Bråvallassa afrikkalaistaustaiset turvamiehet ahdistelivat naisia

13

Mitä tehdä kun kettu on jo kanalassa? Bråvallasta tulee esiin koko ajan uutta ja mielenkiintoista uutista. Festivaalialueen portilla pidetyn turvatarkastuksen yhteydessä on nyt tehty usea ilmoitus seksuaalisesta ahdistelusta. Jokaiselle sisääntulijalle tehtiin turvatarkastus ja sen yhteydessä useat naiset ovat kertoneet, että turvatarkastus oli puhdasta paikkojen kopelointia.

Poliisi kirjoittaa toimintahuoneessa:

”Muutama nainen ilmoittaa, että turvatarkastus oli enemmän seksuaalista kopelointia kuin turvatarkastusta.”

Vapaaehtoisina toimivat turvamiehet otettiin poliisin toimesta kiinni ja heitä kuulusteltiin asian tiimoilta. Poliisi päästi heidät kuulustelujen jälkeen vapaaksi odottamaan syyttäjän päätöstä asiassa.

Asia on siinä mielessä mielenkiintoinen, että poliisi pyrkii aina tekemään turvatarkastuksen samansukupuolisille, mutta nyt tässä yhteydessä afrikkalais- ja lähi-itäläistaustaiset turvamiehet käyttivät tilannetta hyväkseen ja pääsivät koskettelemaan strategisia intiimejä paikkoja.

Alla kuva tekijöistä erään kopeloiduksi joutuneen naisen kuvaamana.

 

19511228_1565853216821414_252036333771328216_n

Advertisements

11 thoughts on “Bråvallassa afrikkalaistaustaiset turvamiehet ahdistelivat naisia

  1. Siltä vaikuttaisi:
   Ongelma: Ruotsalaisnaiset kokevat olonsa turvattomaksi iltaisin asuinalueillaan. Ruotsalainen ratkaisu: naiset eivät enää mene iltaisin ulos.
   Ongelma: Festivaaleilla tehdään täysin käsittämättömiä seksuaalirikoksia – raiskauksia keskellä yleisöä kesken konsertin, henkilöstö-Abdullahit kopeloivat festarivieraita. Ruotsalainen ratkaisu: lopetetaan festari.

   Ongelmaa ei edes pyritä kohtaamaan vaan kiltisti rajoitetaan omaa elämää. Uudet isännät ottavat valtaa pala palalta.

 1. Pistää nyt neekereitä turvamiehiksi??? Mitä seuraavaksi? Kaikille naisille pakollinen gynekologi käynti kerran viikossa, ja matut seistä pököttämään klinikoille stetoskoopeissaan?

  Malliesimerkki arjalaisesta tehokkuudesta. Hoidetaan naisten kähmiminen alta pois, ennen kun koko show on edes alkanut. Pottunokat katselee aisankannattajina kiltisti sivusta. Jälkeenpäin tekopyhästi ihmetellään, että miksi näin kävi. Eikö näitä festarijärjestäjiä jo joku käy tukistamassa?

  Olisko tässä kyseessä nyt se alkuperäisväestön kotouttaminen, josta on ollut viimeaikoina puhetta? Oppiivat perkeleet näkemään kuka vie ja ketkä vikisee.

  Vittu Ruotsi ui jo tosi syvällä. Kaikkea se monikulttuurisuus teetättää.

 2. Kuinka tyhmiä ruotsalaiset oikein on? Se on sama kuin päästäisi ketun kanalaan tai pistäisi pukin kaalimaan vartijaksi. Voi kiesus että voi olla tyhmiä ihmisiä nuo ruotsalaiset.

  1. Sen voi noinkin sanoa – paitsi että kyllä me olemme tehneet aivan samaa Suomelle. On ihan tuuria, että olemme Euroopan viimeisessä mutkassa, ja että suurin tulijavirta jää matkan varrelle maihin, jotka tarjoavat yhtä hyvää sosiaaliturvaa.

 3. Ruotsalaisten kalloon on taottu noin viisikymmentä vuotta että kaikki tämännäköiset tyypit ovat kilttejä, rehellisiä ja hyviä ihmisiä eikä saa olla rasisti. Kestää aikansa ennen kuin sen aivopesun tulokset häviävät. Osanottoni niille jotka joutuivat näiden miesten irvikuvien likaisten sormien puristelemaksi. Hyi Baabelin lohikäärme!

 4. Kun kuppa on edennyt aivoissa riittävän pitkälle, potilas
  alkaa houreissaan käyttäytyä mielenvikaisesti ja jopa itsetuhoisesti.

  Ruotsilla täytyy hoitamaton pitkälle edennyt kuppa.

  Se on kuitenkin rikkaus.

 5. Ihme kitinää! Koskaan ei tiedä milloin Ruotsalainen teinityttö salakuljettaa miinoja ja pommeja pillussaan tai rintojensa alla! RASISTIT!!!!!

 6. Sarjassamme mädättäjämytologian mielenkiintoisimmat oksymoronit esittelemme tänään : afrikkalaistaustaiset turvamiehet

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.