Bråvalla-festarit lopettaa- syynä jatkuvat raiskaukset

0

Norrköpinkiläinen festivaalijärjestäjä FKP Scorpio ilmoitti tänään lehdistötiedotteessaan, että se ei aio jatkossa enää järjestää Bråvalla-festivaalia. Syyksi ilmoitettiin jatkuvat raiskaukset ja ahdistelut. ”Sellainen ei ole todellakaan okei. Emme hyväksy sellaista festivaaleilamme”, ilmoitettiin tiedotteessa.

Yhdistys kertoo, että se jatkaa työtään maailman parantamisessa jollakin toisella tavalla, mutta Bråvallaa se ei enää aio järjestää.

Monet festivaalivieraat kertovat, että on surullista, jos joidenkin typerysten takia koko mukava festivaali lopetetaan. Muuan juhlija kysyy:

– Eihän tämä voi olla ainoa festivaali, missä ahdistelua tapahtuu, joten miksi juuri tämä lakkautetaan.

Hyvä kysymys. Esimerkiksi aiemmin pidetyllä metalli- ja heavymusiikin suurfestareilla Sweden Rockissa ei ilmoitettu yhtään ahdistelua tai raiskausta. Johtuneeko siitä, että siellä juhlakansa on vanhempaa porukkaa kun taas Bråvalla on suunnattu teineille. Se taas vetää tunnetusti uusruotsalaisia miehiä puoleensa. 15-vuotias teini on helpompi kohde aikuiselle uusruotsalaiselle kuin kolmeakymppiä lähestyvä kokenut festarikävijä.

Yhtä kaikki Bråvallassa on tapahtunut tänä vuonna ainakin 15 ahdistelua tai raiskauksen yritystä ja kaksi raiskausta. Aseistautuneet poliisit vahtivat juhlijoita mahdolliselta muslimihyökkäykseltä.

7 thoughts on “Bråvalla-festarit lopettaa- syynä jatkuvat raiskaukset

  1. Ruåtsalaiset antoivat siis pelolle vallan. Muslimist johtavat 1-0.

    Ensimmäinen julkinen tilaisuus on peruutettu sen vuoksi että pelätään muslimeita. Nyt on enää hyvin lyhyt matka siihen kun naiset verhoavat itsenä eivätkä uskalla enää kulkea shotseissa. Jo se että käytetään kaulahuivia joka estää puukon viillot, on osa sitä verhoutumiskulttuuria jota muslimit haluavat pohjolaan.

    Ruotsi antoi pelolle vallan ja pyllisti muslimeille, ottaen näyränä kaiken vastaan mitä sieltä tulee.

    Monikulttuurillisuus on todellakin rikkaus Se ajaa kuninkaankin yli

  2. Nyt media yrittää selittää että järjestäjillä meni huonosti ekonomisesti. Voihan niinkin olla mutta ei se ainakaan kävijämääriä ja ekonomiaa nosta että asiakas saa pelätä tulevansa raiskatuksi tai seksuaalisesti nöyryytetyksi konserttipaikalla.

  3. SE ON RASISMIA LOPETTAA MUSLIMIEN KOTOUTTAMISFESTIVAALIT !!!!! MISTÄ NYT LÖYTÄÄ VAIMO/HUORA!?????? MISTÄ!!!???? ONGELMA!!!!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.