Muslimit, jotka haluavat tappaa homoja, mukana Pride-kulkueessa!

13

 

Tänään on ollut hyvin mukasuvaitsevainen päivä. RHC:n naiset raahasivat laittomat muslimit Pride-tapahtumaan, joka aiheuttaa jo tällaisessa kohtuusuvaitsevaisessa toimittelijassakin nauruntyrskähdyksiä. Muslimit, joiden uskoon kuuluu heittää homot katolta, ja joiden kotimaissaan homoja todellakin heitetään katolta, tai laitetaan nosturiin kaulasta roikkumaan, tuodaan tapahtumaan, jossa paikalla on juuri näiden laittomien muslimien tappokohteita.

Toki tiedämme RHC:n naisten motiivit. Se kuitenkin jaksaa naurattaa kun muslimeja yritetään sekoittaa suvaitsevaiseen tapahtumaan.

Pienen totuusvälähdyksen saamme Anter Yasalta, joka kantoi hyvin suvaitsevaista kylttiä ”GAY MUHAMMED IS FABULOUS!” Anter Yasa kirjoittaa:

 

19642471_10212848872432523_8964310844725737958_n

 

”Turvapaikanhakijoiden ”Stop Deportations” paraatin kuljettua ohini, sain pahoja katseita, osoittelua, sekä yhdeltä sankarilta kurkunleikkaamiseleitä. Kerroin tästä paikan päällä järjestyksenvalvojille ja poliisille. Asialle ei pahemmin tehty mitään. Loppu marssin Kaivopuistoon pysyttelin lähellä poliisia. Takanani seurasi kokoajan 2-3 arabimiestä, jotka jatkuvasti näpyttelivät puhelimeensa.”

Moniko tiesi, että Kaivopuistossa pidettiin myös oikeasti seksuaalivähemmistöön kuuluvien turvapaikanhakijoiden paraati. ”Queer muslims”-niminen paraati pidettiin hieman erillään tästä pääkulkueesta, jossa nämä asemalla mieltään osoittaneet laittomat muslimit olivat mukana. Miksiköhän tämä paraati, jossa mukana oli oikeita homoseksuaalimuslimeja, pidettiin turvallisuussyistä erillään niistä muslimeista, jotka olivat paraatissa vaatimassa vain loppuelämänkestävää ylläpitoa itselleen?

Outi Poppin mukaan kuitenkin mieltään puoli vuotta asemalla osoittaneet laittomat muslimit ovat:

Kuvakaappaus 2017-07-01 21-59-19

 

Haluaisinpa vain kuulla jonkun homon selittävän itselleen, miksi heidän paraatissa oli mukana miehiä, joiden uskontoon kuuluu tappaa homot.

 

Advertisements

16 thoughts on “Muslimit, jotka haluavat tappaa homoja, mukana Pride-kulkueessa!

 1. Oooooh että ihan ”mitä lämpimimpiä ja suvaitsevimpia ihmisiä” – oiiiii kuinka ihanaa.Niin söpöä tuo nuori pyyteetön rakkaus.Jäi tosin vähän epäselväksi ovatko he nyt siis enemmän vai vähemmän maltillisia joukkomurhaajia kuten viime vuosien jokainen ”iloinen ja välitön”,”mukavan oloinen”,”hiljainen ja pidetty” jnejne. islamilainen yksittäistapaus.

 2. Joku voisi piirtää kuvan jossa Muhammed työntää Allahia anukseen. Levitetään kuvaa ja katsotaan miten suvaitsevaisia ovat.

 3. Minä tänään kaupassa tapasin 2 kpl noin 30 vuotiasta Mohammedia, ostivat muutaman korillisen kaljaa ja siideriä. Noh, oli vähän ahdasta joten mä tönäsin vähäsen. Sinne vissyhyllyyn lensi muslimi bisseineen, hirvee älämölö ku muslimi numero 2 rupes uhoo. Tönäsin sitäkin ja ystävällisesti katsoin syvälle silmiin että tule tule, kohta sattuu leukaan. Molemmat apinat rupes ämmäillee, lähtivät kiltisti kaupasta pois. Näin tota roskasakkia kohdellaan.

  1. Kaipa tällaiset fantasiat ovat terapeuttisia niiden keksijöille yhteiskunnallisessa tilanteessamme, joka pahenee päivä päivältä ja sitä pitäisi alkaa korjata välittömästi, mutta kun ei pysty eikä uskalla.

