Mainokset

Muslimit, jotka haluavat tappaa homoja, mukana Pride-kulkueessa!

 

Tänään on ollut hyvin mukasuvaitsevainen päivä. RHC:n naiset raahasivat laittomat muslimit Pride-tapahtumaan, joka aiheuttaa jo tällaisessa kohtuusuvaitsevaisessa toimittelijassakin nauruntyrskähdyksiä. Muslimit, joiden uskoon kuuluu heittää homot katolta, ja joiden kotimaissaan homoja todellakin heitetään katolta, tai laitetaan nosturiin kaulasta roikkumaan, tuodaan tapahtumaan, jossa paikalla on juuri näiden laittomien muslimien tappokohteita.

Toki tiedämme RHC:n naisten motiivit. Se kuitenkin jaksaa naurattaa kun muslimeja yritetään sekoittaa suvaitsevaiseen tapahtumaan.

Pienen totuusvälähdyksen saamme Anter Yasalta, joka kantoi hyvin suvaitsevaista kylttiä ”GAY MUHAMMED IS FABULOUS!” Anter Yasa kirjoittaa:

 

19642471_10212848872432523_8964310844725737958_n

 

”Turvapaikanhakijoiden ”Stop Deportations” paraatin kuljettua ohini, sain pahoja katseita, osoittelua, sekä yhdeltä sankarilta kurkunleikkaamiseleitä. Kerroin tästä paikan päällä järjestyksenvalvojille ja poliisille. Asialle ei pahemmin tehty mitään. Loppu marssin Kaivopuistoon pysyttelin lähellä poliisia. Takanani seurasi kokoajan 2-3 arabimiestä, jotka jatkuvasti näpyttelivät puhelimeensa.”

Moniko tiesi, että Kaivopuistossa pidettiin myös oikeasti seksuaalivähemmistöön kuuluvien turvapaikanhakijoiden paraati. ”Queer muslims”-niminen paraati pidettiin hieman erillään tästä pääkulkueesta, jossa nämä asemalla mieltään osoittaneet laittomat muslimit olivat mukana. Miksiköhän tämä paraati, jossa mukana oli oikeita homoseksuaalimuslimeja, pidettiin turvallisuussyistä erillään niistä muslimeista, jotka olivat paraatissa vaatimassa vain loppuelämänkestävää ylläpitoa itselleen?

Outi Poppin mukaan kuitenkin mieltään puoli vuotta asemalla osoittaneet laittomat muslimit ovat:

Kuvakaappaus 2017-07-01 21-59-19

 

Haluaisinpa vain kuulla jonkun homon selittävän itselleen, miksi heidän paraatissa oli mukana miehiä, joiden uskontoon kuuluu tappaa homot.

 

Mainokset

16 Comments on Muslimit, jotka haluavat tappaa homoja, mukana Pride-kulkueessa!

 1. Nimetön // 01/07/2017 22:32 // Vastaus

  Oooooh että ihan ”mitä lämpimimpiä ja suvaitsevimpia ihmisiä” – oiiiii kuinka ihanaa.Niin söpöä tuo nuori pyyteetön rakkaus.Jäi tosin vähän epäselväksi ovatko he nyt siis enemmän vai vähemmän maltillisia joukkomurhaajia kuten viime vuosien jokainen ”iloinen ja välitön”,”mukavan oloinen”,”hiljainen ja pidetty” jnejne. islamilainen yksittäistapaus.

  Tykkää

 2. Numento // 01/07/2017 22:55 // Vastaus

  Onko mun kuulossani jotain vikaa ? https://www.youtube.com/watch?v=saVbmEOzKUA

  Tykkää

 3. Rikoslaki ei kiellä itsemurhaa.

  Tykkää

 4. RaiskaaNeSuomalaisetkin // 02/07/2017 00:30 // Vastaus

  Joku voisi piirtää kuvan jossa Muhammed työntää Allahia anukseen. Levitetään kuvaa ja katsotaan miten suvaitsevaisia ovat.

  Tykkää

 5. Taas juutalaiset kaiken takana?

  Tykkää

 6. Brutus // 02/07/2017 02:32 // Vastaus

  Minä tänään kaupassa tapasin 2 kpl noin 30 vuotiasta Mohammedia, ostivat muutaman korillisen kaljaa ja siideriä. Noh, oli vähän ahdasta joten mä tönäsin vähäsen. Sinne vissyhyllyyn lensi muslimi bisseineen, hirvee älämölö ku muslimi numero 2 rupes uhoo. Tönäsin sitäkin ja ystävällisesti katsoin syvälle silmiin että tule tule, kohta sattuu leukaan. Molemmat apinat rupes ämmäillee, lähtivät kiltisti kaupasta pois. Näin tota roskasakkia kohdellaan.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 03/07/2017 00:17 // Vastaus

   Kaipa tällaiset fantasiat ovat terapeuttisia niiden keksijöille yhteiskunnallisessa tilanteessamme, joka pahenee päivä päivältä ja sitä pitäisi alkaa korjata välittömästi, mutta kun ei pysty eikä uskalla.

