I Pride paraden i Helsingfors deltog också muslimer som vill döda bögar

0

 

Idag har det varit väldigt ironiskt sätt en dag för tolerans. Refugee Hospitality Club:s kvinnor släpade illegala muslimer till Pride paraden, som orsakar skrattretande reaktioner till och med hos dem lagom toleranta redaktörerna.

I muslimers religion hör till att bögar kastas ner från hustak och det är vanligt förekommande i deras hemländer, att bögar dödas genom att kasta ner dem från hustaken eller hängs i kranor, så nu dom illegala muslimer släpas till en happening där finns representerade dem homosexuella som är deras mordobjekt.

Så klart vet vi Refugees Hospitality Club kvinnornas motiv. Trots det kan man inte låta bli att skratta åt det att man försöker blanda muslimer till en tolerant händelse.

 

19642471_10212848872432523_8964310844725737958_n

 

En liten skymt av sanning får vi från Anter Yasa som bar en skylt med en väldigt tolerant slogan: ”GAY MUHAMMED IS FABULOUS”! Anter Yasa skriver följande:

”När Asylsökandes ”Stop Deportations” parad passerade förbi fick jag onda blickar och pekande fingrar, samt en hjälte visade tecken av halshuggning. Jag berättade om händelsen till ordningsvakter och poliser som var på plats. Man gjorde ingenting för saken. I slutskedet av fantåget höll jag mig hela tiden nära polisen. Bakom mig följde hela tiden 2-3 arabmän, som höll på att knäppa med sina mobiler”.

Hur många verkligen visste att i Brunnparken hade man ordnat en parad för dom sexuella minoriteter. ”Queer muslims”- ordnades lite avsides från huvudparaden, där de illegala muslimer som demonstrerat på torget utanför Helsingfors järnvägstation.

Undrar verkligen varför ordnades en parad där medtagande var riktiga homosexuella muslimer, som hölls avsides från dem muslimerna som var där bara för att kräva gratis försörjning för resten av sitt liv. Enligt Outi Popp är dem muslimer som har nu demonstrerat ett halvt år vid järnvägstation:

 

Kuvakaappaus 2017-07-01 21-59-19

 

”Jag känner dem här demonstranterna rätt så väl och dem är dem mest varma och toleranta personer. Alla har varit välkomna till demo händelsen oavsett religion eller sexuell inriktning. Jag kan inte kommentera dem enskilda individers erfarenheter i Pride Happening.”

Jag skulle bara vilja höra någon homosexuell förklara till sig själv, varför i deras parad var med sådana män vems religion tillhör att döda bögarna.

6 thoughts on “I Pride paraden i Helsingfors deltog också muslimer som vill döda bögar

 1. Kaikki on mahdollista nykyää. Sekin että Venäjän TVssä nauretaan Kent Ekerothille!?

 2. Vad gör man inte för att få stanna och en få en livslång försörjning! Allah kanske blundar just precis då när Pride- paraden går?

 3. Tottakai ne osallistuvat kaikkkeen minkä avulla ne voivat tukea omaa valtaanpyrkimystään.
  Menetelmä on iänikuisen vanha ja mm. natsit Saksassa 30-luvulla ja bolsevikit Venäjällä toimivat näin. Ne liittoutuvat kenen kanssa tahansa voidakseen nujertaa päävastustajansa. Kun se on tehty, ne ottavat vallan sisäisessä kamppailussa liittolaistensa kanssa. Juuri näin toimivat islamistit myös Iranissa kuten myös Turkissa jossa vallananastus on vielä jonkin verran kesken.

  Ja meillä tyhmät vihervassarit. Keskusta, SDP, Kokoomus, RKP ja Vasemmistolliitto ovat menneet halpaan ”ihmisoikeuksien” nimissä.
  Kun nämä sitten aikanaan huomaavat tyhmyytensä on liian myöhäistä. Homot tiåutellaan katolta alas, naiset alistetaan muovisäkinkantajiksi ja kouluissa opetetaan vain koraania.

 4. Visst fan, det blev på finska.

  Visst gör dom så där. De allierar sigh med alla som kan hjälpa dom att ta makten i landet.
  Tillvägagångssättet är det samma som bolsjevikerna använde i Ryssland och nazisterna i Tyskland på 30-talet använde sig av. På detta sätt kan det bli av med allas huvudmotståndare som i detta fall är demokrati. När detta har blivit gjord tar de makten i alliansen.

  Och hos oss här i Finland såväl som i Sverige har alla partier gått i fällan i tron att de försvarar de mänskliga rättigheterna.
  När de allierade sedan upptäcker hur dumma de har varit är det för sent. Bögarna kastas från tak och kvinnorna skall klä sig i svarta plastsäckar och i skolorna läses det enbart koran.

 5. Att verka ”tolerant och varm” beror oftast på att man låtsas vara tolerant och varm. Man vet vad som förväntas, gillas och premieras och spelar därefter. De flesta dumma svennar och finnar går alltid på den niten, om och om igen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.