   Näille ”Minä olen Chuck Norris, Stallone ja Schwarzenegger samassa paketissa!”- fantasioille ovat sukua ikävästi täälläkin jatkuvasti nähtävät juutalaisjankutukset: juutalaiset ovat kaiken mahdollisen syy. He ovatkin helppo kohde, koska eivät ole oikeasti koskaan tehneet mitään länsimaita haittaavaa toisin kuin muslimit, mutta heitä on silti parintuhannen vuoden ajan voitu vainota puolustuskyvyttöminä vailla omaa valtiota.

   Muslimien tuhovaikutuksen laajetessa ja pahentuessa eurooppalaisissa yhteiskunnissa on yhä useammalla eurooppalaisella alati kasvava paine alkaa tehdä asialle jotain. Mutta mitä voisi, kun ei ole Chuck Norris eikä Schwarzenegger ja vastassa on muslimeja; tummia ja tulisia poikia, joiden väkivalta pelottaa niin perkeleesti.

   Mitä tehdä? No, keksiä onttoja väkivaltafantasioita mahtavista taisteluvoitoista tai…syyttää juutalaisia! Aivan! Alkamalla hokea juutalaisjuutalaissalaliittoja on aivan kuin Heinrich Himmler tai Reinhard Heydrich! Niitä hokien tekee paljon taistellen Lännen tuhoa vastaan! – Toki takaraivossa hiertää tietoisuus siitä, ettei juutalaisilla ole nykytilanteen syntymiseen osaa eikä arpaa, vaan he ovat päinvastoin sen suurimpia kärsijöitä.

   Mutta mitä haittaa, kun saa edes kasvottomana anonyyminä leikkiä olevansa melkeinpä jo seuraava Reichskanzler und Führer!

 4. Mellunmäen moskeijan fabulous imaami kävi Yleisradion suorassa lähetyksessä kertomassa, että kuolemahan se on homouden palkka. Naisten kättelykin on pannassa. Taisi vähän niin kuin lipsahtaa eikä pystynyt poiskaan leikkaamaan, niin tulipahan sanottua. Ja seurauksena oli? Ei mitään.

  Mikä muu ryhmä voisi johtajansa suulla todeta ko. asioita? Joku kirkkoherra tai partionjohtaja tai kuka tahansa muu ristiinnaulattaisiin – tei kenties pudotettaisiin katolta – aivan välittömästi. Mutta muslimin kohdalla ei ikään kuin huomattu koko asiaa. Se on outoa, miten ideologioiden kannattamiseen kuuluu kuurous-sokeus, jos tilanne sitä edellyttää.

  1. Täytyy vielä lisätä, että kävin lukemassa Anter Yasan FB-tekstejä. Erittäin hyviä tekstejä eri aiheista. On todella hyvä, että myös tahot, joiden näkemyksiä ei voida kuitata rasismina. sanovat faktoja. Että älkää nyt tulko selittelemään jostain avarakatseisesta islamista.

  2. Muistan hyvin tuon Tv ohjelman.Se oli suora lähetys niin eihän siitä mitään åpystytty pos leikkaamaan .Mellunmäen imaami tai mitä ne nyt on, luki kuolemantuomiota homoille suorassa tv lähetyksessä.
   Mutta kukaan tai mikään eliitistä ei sanallakaan maininnut sen olevan ( vihapuhetta kansanryhmää vastaan) Jos tuon teki vaikkapa Teuvo Hakkarainen,niin varmaakin varmemmin häkki heilahti.

 5. Ilmiössä näkyy täydellisenä ”Keisarin uudet vaatteet”-efekti.
  Vaikka maailma ympärillä todistaa toista, oma ideologinen jähmettyneisyys ei mitenkään suostu antamaan periksi. Marssitaan entistä pontevammin, leuka ja maha pystyssä, genitaalit keikkuen ja lerpattaen muka ”hienojen vaatteiden” suojassa.
  Sama efekti myös:
  -ilmastonmuutospelottelussa
  -vihapuhefanatismissa
  jne

 6. Olisi mukava joskus kuulla jonkun psykiatrin suusta mistä tuollainen Outi Poppmainen tyhmyys kumpuaa? Nainen on siis joko tyhmä, hullu tai sokea. Mahdollisesti näitä kaikkea.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.