Laittomat muslimit pahoinpitelevät sivullisia ihmisiä

0

Olli Heikkilän kuvaamalla filmillä aseman laittomat muslimit käyvät Pridea katsovien sivullisten ihmisten kimppuun. Muslimit hyökkäävät kulkueesta katun reunassa seisovien ihmisten kimppuun ja järjestysmies ja muutama muu yrittää hillitä vihulaisia.

Odotamme mielenkiinnolla Outi Poppin ja muiden RHC:n suomalaisvahvistusten selitystä.

HUOM!! Filmi ei olekaan kuvattu Pridessä vaan marssilta kun laittomat lopettivat asemalla postaamisen ja marssivat Migrin eteen.

21 thoughts on “Laittomat muslimit pahoinpitelevät sivullisia ihmisiä

 1. Kyllä poppi osaa selittää asian mieleisekseen. Popp on kirjoittanut nimittäin kuunnelmia, näytelmiä ja satuja. Ennen kaikkea satuja.

 2. Näiltä suomalaisvahvistuksilta on turha enää tässä vaiheessa odottaa mitään selitystä.
  Suvaitsevaisuusmafia on jo niin pahasti päässyt lonkeroitumaan päättäviin elimiin asti ja hallitsee nyt voimalla. Vähän niin kuin kuppa (sukupuolitauti), hurmostilassa saatu tartunta, joka etenee aivoihin asti tuhoten ensin ajattelumekanismin ja lopussa koko tyypin. Yhteiskunta on nyt vakavassa tilassa, eli ”kuppa hallintoelimissä”

 3. Kyseessä siis outi poppin ”mitä mukavimmat ja lämpimimmät ihmiset”.Nykyään joka päivä tulee noita mädättäjähuoria kuunnellessa mieleen että ymmärtävätköhän he suomea ollenkaan?Vähän kuin eestiä kuuntelisisi – samoja sanoja selvästi mutta ne tarkoittavat aivan eri asioita kuin suomen kielessä.

  1. Ja aivan kuten hellankoukut, jäähtyvät heti kun ohuesta tarttumavarresta vain ottaa kiinni ja upottaa pää edellä kylmään veteen. Sihaus vain. Siinä kaikki. – Sepäntyöt ovat asia erikseen, eikä niistä tässä enempää.

   Vaan eipä ole tarttujaa, ei upottajaa meillä, ei muualla. Niinpä hellankoukut saavat liehua ympäriinsä kenenkään estämättä, kunnes koko pirtti on tulessa. Ruotsissa onkin jo.

 4. Eiköhän kyseessa orpojen ryhmäkotilaisten norminujakka. Käytös niin lajityypillistä. Lienevätkö turhautuneet, kun mielenosoitus ei ollut motorisoitu. Ainakaan Kalliolan Nukarin nuorisolauma ei ole tottunut omia jalkojaan käyttämään. Kyytipalvelu toimii kuin rasvattu. Migri maksaa todennäköisesti silmät ummessa toteutuneiden kustannusten mukaan. Käytössä kaksi liisattua ilmastoitua 12 paikkaista matkailuautoa. Kerryttävät kilometrejä ajelemalla jopa tyhjillään. Tuloa se pienikin tulo.

 5. Onpa ollu hilijaa poppi tuon julkaisemisen jälkeen. RHC:kin on saanut olla ilman kommentteja. Kas taitaa olla niin että kirjoituskoneeseen ei enää värinauhoja myydä, varsinkaan niitä kunnon kankaisia ja siksi vaikea kommentoida.

 6. Tarkemmin kun tuota otosta katsoo niin montaakaan Suomalaista siinä ei ollut.

  Ne kaksi pääpukaria näyttivät vierailta, joku vieras siinä myös suoritti lyöntiliikkeen ja palasi kulkueeseen.

  Arvioini mukaan siinä kaksi pikkuvierasta nahistelivat – todennäköisesti vitusta tai pillusta oli kinaa ja joitain Suomalaisia tai suomalaisia siinä heitä pidätteli. Reppuselkäinen poika näytti ainoalta suomalaismie… eiku -pojalta. Naiset… eiku tytöt luonnollisesti oli suomalaisia.

 7. Homot hilluu.Ei tämä suurta intohimoa aiheuta näin kantasuomalaisessa sianlihasta pitävästä heterossa. Täysin pelle homma. Menkää Turkkiin hillumaan niin vastaanotto on ihan toinen turkin sultaanin maassa.

  1. No jaa, ainakin minusta näytti että kyse oli ihan jäsentenvälisistä: mutiaispoika siinä kovasti mutta tehottomasti yritti kolhia toista mutiaispoikaa, molempien ollessa kuitenkin koko ajan omiensa suojeluksen hellässä hoivassa.

   Suomalaisia ei nähdäkseni tilanteessa ollut aktiivisina osapuolina, joten ei poliisillakaan siis akuuttia tarvetta alkaa hajottaa jo lähtökohtaisesti vajavaisia resurssejaan täysin merkityksettömään suuntaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.