessa ja aikaisemminkin on ihmetyttänyt, on heidän plakaattinsa ja banderollinsa. Niitä ei missään tavallisessa tulostimessa ole tehty, vaan on tarvittu järeämpiä kirjapainotason vehkeitä. Ja kuka mahtaa kustantaa tällaisen? Loppupeleissä tietenkin suomalaiset veronmaksajat, kuinkas muutenkaan…

 11. Suomalainen työkkärinjono on ihmisoikeus.
  Suomalainen kusinen kunnan homeluukku on ihmisoikeus.
  Monikulttuurinen leipäjono on ihmisoikeus.
  Suomalaisten tunkeutujaan kohdistuvien epäluulojen kohteeksi joutuminen on ihmisoikeus.
  Suomalaisen arvauskeskuksen potilasjono (tiedättehän, köyhä odottaa) on ihmisoikeus.

  Oikeus elää vaikka paskatunkiossa, mutta ehkä kotimaassa olisi sittenkin parempi olla.

 12. Jännä että venäjällä voi vedota lentohenkilöstön turvallisuuteen kun sidotaan kädet.Meilla suvakit vinkuu että se on epäinhimillistä.Se mikä näillä mailla eroaa,suomessa märisijöitä kuunnellaan,venäjällä enempi niin kuin huumorilla otetaan vaatimus pitää mahdollisesti vaarallisia ihmisiä vapaana koneessa.

 13. Jännä että valtamedia jatkuvasti puhuu näistä turvapaikanhakijoina, vaikka suurin osa näistä rautatientorin henkilöistä oli sellaisia jotka olivan saaneet hylsyn hakemukseensa…. Mutta kyllähän se suuressa väestössä herättää enemmän näitä kohtaan sääliä, kun että puhuttaisiin oikealla nimellä näistä, eli laittomasti maassa olevista.

  1. Ei siinä mitään kummallista ole. Tilanne kun on edelleen ja vastakin se. että suurin osa suomalaisista saa kaiken infonsa kotimaan ja ulkomaiden asioista valtamediasta, uskoen pienen lapsen lailla kaiken kuulemansa ja näkemänsä.

   Jos Ylen iltauutisissa sanotaan lehmien lentävän, niin nehän lentävät. Jos uutista siteeraavalta aikuislapselta kysyy, onko hän joskus nähnyt lehmän lentävän tai kuullut sellaisesta, tai edes nähnyt sellaisesta uutisoitavan, nousee hänen kasvoilleen eksyneen lapsen ilme. Kyllähän hän ymmärtää uutisen kaikinpuolisen paikkansapitämättömyyden…mutta kun Ylen uutisissa sanottiin niin, ja vielä televiissijossa! Eihän televiissijossa toki voida sanoa sellaista, mikä ei ole totta?

   Siksi valtamedia tietää voivansa valehdella nyt ja vastaisuudessa mitä ikinä mieleen tulee poliittisen ja hallinnollisen eliitin sekä oman agendansa ajamiseksi.

 14. Kuvassa näkyy loikoilevia matuja.
  Tuota ei voi kai lonnimiseksi sanoa koska netin mukaan se on liikkumista laiskannäköisesti.
  Armeijassa puhuttiin kummallisesti levytyksestä joka tarkoitti lepäämistä vaakasuorassa asennossa.
  Ehkä media voisi kehua matuja sillä perusteella, että ovat taitavia levyttäjiä 😀

 15. Toivottavasti poliisilla on järki päässä, ja estää leiriytymisen missään muualla kaupungin alueella.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.