   Näille ”Minä olen Chuck Norris, Stallone ja Schwarzenegger samassa paketissa!”- fantasioille ovat sukua ikävästi täälläkin jatkuvasti nähtävät juutalaisjankutukset: juutalaiset ovat kaiken mahdollisen syy. He ovatkin helppo kohde, koska eivät ole oikeasti koskaan tehneet mitään länsimaita haittaavaa toisin kuin muslimit, mutta heitä on silti parintuhannen vuoden ajan voitu vainota puolustuskyvyttöminä vailla omaa valtiota.

   Muslimien tuhovaikutuksen laajetessa ja pahentuessa eurooppalaisissa yhteiskunnissa on yhä useammalla eurooppalaisella alati kasvava paine alkaa tehdä asialle jotain. Mutta mitä voisi, kun ei ole Chuck Norris eikä Schwarzenegger ja vastassa on muslimeja; tummia ja tulisia poikia, joiden väkivalta pelottaa niin perkeleesti.

   Mitä tehdä? No, keksiä onttoja väkivaltafantasioita mahtavista taisteluvoitoista tai…syyttää juutalaisia! Aivan! Alkamalla hokea juutalaisjuutalaissalaliittoja on aivan kuin Heinrich Himmler tai Reinhard Heydrich! Niitä hokien tekee paljon taistellen Lännen tuhoa vastaan! – Toki takaraivossa hiertää tietoisuus siitä, ettei juutalaisilla ole nykytilanteen syntymiseen osaa eikä arpaa, vaan he ovat päinvastoin sen suurimpia kärsijöitä.

   Mutta mitä haittaa, kun saa edes kasvottomana anonyyminä leikkiä olevansa melkeinpä jo seuraava Reichskanzler und Führer!

   Tykkää

 7. Valtsu // 02/07/2017 07:14 // Vastaus

  Mellunmäen moskeijan fabulous imaami kävi Yleisradion suorassa lähetyksessä kertomassa, että kuolemahan se on homouden palkka. Naisten kättelykin on pannassa. Taisi vähän niin kuin lipsahtaa eikä pystynyt poiskaan leikkaamaan, niin tulipahan sanottua. Ja seurauksena oli? Ei mitään.

  Mikä muu ryhmä voisi johtajansa suulla todeta ko. asioita? Joku kirkkoherra tai partionjohtaja tai kuka tahansa muu ristiinnaulattaisiin – tei kenties pudotettaisiin katolta – aivan välittömästi. Mutta muslimin kohdalla ei ikään kuin huomattu koko asiaa. Se on outoa, miten ideologioiden kannattamiseen kuuluu kuurous-sokeus, jos tilanne sitä edellyttää.

  Tykkää

  • Valtsu // 02/07/2017 07:47 // Vastaus

   Täytyy vielä lisätä, että kävin lukemassa Anter Yasan FB-tekstejä. Erittäin hyviä tekstejä eri aiheista. On todella hyvä, että myös tahot, joiden näkemyksiä ei voida kuitata rasismina. sanovat faktoja. Että älkää nyt tulko selittelemään jostain avarakatseisesta islamista.

   Tykkää

  • sama laki kaikille heh // 02/07/2017 12:28 // Vastaus

   Muistan hyvin tuon Tv ohjelman.Se oli suora lähetys niin eihän siitä mitään åpystytty pos leikkaamaan .Mellunmäen imaami tai mitä ne nyt on, luki kuolemantuomiota homoille suorassa tv lähetyksessä.
   Mutta kukaan tai mikään eliitistä ei sanallakaan maininnut sen olevan ( vihapuhetta kansanryhmää vastaan) Jos tuon teki vaikkapa Teuvo Hakkarainen,niin varmaakin varmemmin häkki heilahti.

   Tykkää

  • Iet,s do it // 02/07/2017 12:41 // Vastaus

   Everyone must do just like that in every place in Finland, every day .

   Tykkää

 8. -Beowolf- // 02/07/2017 10:01 // Vastaus

  Ilmiössä näkyy täydellisenä ”Keisarin uudet vaatteet”-efekti.
  Vaikka maailma ympärillä todistaa toista, oma ideologinen jähmettyneisyys ei mitenkään suostu antamaan periksi. Marssitaan entistä pontevammin, leuka ja maha pystyssä, genitaalit keikkuen ja lerpattaen muka ”hienojen vaatteiden” suojassa.
  Sama efekti myös:
  -ilmastonmuutospelottelussa
  -vihapuhefanatismissa
  jne

  Tykkää

 9. Olisi mukava joskus kuulla jonkun psykiatrin suusta mistä tuollainen Outi Poppmainen tyhmyys kumpuaa? Nainen on siis joko tyhmä, hullu tai sokea. Mahdollisesti näitä kaikkea.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: